7156
-
#749 pedig tényleg rém egyszerű az egész. itt a játékban annyi a dolgod, hogy kanyar előtt ráfordulsz a ívre, és gázadással együtt nyomsz egy space-t. ezzel dobod ki a kocsi farát, és már csúszol is. innentől kezdve három dologra kell figyelned. első az, hogy ne menj neki semminek, tehát tartsad az íveket. második az, hogy a kanyarok között próbálj a lehető leghosszabban driftelni, ezáltal nem vész el a szorzó, tehát megintcsak az ívtartás a lényeg. a harmadik pedig az hogy a kanyarokban, a kitett póznákhoz legközelebb suhanj el, akkor kapsz bónuszpontokat amik jelentősen megdobják a végeredményt. nézz meg szerintem 1-2 videót youtube-on, meg korábban linkelte Szabi a drifter.hu leírását a technikákról. hamar bele lehet ám jönni és akkor nem bírod majd letenni :) -
benkoszabi #748 a need for pseed driftje sztem jobb volt..abban ő viszi a pálmát..de ah belegondoltok..a való életben sem megy mindenkinek elsőre..sőt, szinte senkinek sem...kb oylan mint a tokyo drift..ott is mennyit szenvedett szegény gyerek.....de sztem manapság már megéri beszerezni egy kormányt... -
#747 Ezt próbálom csinálni, de nem emgy. -
#746 a video optionsban a shiftet lenyomva lehet előhívni a speciális opciókat. -
Szabi1991 #745 off: Kerényi Ádám, 5. lett Hockenheim-en az International Drfit Challenge-n :))
-
#744 Hát sajnos nekem ez abszolút nem megy, pedig nem ez az első autós játék az életemben. Végülis mind1. Nem muszáj játszani vele, és ezek után szerintem nem is fogok... -
#743 hát kurvára nem :) 3 köröd van rá, csak körönként össze lehet hozni 2-3 millát, de ha tartod a szorzódat akkor ennek a tízszeresét is. gyakorlás kérdése az egész. egyébként normál fokozatban valami 4-500 ezret hoz össze az ellenfél, azt pedig 5-6 jól elkapott kanyarral össze lehet hozni, kb fél kör alatt. -
Szabi1991 #742 úgy mint a D1GP-ben is..
"A legfontosabb szempontok, ami alapján kialakulnak a helyezések, a kanyar sebesség, a kanyar bevételének látványossága, és az, hogy a sofőr mennyire uralja az autóját. A versenyzők először egyenként mennek a pályán és pontozzák őket. Ahogy kialakult a legjobb 16, már egyszerre két versenyző méri össze tudását a küzdőtéren. Talán mondanom sem kell, hogy milyen izgalmas lehet egy ilyen futam." -
#741 1,5 millió pontot? csak itt a topikban voltak 9, 21 és 25 millió pontos screenshotok, youtube-on pedig van egy 50 millás is. 1,5 millió az semmi. -
#740 Vagyis csak és kizárólag akkor nyerhet valaki, ha elejétől a végéig hiba nélkül végig tud menni. Mindezt a legkönnyebb fokozaton. Mit ne mondjak, de a jó kurv@ @nnyukat azoknak, akik ezt kitalálták. -
Boroskóla #739 Egyik torrentoldalon irták:
"driftnél az a lényeg h a sarki bójához minél közelebb és minél nagyobb sebességgel kell elcsúszni+nem szabad a szorzót elveszíteni, így simán össze lehet hozni 1.5 millió pontot is.
" -
#738 szintén -
#737 JAJA eza drift még aneed for speednél is rosszabb, egyszerűen nem értem mikor jó, vagy keresztbeállok, vagy megpördülök vagy nem számolja a pontokat pedig csúszika kocsi. -
#736 és mégis mi lenne, ha ahelyett, hogy itt veritek magatokat, hogy milyen faszagyerekek vagytok, inkább leírnátok, hogy hogy a faszomba kell driftelni normálisan?
csak mert eddig kemény 300k-t sikerült összevakarni, nem tudom, hogy miért. -
#735 én ennek az egyharmincötödét szedtem össze még csakbár nem is játszottam vele csak 2x XD -
#734 Mindent ki lehetőleg :) -
#733 Demo természetesen, a teljes nyár elején jön :) -
#732 srácok ez még demo nem vagy már a full -al játszotok ? -
benkoszabi #731 megtudnátok nekem mondani, drift-nél miylen segitségeket kapcsoljak be, vagy kapcsoltok be ti, hogy ekkora pontszámokat értek el? -
#730 Na megyek suxom az irányítást... -
ATi0021 #729 Na emberek ezt se hittem volna. De meg van a 35 milla is driftbe. Lehet sikerül majd megdöntenem a végén a japán srác rekordját. Mivel páran kérdeztek privátban, hogyan van nekem ekkor drift pontom, úgy döntöttem rögzítem Frapsel és felteszem YouTubera majd linkelem ide. Amúgy itt a kép:
-
#728 Nem lenne rossz game, de ez a drift... Pff. -
Szabi1991 #727 szokni kell :) -
#726 ÉN miért nem tudom abszolút irányítani a gémet??? TDU HC módjában vidáman drifteltem a saleennel, itt meg közöm nincs semmihez.. Két kanyart nem tudok menni.. (Gamepad).. Még az LFS-t is jobban tudom kontrolállni mint ezt.. :C -
#725 óránként írd be még ezt a kérdést, köszi. -
#724 1440*900 as a m,monitorom a de beállitásokban nem ajánlja fel ezt a felbontást:S lehet hogy azért mert a video kártáym és a monitrom között van egy dvi átalakitó?:S -
benkoszabi #723 én igazából kcisit csalódtam, szimulátorosabbra számitottam. most nyomtam race07-et....és meg kell hogy valljam, hogy sokkal könnyebb cockpit nézetben vezetni abban, mint a gridben....tehát nem mindig jó az, ha árkád egy játék....sztem is 50%-ban árkád és szim....de fogok majd egy kis tesztet csinálni ezzel, mármint a grid-el, valamint a pro street-el..csak kiváncsiságból, mert a 2 játék annyira nagyon nem tér el egymástól....
ami külön tetszik, és elég fura hogy tetszik, hogy nem kell tuningolni. és hogy miért? alapból izlésesen feldiszitett verdákat találok a játékban, én magam sem tudnék autosculpt-al jobb járgányokat kreaálni, igy ez felesleges is volna.....a nissan belső nézete sztem fenomenális..na, megyek vissaz tesztelni üdv -
#722 szerintem fasza lett :) írj moditopikba és berakják, linkelni ugyan nem fogják mögé, az majd rád vár -
#721 Fasza!Előzőt én csináltam frankó lett szal jöhet! -
Szabi1991 #720 jó lesz ez fejlécnek ?
ha rányomsz, bejön a faq..
-
#719 köszi -
Szabi1991 #718 faq-ba megy, fejlécbe, meg ha kapok a házigazdaságot, szal valszeg kedden :S -
#717 és és föld.most legalább látom hogy mivan előttem...
így egy pár szórakoztató percetnyújthat a játék
-
#716 2 nap off volt, aztán az 500 uj üzenet nem engedett másra következtetni ^^ -
#715 Well, ten points to griffindor. -
#714 post patch on vs. off
-
#713 NEM MÜKÖDIK A PATCH nálam:S
ugyanugy akad a menü:( -
#712 ahogy nézem, megjelent a demó. -
#711 Míg a kerék tapad kanyarodik de amint egy ilyen erőteljes jármű gázáról tök leveszed a lábad a kerekek megcsusznak ergó elszáll a tapadás,átváltozik surlodássá,ugyanez van visszakapcsolásnál és fékezésnél is(ahol teljesen lehetetlen kanyaritani a segitségek nélkul),
egy profi autoversenyző kanyar előtt fékez és nem közben
kormánnyal szerintem igazi kihívás a játék segítségek nélkul legnehezebb fokozaton, cáfoljátok meg ha nem így van! (ettől fuggetlenul a versenyeket egészen könnyen lehet nyerni valójában őszintén csak a driftel akadtak problémáim de gyakorlom :P) -
#710 Na most talán. A fórummotor kiüti a szín és betűméret váltást is linkeknél, így a FAQ-ba, illetve banner alá kéne berakni inkább.