Önbizalomhiány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
buli?ugyan már unalom<#vigyor>#vigyor>
csaj?azt se hiszem hogy nem jönne öxe egy.a probléma esetleg ott jön ha fullost akarsz<#idiota>#idiota>
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Azt hiszem, nálam antiszociálisabb ember nincs a világon... Köszönhetõen a remek kis embergyûlöletemnek... jah és annak, hogy mindenki gyûlöl engem is... és ezt ráadásul egy kedves osztálytársam a szemembe is mondta (na ezt übereljétek) Csajozni eddig 4szer próbáltam (ebbõl 0) pontosabban csak kétszer... mert a másik két alkalommal a csaj kezdeményezett (csak túl szépek voltak hozzám, így úgy gondoltam ekkora balfékkel úgyse akarnának járni, úgyhogy elfutottam)... Kétszer bevállaltam, elbuktam. Tényleg vannak ezek szerint akik magányra születtek. De hát a remény hal meg utoljára. 😊 Úgyhogy nem tehetek mást csak küzdök, és bízok. (bár egyre kevésbé) Általában csak ülök otthon... semmi.... már focizni sincs kedvem kimenni ,legutóbb, amikor +próbáltam, arconköptek...(lassan befejezem már a középiskolát, úgyhogy azt hiszem nekem már nincs remény) Aki egész középsuli alatt nem tudott megváltozni, az már nem is fog....
Áz....Nem tudok feloldódni,felszabadulni.általéánosaban az osztáály egyik legnagyobb idiótája voltam(jó értelemben)most meg...pfff alig szólok be vmit még órán is,sõt semmit.(hangosan) 😞
Mind1 most más cél vezérel..Most arra koncentrálok...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
ugye milyen szar érzés az hogy azt hiszed mindig rólad beszélnek??? ááá és nem tudok ez ellen mit tenni😊
Sokat segített abban - ugyanúgy mint neked - hogy ne gondoljak állandóan rá és arra amit tett.
Szóval bátran ajánlom én is a sportot mindenkinek, konditerem, fitnesszterem mind jó rá!
Nem csak te gondolod igy..ilyen a világ..
Campy:"és ezekszerint van valami kisebbségi érzésem amirõl magam sem tudok talán az h egyszerûen mindenki csúnyán néz rám nem tudom".
Na ez bennem nagyon megvan....Ezért nem szólok senkihez...eleve ugy állok hozzá mindekihez(thx to általános isk),hogy a k|_|rv@ @nyádat basztassad...Mindig arra gondolok mikor hallok vkit nevetni,h rajtam nevet,ha vkit/vkviket látok h rámnéznek ugy állok hozzá,h rólam beszéltek/röhögtök mi a m... k... a...tokat!Hogy dögölnétek meg!!
Ugyhogy inkább ne szólok senkihez mert mindig azt "várom" h negativan áll hozzám,elhajt beszól....Vagy ha õ nem akkor vki körülöttünk.A lámaplázzal meg ezekkel nincs bajom,ha vmit akarok,akkor nem érdekel az izgalom,lesz@rom csak megyek elõre.Közép 3. évében 1etlene ember van(talán 2)akivel normálisan el tudok beszélgetni....És egyik se lány.Hozzájuk egyáltalán nem szólok....Fenntartásaim vannak velük is....Meg nem akarom h állandóan rákvörös élegyen a fejem akárkivel beszélek(lány).....Ez általános probléma.Engem nem érdekel...De a környezet....Hiába akarok leszarni õket,nem megy.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Nézd, az általad leírt problémára éppenséggel a konditerem az egyik legjobb megoldás….sõt, meggyõzõdésem, ha agykurkászhoz mennél, õ is valami hasonlót ajánlana.
A hangsúly végülis nem a konditermen van, hanem az aktív elfoglaltságon. Ennek két elõnye is van: legalább egy ideig arra koncentrálsz, azaz eltereli a gondolataidat, és ha a dolog olyan, levezeti a feszültséget.
De hogy ne úgy érezd, hogy itt okoskodik neked egy srác, de könnyen beszél, mondok egy személyes példát. Pár hónapja, kiderült, hogy egy csaj, akiért megvesztem, megcsalt. Tudni kell rólam, hogy talán erre vagyok a legallergiásabb. Annyira fájt a dolog, hogy szinte éreztem, hogy valamivel nehezebb a mellkasom, és néha most is fáj… Voltaképpen egésznap ezen õrlõdtem, legszívesebben ki sem mozdultam itthonról, mert frusztrált a világ, és frusztráltam saját magam….úgy éreztem, hogy utálom az embereket, és hogy ki akarok lépni ebbõl a szánalmas világból, ahol az emberek elárulják egymást, ráadásul pont azok, akikben megbízol, akiket igazán szeretsz, basszus…pont azok, akiknek tényleg, kurvára nem kéne megbántania…
Hetek teltek el így, lassan élni is elfelejtettem, kb nem voltam más mint egy merõ felindultság. Dühös voltam, sértett, és egy kurva büszke srác, akinek most a büszkeségébe tiportak….ilyet korábban sosem éltem meg, erre puff….
Ez így ment egy ideig….még a suliból is lógtam, mert utáltam az osztályom, és az egyetlen társam a laptopom lett rövidesen….aztán egykét hét után, egyszercsak a laptopom meghalt. Nem reagált se onra se offra, akár kalapácsként is használhattam volna, mert kész, vége volt. Hoppá! A társamnak annyi volt. Addig ez olyan volt, mint egy kulcs a házhoz, szóval végülis nem nagyon volt értelme hazajönni nélküle. Kétségbe estem….most mi a szar lesz? Kint tanultam Angliába, (azóta is), haverok, család otthon, nekem csak a laptopom volt. Persze azonnal meg akartam csináltatni, de rövidesen kiderült, a legközelebbi HP szerviz Londonban van, ha meg egy vagyonért megcsináltatom máshol, elvész a garancia. Másfél hónapja voltam kint Angliában. Az elsõ laptoptalan napomon elmentem fodrászhoz. Külföldön, fodrászhoz. Nem nagy szó, de óriási elõrelépés volt. Addig a legnagyobb akcióm a kenyérvásárlás volt a boltban. Vettem néhány gagyi magazint, amit majd olvasgathatok. De ami legfontosabb: bejelentkeztem a suli konditermébe. KONDITEREM. Többet voltam kint az elsõ laptoptalan napomon, mint addig összesen. Persze továbbra is sokat gondoltam a barátnõm tettére, de már most csináltam egykét dolgot (fizettem a pénztárnál, nézegettem az új hajam) amik legalább lekötötték a figyelmem, és közben lehetetlen lett volna a csajom akciójára gondolni.
A konditeremben hamarosan munkához láttam. Eleinte másfél órát töltöttem lent maximum, de addig elképzelhet len lett volna, hogy másfél órát, egyhuzamban egy dologgal töltsek, intenzíven. És másfél óráig, egy pillanatra sem gondoltam a fájdalmaimra! Olyan hülyeségek kötötték le az agyam, hogy a sok bodybuilder között vajon nem festek-e hülyén, és hasonlók. Nem telt el sok idõ, és két-kétésfél órákat töltöttem lent, méghozzá azt az idõt olyan intenzív munkával töltöttem, hogy utána néha órákig regenerálódtam az öltözõben. És akármilyen hihetetlen, azalatt sem a nõre gondoltam! Több óra, lelki fájdalom nélkül! Elképesztõ volt…
Ráadásul kis idõ után jöttek az eredmények, amik fantsztikus közérzetet adtak, a kiállásom magabiztos lett, a testem feszes és kemény, és a lelkesedéstõl a napom többi részét is ehhez igazítottam – az edzéshez igazítottam a kajáimat, a napirendem – és ez a morálomat az egekbe repítette. Rendszerezve voltam, és mindenek elõtt odabent a dolgok RENDEZVE. Kiegyensúlyozottabb, tisztább fejû lettem, mint valaha. Ráadásul egyik siker sarkallt a másikra, és a suli is jobban ment.
Nemrég voltam otthon látogatni, a szüleim, és mások is mondták, hogy olyan tiszta, kiegyensúlyozottabb tekintetem van, és hogy jó rámnézni…hát igen, ez igen!
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Van egy évfolyamtárasm (csaj) és nem tudom, hogy myvipen kérdezzem meg az msn címét és vegyem föl, vagy személyesen mennyek oda és úgy beszéljek? :]
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
de minden embernél ez van ez a most "nincs kedvem veled beszélni stílus" hogy még a családomban is...ezért félek kimenni az utcára néha, ezért volt h kamaszkoromban iszonyúan elzárkoztam mindentõl, inkább játszogattam...ugye nem volt normális tesóm egyedül nem megy az olyan dolog h társaságba menjek!!! és a legfõbb gond senkivel nem nagyon tudtam megbeszélni a problémáim itthon se nagyon...most kb 1-2 év szoktam csak néhány emberkéne elmondani mi bánt meg ugye ide az SG-re...
na ebbõl vegyétek ki a hülye jellemem😄 csodálkoztok ha a magamfajta nem talál senkit sem, egyszerûen sokat agyalok ez van. Talán ha nem is foglalkoznék semmivel se csak hagynám a dolgokat akkor még jobb lenne, de az a gond h ugyanígy menne minden tovább lusta vagyok változtatni magamon, vagy pedig az új énemtõl félek...nem akarok megváltozni
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A történet kb annyi hogy az aki be jött nekem alkalmasnak tartottam volna megtartani de végül hoxú idõ után dobott mert megunt és megunás közben keresett és talált újat😄...Ennyi.A második kérdés értelmetlen vagy csak én nem értem hogy ezt most hogy érted?😄