Önbizalomhiány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.youtube.com/watch?v=nqyZ-LUY9o0
csak nézd meg milyen gyökerek...😄 ill az ürge lehet hogy alkesz, deee ha megnézed aki a videot feltette ez valószínûleg Cegléden volt felismered a környéket?😄
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Eddig sajnos azonban csak félsikereim voltak, v. 3/4-esek...
p.s.
Könyvet írni belõle? Nagyon jó ötlet <#vigyor>#vigyor> De tényleg. (milyen lenne már!)
Hova járok suliba? SPOILER!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezek az emberek egyébként nem tûntek el... Bár a legtöbbször megúsztam 😄 Eltekintve attól hogy egyszer megdobáltak kõvel... (Az a lány küldte rám õket, akivel nem volt merszem járni, mert túl szép volt... meg gonosz 😄 a kövek alapján... Ja ... és ez a lány még elkezdett rólam egy pletykát terjeszteni....De mit tehettem vna vele??? Csaptam volna le? 😄
Ennek a pletykának köszönhetõen kerülnek el sokan....
Az a gyerek, aki meg nekivezetett a kapufának... hát másnap se tudtam leállítani magam... jött hogy lekezeljen velem én meg mondtam neki, h:
"Szarba nem csapok" loool (majdnem fejberúgott, de aztán nem bántott 😄
Különleges ember? .... Nem vígasztal <#zavart1>#zavart1> A HEROES-ból tudnék idézni: "i just want to be normal" ... bár a végén belátja a szereplõ, h. ilyennek kell magát elfogadni 😄 Ha beleõrül, akkor se tud megváltozni....
Na azt a videót megnézem még1X <#vigyor>#vigyor>
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
sõt, a legtöbb embernek az a titkos vágya, hogy legalább egy napra helyet cserélhessen ezekkel a különleges személyiségekkel...
A fal leköpi ezért szétüti.
Minden sorozatnak lehet csinálni folytatást.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kérem kapcsolja ki!
Vajon mi lehet a háttérben??
Ezt nem értem mit keres az önbizalomhiány topicban naponta sikerélményei vannak:
-megüti a srácot aki basztatja 1 sikerélmény
-elfut a srác nem kapja el megint 1 sikerélmény
-a srác valoszinuleg lassabb ergo õ a gyorsabb ujabb sikerélmény
-sérti a srác egoját hogy nem tudta elkapni ami szintén egy sikerélmény
Ja és izgalmas az élete ir egy könyvet 30 évesen és meggazdakszik "Üss és Fuss" cimmel aztán jönnek a nõk filmet készitenek belõle aztán hirtelen los angelesbe találja magát két bomba csajjal.
Szeddj be pár monoklit hátha vki megsajnál.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
-belékötnek
-üt
-fut
😄
Belõled aztán embert farag az élet... 😄
Úgyhogy lehet h nem is önbizalomhiányom van (mert pl. bármilyen csajhoz gond és gondolkozás nélkül odamegyek... és jól pofára esek <#wow3>#wow3>)
Inkább ez sztem vmiféle összeférhetetlenség lehet <#eplus2>#eplus2>
Úgyh. sztem ha eltakarodok innen, megoldódhatnak a gondok.
campy: arculköpés=arculköpés <#wilting>#wilting>Nem kívánom senkinek... (csoda h. elszállt az agyam?! 😊
Ha ismerkedsz vkivel és nincsközös téma az mennyire baj?Gondolom lehet taklálni meg minden idõvel de az elején nem baj ha nincs?Nem tom hány ember csinál zenét(mondjuk már abbahagytam),hányan tanulnak japánul(esse igaz már,de néha megnézegetek pár dolgot),hányan modelleznek(3D)...Hát aligha találsz vkit . 😊
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Ez úgy egyszerre van jelen.A jó énem nem tud kibontakozni mert ott a rossz.😊
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/