6682
Önbizalomhiány
  • raulreal
    Szerintem nincs.
  • Fbn Lx
    nem az a legfőbb gondod, hogy ki vagy.
    Az a legfőbb gondod, hogy abban a tévhitben élsz, hogy csak akkor van értelme élni, ha van valami szent küldetésed a Földön.
    Valószínűleg nekem sincs. Mégsem siránkozok. Élvezem a földi gyönyöröket =) És nem kell arra gondolni, hogy drogozok
  • Szabi84
    még mindig jobb mint otthon lógatni a lábad és ingyenélősköni
  • tigeroo
    akármit. vers, ki novellák..? ahhoz van tehetséged?
  • raulreal
    Mit?
  • tigeroo
    írni szoktál?
  • raulreal
    Semmit.
  • raulreal
    De ha nem vagy jó semmiben, hiába erőlködsz...valljuk be, mivel nem fognak felvenni sehová -a nagy konkurencia miatt- legfeljebb pizzafutár lehetek. :S Azt meg köszönöm szépen.....
  • Szabi84
    mit csinálsz hogy ilyeneket tesznek veled?
  • tigeroo
    hogy ki vagy? számít egyáltalán? fiatal vagy, azzá válsz akivé akarsz, csak tenni kell érte.
  • raulreal
    Ez a legfőbb gondom, h nem tudom, h ki vagyok, és miért vagyok itt. :S És bárhogy keresem nem találom a választ.
  • raulreal
    Talán, nem is vagyok senki.
  • tigeroo
    de miért? ok nélkül nem kötekednek az emberrel.
    csak ha hagyja magát a balfasz fajta.

de nekik nincs is egy csepp logikus érvük sem arra amit tesznek (és ahogy)
  • raulreal
    A tény elől, hogy nem tudom, hogy ki vagyok.
  • raulreal
    Azt ahogy nevetnek rajtam, leköpnek, a fejemet verik a falba...oké beverek nekik, de utána elfutok... Csak menekülök...mondhatjuk h saját magam elől.
  • NEOreg3
    teljesen komolyan írtam ám mindent
  • tigeroo
    mindenkinek megvan a maga keresztje.
    gondolj bele, aki vak, vagy testi/szellemi fogyatékos...ő szeretne úgy élni mint egy "normális" de nem lehet, megvan bélyegezve.

ti pedig? csak magatok tehettek arról hogy most milyen szarban vagytok. nem mások, hanem csakis ti.
    hagytátok hogy kicsússzon a kezetekből minden.
    de ezen lehet változtatni, énis képes voltam rá.
    (dagadt kocka voltam, zsíros ápolatlan hajjal > suli egyik legjobb pasija -nem túlzok, minden csak mondta)
  • raulreal
    Azt hittem sokáig h van amiben jó lehetek, de bármibe kezdek, mindent elcseszek. Nem vagyok jó egy tantárgyból sem. Ezt be kell látnom. Nem tudok mit csinálni. Én csak...figyelem a világot.
  • raulreal
    Igazából nem is akartam soha ilyen lenni...addig rugdostak, amíg ilyen nem lettem. Amíg meg nem törtek. De ez nem jelenti azt, hogy hagyom magam eltaposni...Ha kell mindenki kap egy kib.szott golyót az arcába, amíg meg nem tanulják, hogy nem jó ez, ami itt van...
  • tigeroo
    miért is?
    öcsém mondd már meg hogy ez mire jó ez a mentalitás.
    teis ugyan olyan ember vagy mint a többi. nemvagy te kevesebb mint bárki más, sőt!!
    az életed célja az, amit hiszel. küldetésedet te magad szabod ki, saját magadnak. életed pedig olyan lesz, amilyenné teszed, és soha senkinek nem lesz joga ítélkezni feletted.
    Annyi mindent tehetsz, ott a döntés a kezedben. Nem egy sötét cellában vagy, hogy így siránkozz.
    Találj ki valamilyen célt amiért érdemes élned!
  • Hegi90
    te is bazmeg bíztatod... ha nem éreznéd jól magad abban a helyzetben amiben most vagy, akkor nem mondanál ilyeneket.. ez is bizonyítja hogy imádsz ebben a helyzetben lenni. -.-

majd szóljatok ha akartok valamit kezdeni az életetekkel..
  • raulreal
    :D oké, de nem vagyok rá büszke, h ilyen vagyok...

Fbn Lx: nevess csak ha jól esik...
  • NEOreg3
    egyre szimpatikusabb vagy, végre valaki aki ugyanazokat a nézeteket vallja mint én! legyünk barátok!
  • Fbn Lx
    bazmeg :D
    azt elején még komolyan vettem a témát. de átment komédiába, fejfogós kínomban röhögős topikba.
  • raulreal
    Vannak olyanok, akik azért születnek meg, h elszívják a többi - vélhetően jobb, tehetségesebb, szebb, okosabb - ember elől a levegőt. Na én is egy ilyen nyomorék vok...
  • raulreal
    De ötvennek érzem magam :D
  • tigeroo
    ötödéves, jóhogy figyelsz :D
  • raulreal
    Mert?!
  • Fbn Lx
    omg, te 19 éves vagy?
  • raulreal
    Már nem. 19 évesen?
  • NEOreg3
    mert tanköteles vagy
  • raulreal
    Soha nem értettem semmihez. Nem is tom, miért nem íratkoztam még ki a sulimból...
  • raulreal
    Ez a sorsom. És akárhogy kapálózok ellene. Nem tudok semmit sem csinálni.
  • NEOreg3
    nem vagy ezzel egyedül.
  • Hegi90
    és miből jöttél erre rá? mert eddig igazán jó kedved volt.
  • raulreal
    Hát igazából azzal, h rájöttem, h nekem soha a büdös életben semmi sem fog sikerülni :S Ez van. Sprite.
  • Hegi90
    igazából te kúrtad el a jó kedved, bár még most sem értem, hogy mivel O_o
  • raulreal
    Eddig tartott a fene jó kedvem... ((((Fuera Schuster!!!))))
  • raulreal
    Most is mit csinálok, ülök...és nézem a szánalmas Real Madridot...amint éppen kikapunk a valladolid-tól :s
    Vicc az egész...
  • raulreal
    Néha elgondolkozok, h Isten ilyenkor mégis mit csinál...üldögél odafönn és röhög rajtam, h milyen szánalmas vok?! Vagy egyáltalán miért engedi h ilyenek megtörténjenek?!