7156
-
#669 Hogy nem volt sehol írva hogy vérbeli szimulátor lessz... -
Martins15 #668 Sztem ez multi nem? -
#667 Hát, nekem annyira nem jön be... a drift kurbvára divatos lett, a lényegét veszítio, az autóvasl hibázni nem nagyon lehet... grafika szép... de egy autós játéknák nem az a lényeg... ez ÁRKÁD
Mondjatok valamit amitől jobbank lássam.. -
#666 1440x900ban tolom... -
#665 19200/1200-ba nyomom minden gond nelkul! :) -
#664 Mér nem támogatja a wide FELBONTÁSOKAT???????????????????????????????????????????????2008 as játék és basszsus nicns benne wide???hát ez akkor k**a szar:S -
PENGEinno3d #663 Sziasztok! Joypaddal szeretnék játszani, de akárhogy állítgatom az irányítás érzékenységét még a legkisebb gombnyomásra is maximálisan kitekeri a kormányt! Tudtok vmi megoldás erre a problémára (csak ne azt hogy vegyek kormányt:P)? Amúgy rumble pad 2-m van...
előre is köszi -
#662 dirtben sem volt egér, itt sincs, nem is kell - a gyorsbillenytük a legjobbak: gyorsak :D
figyelmetlen voltál, nincs mit magyarázkodni, meg a konzolosságra fogni :D
(a felirat teljesen jól olvashatóan ott VIRÍT alul, h mik közül választhatsz) -
#661 A multi teljesen jól működik, már próbáltam. Be lehet csatlakozni szerverekre, csak meg kell várni egy futamot míg le megy. Ha "lobby" a státuszotok, csak várjatok türelemmel. Egyszer kell csak kibírni utána tömény race!! -
#660 próba cseresznye :) -
#659 már találtam szobákat, de nem tudtam egyikhez sem csatlakozni. nem írja hogy éppen megy-e a verseny vagy sem. viszont én csináltam most szobát, kíváncsian várom csatlakozik-e valaki. -
#658 Gondolom a multi le van tiltva a demóban, csak nem vették ki a menüpontot... -
#657 multit próbálta már valaki? benne van a menüpont, de nem talál versenyt :) -
#656 Boldogítson hogy nekem fele annyi sem :D -
#655 nekem 1.831.669 sikerült billel:S -
#654 mellé nyúltál öreg...lehet többet olvastam mint te :P...de ez akkor is gagyi...egy egeret betenni lófasz, mégsincs (lehet a teljesben lesz - úgy legyen)...egy advanced odafért volna, inkább mint egy apró gomb alul ami a shiftet írja...a controls átállítasa meg teljesen logikátlan, úgy hogy hagyjuk... -
#653 Valami japán drift függő megtolta az 50 millát :D -
#652 NÉZD MEG A SAJÁT SZEMEDDEL!!!!
--> #580 <-- -
#651 Bár egy picit hihetetlen számomra is, hogy 40fps mellett megy maxon a játék 8600gt-vel.
De háát akkor azt nem értem, hogy a többi játéknak mért kell akkora gépigény?
Mert nálam ilyen a VIDEO OPTIONS (60Hz a Vsync miatt van és azért mert 1680-ban nem enged feljebb):
-
#650 beszámolók alapján már alig várom a teljest :) -
#649 inkább az látszik, h csak durr bele körözni akarsz/akartok... nekem egyből feltűnt alul a SHIFT meg a CTRL is... jamert, olvasok is nem csak nézek ? ;)
de persze igazad van, az afrikai éhinségek is a konzolok miatt vannak :D -
#648 Akkor elértettem, bocsi. Eddig fel sem tünt, hogy mozogna, majd F1 után megnézem. -
#647 Gyerekek.Ez a játék egyszerűen kurvajó.A grafika elképesztően jó.Hihetetlen.Egy amd x2 5200+ os procin és hozzá 2Gb ram valamint geeforce 8600gt 512Mb -os karival minden maxon amit csak lehet 40fps-t produkál.Az irányítás ennyire nem jó de meg lehet szokni.Pár tipp.Nagyobb kanarokban ne nyomjad a gázt csak a kanyarodást.Csak akkor nyomd újra a gázt mikor újra egyenesbe jöttél,mert különben kipördülget(főleg a mustangná)A visszajátszások kegyetlen jók.A hangulat hihetetlen.Ha készítők még gyúrnak az irányításra(hisza az elején írják hogy a demó nem reprezentálja a végső játék minőségét) akkor ez egy nfs és társait verő game.Hihetetlenül megfogott.
Grafika:10/11 Irányítás 10/7 Hangok:9(a visszajátszás zene nagyon jó és igazodik a történtekhez)
Hangulat:10/10
Nekem nagyon tetszik de ez saját vélemény. -
#646 nem a kormánnyal meg a műszerekkel van bajom, hanem hogy mozog billeg a cockpit (ill. a pilóta feje -kamera??)...replayben cockpit nézetben meg nem... -
alakulat #645 köszi.
akkor vmi más bibi lesz.
majd a teljes lesz a jo. :)
már várom -
#644 Hali! Nekem is ilyen kormányom van és amit hozzá adtak drivert használom és minden ok! -
#643 Én full az alap beállítással nyomom, nekem jó minden. /G25
Segítségek off, manual shift. -
#642 A billentyüzet érzékenységét nem lehet állítani?
PL : mert ha megnyomom a jobbra nyilat nagyon hirtelen kanyarodik...
Vagy nem billentyüzet barát?Inkább kormány kellene neki?
-
Szabi1991 #641 az sajna a játék hibája :S
mert a demóba nem menti el a beállításokat :S -
alakulat #640 hello.
most probáltam kormánnyal is és 5böl 3szor ki fagy töle (Force EX)
ha nem kormánnyal játszom akkor meg jo.
a kormányhoz lehet vmi ujjabb drivert találni (Force EX)?
amugy nagyon jo lett a játék. -
#639 Én az utat nézem, nem a cockpit-et, max le-le pillantok a müszerfalra.
Sosem iratok ki semmit a géppel, elég annyi infó, amit a kocsi mutat. (na jó, eleinte a "térképet" kinthagyom, míg nem ismerem meg a pályát) Így teljes a feeleng... Engem spec zavarna, ha nem mozogna a kormány, vagy a müszerek nem élnének. (mennyit sírok a tdu topikban emiatt, mert ott a digit müszerek nem müködnek, csak az analógok. Itt is, ahogy "beültem" a mustangba, és müködött a digit kijelző a kormányon, élből atarit szidtam magamban, hogy a kedvencemben miért nem képesek megcsinálni...)
De, persze, mindenki másként szereti a dolgokat. Ezért is jó a számitógép. Ha más nem is, de egy modder előb utóbb megoldja a dolgot, (ha lehet) sőt, a konzolok elterjedéséig, mi PC-sek el voltunk kényeztetve ebből a szempontból, gyártóknak igyekezni kelett, hogy elnyerjék a kegyeinket, most meg már ott vannak a konzolosok, akik megelégednek ilyen dolgokkal is. Kicsire nem adnak... (nem vita kezdeményezés ez részemről, nem szapulás, nekem nagyon így tünik, és kész) -
#638 XP-m van, ugyanezzel a driverrel. Ehh..nah mindegy, majd a fullt kipróbálom.. :D -
#637 A kéziféket használva jobban adja a pontokat, én kis naiv azt hittem, hogy mivel hátsokerekes a nissan...lehet csapatni, mint a piros zsigát!
Lehet is, de a krézifékkel adja a szorzokat, meg persze a padlogázt is szereti!
(ezt csak azoknak irom, akiknek nemmegy a nyerés!:P -
cumfu #636 Hát bazz eszméletlen. Ma bukkantam rá a játékra, eddig nem is hallottam róla. Demó leszed, felraktam, és alap beállításokon (amit a gép beállított) akadás nélkül megy. pedig 1giga ram, amd 3200+, 7600gs 256mb.-al nyomom. Dirt grafika, de az nem fut élvezhetően, de ez igen. jó grafika, irányítás minden. K**va jó játék... Mikor jelenik meg pontosan? -
#635 nekem 8800GT-m van, 169.21-es driverrel, és full folyamatos...XP-d van? -
#634 45 perc éslentvan és meghajtom G25 el:) -
#633 nálam is ezt csinálja, a játék maga fullon megy, csak a menü akad kurvára, de nem tom mi a gond:( -
#632 de kormánnyal az igazi a feeling :)) -
#631 Sziasztok!
Feltettem a demót, majd a beállításoknál beállítottam a grafikát ultrára (GF 8800 GTS 320MB, Core2Quad Q6600, 3 GB RAM). Ezek után ujrandította a játékot, és annyira akad már a menü is, hogy nem tudok eljutni az optionsba. Az elején lévő Codemasters videón is csak úgy tudok továbbjutni, ha CTRL+ALT+DEL-t nyomok, aztán visszamegyek a játékba. Próbálkoztam újratelepítéssel, manuálisan megváltoztatni a beállításokat, stb, de nem sikerült megoldani. Valakinek van valami ötlete? -
Laci82 #630 Sziasztok.
Nekem van egy olyan problémám ,hogy az elején nem menti el a profilt,azt írja ki ,hogy save code error.
Így tovváb sem tudok menni a játékban.
Valakinek volt már ilyen gondja?