6682
Önbizalomhiány
  • raulreal
    Mit szólok? Ha már egy embernek tetszeni fog, érdemes volt foglalkoznom vele. Úgyhogy befejezem.

Ja és magyar foci nincs. Halott. Aranycsapat 4ever (Anglia - Mo. 3-6) mikor lesz még egyszer ilyen? :S
  • salsoul
    Rájöttem: EMO-s a társaság
  • sz4bolcs
    Ebből a szempontból én elég sok mindent tettem, középiskolában eljártunk csocsózni, versenyre, edzésre, minden nap tanultam valamit, mindig jobb lettem, aztán fociban is ugyanez, mindig jobb akartam lenni, edzettem magam, Counter-strike-ot is játszottam, ott is építettük a csapatot, taktikákat találtunk ki, kisebb versenyeket nyertünk, most éppen gitározom, egész napokat szánok arra, hogy megtanuljak valami szép darabot eljátszani... és még hosszú sor ilyen dolog volt az életemben.

Igazából nem sokat jelent, van egy olyan szellemi igény, ami felett ezek a dolgok nem elégítik ki az embert, csak játékszerek.

Megint csak Hermann Hesse Sziddhártájából tudnék idézni:
    "...milyen régóta nem hallotta már ezt a hangot. Milyen régóta nem járt már a csúcsokon. Milyen egyformán és unalmasan vezetett útja sok hosszú éven át. Magas cél nélkül. Szomjúság nélkül. Lelki felemelkedés nélkül. Kis gyönyörökben kielégülve, mégis mindig elégedetlenül. Mindezekben az években azért fáradozott, és arra vágyakozott anélkül hogy maga is tudta volna, hogy ne legyen más, mint a többi ember. Mint ezek a gyermekek. Élete azonban sokkal nyomorúságosabb, sokkal szegényebb volt, mint az övék, hiszen sem céljaikat, sem gondjaikat nem osztotta, hisz a Káma Svami féle embereknek ez az egész világa neki csak játék volt. Tánc, amelyet kívülről nézett. Komédia. Egyedül Kamala volt kedves, volt értékes a szívének. De vajon még mindig értékes-e? Szüksége van-e még Kamalára, vagy Kamalának őrá? Nemde vég nélkül való játékot játszanak?
    Érdemes-e ezért élni? Nem, nem érdemes. Ezt a játékot szanszárának nevezik, és gyermekjáték. Talán kedves dolog végigjátszani egyszer, kétszer, tízszer. ..de mindig? Újra és újra?"
  • Willenbrock
    Másra egyelőre nem lehetek az.Valamiben mégis első vagyok.
  • Fbn Lx
    te.
    ezt akartad hallani?
  • NEOreg3
    Ne írd úgy, mintha büszke lennél rá.
  • Willenbrock
    Na ki a balfasz(király)?
  • sz4bolcs
    Délután éppen ezt olvasgattam (és hallgattam):

Finished with my woman cause she couldnt help me with my mind
    People think Im insane because I am browning all the time
    All day long I think of things but nothing seems to satisfy
    Think Ill lose my mind if I dont find something to pacify

Can you help me thought you were my friend
    Whoah yeah

I need someone to show me the things in life that I cant find
    I cant see the things that make true happiness, I must be blind

Make a joke and I will sigh and you will laugh and I will cry
    Happiness I cannot feel and love to me is so unreal

And so as you hear these words telling you now of my state
    I tell you to enjoy life I wish I could but its too late
  • NEOreg3
    Ez is egy vélemény.
  • NEOreg3
    A beszélgetési témáikat nagy részben az tette ki, hogy:
    -Ki kivel volt, hol volt, mit csinált
    -Ki kivel baszott be, hogy baszott be
    -Ki kit fűzött meg, kit ki hogy dobott
    -Foci

Mivel ezekhez a témákhoz nem igazán tudok hozzászólni, így inkább kussoltam és a kussolós gyerekeket sehol sem szeretik, mert a kussolós gyerek gyenge és egyedül van, ezért a kussolós gyerekbe bele lehet kötni, mert hagyja.
  • NEOreg3
    Ezt a logikát nem vágom, hogy hogyan jutottál erre a következtetésre. Na jó a kedvedért itt van pár dolog:

Értékelem
    -ha egy jót játszhatok
    -ha megnézhetek egy jó filmet
    -ha ehetek egy finom ebédet
    -ha jól megnevettetnek
    -ha kedvesek hozzám az emberek
    -ha meghallgatják amit mondok
  • Willenbrock
    Csak remélni tudom hogy soha nem válok klinikai esetté és soha nem fognak pszichiáterek tanulmányozni stb.
  • Willenbrock
    Szóval ebben a topikban biztos hogy én vagyok a Főlúzer.Ne búsuljon senki,engem ebben a műfajban nem lehet utólérni.Évek óta bármibe belekezdek mindent csak elkúrok.Már természetes ez lett az etalon.Agglegény maradok-nyilván,kudarckerülő lettem mert mostanában-évek óta annyi kudarc ért h. másnak 20 évre is sok lenne.Talán én tehetek mindenről (de-azért mégsem-a hajam nem miattam hullik ki.)azonban nem tudom mi velem a baj.Csak azt érzem egyre nagyobb senki vagyok és egyre inkább nincs értelmes jövő.Mostanában arra gondoltam a génjeim lehetnek szarok.Egyik nagyapám elég zárkózott ember volt-ennek ellenére kiváló ember tudott lenni mert neki esze és szorgalma is volt-így lett családja+mindene.Viszont egyik testvére is igen zárkózott.Én magam zárkózott és élhetetlen kocka vagyok.Azt hiszem olyan Juhász Gyula féle csak nincs tehetségem semmihez sem.A rajz azért úgy-ahogy megy-ment-bár már abban is nagyon leépültem.Azonban én elfogok járni konditerembe.Rendesen ki akarm magarom gyúrni.Azért hogy minden ellenséget lenyomhassak ha kell.Hogy jó alakom legyen és a lányok belássák végre hogy sajnálhatják hogy nem tudtak eddig semmire sem értékelni.Eddig minden csaj legjobb esetben lesajnált maximum.Ma már egykedvűen nézem őket.Érdekelnek-tetszenek de már nem "vadászok" rájuk mert párszor mellélőttem.30 leszek pár éven belül és a külsőm is kezd elbaszódni(ezért is kell gyúrnom)
    Nem tudom mit kéne már tennem hogy fejlődhessek.Mást a kopaszsága sem zavar és simán befűz csajokat,az én öntudatomat viszont ez az egyetlen-aprónak látszó probléma is kegyetlenül letörte.Úgy érzem ez egy nagy kibaszás a sorstól-miért kell pár év alatt így elcsúfulnom emiatt mikor azelőtt azért nem is néztem ki szarul?A többi kudarc meg azóta is csak úgy jön mintha kinyitottak volna egy csapot.
  • campy
    csak jobbra fordul majd:S

még visszatérve #2583-ra amit írtam szval Ronny is írt valamit hogy FBN LX-nek az írásától undorodik szval abban Ronnynak igaza van hogy nemn tetszik neki hogy ok nélkül vkit azért szekálnak hogy nőljön az egoja...én is tapasztaltam 9-10. ben sőt a mai napig ugye 10-en vagyunk fiúk az osztályban 2-3 focista gyerek a 10-ből és hát tudjátok milyenek a focisták nagyrésze csak az egojuk a csajozás, pia meg az edzések érdekli őket...és hát mondhatom az egyikkel éppen ezért képtelen voltam valaha is beszélő viszonyba kerülni annyira különbözőek vagyunk...

FBN LX-nek abban adok igazat hogy a kis szúrkálások azok megvannak az életben és ha nem lépi át a határt ahogy raulreal mondta addig valóban az élet tanításai..., az más kérdés hogy egy nagy baromság az életben aztán felnőtt korában mindenki röhög rajta én furcsállom hogy ilyesmi megtörténhet amit pl FBN LX említett... és amit tapasztaltam is pl osztályomban általánosban és amit tapasztalnak még a hátrányosabb helyzetű önbizalomhiányos emberek...na mind1 mostmár megyek jó8
  • campy
    gyerekek 3 oldalnyi cuccost olvastam végig nem semmi mi folyt itt:S Neoreg, ha szomorú nem érzi hogy élnie kéne akkor ez van, ti megpróbáltatok segíteni rajta...
    Raulreal: választ kaptál Nessiegraf véleményére mit szólsz végülis ezt nem írtad le!!!ja és én persze boldog voltam hogy kikapott a Real Madrid:D:D szóval rájöttem vmire...nem lenne itt ez a sok önbizihiányos ember hogyha nem lenne szar a Magyar foci...akkor ez emberek sokkal több meccsekre járhatnának, egyre több ember tudná kiereszteni a gőzt megnázni egy szórakoztató dolgot...az is egy + program lenne már rögtön boldog lenne az ember...csak sajnos a politika elkúrja a sportot mivel nincs pénz, ezért mennek tönkre a sportpályák, stadionok eladják őket és bevásárlóközpontok lesznek ebből következik h sok lesz a "plázás" emberke...ebből következik hogy a gyerekek keveset mozognak elhíznak kb 40% volt az elhízott gyerekek száma csakúgy mondom...és akkor ebből jön később az önbizalomhiány tulajdonképpen ha észreveszitek az élet csupa puzzleból áll, szépen lassan kirakhatóak az okok, okozatok

na most előbújt belőlem a fikozófus remélem nem gond:D:D:D:P jó8szakát
  • Willenbrock
    Nekem az elsőre sikerült de a városi vezetést 5X-is elkúrtam.Pedig állítólag "jól viszem"a kocsit és mégis.Ebből is látszik h. átlag feletti balfasz vagyok.Ezt 1X így kimondta az oktató is és úgy látszik sajnos igaza van.
  • campy
    pontosan...2007-ben kezdtem el azóta sem tettem le a KRESZT és nem bízok abban h sikerül...egyszerűen a 10 pontos rendszert nem nekem találták ki...eleve nem sok kedvem volt az egészhez...szval nálam is vannak gondok, ja és 2x buktam mert előtte elkéstem idegességemben...
  • Willenbrock
    A stressztől is lehet.Ha valaki gyakran van ennek kitéve az okozhat ilyen problémákat.Hosszabb szabadság lehet hogy segíthet.Vagy a túlzott megfelelni vágyás is okozhatja szerintem-ilyenkor az ember nem képes a nőre teljesen koncentrálni mert hülye gondolatok járnak a fejében és önmagára figyel.Magam is tartok attól hogy egyszer ilyen helyzetbe kerülök és azon nem tudom hogy tenném túl magam.Volt hogy erre gondolva beszartam attól hogy túl közel kerüljek egy csajhoz akinél lett volna jó esélyem.Mert minél jobban akarja az ember a rohadék gátlások annál erősebben szállnak szembe ellene.Én elég gátlásos vagyok és ez rettenetesen rossz irányba tolja el az erekciós hajlamot.Amúgy ha a gyerek magában képes az erekcióra rendesen akkor biztos is hogy valami gátlások állnak a probléma mögött.Vagy több olyan tényező együttese amit leírtam.
  • campy
    én sosem szerettem a poénkodást világéletembe komoly ember voltam mégsem szekáltak "szinte" sosem... inkább általánosban de most középiskolában tök jól elvagyok nagyon ritkán hülyeéskedem amikor kedvem tartja de amúgy nem vagyok egy nagy humorista...van 1-2 srác akik persze viccből volt h beszólogattak dehogy őszintén szólva nem volt mit beszólniuk ugyanis én mindenkihze próbálok jól viszonyulni és úgy tűnik az elmúlt 3-4 év alatt ez úgy sikerült hogy alig ismernek...nem vagyok 20 ember haverja, hanem közömbös beszélgető partnere az osztálynak mégis kicsit depis voltam tavaly tavaly előtt!!! az pedig a sok magánytól volt nálam de a nyár rendbetett kicsit teniszezgettem rögtön jobb lett a kedvem

Humorra visszatérve: nem nagyon nézem se a Fábryt, se a Sas kabarét, Bagi Ncsát se néztem, Gálvölgyit se egyetlen egy humoros műsort néztem meg ami valaha tetszett és az az IHM show de azt is csak régen...azok nagyon nagy arcok 8-an:D hát ennyi
  • NessieGraf
    Bocs, elolvastam az üzenetsorodat. Tévedésben élsz. Még a kövek is változnak, nemhogy a személyiségek, vagy a jellemek, melyek köztudottan sokkal puhább anyagból készülnek.

Javaslom, kezdj el olvasgatni a kérdésről az enneagram címszó alatt. Ugyanis amiket magaddal kapcsolatban elmondasz, az annyira felszínes, hogy rettenetes. Te úgyis sokszor ráérsz. Kezdd el magadat kicsit alaposabban tanulmányozni. Még a görög ego-nál se tartasz, nemhogy az ÉN-ig eljutottál volna magaddal.
  • Különc
    Fogsz Te is még nevetni azon, amit itt levezettél nekünk, ha egyszer elhatározod, hogy tényleg változtatsz az életeden...
  • sosemt
    Teljesen igazad van.

Ha ennyire tudjátok hogy mi a betegségetek akkor miért nem oldjátok meg? Könnyű mondani hogy nincs megoldás. Hogyne lenne , mindenre van megoldás , mindennek van ellentéte és mindennek van ellenszere.
  • Különc
    Hú, késő van, szóval: -meg és *senkinek sem lenne kötelessége itt virrasztani és segíteni
  • Különc
    Ugyan eddig a topic számomra csak "read only" volt, de most már megkell kérdeznem, hogy miért jó nektek egész nap, de leginkább esténként 5 oldalt sírni, hogy milyen szánalmas az életetek és a végén ha valaki segíteni akar, lehurrogjátok meg és tudomásul sem veszitek amit írnak nektek, pedig senkinek nem lenne kötelessége. Magunkba kéne nézni emberek, mert senki más nem fog helyettünk cselekedni, az útra terelhetnek, de végig Te mész rajta. Ha nem akarsz vagy gyáva vagy, akkor meg értelmetlen csak itt ülni és várni a sült galambot.
    Semmi okosat nem mondtam és (jön majd biztos hogy akkor minek szólsz hozzá) nem is akartam, sőt közhelyes, de kikívánkozott, bocs.
  • sosemt
    Miért nem hagyjátok hogy segítsenek?
  • danielboy1000
    nah ez volt a beugrató.Innentől fogva ne mond azt h te valaha boldog is akarsz lenni.úszkálj csak a szarodba,komolyan.te így érzed jól magad,megértettem
  • sosemt
    És miért közösítenek ki? Büdös vagy? nem hiszem
  • NEOreg3
    Ezzel a kérdéssel most megfogtál.
  • danielboy1000
    te egyáltalán mit értékelsz az életben?
  • raulreal
    Válaszoltam.
  • raulreal
    Sztem az emo-sok undorítóak. :D
  • NEOreg3
    Kiközösítés.
  • raulreal
    Válaszoltam.
  • NEOreg3
    Ha nem szereted a feltűnést, ne is legyél.
  • NessieGraf
    Ma egy iszony lassú nettel szenvedek, úgyhogy két válaszom van az utolsó kb. 200 üzenetre:

1. Raulrealt arra biztattam, hogy folytassa az írást. Ő már azt is tudja, miért volt ilyen későn a válasz. Ha valakit érdekel: neten egy nem szokványos tartalmi megjelenést javasoltam, majd várom rá a választ.

2. Ritkán szoktam emberektől dolgokat irigyelni, de ha azt a rengeteg időt és energiát amit itt egyesek rosszkedvük fenntartására fordítanak most megkaphatnám, esküszöm kocka alakú lenne holnapra a bolygónk.
  • raulreal
    Én határozottan kijelenthetem, h nem vagyok emo. Még nem... :D
  • NEOreg3
    Amiket felsoroltál, ezeket természtesnek veszem, így nem tudok nekik különösebben örülni. Pesze ha találkoznék egy nyomorék, beteg stb. emberrel, akkor rádöbbenék, hogy miylen jó is nekem, hogy nem vagyok oylen, ám ez nem tartana sokáig.
  • raulreal
    Röpködnek ám a labdák...ide-oda...ide-oda...alig bírom követni :D
  • sosemt
    Ugyan ezt akartam írni.

Mellesleg ez már hasonlít az EMO érzelemvilágra.
  • danielboy1000
    jah és speciel egy lakásból vagy fene tudja honnan írsz,örülj annak hogy van tető a fejed felett.örülj annak hogy nem éhezel az utcán és nem kell koldulnod.