Önbizalomhiány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most milyen csaj fenekét nézed meg? aki mackóalsóban van vagy aki neccharisnyás miniszoknyában?😛
ARSENAL&POKER
kezdj máshogy öltözködni. nmekem könnyû mert faternak van 1 gardrób ingje...
felveszem, mellszõr kivillan😄, kicsit muchosan feltûröm a karon...
néha felevszek rá 1-1 "egyetemista" mellényt😊
csaj barátaim mindig viccelõdnek hogy ki ez a sexy fiu?😄
(a diszkós emós korcsok meg csak fújnak az emberre..háhá!)
remélem én is tapasztalom majd ezt az érzést, ugyanis eddig mindenki leszart 😄<#vomit>#vomit>
Kérem kapcsolja ki!
én nekem nagyon tetszik ez az érzés. lehet hogy egoista vagyok??
hát lehet...de amennyire visszahúzódó voltam ...megérdemlem szvsz😄
ARSENAL&POKER
ez van, tovább kell állni.
nem rajtam múlt
(ha meg anno lúzer külsõ miatt nem tudta elfogadni a belsõmet akkor mostmár ..ez a hajó elment)
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
nem tudok olvani a jelekbõl 😊
Ha egy lány akar valamit, azt a szemében látni lehet. (szvsz)
de azért azóta eltelt egy kis idõ, nemfogok érte úgy "küzdeni" mint régebben...
most kb. kéthetente ha váltunk szót...de mostmár nincs kínos csend mint régen, mindig elõhoz valami témát😊
és azért kérdezem h most akar valamit vagy csak azért néz mert nemtudja hogy mostmár miért nem foglalkozok vele?
van barátja amugy..."
Akkor mirõl beszélünk? xD
tavasszal vállig érõ barna hajam volt...befestettem feketére.. minden tanár mondta hogy jól áll, (észrevették h kék a szemem), csajok is mosolyogtak meg minden...
jameg nyáron kb. 10kilót leadtam, mell/vállizmom eléggé elõjött
aztán szeptember közepén levágtam a hajam, és mindenki mondja hogy kurvajól áll, volt olyan csaj aki a szünetben beszólt a többi csajnak a másik osztályból h jöjjenek már ki😄 és csak kuncogtak mint a tinifilmekben (mert elég lúzer kinézetem volt hosszú hajjal)
jah és még a büfések is megkérdezték hogy milett velem😄d
tesóm meg csomó lánytól visszahallotta hogy szerelmesek belém...
én hülye meg elsõ óta azért növesztettem a hajam hogy eltakarjam a "cúna fejem"...
amit elvett az élet azt kamatostól visszakaptam negyedikre😊
meg volt olyan hogy a beszélgetés közepén kilépett...de állítólag nem azért mert baja van velem...
de mondom nyáron sokat változtam és azóta néz...énmeg nemtudom hogy mitévõ legyek, már nem aakrom adni a szerelmes kiskamaszt..
az meg hogy mostmár nem keresem az õ társaságát...õsem keresi az enyémet (nemis kereste régebben sem)
van barátja amugy...
ARSENAL&POKER
nah azóta kicsit megváltoztam (levágtam a rokkerhajam, kondizni járok stb, pár csaj fülig szerelmes lett belém😄...)
és azóta nagyon néz az a lány. de tényleg, keresi a tekintetem de teszem a semlegest. (kerülöm a szemkontaktust, de a szemem sarkából látom h néz)
akkor most mivan? lehet h megkedvelt? sokat beszélgettem vele régebben, inkább ilyen lelkizõs dolgokról anno...
de azóta "kerülöm"...
vagy a csajok mikor szoktak nagyon bámulni? mert szerintem csak próbálgat hogy most is úgy érzek-e mint régen iránta
csak játszik 😞
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ne szólj semmit, fel vagy véve!<#idiota>#idiota>
Kérem kapcsolja ki!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Van egy kis gondom, mondjuk itt sok tanacsot olvastam de megis kicsit fosok 😄😄 mert van egy lany aki helyesnek tart, meg erdeklodik irantam, csak ott a bokkeno h most mit csinaljak 😄 kicsit furan hangzik de nem tom. Az ok h nekifogunk dumalni de ha nincs mit mondjak egy ido utan?? Az eges?? Es hogy o kezdemenyez?
ha egyáltalán eljutok a munkáig ott abban bízhatok lesz egy csaj akivel együtt dolgozhatok😄😄 ez az egyetlen esélyem máshogy nem
egyelõre éldegélek, ahogy eddig és közben próbálom nem szem elõl téveszteni, aztán, ha jön valaki más, akkor jöjjön 😄
csak 20 éve várok rá (ez van :S)
Alah Alik Ya Sidi!
Hát most nem voltam túl bíztató,de...hm...tanácstalan vagyok én is😊 Esetleg végsõ megoldásként vmi ürüggyel megkereshetnéd interneten, közvetetten mindig könyebb beszélgetni,mint élõben :-)
Alah Alik Ya Sidi!
találj valamilyen közös pontot, ez az elsõ lépés sztem (amivel közeledni tudsz, és téged is érdekel, meg õt is)
viszont interneten már leveleztünk (lehet hogy hiba volt, de akkor jónak láttam, találtam közös témát, így elkezdtem vele levelezni), és nagyon megfogott...nem találkoztam még hasonló lánnyal sem eddig életemben...de egyelõre várólistán vagyok, aztán kiderül, hogy mi lesz a sorsom
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Viszont van egy jó hírem.:-) Ha még nem létesítettél azzal a lánnyal párkapcsolatot,tehát nem ismered úgy igazán,akkor nem is biztos,h szerelmes vagy.:-) Lehet,hogy csak egy ilyen...minek is nevezik? fellángolás féle.Vagy csak szimplán vonzódsz hozzá.
Alah Alik Ya Sidi!
bár a lényeg, hogy kezdeményezni kell valahogyan, ki kell találni
mert ha iskola akkor nehéz dolog ugy kezdeményezni vkinél,h elötte egy szot sem beszéltetek,talán érdemes "véletlenül" egy mindennapi szituáció keretében ott teremni,tehát ha mondjunk nem csak a szünetben tudsz vele találkozni,hanem van közös foglalkozás,program,amin részt vesztek..
ha munkahely,akk szintén,de ott több lehetõség van,mert az ember a munkatársaira viszonylag jobban rávan szorulva,mint az iskolatársakra.A munkával kapcsolatban több spontánnak tûnõ szituációt lehet produkálni,persze függ attól is,h milyen munka.
Aztán,h hogy lehet egy emberrel kommunikálni,akivel még sosem beszéltél,hát...vm közös pontot kell keresni,v nem tudom.Azt se tudom,h egyáltalán tudja-e hogy te ki vagy,v még be sem mutatkoztatok?
Kicsit többet árulj el
Alah Alik Ya Sidi!
tiszteletben tartok bizonyos dolgokat, pl. nem rondítok bele senkinek sem a kapcsolatába, ha véletlen szétválnának, megint más lenne a helyzet, akkor lehet, hogy ott teremnék hamar 😊
mit veszthetsz? inkább mint hogy tipródj (szerintem)
Akkor jó mondjuk a dolog, ha nincs senkije
Én is hasonló helyzetben vagyok, csak én olyan lányba lettem szerelmes, akinek van már valakije...hozom a formám
És mivel úriember vagyok, még meg sem próbálom...
Kérdeznék is egyet:Hogy érdemes valakit megszólitani?Szal,hogy mondjam,na....Beszélgetést kezdeményezni.Próbálok várni a megfelelõ alkalomra mikor ugy érzem,hogy odamehetnék hozzá de sose alakul ugy a dolog mindig vele vannak a barátnõi.
Most
a)Várhatok mig egyedül marad és akkor odamenni->Lehet h mire eljön az alkalom már vki másé,nem akarom sokáig halogatni a dolgot
b)mikor egyedül emgy vhova szünetben megszólithtnám->nem túl nyomulós?2évig egy szót se beszéltünk most meg hirtelene akarok vmit
c)Megvárom mig õ jön->Pfff olyan sose lesz...
Várok minden ötletet.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
hidd el,h nem vagy elkésve semmivel sem :-) csak ne add fel! azt nem mondom h ne neten ismerkedj,mert néha az is jó,de légy körültekintõ és óvatos :-)
Alah Alik Ya Sidi!
Egyszerûen nekem nem jönnek össze az ilyesmi magánéleti dolgok...már nem is hiszek ebben hogy valaha sikerül->kellenek magányos emberek a világnak hát én az leszek