7156
-
#789 Végre valaki aki értelmes választ ad. köszönöm szépen! -
#788 Megkérdezhetem, hogy ezt a pályát ezzel a kocsival, hogy hoztad be? -
#787 de lehet :)...kölcsönkérek egy kamerát, és felveszem majd :)) -
#786 Én véleményt nyilvánítottam a játékról nem rólad.
Te meg rólam mert bunkó vagy, menjél te nintendózni te barom, a vidóknak semmi köze a játékhoz nézegethetd, egy trabanttal szarrá driftelem magam de ezzel a játékkal nem lehet driftelni. -
#785 szerintem meg teljesen rendben van a drift...
egyetlen gondom a játékkal hogy ha a versenyt megállíítom nem tudok vissza menni a versenybe...nem fagy le de nem tudok a menüben sehova lépni... -
#784 . Ügyes vagy ! -
#783 Nekem közel sem ennyire drasztikus a helyzet. Viszonylag jól fogja meg a gépet. Valószinű gázt adsz, vagy fékezel épp. Egyiket sem szabad. Finoman vissza a gázt, kormányzás, és megy mint az ágybaszarás.... -
#782 Szerintem pedig tudni kéne valamit a driftről ahhoz hogy tudj értelmesen játszani és eredményt elérni. Ehhez kéne videókat nézned, hogy miképp is néz ki a dolog. De tudod mit? Szerintem add el a géped (úgyis elég pocsék ahogy elnézem) és menj vissza nintendózni, ahhoz nem kell technika ;) -
#781 Na erről van szó, ha ilyet tudna a grid akkor emg lennék vele elégedve, de ilyet nem lehet vele csinálni, képtelenség. -
#780 Ezzel szép íveket sosem!!
Már nagyon elegem van belőle, egyik technikával sem tudok sok pontot csinálni. -
#779 ja ez lemaradt, rfactor Hachiroku Drift:
Hachiroku Drift -
#778 Figyelj ha videót akarok nézni akkor filmet veszek, ha játszani akkor meg játékot.
A kettőt ne keverjük össze. Az irányítás elsőre nagyon rossz szerintem és ez nagyon idegesítő hogy hirtelen lelassul az autó ha lelógsz az útról és az mégjobban hogy az autó egyszer alul egyszer meg túlkormányzott és akkor hogyan akarsz driftelni?! -
#777 én kurva régóta probálkozom driftel játékokban, eddig az LFS és rFactor-Drift Revolution a legjobb ami PC-n van...egyáltalán nem könnyű jól csinálni, pláne úgy hogy nincsenek segítségek csak a kormány meg pedálok
itt a Grid-ben sem lett rossz a drift (sőt ez messze a legjobb az egész demóban), kellően nehéz, de következetes az autó viselkedése, szép íveket lehet menni a megfelelő technikával...kanyar előtt kézifék (vagy lehet jobb-bal átlendítés, de a Gridben ezért nem jár pont), majd a megfelelő kormányzás és gázadás kombóval keresztben tartod az autót amíg lehet :)))...ha túl sok a gáz és/vagy keveset kormányzol ellent (mint Palik a Dakaron :P) akkor megpördülsz...ennek ellentetje pedig hogy "egyenesbe" áll a kocsi, megszakad a csúszás...
kormánnyal assist nélkül sokkal élvezetesebb reálisabb, de 35-50 vagy 100 milliót sose érek el :DDD
Ati: döntsd meg az 50 millát, aztán majd a 60, 70 80 .....1000 millát is :PP -
#776 Hát asszem én a 209ezres max drift pontommal utolsó vagyok :(
De rendes versenyeket azokat simán megnyerem!
-
#775 A másik:
Nehogy azt mondja nekem valaki hogy ha 300al megyek és az egyik kerékből fél centi lelóg a homokba vagy a fűre akkor az autó 300-ról 0-ra lassól 2 tiezd másodperc alatt...
Ha valaki ezeke tuán is úgy gondolja hogy semmi gond nincs ezzel a játékkal... -
#774 Amit eddig az NFS-ekben láttál drift címen az egy nagy kamu. Mielőtt elkezdesz itt okoskodni, nézzél meg légyszíves egy-két felvett ingame videót, hogy hogy is kéne csinálni. De ha valódi versenyek felvételeit megnézed és megpróbálod utánozni a játékban az sem baj. Hipp-hopp fognak repülni a milliók. Csak ne legyetek már ennyire majmok hogy öt percnyi sikertelen próbálkozás után feladjátok... Igen, tényleg kicsit munkásabb eredményt elérni, de legalább reálisabb is ezen a téren a játék. -
#773 Sokan asszonyák kormány kell hozzá jobbanmondva "ajánlatos"
és ez nem csak a driftre szól.
Szerintem úgy is tégy egy próbát, ha lesz rá lehetőséged. -
#772 De kiprobálnám gamepaddal de sajnos Vista alatt bugos az xpadder progi :( -
#771 háát igen mondjuk, azért vaaljuk be, hogy a mustang-al majdhogynem könnyebben lehet csúsztatni, akár egyhelyben is hirtelen gyorsulva, mint egy driftes járgánnyal.
én életembe nem drifteltem még, de a silvia korrectnek tűnik igy első benyomásra. -
#770 Az a gond hogy a félmilllió semmire sem elég. Nem elég ahhoz hogy az ellenfelet leverd.
akkor emg hogyan játszam amjd végig a játékot.
Sokszor szerintem nem úgy reagál az autó mint kéne ezért képtelenség eldönteni az ellenkormányzá vagy a gázadás mértékét.
csak szétzúzom az autómat és elégetem a gumikat de pontot szinte alig kapok... -
#769 Demost nem értem mi a probléma?
Elérted a félmilliót akk meg mi a gond vele?Tudsz driftelni nem?
Hameg a játékkal van gondod a codemastersnek reklamálj! -
#768 Mihez képest, értem.
Igyekszik az ember de határozottan nem megy.
A kocsi vagy túlzottan tapad vagy rohadtúl nem.
-
#767 Én max 300.000-t tudok fékezni.
Ugyhogy a tiéd elég jónak számít. -
#766 Na itt a másik hősünk.
Köszönjük az értelmes segitséget. -
#765 Igen ilyen egy bunkó, nagyképü... ember válasza.
többet nem is vártam. -
#764 A 3 alapon kivül több auto is elérhető a demo-ban???
Vagy ez a képen lévő auto nem a pc-s verzióból van??? -
#763 Menni fog az :) Ha már annyi összejött akkor kezdesz rákapni az ízére, és onnan már közel vannak a tizenmilliós végeredmények, hiszen csak a szorzók mennyiségén múlik az egész (persze túlzás, de közelítőleg igaz). -
#762 Sztem jó a drift szokni kell azt kész!
Akinek meg nem megy az béna...ennyi mennyen pro streetezni nekem meg ott nem ment a drift úgy csúsztam mintha jégen lettem volna! -
Szabi1991 #761 akkor mennyél vissza pró sztrítezni.. -
#760 egyet kell hogy értsek ezzel -
#759 Fél milliót el sikerült érni szaggatott gázadásokkal és kézifékezéssel, de ez igy finoman szólva is sz@r. -
#758 Hiába nézegetem a játék nem lesz tőle jobb. -
#757 Sikerült 800valahányezer pontot szereznem. Arra elég volt, hogy nyerjek a lekönnyebb fokozaton. Már sejtem a dolgokat, de még nem érzem. Majd még próbálkozok! :) -
Szabi1991 #756 -
Szabi1991 #755 olvasgasd a www.drifter.hu-n a "GARÁZS/TECHNIKA" és az "A DRIFT" részeket.. -
#754 az legalább megcsinálta a driftet, de itt nincs drift akármit csinálok, már nagyonn idegesit! -
Szabi1991 #753 szerencsére volt annyi esze hogy úgy csinálta meg a Codemasters, hogy a sok D1GP fan megvegye :)))
végre van jó kis D1GP játék PC re is !! :DDD
(remélem lesz Tsuiso-is[amikor két autó driftel 1xre] :)
-
#752 Páran érdekesek vagytok....
Mi a jó abban, ha 5 perc alatt a játék feléig jutsz, mert minden megy elsőre? NFSPS driftje egy vicc volt, el sem lehetett rontani! Mi élvezet van abban, hogy rángatom a kormányt, a kocsi meg megcsinálja a driftet? Ezzel az erővel tegyél be a videóba egy autóversenyt, vedd kezedbe az irányítódat, és képzeld azt, Te csinálod. Élvezet ugyanaz...
Driftnél azthiszem itt az számít, hogy kilinccsel menj előre, akkor adja a pontokat.
Igazság szerint, ez a játék is messze van a tökéletestől, de összességében nem rossz, abszolute! -
#751 persze scak nyomsz egy space-t és az autó vagy keresztbeáll vagy megprödül tényleg milyen rém egyszerű......... -
Szabi1991 #750 amúgy itt részletes D1GP szabályzat leírás található !
(aki nem tudná a D1GP a Drift csúcsa, olyan minta Forma1 a nyitott kerekűeknél)
Kezdő sebesség:
A követelmények ezen része egyszerűen mérhető és ellenőrizhető egy sebességkijelző traffipax készülékkel. A kezdő sebesség az egyike a legfontosabb látható szempontoknak, amit a bírák pontoznak, mert meghatározza a drift további részeit.
Az ív vágása:
A drift másik része, amit a bírók nagyon megvizsgálnak. A kanyar levágása általában az alapján van elbírálva, hogy a pilóta milyen ívet választ. Az ívet úgy kell választani, hogy a jármű a kanyar csúcspontját érintse. A bírók azt látják szívesen, ha a pilóta egy szűk íven fordul, olyan közel téve az autó orrát a kanyar csúcspontjához, amennyire csak lehet. Ellenben, az autó farát a lehető legnagyobb íven, a kanyar külső padkáján fordító technika is mutatja az autó kezelésének képességét és bőven eredményezhet pontokat.
Szög és ellenkormányzás:
A szög a jármű elfordulásának szögét jelenti, a valós haladási irányhoz viszonyítva. Alapjában véve tehát amilyen mértékben az autó fara "körzőzik" - a kontroll elvesztése nélkül- olyan mértékben kap pontokat a pilóta erre a kritériumra. A szög utal egyben a drift fenntarthatóságának időbeli hosszára, és az egész kanyar során átlagosan várható driftszögre is. Ez azt jelenti, hogy a jármű farát egy kis időre "kicsapó" pilóta nem fog túl sok pontot kapni, kivéve, ha az elfordulás mértéke kiemelkedő volt. Viszont az a jármű, amely extrém driftszögeket mutat be megperdülés nélkül, a kanyar teljes hosszában, magas pontokat kap.
Bemutatás:
Az autó sebessége, az ív, és a driftszög helyes megválasztása sok pontot jelenthet a bíróknál. Van még egy faktor, ez pedig a mód, ahogy a pilóta bemutatja vezetéstechnikai tudását. Mint sok más sportban, itt is az adott egyéniség mellé társul egy bizonyos szikra, vagy energia, amely átlagon felüli teljesítményt szavatol a verseny alatt. Ha egy versenyző beleteszi ezt a pluszt a futamába, a bírók értékelni fogják. A legáltalánosabb összetevője ennek a kategóriának például a füst. A drift közben a több gumifüstöt képző jármű több pontot kap. Ez a kategória tartalmazta régebben a kéz lengetését a jármű ablakában, vagy az ajtó kinyitását, de ma már a D1 szabályok értelmében szigorúan feltekert ablakkal és zárt ajtóval kell a futamot teljesíteni. Ez a szabály is a hangsúly áthelyeződését szolgálja a magasabb szintű vezetéstechnika felé.
1. Minél gyorsabban kell menni !
2. Minél közelebb kel csúszni a piros-fehér bolyához, de azt nem szabad érinteni !
3. Az autóban (külső és belső nézetben is) van "szögmérő" ami a driftelés szögét mutatja, értelemszerűen minél nagyobb szögben kell bevenni a kanyart !
4. Minél több füstöt kell "csinálni" :D