Önbizalomhiány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nõ hódításra visszatérve, nyáron is átlettem b×szva, nem erõltetem azóta a dolgot. hétvégén haverokkal megyünk biliárdozni meg csocsózni, egyik haverom lehet hoz 1-2 számomra ismeretlen lányt. hát nem tudom mi lesz, de hogy eleinte jobban fogok hasonlítani egy süket némára az biztos. nehezen nyílok meg ilyenkor.
A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)
"már és valóban lenne is értelmük" HÁT AKKOR HOL ITT A PROBLÉMA?😊
"de mindig olyan ember írja ezeket, akinek NINCS, vagy alig van hasonló problémája. " talán azért,mert õk tudják hogy KELL HELYESEN kezelni,csinálni a dolgokat. Azt várod el h egy olyan ember segítsen aki most( elnézést a nyers kifejezés miatt) ugyanolyan szarban van mint te? Ez nem sok kérés ,hogy legyetek nyitottabbak. Lányoknál meg azt tanuljátok meg ,hogy ha nem vagytok különlegesen "rondák" addig van esély,mert kisugárzásra mennek.nevettessétek meg õket,beszélgessetek sokat,és mikor eljön a pillanat,akkor elcsattanhat egy csók is akár 😊
A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Mellesleg futás kilõve, met asztmás vagyok.😊
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Szerintem atípusos depresszióm lehet meg szociofóbiám is,2 alatt kb. 20 kiló jött fel.(87 vagyok)Aztán a hajam is erõsen hullik-már csak olyan vékony szálú szösz nõ helyette többnyire.Na ez aztán rendesen betett nekem.Hiába mondják hogy van azért még hajam-szörnyen néz ki és kimondhatatlanul zavar amiért másoknak szép erõs hajuk lehet nekem meg ez a szar szösz...Igenis a férfi számára a külsõ ugyanolyan fontos mint a nõnek.Amúgy nekem is egy nõben a külsõ érdekel,a "lelke" egyáltalán nem.Régebben még szimpatizált velem 1-2 csaj,volt 1-2 élményem is de vége.Ma már kissé hízott kopaszodó szar lettem,ha nõ lennék biztos undorodnék 1 ilyentõl.Amúgy képtelen vagyok a normális kommunikációra.Alig nézek más szemébe,zavaros a tekintetem és gyenge humorom van ami csak ritkán tud megnyilvánulni.Kondizással,futással talán még visszanyerhetem régebbi formámet-a hajat leszámítva persze-ezt akarom mostanában elkezdeni.Buliba persze én sem járok(már 28 vagyok).Régebben néha eljártam de 2 kezemen meg tudom számolni hányszor éreztem igazán jól magam ott.Akkor is csak "segédszerekkel".
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Paintballra meg nincs pénzem, mivel zsebpénzt nem kapok, dolgozni meg hát... az oylan idegen tõlem jelenleg, meg nem is hiszem, hogy egyetem mellett tudnám vállalni, így is elég nagy már a lemaradásom😄
paintballt azthiszem te írtad...irány a lõtér 😛!
de én olyan hobbit javaslok ami fejleszt pl. kondizás, sport (test) vagy valamilyen hangszer ...elég ha csak pár akkordot megtanulsz gitáron, tábortüzes éneklõs dolgokat csípik a baráti társaságok 😛
*nagyon tukmálnám rátokfele ezt a gitár dolgot, heh*
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
kb. úgy nézett ki hogy nagy haj, arc eltakar, szünetben benyomtam a füllhallgatót és csak ráztam a fejem a hátsó padban.
ha szóltak hozzám, csak hümmögtem meg 1-szóval lerendeztem.
tesin meg beöltöztem, amit mondtak csináltam, ha fociban bénáztam röhögtek rajtam. bár focizni tudok, mostmár kevesebbet bénázok mint azelõtt 😛
feleléskor + néhányszor órán volt poénos beszólásom, azon nevettek kb. ennyi...
(régen általánosban én voltam az ügyeletes humorzsák, de ezt már leírtam...)
ez mindig válltozik, amjd rájössz. van amikor aztmondod h reménytelen vagy, van amikor meg azt h de mégis, meg tudom csinállni!
megismernétek hasonló érdeklõdésû embereket, lenne közös téma.
zenélhetnétek is együtt, merthát
-a (basszus)gitárosokra buknak a csajok 😄
-dob is jó választás, mert dobosokból kevés van. és ha beülsz a dob mögé azért lehet vagánykodni😛 meg a szomszédokat kiüldözni a világból
pár hónap alatt már ilyen punkzenét vagy trash metál reszelést már tudnátok játszani szépen 😛
(30-50ezerben lenne kb az egész...)
reménytelen vagyok, én már beláttam, elõbb-utóbb ti is befogjátok