Önbizalomhiány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sikk
légy már bátrabb pázdet:|
:ASD:SDs

Aberrációd éld ki másutt. (Beteg fasz) thx sedó :-|

sikk
igen énvoltam az^^

Aberrációd éld ki másutt. (Beteg fasz) thx sedó :-|

DJ Skyline
én fordítva látom 😄 egyik sem okozott különösebb problémát.
nõ hódításra visszatérve, nyáron is átlettem b×szva, nem erõltetem azóta a dolgot. hétvégén haverokkal megyünk biliárdozni meg csocsózni, egyik haverom lehet hoz 1-2 számomra ismeretlen lányt. hát nem tudom mi lesz, de hogy eleinte jobban fogok hasonlítani egy süket némára az biztos. nehezen nyílok meg ilyenkor.

bárcsak olyan könnyû lenne letenni a jogsit meg érettségit,mint megszerezni egy csajt.De szép világ is lenne 😄😄

A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)

DJ Skyline
hirtelen nem tudtam a flegmatikus jelentését, csak nagyvonalakban. elolvastam ezt, (alul lehet lapozni) hát kb 80%-ban igaz rám. :| nekem a lányok mindíg is egy leküzdhetetlen problémának tûnnek. nem rég azt mondtam haveromnak, hogy könnyebb volt letenni a jogsit, meg leérettségizni, mint megszerezni vagy meghódítani egy lányt 😄

Neoreg,DJ skyline : EZ az igazi probléma.NEM akartok változni,csak sanyarogni.Az tény hogy mindketten 100% osan békés flegmatikusak vagytok. FLorence Littaurer tõl ajánlom a "SZemélyiségünk rejtett tartalékai" c. könyvet. Teljesen kiaknázza a ti lehetõségeteitek.
"már és valóban lenne is értelmük" HÁT AKKOR HOL ITT A PROBLÉMA?😊
"de mindig olyan ember írja ezeket, akinek NINCS, vagy alig van hasonló problémája. " talán azért,mert õk tudják hogy KELL HELYESEN kezelni,csinálni a dolgokat. Azt várod el h egy olyan ember segítsen aki most( elnézést a nyers kifejezés miatt) ugyanolyan szarban van mint te? Ez nem sok kérés ,hogy legyetek nyitottabbak. Lányoknál meg azt tanuljátok meg ,hogy ha nem vagytok különlegesen "rondák" addig van esély,mert kisugárzásra mennek.nevettessétek meg õket,beszélgessetek sokat,és mikor eljön a pillanat,akkor elcsattanhat egy csók is akár 😊

A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)

DJ Skyline
tanácsok. nos, én nagyon jó tanácsokat tudok adni másoknak, de én a saját tanácsaimat nem tudom magamon alkalmazni 😄 én is x+1× hallottam már hogy változtassak a hozzáálláson, több önbizalmat, fogadjam el saját magamat, stb stb

DJ Skyline
lányok és önbizalom terén hasonló cipõben járok mint NEOreg3. ha nincs okom faszagyerekségre, akkor nem fogom másnak elõadni magam mint amilyen vagyok. 😄 én is olyan jellem vagyok aki inkább meghúzódik a háttérben és csöndben marad.

NEOreg3
Na igen, a kétkezû munkában én is nagyon szar vagyok, ezért is mentem info-s szakra az egyetemen, mert az elméleti munka:\ Egy gépházat azért talán összetudnék csavarozni, de amúgy minden szerszám és eszköz bénán áll a kezemben, és még bénábban használom õket D:

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

NEOreg3
Sok hasonló tanácsot olvastam már és valóban lenne is értelmük, de mindig olyan ember írja ezeket, akinek NINCS, vagy alig van hasonló problémája. Sajnos én képtelen vagyok úgy gondolkodni és cselekedni, mint te😞

Mellesleg futás kilõve, met asztmás vagyok.😊

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

alph4
Hu :S, legalább azt ígért meg hogy ha embereket akarnál megölni, akkor olyat amelyikrõl tudod hogy megérdemli.

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Willenbrock
A kutyákat én se nagyon bírom.A sajátunkat igen,de az idegenek gyakran agresszívak.Békésen sétálsz a járdán erre a kerítésen át ki akarnak nyírni.Mert kurvára nagyfiúnak érzik magukat és a gyengébbnek vélt embert le akaják nyomni.Ez a nyers agresszió fel szokott bosszantani,legszívesebben csõre töltött pisztollyal járkálnék és ha egyszer 1 ilyen megtámadna kapna az agresszív pofájára.Agresszióra csak agresszió lehet a válasz.Kutyaharapást szõrével.

Willenbrock
Én meg 28 évesen tartok kb. itt.Na ezt ûbereljétek!Állítom nincs még 1 ilyen balf. az országban-de talán az egész kontinensen sem mint én.Elvégeztem 1 tanárképzõt holott rühellem az iskoláknak még a szagát is.Közben jöttem rá hogy az nem nekem való.Valahogy a gyerekekkel sem tudtam kontaktusba kerülni.A gyakvezetõ tanár úgy mondta:nem tudtam magamra vonni a figyelmet meg hogy elég nehéz dolgom lesz ha tanítani akarok.Hát nem is akarok.Márcsak ezért sem.Ennyi idõsen jöttem rá hogy gyakorlatilag semmihez nem értek.Nincs 1 normális szakmám,a 2kezi munkákhoz otrombán béna vagyok,az eszem meg egyre tompább valahogy.A fejszámolás is jó szarul megy-pedig érettségi idején azért ment még.Nekiálltam letenni a jogsit és mit gondoltok hányszor húztak el?5X!!Igaz megvan a PÁV és mindíg azt mondják a biztosok hogy a technikai kezelés jó,azzal nincs gond,csak a figyelem.De már úgy elment a kedvem tõle-mármint a vizsgától mert vezetni meg szeretek pláne lakott területen kívül.Szar állásom van-tulajdonképpen olyan mintha betanított munkás lennék.Juthattam volna följebb is ha nem lennék balfék.Valahogy abszolúte unlogikusan gondolkodom mindíg.Vagyis nem is tudok már gondolkodni úgy érzem.Még az önérvényesüléshez szükséges józan paraszti ész sincs meg bennem.Politikai beállítottságom mostanában felemás.Régebben a szélsõjobb vonzott most meg mikor hogy.Nincs már szilárd véleményem-sõt utálom azokat akik szentnek és tabunak tartanak egyféle politikai eszmerendszert.Rájöttem arra is hogy az ember értéke nagyon nem függ a politikai hovatartozásától.A látásmódom és érdeklõdési köröm nagyon beszûkült.Néhány téma érdekel azokhoz viszont mániásan ragaszkodom.Mûszakozni járok és azóta a nappalok és éjszakák egybefolynak.Nincs idõérzékem,de éjjel "aktívabb" vagyok.(sajnos nem az ágyban-nem arról szó sincs.)
Szerintem atípusos depresszióm lehet meg szociofóbiám is,2 alatt kb. 20 kiló jött fel.(87 vagyok)Aztán a hajam is erõsen hullik-már csak olyan vékony szálú szösz nõ helyette többnyire.Na ez aztán rendesen betett nekem.Hiába mondják hogy van azért még hajam-szörnyen néz ki és kimondhatatlanul zavar amiért másoknak szép erõs hajuk lehet nekem meg ez a szar szösz...Igenis a férfi számára a külsõ ugyanolyan fontos mint a nõnek.Amúgy nekem is egy nõben a külsõ érdekel,a "lelke" egyáltalán nem.Régebben még szimpatizált velem 1-2 csaj,volt 1-2 élményem is de vége.Ma már kissé hízott kopaszodó szar lettem,ha nõ lennék biztos undorodnék 1 ilyentõl.Amúgy képtelen vagyok a normális kommunikációra.Alig nézek más szemébe,zavaros a tekintetem és gyenge humorom van ami csak ritkán tud megnyilvánulni.Kondizással,futással talán még visszanyerhetem régebbi formámet-a hajat leszámítva persze-ezt akarom mostanában elkezdeni.Buliba persze én sem járok(már 28 vagyok).Régebben néha eljártam de 2 kezemen meg tudom számolni hányszor éreztem igazán jól magam ott.Akkor is csak "segédszerekkel".

és alegfontosabb kimaradt.legyél nyitottabb az emberek felé,nem szabad 1-2 féreg miatt elítélni mindenkit 😊 Több bizalmat 😉

Ott kezdõdik a probléma,hogy nem méred fel az elõnyeid,és csak negatív dolgokra koncenrálsz( tudom most példát fogsz kérni)pl: ha beszólnak totál nyugodt tudsz maradni..én speciel olyan vagyok ha beszólnak,visszaszólok idegbõl és ha akkor se állnak le,akkor már megindulok az alany felé.Békés flegmatikus vérsmérsékleted társult egy kis keserû melankóliával.Azért barátkozol nehezen,mert nagyon bizalmatlan vagy az emberekkel szemben.A hozzáállásodon mindenképp változtass mert a " jajjde szarvagyok " hajtogatása,nem visz elõrébb 😊 Tervezz meg például egy jó hétvégét hogy kimozdulj.Barátnõkkel azt tudom ajánlani,hogY TÖBB ÖNBIZALMAT ISTENEM...Ha te nem hiszed el h te vagy a faszagyerek,hogy várhatod el ,hogy más ezt hiddje? Úgy kéne valahogy hozzáállnod hogy ( ne vedd komolyan a példát csak ártaltan példa😄) Na most odamegyek,megmarkolom a seggét,ha pofonvág,akkor legalább megmarkoltam a seggét,ha nem vág pofon,akkor meg csak nyertem rajta😄 mind2 módón csak nyertél.így kéne mindent felfogni.Sokat ülsz a gépnél?akkor annak is megvan az elõnye.pl : biztos jobban értesz a programokhoz mint mások,vagy valami 😄 A mozgás meg sport az KELL az életbe,tehát tervezd meg h " na most heti 3x , hétfõ,csütörtök,vasárnap futsz 2kilométert mp3 al v vmi..de a lényeg h FEL A FEJJEL,NE ADD FEL. 😊

gyere le valamelyik nap, partyba váglak <#gonosz1>

NEOreg3
ha úgy ismernél, mint én magamat, akkor nem írnál ilyeneket nekem, hanem inkább sírva fakadnál😊 már ha szorult beléd egy kis empátia😄

Mert? Úgy csinálsz mintha már 50 éves lennél, fiatal még az idõ hogy ilyeneket gondolj magadról. Nézzél szépen szét neten, sportok közt vagy akármi amivel úgy érzed le tudnád magad kötni. De persze ne PS meg CS 😄

leköpték
Tudom nem lenne szabad nevetni rajta de amikor irta hogy leképték meg megfejeltették vele a kapufát és visszaütöt aztán futot én 1 óráig könnyeztem a röhögéstöl.
NEOreg3
az a baj, hogy már csak így tudok hozzáállni és nem is menne másképpen

alakul😄 pedig párnapja üresen volt...😊 most raulreal óta lett elég nagy népszerûség de neoreg is hozza a fanokat😄 na jó nem😊 mindenki tisztában van a másik problémájával mi megpróbálunk segíteni magunkon...

Az a baj hogy így állsz hozzá a dolgokhoz, csak magadat szopatod ezzel..

5. a topik a népszerûségi listán

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

hát a pénz az nagy szemét dolog manapság😞 és kell az embereknek mos hogy világválság kezdõdik ill van mégrosszabb lesz a helyzetünk!!!

NEOreg3
Olyan hobbit szeretnék, amitõl jól érzem magam, és hát a kondizástól (de leginkább a testmozgás lenne a megfelelõ szó) én nem érzem jól magam.

Paintballra meg nincs pénzem, mivel zsebpénzt nem kapok, dolgozni meg hát... az oylan idegen tõlem jelenleg, meg nem is hiszem, hogy egyetem mellett tudnám vállalni, így is elég nagy már a lemaradásom😄

mivé akarod átalakítani a zsírt?😊

azért nem😊 úgy nevezném-> hitehagyott emberek, akik várnak a segítségre😊

tigeroo
nincs semmilyen hobbi amiben eltudod képzelni magad hogy ûzöd?

paintballt azthiszem te írtad...irány a lõtér 😛!

de én olyan hobbit javaslok ami fejleszt pl. kondizás, sport (test) vagy valamilyen hangszer ...elég ha csak pár akkordot megtanulsz gitáron, tábortüzes éneklõs dolgokat csípik a baráti társaságok 😛

*nagyon tukmálnám rátokfele ezt a gitár dolgot, heh*
aha ezen én is gondolkodtam😞 de rájöttem amit anyám mondott hogy neki az a legnagyobb öröm hogy megszülettem fõleg hogy a tesóm rengeteg szenvedést okozott neki én pedig csupa "jót" adtam neki szeretetet és sosem csináltam rosszat! otthon mármint mindig szófogadó voltam, szval beszélgess a családoddal legalább egyszer akik vannak ha vkik akkor õk biztos tudnak bíztatni...

NEOreg3
de születhettem volna halva is!=(

kulabácsi
én ezért muterékat hibáztatom 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kulabácsi
gyûlnek a kockák 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

NEOreg3
Nyáron voltunk Balcsin nyaralni, de kb semmit nem segített. Amikor a szálláshelyen döglöttünk, akkor is végig azon gondolkoztam, hogy hol kúrtam el, de mára rájöttem: azzal, hogy megszülettem.

kulabácsi
jó persze ez egyértelmû 😄 bár biztos azt is lehet csoportosan 😄

tigeroo
hát igen de most szerintem nem mindegy hogy milyen hobbit választ...azért makettépítés kb. ugyanolyan kockulás lenne mintha gépezne szvsz 😄
ha belegondolok rengeteg ember szenved ettõl csak nem ír ide de ugy látom egyre jobban feléledt a topik aminek örülünk és lehet beszélgetni végre😄

NEOreg3
hát remélem eljön majd egy iylen idõszak, mert már elég régóta negatívban vagyok😊

tigeroo
nemnem, egyszerûen befelé fordultam.

kb. úgy nézett ki hogy nagy haj, arc eltakar, szünetben benyomtam a füllhallgatót és csak ráztam a fejem a hátsó padban.
ha szóltak hozzám, csak hümmögtem meg 1-szóval lerendeztem.
tesin meg beöltöztem, amit mondtak csináltam, ha fociban bénáztam röhögtek rajtam. bár focizni tudok, mostmár kevesebbet bénázok mint azelõtt 😛
feleléskor + néhányszor órán volt poénos beszólásom, azon nevettek kb. ennyi...

(régen általánosban én voltam az ügyeletes humorzsák, de ezt már leírtam...)
lesz ez még így se😊 a nyár sokat segít amúgy utazzatok e a családdal vhova...nincs pénz? elég egy egyszerû ingyenes kirándulás vhova😊 a lényeg hogy szellõztesd a fejed😊 csak 1 ötlet

kulabácsi
😊
ez mindig válltozik, amjd rájössz. van amikor aztmondod h reménytelen vagy, van amikor meg azt h de mégis, meg tudom csinállni!

kulabácsi
persze egy hobbi az mindig kihoz az egészbõl, akármi is legyen az...

tigeroo
hát mondjuk ez igaz. de szerintem a zene sem rossz ötlet. zenekar jó buli lehet, ha élvezed akkor élvezet tanulni is.

megismernétek hasonló érdeklõdésû embereket, lenne közös téma.
zenélhetnétek is együtt, merthát
-a (basszus)gitárosokra buknak a csajok 😄
-dob is jó választás, mert dobosokból kevés van. és ha beülsz a dob mögé azért lehet vagánykodni😛 meg a szomszédokat kiüldözni a világból

pár hónap alatt már ilyen punkzenét vagy trash metál reszelést már tudnátok játszani szépen 😛

(30-50ezerben lenne kb az egész...)
NEOreg3
az akaraterõ belõlem már rég kiveszett=(

reménytelen vagyok, én már beláttam, elõbb-utóbb ti is befogjátok

ja és én panelban lakom Csepelen a Gettotelepen😄 ugyhogy nálam minden összejött hogy szar életem legyen távol vagyok mindentõl a vársoban semmi nincs szinte na jo bowling az van meg a tenisz meg a Csepel Pláza ennyi😄 de oda nem járok mer szar xD csak is a Csepeli HÉV-el lehet kijutni innen legalább már 15 percet elvesz:S:S + be a városba hosszú az út

kulabácsi
pedig nagyon nem, mivel a zsírt egyszerûbb átalakítani (elégetni és ezzel energiát felszabadítva nagyobb erõt tudsz kihasználni) mint amikor semmi zsír nincs rajtad, és csak erõlködsz...am úgy is lehet fejlõdni persze, de minimálisan :/

gercse
hát hallod, nem, de majd a többiek kitalálnak valamit helyettem is 😊

lényeg, az akaraterõn van

a kutya jó ötlet...lenne, ha neoreg még nem érte volna el a pubertás kort

kulabácsi
most nem akarlak cseszegetni de azok milyen barátok akik eddig le se szartak, csak most h már "jól" nézel ki meg ilyenek?

én is félek a kutyától nekünk is macskánk van😄😄 köztünk elég sok hasonlóság van😊