Önbizalomhiány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát én aligha hagynám,úgy vagyok vele hogy rohadtul nincs kedvem más után nézni megelégszek azzal ami van,de csak ha van😄
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Inkább hagyom meg ugyse vagyok elég jó.
Ez van valaki mindig egyedül lesz a lakásában.
Ezen jót mosolyogtam😊
Válaszul: Lehet azért, mert (azt hiszi) te nem hagyod majd el. Ebbõl lehet tudni, hogy õ is sokat gondolkozik. 😉)
..de inkább ne kezdjetek nõkkel. 😊
Meg kell vizsgálni, mi fáj abban, ha visszautasítanak. Az, hogy nem kellesz. Hogy nem Te kellesz. Hogy nem felelsz meg az igényeinek.
Most éppen tudom, milyen, amikor nem kellek.
Csodaszép lány: Gondolj bele, ennek is van jó oldala: Nem egy bányarém hajt el. Az milyen égõ lenne. 😄
Elõzõ barátnõm elõtt meg voltam gyõzõdve róla, hogy nekem soha nem lesz barátnõm, és szûzként fognak eltemetni. Szakítás után megint meg voltam gyõzõdve róla, hogy nekem többet már nem lesz, ez volt az elsõ és utolsó, kivételes esélyem. Aztán a következõ barátnõm után is.. most is meg vagyok gyõzõdve arról, hogy nem lesz. Pedig lesz. 😉 Ilyen az élet. Sok balfaszt fogok még boldogtalanítani. Aztán talán idõvel már azt is meg tudom válogatni, kivel vagyok képes boldog lenni.
jó neked😊
de ne hagyd hogy a kudarcok eluralkodjanak rajtad, a jó tulajdonságaidat/tetteidet nézd többe, mint a kis bakizásokat
és ne felejtsd el hogy...ha egy gyümölcs lennél...pl. elsõrendû banán...nem szereti mindenki a banánt ezt elkell fogadni...megpróbálhatsz másodhegedûs szilva lenni mint egy másik ember de akkor is lesznek olyanok akik majd nem kedvelnek. és attól hogy egy lánynak nem jössz be még lehet hogy egy másik csaj valahol fülig szerelmes lenne beléd ha találkoznátok :o)
csak add önmagad és kész.
jó tudom szar érzés meg minden de túléled és
van rajta kivül még pár csaj aki nem biztos hogy elküld
()() (^^)
Meg félek attol hogy ugy küld el hogy huzz a faszba csicska.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
fölösleges a többi erõfeszítés!
\"Túl sok ember foglalkozik a biztonsággal ahelyett, hogy a lehetőségekkel foglalkozna. Úgy tünik, ők nem is a haláltól félnek igazán, hanem az élettől\"
Kérem kapcsolja ki!
Végülis megismertem egy csajt, és eddig csak dumálgatunk már vagy jó pár hete, de van egy kis bibi.
Nem nagyon merek nála kezdeményezni, pedig úgy érzem ha elkezdeném sikerülne összehoznom valamit.
Csak az a baj, hogy nála már a haverom egyszer bepróbálkozott, már közel jártak csak keveset látták egymást és vége lett nagyon hamar. (kb 1 hét)
Ezért nem nagyon merek, mert nem akarok senkivel rosszba lenni.
Bár õ mondta, hogy próbálkozzak vele, õt nem érdekli.. de akkor is rosszul esne neki szerintem.
És így nem tudom hogy most hagyjam-e a csajt... mióta megismertem azóta ezen rágódok. :S
...::::::...
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Így van.
Vannak a kényelmesek akik csak nyafiznak meg sirdogálnak, hogy deszar az élet... ha ötletelsz: akkor egy ötlet sem jó.
Meg vannak akik a kezükbe veszik az irányítást, és megoldják a problémákat. És minden adandó lehetõséget megragadnak.
Ja és jellemzi õket a hosszú távú kitartás a cél elérése érdekében.
Nem adják fel.
Ezt azért kevesen mondhatják el magukról, hogy egy iskolában ez a fõtéma nem csak a közeli ismerõsei között, fõleg, hogy nemrég egy sarokbanülõs kövérke hülyegyerek volt...
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Hogy a többségnek nem jön be? Ki nem szarja le? Elég, ha csak egynek, annak a bizonyos egynek tetszik, máris nem érdekes a "többi" meg a "véleménye" 😊
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
de "cserébe" a többségnek nemjön be :/
köztudott, hogy a harmincas korosztály a legjobb...micsoda mázlista😄
lehet hogy szimpatikus vagy neki, amibõl kialakulhat:
pár csevej
barátság
partnerkapcsolat...
utóbbinak a legkisebb az esélye, és csak ekkor derülne ki hogy azért nézett-e mert tetszettél neki...
A csajnak van barátja.
Most akkor azért fordul el mert szerény vagy mert nem is azért néz mert tetszem neki.