6682
Önbizalomhiány
-
#2521 itt osztjátok az észt közben meg nem is tudjátok milyen ez a önbizalomhiány, hiába próbálsz ellene tenni azzal csak még rosszabb lesz és minket olyna sima helyzetek is holtpontra juttatnak mint titeket egy fegyerrel való fenyegetés -
sosemt #2520 Nyilván nekünk akik nincsenek ilyen helyzetbe könnyű beszélni, de ÉN is voltam ilyen helyzetbe. És nem értem ennyire miért kell elfordulni. Ezt magyarázza meg valaki. -
danielboy1000 #2519 Úgy ahogy minden embernek a földön,csak ők képtelen feldolgozni és folyton ráfogják minden másra,hogy fúúú de szerencsétlen f*sz vagyok úristen stb..képtelen felfogni az élet örömeit,kizárják a pozitív gondolkozást. -
danielboy1000 #2518 igen,utólag visszaolvasva én is erre akartam kijukadni,elnézést :D Hosszú napom volt:) -
sosemt #2517 Mindenkinek van egy (sőt több) mélypont az életében. Nekem is volt de én feltudtam állni kinyitni a szemem és nem temetni magam. -
Fbn Lx #2516 szerintem pont ellenkezőleg
az öncsonkító jellem ellentéte a pszichopatának.
a pszichopaták mindent normálisnak tartanak magukban, az öncsonkítók meg semmit sem. -
danielboy1000 #2515 Általában egyszer megbotlanak,és utána nem állnak fel soha,csak sírnak a földön,hogy neki miért kellett elesni.És egy idő után oda jutnak,hogy nem is akarnak felállni,pityognak tovább hogy hogy k*baszott velük az élet,aztán ráfogják az elesést bármire,csak nem arra hogy ő a hibás ebben. -
sosemt #2514 Mégis mit tartasz az átlagember által elvárt és elfogadott szociális viselkedésformának? -
danielboy1000 #2513 talán mert a kisujjadat se mozdítottad meg soha és már bocs,de így forumról egy végtelen makacs,MÉRHETETLENUL LUSTA személy vagy.Jah és arról annyit hogy az elmebeteg gyilkosok is azért olyanok,mert nekik az a " normális " amit őt tesznek,és nem a társadalom által megformált szabályok szerint élnek,gondolkoznak.Nem azt akarom mondani hogy egy pszihopata állat vagy,de a gondolkodásod hasonló... -
sosemt #2512 Egy ideje olvasom a fórumot és nem értem az emberek hozzáállását az élethez. Mitől lesz valaki ennyire asszociált? -
Fbn Lx #2511 az a baj, hogy nem fogja fel, hogy nincsenek tipikus viselkedésformák, amire rá lehet fogni, hogy "emberi".
Az, hogy ember, végtelenféle dolgot jelenthet.
Pont annyi mindent, ahányan vagyunk, mert végtelenül különbözőek lehetünk, minden tekintetben.
Ha valaki nem társasági ember, akkor ő egy olyan ember, aki nem részesíti annyira előnyben mások társaságát. Nem kell ezt túlragozni :| -
#2510 ha nem tudom teljesíteni az átlagember által elvárt és elfogadott szociális viselkedésformákat (már pedig nem tudom), akkor nem vagyok közéjük való, mert mindig ki fognak nézni -
Fbn Lx #2509 elbeszélünk egymás mellett.
azokat az embereket, akik fizikailag bántanak bárkit is azért, mert nem tetszik nekik ahogy viselkedik, én is gyűlölöm.
Az mag, hogy saját ego növeléséből basztatják egymást a fiatalok, tény. Állatok vagyunk, mindenki törekszik arra, hogy falkavezér legyen, és minél több embert tipor sárba, annál magasabb rangot ér el. ez a butább népcsoportoknál valós fizikai küzdelemben nyilvánul meg, az okosabbaknál pedig manipulációban, karizmában, és pénzben. retorikában.
nlhány volt osztálytársamra és rám tekinthetsz úgy, mint kivételekre, akik kivonták magukat ebből az egész harcból - nem szándékoztunk senkit majmolni, követni, vagy magunk alá utasítani.
egyszerűen megvoltunk, ha valakinek nem tetszett a viselkedése, akkor megpróbáltuk tudatni vele, hogy ez így nem helyes.
persze egy kis ego mindenben van. már a hozzászólásaidban is, és az enyémekben is. nem vagyunk megvilágosultak. -
#2508 Uhh,én rúgok ha vki akár egy ujjal is hozzáér a cucaimhoz...
1.Nem az övé ne nyulkáljon
2.Vmi baja lesz?pénzbe került!
Én rohadtul vigyázok mindenre,sose veszek magamnak semmit,mert akkor elköltöttem a pénzt a semmire.Amigy vmi működik/használható addig minek mésik? -
danielboy1000 #2507 Még mindig a földön élsz ember,nem a jupiteren..ezeken meg már csak nevetni lehet " rájöttem...[gondolkodós arc,levegővétel] én nem vagyok átlagemberek közé tartozó"Amíg úgy nézel ki,mint egy ember,addig nem kell mauglit játszani... -
#2506 én 9. óta gyakorlatilag mélyzuhanásba kezdtem és rájöttem: nem vagyok az átlagemberek közé való -
Fbn Lx #2505 mellesleg középsuli 9.-ben erősen balfasz voltam én is, és kb. utáltak az emberek, mert kerültem mindenkit, minden szocializáló helyzetet. Minden embert kicsit furcsának és butának tartottam - aztán rájöttem, hogy én vagyok furcsa és buta.
azóta szép lassan gyógyulok fel ebből. -
raulreal #2504 Magamból kiindulva, azért, mert félt tőletek...az ego-toktól, attól, h ő nem lesz elég jó ahhoz, hogy közétek tartozzon. Később a csesztetéssel, ezt el is mélyítettétek benne... -
#2503 vagy csak visszahúzódó típus és már rögtön bele is lehet kötni. -
Fbn Lx #2502 nem csodálkozunk.
már középsuli elejétől kezdve került minket, hónapokkal azelőtt, hogy bármilyen kép alakult volna ki róla a fejünkben :) -
Ronny #2501 szerintem meg sokkal inkább a saját egod növelése a cél. Lehet itt humánusan hangzó magyarázatokat gyártani, de aki egy kicsit is utánaolvasott a témának - esetleg személyes tapasztalata van a témának - az rögtön átlát rajta.
Abban egyetértünk, hogy nem véletlenül raulreal lett a boxzsák, viszont semmivel sem jobban szolgált rá, mint Te vagy a másik kis hülye. -
#2500 És csodálkoztok, hogy Olivér nem kedvel titeket, meg kikerül benneteket a folyosón. -
raulreal #2499 Naiv lennék? Talán. Naiv vagyok, mert azt hiszem, h nem kéne mások felé ilyen rosszindulattal fordulni,?! Mert amiket leírsz, azokat nem más szüli , mint a rosszindulat. Nem személyes?! Hát persze hogy nem az... :S -
Fbn Lx #2498 azért hozzám ne hasonlíts agresszív hülyegyerekeket.
soha nem ütöttem/rúgtam meg civilben senkit sem.
max edzésen, de az más, és az is véletlen. -
Fbn Lx #2497 végtelenül naiv vagy.
alapvető lett volna, hogy rajtuk keresd a kulcsot először.
Látod?
Azért játszanak meg ilyeneket rajtad, mert téged könnyű átverni.
Mi is megjátszottuk sokszor osztálytársainkkal, hogy amíg elmegy budira, kirakjuk a táskáját az ablakpárkányra, és behúzzuk a függönyt, feldobjuk egy magas szekrény tetejére, vagy bevisszük a lányvécébe, stb. De nem azért, mert utáltuk az illetőt. mindenkivel csináltuk régen :D És nem voltak belőle sértődések. sőt, általános tesiöltözőben kukábaültetőset játszottunk. a fél osztály ült a kukában legalább egyszer.
Ezt vésd jól az eszedbe: nem kell mindent komolyan venni. -
raulreal #2496 És igencsak belémrúgtak...nem egyszer...és lehet h soha nem heverem ki, köszönhetően a hozzád hasonlóknak. :S -
raulreal #2495 Amit nem szabad átlépni. :S Különben súlyos károkat okozhatsz. -
raulreal #2494 De mindennek van határa. -
#2493 hát ezt az elöbb tapasztaltuk:D -
Fbn Lx #2492 arra akartam rávilágítani:
azt basztatják, akit lehet.
Átlag ember pl. leszarja, ha hányingered van az írásától, vagy ha azt mondják, hogy menjen el a picsába.
Így vagyok vele én is. ha ezt pl. raulreálnak írtad volna, menne a hiszti, hogy őt itt is csak basztatják és el akarják kergetni.
Üldözési mánia + hiszti + alacsony ingerküszöb.
És ezt nem nyers basztatásból írom. a basztatásnak ilyen esetekben nem az unalom a kiváltó oka, hanem részemről az, hogy idegesít, hogy mindent arra vezet vissza, hogy ez azért van, mert ő egy szar. -
raulreal #2491 Például egy jó tréfa...elkérték a szekrénykulcsomat, hogy az a gyerek, akivel egy szekrényben tartottam a cuccaimat berakja a kabátját. Feljön a haverjával. Közlik h elvesztették. Szívroham. Rajta volt az összes kulcsom, cseréltethetem le a zárakat. Lerohanok, keresem össze-vissza. Becsöngetnek, szólok a tanárnak, h hadd keressem már, nehogy vki behúzza. Fél óráig holtraváltan keresem, majd visszacammogok órára. Kinyitom a táskám, h kipakoljak, és jééé benne van. Visszacsempészték, míg én lenn voltam. Tényleg rohadt jó poén volt. Sokat tanultam belőle. :S -
raulreal #2490 Részben. Tényleg vérig szoktam sértődni, de okkal. Mert ezek a "tréfák" gonoszak, nem kicsit, nagyon. -
Ronny #2489 " nem az, aki tanító célzattal, akár szavakkal ad egy-két pofont."
Elmész azért Te is a picsába. Még a végén az fog kijönni az egészből, hogy azok a "jóarcok", akik basztatják szerencsétlent, végülis csak jót akarnak neki. Nekem konkrétan hányingerem van az írásodtól. -
raulreal #2488 Azt kell h mondjam, h a diagnózisod....helytálló :S -
raulreal #2487 Én szánalmasnak tartom. :S De lehet h folytatom majd... -
#2486 énis ezt vettem le kb. -
#2485 na ez kurvajó!
ilyet olvasnék még szívesen, de komolyan!
kicsit a harr potter-re emlékeztet (pontosabban, tudod, amikor harry otthon van a nyáriszünetben...)
a fürdőszobás megállapítás meg odabasz:)
szerintem ebből lehetne könyvet csinálni. főleg mivel valós eseményeket írsz le (pontosabban a saját életedet), a saját, plusz egy diák szemszögéből.
csak valamilyen tálalás kellene hozzá, és szerintem egy könyvkiadó is szívesen fogadná (Egy diák pokoli hétköznapjai vagy vmi ilyesmi...)
utoljára: szerintem folytasd az írást, nagyon jó!
isten áldjon és kívánok egy boldogabb életet számodra!
mindenkinek megvan a maga keresztje...ha teszel egy jobb holnapért nem marad el a jutalmad! -
Fbn Lx #2484 Semmit?
azt hiszed, azért vernek emg meg basztatnak, meg röhögnek rajtad, mert csak úgy kiválasztottak, és kész?
Bevallom, szemét ember vagyok én is, és szemét módszer, de az ilyen ismerőst én is ott szopatom, ahol lehet. Persze meg nem verem, mert annak semmi értelme. Csak azt várom el, hogy az illető tanuljon belőle.
Olyan vagy, mint egy volt osztálytársam, olivér.
Átlagos tizenéves fiatal, ha beszólnak neki a haverok, osztálytársak, poénra veszi, rugalmasan kezeli a dolgot. Te meg olyan vagy, mint olivér. Beszólnak neked, és vérig sértődsz, káromkodsz, agresszív leszel, fejbe akarod lőni az embert, mert nem nyalja a segged lépten-nyomon, és nem jópofizik veled. Ez pedig, nem tudok mást mondani, röhejes viselkedés. Mégis mit vársz el másoktól? Hidd el, azért basztatnak, mert irritálónak tartják azt, hogy nagy lázadó, vérig értődött, agresszív gyerek leszel, ha egy rossz szót szólnak hozzád. Ezeket NEM kell komolyan venni. POÉNKODNI szoktak a korodban az emberek. A tényleg rosszarcú az, aki a sikátorban leüti a fejed, nem az, aki tanító célzattal, akár szavakkal ad egy-két pofont.
Változtass a hozzáállásodon. Kezeld úgy a helyzetet, hogy ezek az emberek azért akarnak vérig sérteni, hogy azt lássák: egyszer NEM sértődsz vérig. -
raulreal #2483 Na, akkor döntsd el...de semmi mellébeszélés :D -
#2482 ezt viszont nemte döntöd el ;)
[csekk az üzeneteid]