6682
Önbizalomhiány
  • sosemt
    Mit értesz kinézés alatt?

Nincs kiút, feleslegesen meg minek keressem. Mindenhonnan van kiút. Ha akarod VAN.
  • danielboy1000
    PÉLDÁUL ÖRÜLJ ANNAK HOGY NEM KELL EGY KURVA TOLÓSZÉKBEN LEÜLNÖD AZ ÉLETED.ÖRÜLJ ANNAK HOGY A FÖLDÖN VAGY,TEHÁT GONDOLKOZOL.ÖRÜLJ ANNAK HOGY SEMMILYEN BETEGSÉGBEN NEM SZENVEDSZ(komolyabbra gondolok,HIV,rák stb).ÖRÜLJ ANNAK,HOGY VAN LEHETŐSÉGED BÁRMIRE AMIT EL AKARSZ ÉRNI.ÖRÜLJ ANNAK,HOGY VAGY,ÉS AMI TE VAGY,AKÁRMI IS VAGY,AZ TE VAGY. hirtelen nekem csak ennyi jutott eszembe.de persze neked a büdös életbe nemjutnának ezek eszedbe,mert te szépen visszavezeted " fúú de egy balfasz vagyok"
  • NEOreg3
    #2511: Pontosan. Végtelenféleképpen viselkedünk, mivel 100%-osan képtelenség, hogy egyformán tegyük azt, ám nem ezen van a lényeg, hanem azon, hogy ha egy csoporton belül X ember egymáshoz viszonyítva hasonlóan visekedik, majd Y ember szintén, akkor az X emberek és az Y emberek nem nagyon fognak egymással kapcsolatot létesíteni oylan szinten, mint azt teszik egymás között, ám mégse nézik ki egymást, mert sokan vannak. Én Z ember voltam, egyedül. Kinéztek.

#2513: Én nem tartom "normálisnak" azt ahogy viselkedem. Tudom, hogy nem így kéne, viszont nem tudok másként. #2516-al kiegészítve viszont meg már azt sem tudom, mire akartál kilyukadni. Sebaj, hülye vagyok.

#2514: Ha jártál iskolába, egyetemre, akkor tudnod kéne.

#2515: Én tudom, hogy én vagyok a hibás, de nem tudok mit tenni.

#2517: Mert van akaraterőd.

#2519: Ha semmi pozitív nem ér az életben, akkor mégis mi a faszt csináljak? Ugrándozzak örömömben?:)

#2520: Nem voltál akkor azért olyan súlyos eset.

#2524: Nem tudom honnan jöttem és hogy hová tartok, de azt tudom, hogy a jelleme ilyen marad életem végéig.

#2526: Valóban nem tudsz minket 100%-osan megérteni.

#2528: Elején valszeg kurva jól érezném magam, megvennék magamnak minden szart és kurvasok mindent kipróbálnék. Ám a személyiségem nem változna meg, az emberek meg onnantól kezdve csak a pénzemért szeretnének.

#2529: Biztos...Csak nincsenek meg.

#2531: Nincs kiút, feleslegesen meg minek keressem.

#2540: Értelmetlen célért felesleges küzedni. (értsd: olyan eredmény amire nekem semmi szükségem)

#2546: Pedig én különb vagyok a többi embernél, ezért sem fogadtak el sose olyannak, amilyen vagyok. (nem dramatizálom túl, óvodás koromtól kezdve rengeteg oylan helyzetbe kerültem, hogy csak azért basztattak, mert különböztem tőlük/vagy mert többen voltak én meg egyedül)

• raulreal
    Humorharold :D
  • Fbn Lx
    erre meg azt fogják mondani, hogy:
    ...de engem nem érdekel semmi.
    :DAS
  • sosemt
    Barátokkal elmenni ide oda nem segít?
  • raulreal
    No problem. Ez mind csak "hobbi".
  • sosemt
    félreértettelek.
  • raulreal
    Jól keresek? Még suliba járok... :)
  • sosemt
    3 nyelven beszélsz , programozol jól keresel. Hol itt a gond?
  • threat
    jah nemsikerült a B.vezetés csak másodjára
  • raulreal
    Erre az egyre én viszont büszke vok, elsőre átmentem az összes vezetés vizsgán. :)
  • threat
    hinnéd ha azt mondanám hogy én jobban akarok ÉS AKARTAM ÉS AKAROM mint te nem állandóan szar kedvel élni? biztos nem teszek és tettem érte de már kezdek belefáradni
  • raulreal
    Programozni is tanultam...tehát azt nem mondhatod, h nem keresek...
  • sosemt
    Ezek szerint ha pl. ha megbuksz kresszen akkor hagyod az egészet a francba mert úgysem fog sikerülni?
  • danielboy1000
    ITT KEZDŐDIK ELŐLRŐL AZ ÖRDÖGI KÖR.Mint egy algoritmus bazzeg.Az ember mond neki vmit,és utána ez a 2 lehetőség következik. 1 : könnyű mondani 2 : te nem vagy önbizalomhiányos ...na most csinálj olyat,h kiiktatjuk ezt a 2őt és elgondolkozol rajta,h képzeld ÉN IS EMBER VAGYOK,akárcsak a többiek,emócionális vagyok,MINT A TÖBBIEK és te SEM vagy különb..
  • raulreal
    3 nyelven beszélek :) Jól csinálom, de nem köt le...
  • threat
    én már elkezdtem párat volt is eredménye ugyanott vagyok
    na varjál gombot inkább
  • sosemt
    Kezdj el tanulni egy nyelvet, úgy leköt hogy nem fogsz másra gondolni. Mellesleg egy jó tolmács nagyon jól keres.
  • danielboy1000
    raulreal.Te híres vagy a " Hit&Run" olimpiai futásodról.Pl elmehetnél atlétának futni,és tökéletesíteni a futásod,időt,mozgás kordinációt satöbbi..milliónyi cél lehet.
  • raulreal
    Nem akarok vitatkozni, de könnyű mondani...
  • danielboy1000
    nem vagyok egy jós,de tudtam h ezt valaki leírja válaszba. " keresek,de nem találok" faszom,mit kell ezen olyan húúde keresni? Mondjuk elmész sportolni,kajakozni.Az lesz a célod,hogy xy időn belül teljesíts és olyan vállad legyen,mint egy félistennek.( most ti kis huncutok egyből leírjátok válasznak : de engem nemérdekel a kajak) CSAK példának mondtam.Valami ami érdekel,ha pl sakkozni akarsz jól,akkor fogod magad és megtanulsz 50nyitást...bármi...BÁÁRMI
  • raulreal
    de nem találok semmit. :(((
  • raulreal
    Én már ezt csinálom,évek óta...keresek...
  • danielboy1000
    Most mondok egy példát. Arnold Swarcheneggernek is voltak mélypontjai,sőt,volt mikor egy nap 3x hányt edzés közben,de bennevolt a cél,hogy ő lesz Mr.olympia.És nem adta fel az első hányások után,TUDTA ELŐRE ,hogyha most csinál még 3 szériát akkor el is ájulhat,de akkor is megcsinálta , és nem hagyta abba. Nektek,önbizalomhiányosoknak és kéne keresni valamilyen célt,amit akkoris elértek,ha törik,ha szakad
  • sosemt
    Így kellene akkor ezt a dolgot is kezelni.
  • raulreal
    Elefántcsonttorony? Az ofim használja mindig ezt a szót...Hol is laksz?
    Hehehehe...csak vicc volt XD
  • threat
    jó hogy kiúszok
    Ronny én mindig erőlködök és azon vagyok hogy megváltozzon a helyzet .)
  • threat
    engem senki sem közösít ki
  • sosemt
    Ha léket kapsz egy hajón akkor beülsz a sarokba és elszívsz egy cigit vagy felveszed a kibaszott mentőmellényt és kiúszol a partra?
  • Ronny
    "hiába próbálsz ellene tenni azzal csak még rosszabb lesz"

ez nem így működik. Tudom, mert nekem is ez volt a problémám. Addig kell vergődni(TENNI ÉRTE, AKARNI), amíg nem találsz kiutat. Sok lesz a pofon, a kényelmetlen helyzet, de megéri elhagyni az elefántcsonttornyot.
  • threat
    igen mindenkinek van egészségesen csakha már durva akkor az egész életed összes pillanatát megnehezíti
  • danielboy1000
    kitartás,ambíció,élet moráll.Ha ezek meglennének,nem lenne itt 1 önbizalomhiányos ember se.
  • sosemt
    Ha nyernél a lottón akkor is itt sírnál hogy milyen szar az élet és mindenki kiközösít?
  • threat
    én folyamatosan azon vagyok hogy élvezzek valamit de bármibe belefogok nem változtat semmit se
  • danielboy1000
    nah tessék.látod sosemt? Egyből védekeznek valamivel " jaj dehát ti ezt nem érhetitek meg,csak én KIZÁRÓLAG ÉN XY tudom ez milyen és jaj jaj jaj"
  • threat
    ezt nem lehet elmagyarázni még nem érzed sima dolgoktól rád jön a szar kedv és nem tudsz olyannak örülni ami másnak akkora örömet okozna hogy egy hétig mosolyogna
  • danielboy1000
    de az ilyen gyengébb jellemek ( jelezném: BÁRMIKOR,BÁRKI tud változtatni a jellemén) Már nem azzal foglalkozzanak ,hogy kiússzanak a szarból teli medencéből,hanem okokat keresnek,hogy mire lehet ráfogni a dolgot.Neoreg már kitalálta h ő jött a majmok bolygójáról és ő márpedig NEM tud,nem fog változni és NEM is akar.
  • sosemt
    Ezt ne mondd. Mindenkiben van önbizalomhiány (kivétel az öntelt faszok)
  • raulreal
    Kábé...ott a pont.