6682
Önbizalomhiány
-
raulreal #2761 Köszi. :D -
campy #2760 sajnos nagyon finnyásak manapság akiknek ezt bekell adni:S nem könnyű olyat írni amivel meghatódnak vagy pedig a kapcsolatoktól függ hogy valaki milyen sikeres manapság ez van:S -
raulreal #2759 Kíváncsi leszek, h hány helyről dobnak ki, mielőtt sikerül kiadatni :)
Mind1, ha Afrikába is kell elmennem, ott fog csücsülni pár ember polcán... :) -
raulreal #2758 :D Próbálok emberként írni. Nem a felsőbbrendű "énvagyokajaniahegyrű" szöveget erőltetem. :)
Punch 'N' Run...uhhh az jó lesz :) A neveken egyébként néhol változtattam,abba is nyomattam egy kis iróniát. Ha 1szer a kezükbe kerül, olyat fognak röhögni...vagy agyonvernek. :D -
campy #2757 jó a dumád néhol benne:D pédágógosz:D meg a kilo záptojás hatalmas, de alegjobban majd azt részt várom mikor kiejted azt hogy Punch N Run xD XD lool kíváncsi vagyok az hol lesz, nem tudom az emberek általánosságba véve érdekelnek aztán szeretek véleményt nyílvánítani, történetről nem is beszélve -
raulreal #2756 Mi tetszik benne 1ébként? Én nem tudom olvasói szemmel nézni, ezért kérdem. :D -
raulreal #2755 :D -
raulreal #2754 Vagy ha majd egyszer, öregkoromban a halál közelében leszek, leveszem a polcról, és halálraröhögöm magam. Tudni fogom, h letettem vmit az asztalra. Még ha keveset is. -
campy #2753 na komolyan!! én nem árulom itt el a nevem amugy Campus Maximillianus a nevem:D -
raulreal #2752 Nem t'om, érdekelni fog-e vkit...de ha már egy ember megveszi - ha sikerül kiadatni- akkor már great... :) -
raulreal #2751 ha 12 fejezetes lenne, akkor nemsoká' vége lenne :D Ahhoz túl sok anyagom van sajnos :D -
raulreal #2750 Ez még az eleje, mivel elég rövidek a fejezetek, így lesz belőle, akár 20-25 is...terveim szerint...ha ki nem fogyok az ötletekből. Az a csaj meg,pfff...gondolhatod h meglepődtem. Miért te milyen campy vagy? :D
Kishitű Dávid vok, amúgy :D -
plump #2749 Szia! Kérsz egy italt? Az a srác fizeti... :D -
campy #2748 ez nagyon jó lett grat remélem lesz 4-5 fejezet is:D:D vagy legyen 12 fejezetes mint általában az elbesz költeményekben:D
amúgy milyen Dávid a neved? -
raulreal #2747 oksa -
campy #2746 kíváncsian várom köszi olvasom mindjárt -
raulreal #2745 privát ment -
campy #2744 lehet hogy ütős:) engem még nem nagyon izgatott még olvasmány a tieden kívűl:D ugy látszik én bírnám az ilyen emberi könyveket.. -
campy #2743 itt vagyok nekem is tetszett Raul kérlek majd küld el nekem:)
ú mi volt ma? pl beletettek a táskádba rágót, vagy rád döntötték az ajtót?:S:S ne csigázz -
raulreal #2742 OFF: Uhh...be is fejeztem...szerintem ütős lesz. :D
ON: Ma aránylag jól sikerült a táncpróba, voltak kellemes élmények is. :)
U.i. Mi ez a pangás? Mindenki öngyilkos lett? :D -
raulreal #2741 Ma elég jól megy. :D Majd jelentkezek vele. Azon az oldalon. :D -
raulreal #2740 A végét is kitaláltam már :D
Azt mondhatom, h a környezetemnek, akik ismernek, nagy pofon lesz. :D
u.i. Megint borzasztó napom volt. :S -
raulreal #2739 Na hazaértem. :D ilyen korán :D
Lássunk is munkához. XD Mára két fejezetet tervezek...eddig lesz az ajánlás, utána meg meglátjuk, mi lesz. :D -
#2738 Ej de kedves lány lehetett...de legalább nem szopatott és őszinte volt.Amúgy haverod milyen szöveggel kezdte?15-öt elinni az kemény dolog.Én egyedül ennek a harmadát sem fizettem még ki piára.Akkor ők be is álltak ettől nem?Hogy végződött ez az eset? -
#2737 Nem vesztette azt az éjszakát, csak más programja volt, mint szerette volna. Szerintem érdekes kérdés: a fogadásból ismerkedő találkozott-e azóta a lánnyal? -
danielboy1000 #2736 neki csak bmw je van xD viccen kívül,1éjszakán kívül nem soakt vesztettél ( tudom,ez a legsoványabb vígasz a földön :S xD) -
#2735 Hidd el, kényelmes lesz olvasni. Jó hely. -
Vegas #2734 aha ok -
#2733 Majdmost jól várol. Megbeszéltük a dolgot. Egy - két nap és olvasható lesz. -
Vegas #2732 nekem is jöhet majd a többi -
raulreal #2731 Majd várom a privit, Nessiegraf. -
raulreal #2730 Na lassan elteszem magam holnapra. :) -
raulreal #2729 Igen, az lesz a lényeg, de most még csak bemelegítettem...ezután lesznek a durva részek...direkt hagytam homályosan mindent. Majd kitisztul. :D
Nem könnyű 1ébként, gondoljatok bele, h arra készülök, h újra átéljem az egészet. :D Bírkózni kell vele. Ez még csak bevezető volt. Stílusgyakorlat. :D -
#2728 Jobb is, minden fejezet végére tarts egy Cliffhangert xD -
raulreal #2727 Igen...Wanted 4ever...ennek még lesz folytatása...nem akartam nagyon a közepébe vágni, most jön majd az a rész, amikor....á nem spoilerezek, majd holnap leírom :D -
#2726 Itt is köszi, hogy elküldted! Várom a többit. (Legutolsó mondatodnál a Wanted c. film jutott eszembe, ott is elhangzott ez a mondat) xD
Viszont jobban részletezhetnéd az iskolai napot, elvégre az a lényeg vagy ez csak "ízelítő" volt? 8) -
raulreal #2725 De már nem tudok sokáig maradni, mert akkor nagyon-nagyon-nagyon kómás leszek holnap. :D -
raulreal #2724 Oké, várom. -
#2723 Privát megy -
raulreal #2722 Nekem jó, csak egy kérdés merül fel, hogyha leírom az egészet, akkor hogy adatom ki? :D Mert utána bárki odatéved és controlCé ... controlVé :D
Ettől eltekintve semmi akadálya :D