7156
  • DarkSector
    Big G-nek igaza van...
    Valami ilyesmit kéne látnod a max beállításokhoz.
    Természetessen (felbontás, Hz és képarány), ami egyéni.

Video settings

Advance Settings (Video Settings-ben nyomj egy SHIFT-et)
  • PENGEinno3d
    Sziasztok! Gamepaddal szeretnék játszani, de akárhogy állítgatom az irányítás érzékenységét még a legkisebb gombnyomásra is maximálisan kitekeri a kormányt és keresztbe fordul az autó! Tudtok vmi megoldás erre a problémára (csak ne azt hogy vegyek kormányt:P)? Amúgy rumble pad 2-m van...
    előre is köszi
  • bulba
    Ez nem "games for windows"-os lesz?
  • Wanted
    Hogyan lehet visszakapcsolni a blurt a játékban?
    A menüben hiába kapcsolom on-ra, nem történik semmi.
  • JuanG
    ha már drift, akkor egy kis reklám :))

rfactor drift revolution

drift preview

mindkettő ingame, az egyik autó én vagyok
  • Szasza20
    Nemtudom ki hogy van vele, de nekem rohadtul tetszik a játék, sztem nagyon szépen néz ki és a driftelés eszméletlen jó lett! Legalábbis nekem tetszik!
  • BiG G
    Ez nincs fullon. Ott ahol a grafikát állítod be nyomj egy shift-et és meglátod hogy nagyrészt mediumon lehet minden a képekből elnézve.
  • JuanG
    hát ez kurvajóóó :DDD...
  • kemszi2
    na igen erre gondoltam
  • JuanG
    egyenesbe szlalomozni kell sztem és akkor számol tovább (mondjuk én nem szoktam) ...

videó (tudom: bocsi)
  • The Protector
    Fullon minden.kivétel az fsaa 4x-esen.A gépem amdx2 5200+ 2Gb ram és geeforce 8600Gt.Átlag 40fps.

Rem tetszenek.
  • BiG G
    A multival jól el lehet lenni, csak sajnos megint erre figyeltek a legkevésbé a Codemasters-es srácok. Egyik legnagyobb baja az, hogy nincs egy normális lobby, ahol szerverek közül lehetne válogatni.

Ha a Quick match-re megyek akkor tízből kilenc és félszer nem dob ki semmit. Ha pedig a Specified match-re (és nem állítok be semmit, hanem hagyok Any-n mindent), akkor kidob random párat. Van amikor ötöt, két másodpercre rá tizenkettőt, rögtön utána egyet sem. Teljesen rendszertelen az egész.

A chat-része elmegy, cserébe maga a játék úgy lagol hogy öröm nézni. Mondjuk eddig mindegyik versenyen rengeteg nemzetiségűvel játszottam egyszerre (én mint magyar, japók sokan vannak, jópár német, de volt amcsi is, meg még egy rakás zászló amit nem ismerek:)), lehet ha csak magyarok játszanának akkor jó lenne. Csak ugye ez kb. kivitelezhetetlen, mert nincsenek normálisan kezelve a szerverek, még nevet se lehet nekik adni, gyász az egész.

Mivel ez már egy kiadásközeli demó ezért erősen kétlem hogy gyökeresen megváltozna nyárig a GRID multija. Pedig megérne egy nagyobb patch-el megküldeni a későbbiekben, mert jelentősen megnövelné a játék szavatosságát, ezáltal többen meg is vennék. Nem is értem, hogy miért hanyagolják el ennyire, manapság már nem lehet multi nélkül játékot eladni, egyszerűen kevés az egyjátékos mód.
  • cicai
    mai rekordom Billel
  • VRSDM
    szvsz iszonyatos jó játék, nem vártam tőle semmit, még csak a trailereket is hébe hóba nézegettem, de az a hangulat amit visszaad :] ford-al száguldok, csúszok, nagyon nagy móka ám ez :)

pont jó hogy van néhány percem és csapatom picit.

a replay-ért meg külön extrapuszi a fejlesztőknek jó kamerák, tempós váltások. egyszóval

nfs, sajnos elásta magát, a sivatagba már... :(
  • kovecses
    LOL
  • kemszi2
    nme is gondoltam volna amúgy hogy látok ismerős arcot a játékban.a driftnél az egyik szurkoló még anno a colin 4-ben indított a rajtnál,ha jól emléxem
  • Casillas
    úgy emlékszem az nem szaggatott
  • kovecses
    A dirt menüje is szaggatott nálad? Nem tudom haverom szerint AMD-s betegség.
  • Casillas
    nálam a menü szaggat, akárhova veszem a játék beállításait (postproccesst is cseréltem), meg a rajtrács a verseny legelején is, de a versenynek semmi baja, simán játszható...
    másnál is előfordult ez?

konfig ha segít: x2 4600+, 2 giga ram, x1950pro
  • Alexease
    Kivul allithato, nem hivatalos, de semmi ertelme;) Talan meg 70-80%-on jonak tunik...
    De igazabol az autok fizikai beallitasat kellene piszkalni - azt is lehet kivul -, de mivel semmi leiras, igy gozom sincs, hogy a tobb szaz beallitasbol melyik melyik:))) De valszeg a gumi is "javitasra" szorulna;)
    A lehetoseg benne van, hogy komolyabb cucc legyen, de igy csak 3 "gombos autos" (leszamitva, hogy szivatos az AI:D).
  • VRSDM
    konkrétan 1perc alatt kipróbáltam most miféle is ez :]

és az első 4kocsi feltűnt hogy se fék se kanyarív, csak hasít mint az állat, de még csak nem is úgy néz ki mintha versenyeznének hanem mintha egy kisgyerek tolná a boxot :D
  • kemszi2
    nekem aztán mondhatod milyen az nfs driftje...az utóbbi 3-4 résszel összesen játszhattam 1órahosszát kb
    de tök mind1 a legfontosabb hogy minél tovább menj keresztbe,és minél közelebb az oszlopokhoz.

Én most a kormánnyal szenvdek.minden segítség ki,aztán ami a csövön kifér...most olyan 400ezernél tartok+van még vagy 200ezer amit elvesztek...
  • kovecses
    Milyen tapadást és hol?
    Hackelted vagy a játékon belül állítható?
    érdekelne driftnél mi történik.
  • lac coo
    Kicsit nehezen indul el az AI ...:DDDDD
  • berczely
    Júúúj derossz!!!
    De legalább az a pár számol...
  • Alexease
    Visszavettem a tapadast - kiserlet keppen - 10%-ra;) Ami azonnal latszik, hogy a mezony (AI) elso fele kamu, vagyis droton huzzak;)))) De a masodik fele, az a nehany auto ami kozvetlenul elottunk megy, az legalabb szamol is valamit a fizikabol;)))

http://alexease.extra.hu/files/RDG_Ice.avi
  • kovecses
    Akkor látnál engem...

Már csináltam totálkárt is de az idővisszapörgetéssel visszaraktam a pályára igaz elhasználtam 1 db olyan izét...
  • berczely
    Én már fáradt vok a drifteléshez...majd holnap!
    Nemgyengén összetörtem a kocsit a kupufogó leszakadt leért a földre jött a szikra rendesen!

• kovecses
    a baj csak hogy a kanyarok között hosszú egyenes és ezért nem tudod összekötni a kanyarokat mert elveszika tempo emgszakad a drift, ez nem need for speed
  • kemszi2
    combo mi?jobbra csúszás balra csúszás rögtön egymásután...lényeg hogy összekösd a kanyarokat csúszással amennyire lehet
  • kovecses
    90%ig egyetértek.
  • Sarapetike
    valami gyönyörüség ez a játék a grafika a fizika valami isteni jóóó driftelni én sem tok de nagyon tetszik maximálisan meg vok elégedve várom a full játékot nagyon jóóóóó végre egy igazán szép és nagyon jóó autós játék :) grat a készitöknek :)
  • kovecses
    ok

egyenesben kéne még valamit kitalálnam mert ott néálam holt idő van nem drifetelek mert nem tudom hogyan kéne...
  • berczely
    Én voltam 5x kombó felett denemtomhogy...csak csináltam és adta a kombót!ide oda dobáltam a seggét még az egyenesben is kicsit...
  • kovecses
    A lényeg ahogy észrevettem rohadtúl nem a technikákban van hanem a combo-kban.
    Szóval ah a nagypontszámúak elárulnák hogyan szereznek 5ösnél nagyobb combo-t akkor a hülye is tudna milliókat csinálni.

Tipp azoknak akik a félmillióig sem jutottak (mint én az elején):
    A pontszámmal ne foglalkozz csak a végén nézd meg mert csak elveszi a figyelmedet, a kilóméteróra úgyszintén. Menj pár kört a pályán hogy megismerd melyik kanyar után melyik jön. Miután memorizáltad próbáld érezni a sebességet és tedd az autót határozottan be a kanyarba, várd meg még elindul a fara és a kormánnyal és a gázzal játszadozzál. aki nem meri határozott gázzal betenni az autót a kanyarba az kézifékezzen a kanyarbejáratnál picit hogy meginduljona fara a kocsinak majd játszon a gázzal és a kormánnyal. Csússz keresztbe ameddig csak tudsz had jöjjön acombo ha már nagyo lesett a sebesség akkor hagyd mert pontot nem kapsz érte akkor gyorsíts és jöhet a következő kanyar.
    A combo-kat kérdezzétek mástól nekem max 5ös combo-t sikerült elérni és vele igy a 700ezret.

Várom az ötleteket!

...
  • lac coo
  • berczely
    Hát am jó lett a drift csak rákell jönni a technikára!Nem egyből fikázni!Én eddig csak 400alatt drifteltem megse közelítem az ellenfelét de kezdek belejönni!Az a jó amikor a kombót tovább viszed amikor elkapom az iveket naon fasza!
  • kovecses
    Ebben igazad van.
  • JuanG
    többen is elmondtuk hogyan lehet...ha nem megy, akkor nem megy...de azt ne mondd hogy képtelenség, ha nem értesz hozzá

ez nagyképű lesz de leszarom: nekem se mondta el senki hogyan kell...
  • kovecses
    Azzal rohadtul kisegitettél.
    Hanyagoljuk a témát.