Önbizalomhiány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kulabácsi
már miért küldenénk? 😊
tényleg súlyos önbizalomhiányban szenvedsz, dehát errõl szól a topik 😛

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kulabácsi
😄DDDDDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kulabácsi
a barátságból sokminden lehet 😊
(bár nem 1szer kaptam meg h inkább ne mert olyan jó barátok vagyunk, pedig szotrizgatások is voltak na mind1)

2 év után sztem már elévültek a dolgok, szal új kalappal :S

persze h lehet próbálkozni, véleményem szten simán, elkezdtek beszélgetni meg ilyesmi, aztán majd meglátjátok 😊

sz4bolcs
Ez az arckifejezés amúgy érdekelne. Legközelebb vinnél fényképezõt, és ha megint csinálja, kapd le vele. <#wow1>

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Gimnáziumba jársz?

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

sz4bolcs
Azért szentet ne csináljunk egymásból kéremszépen.

Erre az a válaszom: hogy ti is azok vagytok, h nem küldtetek el a franczba, amikor ide írtam.
sz4bolcs
Én csak a második kérdésre tudom a választ, hogy mit jelent az elkerekedett szem/nyitott száj, de nem akarok obszcén lenni. Bocs <#idiota>

Normális, és jó fej vagy. Valószínû ez bántja az állat évfolyamtársaid csõrét.

OFF: Azt mondjátok, felpezsgett egy kicsit a topic? 😄 9. a legnépszerûbb témák listáján. 😞 bár ez nem túl jó... Az lenne a legjobb ha senkinek nem lenne ilyen baja... fõleg nekem nem... <#rinya>
ON
Egyébként egyetértek "coca-cola-val" - vagy nemtom mi a nickje 😄 - annyi lány van a világon... hidd el ... meglátsz egy másikat, és az elõzõt már el is felejtetted 😄 Nálam legalábbis így van.
Fel a fejjel - mondom ezt én 😄 - mit veszíthetsz? Ha "barátok" lennétek és úgy mennél oda, akkor utána már azok se lennétek... De így tényleg nincs sok vesztenivalód. JUST DO IT. 😊
berlinboy6329
Thx a válaszokat...

Kiváncsi lennék még a többiek véleményére is..Irjatok!

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Kérdéseidre a válaszok (de csak sztem)
1. fiú-lány barátság nincs. 😊 De ha elég bátor vagy lett vna értelme...de akkor meg barátként tekintett vna rád, és mikor vallottál vna..nagyon meglepõdött vna. ---- magyarul nemtom
2. vagy igen vagy nem... én ezt mindig rosszul döntöm el...ha néz vki ... ha akar vmit nem megyek oda...ha nem akkor meg odamegyek :S
3. próba-szerencse 😉
Több millió nõstény van, no para 😉

ÁÁÁ bazdmeg, Annyira felbassza az agyam az ilyen dolog!!! Mikor többen mennek egyre. HÁNYINGER. Gyávaság a köbön. Meg tuskóság. Gyûlölöm az ilyen embereket. Legszívesebben akasztanám mindet.

Én se akarok beállni a sorba... Menni a sok birka után... De ha a birkák vannak többen ... egy farkas kevés hozzá, h terelgesse a nyájat.......én most abban a fázisban vok akkor, h éppen megunom a mindenkinek megfelelést 😄 Mert úgyse fog menni 😄
berlinboy6329
Na hosszú lesz 3 fõbb kérdéssel.Tagolom,kiemelem,h mire lennék kiváncsi..

Szal van vki aki tetszik.Ugy indult h elsõ éven a középsuliban...Minden elkezdõdött uj emberek,uj környezet senki nem ismert még.Teltek a hónapok aztán hallom h tetszek vkinek.14évesen még egyáltalán nem gondolrttam arra h nõ legyen,mert fiatalon meg amugyis,egyáltalán nem..Mindig nézett fényképezett is egyszer(ll),néha beszéltünk,egy két mondatot....Elment az év semmi nélkül...

Érdemes lett volna mint barát megismerkedni?
-----------------------------------------------------------------------
Most 2 év után a 3.at elkezdve megtetszett õ.Azóta nem is beszéltünk egymással azalatt az idõ alatt..Eldöntöttem h megpróbálom..Ugy vagyok vele h elõször szemezés és ha viszonozza akkor mehet a beszélgetés.Elsõ szemezés:Ülünk a gépteremben,õ ott van az õ osztálytársaival én meg beültem kicsit gépelni.Meguntam odaültem az asztalhoz ami ott volt a közelben,és voltam.EGyszer összetalálkozott a tekintetünk és hosszasan néztük egymást.Elkerekedett a szeme,meg kicsit kinyitotta a száját is.Olyan csodálkozó/meglepõ arcot vágot...

Jelenthet vmit ez az arckifejezés?
--------------------------------------------------------------

Azóta próbáltam vele szemezni,de nem nagyon nézett rám.Volt mikor egymásra néztünk,dde akkor mindig lesüti a szemét..Mondom igy nem lesz semmi,amig nem érzem h lehet vmi,nem néz egy pillanatnál tovább,nem lesz haladás.Volt mikor egy pillantra rám ézett többször,a szemem sarkábl láttam,de sokszor nem néz.Van mikor igen de van mikor nem....Most jönnek a gondok....EGyik reggel haver mondja aki halotta h osztálytársa megkérdezte h mi van a pasiddal,õ meg elmosolyodott.Ült meellette osztálytársa õ viszont hangosan nevetett ezen..Elõs probléma:poénból kérdezte meg(a nevetés),vagy tényleg lehet neki)Ez tegnap volt ez is sziven ütött..most jön a ma...Tesi óra elfelejtettem cuccot vinni na mit csináljak.Hát kiálltam és néztem a többieket.Ott volt õ is az osztálytársával beszélgetett(fiú).neki van már b.nõje.Szal beszélgettek.Azt vártam volna h néha-néha rám néz,mert ott áltam tõlük 3-4 méterre a szemem sarkából figyeltem de nem..Ott beszélgettek nevetgéltek...Elfáradt a lábam gondoltam lelüök.A pad végében amelyiken õk is ültek volt hely oda lapattantam.Reméltem h párszor majd azért ide-ide néz,de tudtam h nem fog.Szal beszélgettek tovább aztán idõvel hátatfordit nekem és óra végéig beszélgettek...

Ez cseszte el a kedvem ugy overall,hogy allig nézünk egymásra..A kezdeti sikerélménynek vélet elõ szemezés után vhogy többre számitottam...Mindig eszembejut h mi volt még mikor egy osztályba jártunk,h mindig nézett,ahhoz képest most milyen(semmilyn)...

Szerintetek ezek után érdemes megpróbálni,h mi lesz,lehet -e még belõle vmi,ha vhogy beszélgetésre kerülne a sor,vagy ennek vége ne is reménykedjek?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

kulabácsi
én már rég 😄
és õszíntén szólva nekem jó így...másnak lehet h furának tûnik h megyek a saját fejem után, ha balra akatrok menni pedig mindenki jobbra megy, én akkor is balra fogok menni, ha úgyérzem h nekem az a jó, ha különcnek tartanak azt is leszarom, meguntam már h mindenkinek megfeleljek, és közben ne csinálhassan azt amit akarok, szal már egy jóideje csak azt teszem ami jólesik, persze bizonyos kereteken belül, de így most elvagyok, tervezgetni nem nagyon szoktam elõre, jön ami jön, spontál élek s így kevésbé félek 😛

Ezt üzenem a világnak: <#mf2><#idiota> . . .
kulabácsi
én még hiszem h kárpótolni fog...a remény hal meg utoljára 😊

Az az igazság h sztem nem fogják visszakapni...

Oke, de 19évesen ennyi sz@rt kapni?....Vki egyszer azt mondta, h majd engem is kárpótol az élet... na persze... Hiszem ha látom...
kulabácsi
mi történt?

kulabácsi
megértem am vhol, ha engem baszogatnának énse nagyon bírnám, az emberektõl meg már nagyon rég hányok, nem is nagyon foglalkozom velük, csak akikkel sztem érdemes, mert eleget láttam/átéltem már h rájöjjek bizony az emberiség nagy része egy büdös geci, de majd megkapják õk is vmikor biztosan...

berlinboy6329
Hát mostt egy ideig nekem since meberek közé menni.A mai nap betett nekem,ami ma történt...:S

Nem nekem való ez az egész <#confused> Legszívesebben csak ülnék otthon...Eddig csak öklendeztem mikor emberek közé kellett mennem, most már hányok - mondhatni- reflex-szerûen mindenkitõl. Nem tehetek róla. 😄 :S Kevés vok hozzá h annyi emberrel harcoljak... :S Inkább feladom... ((elcsépelt, de egy fecske még mindig nem csinál nyarat, fõleg így november közepe táján)) :S
kulabácsi
<#eljen>
pontosan, úgy kell megalázni h a többiek is röhögjenek azon amit mondassz, még talán õ is, és akkor máris kevésbé fogsz balfasznak tûnni 😊
persze ha nincs szöveged, akkor bukó :S

tigerbácsi
nem vernek agyon, az biztos Te is kapsz egy két maflást de ez benne van! s erre Neked megint oda kell állni s az egyiket megcsapkodni! majd a végén rájönnek, hogy nem vagy töketlen.

ha meg beszólnak, akkor Te is azt tedd! ne csak nyeld a mérget! s ha okosan csinálod azaz egy kicsit humorosan, akkor még el is ismerik! :-)
pl.: soha ne hülye parasztozzál! mond inkább, hogy tanulatlan falusi ember! így nem vagy tahó, de mellbe döföd! :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

berlinboy6329
Na ennek a napnak is vége.Méghozzá nem is akárhogy!

Pffff....

<#zavart2>neeeeem... qrvára összetartanak, és valszeg utána lefognának és agyonvernének...<#help><#wilting>
kulabácsi
mértnem teheted meg? 😄 am sztem csak 1szer kell lecsapni az ilyet és a többi is kussba fog maradni...

Azt meg h miért utálnak? f-o-g-a-l-m-a-m s-i-n-c-s...
De az biztos, h nem sokáig fogom már bírni, ha ez így megy tovább... :S<#boxer>
Nem játszhatom el mindennap, h lecsapom utána meg spuri... :S
Mit tehetnék, többen vannak... Ofim is ma, kb: utalt arra h. ha már nem illeszkedtem be, akkor fogjam be a pofám, és ugorjak ki az ablakon. 😄 Nem ilyen durván mondta, de kb ez volt a lényeg. :S
kulabácsi
miért hagyod magad? ajna tipikus dolog h ha vkit találnak a suliban akit lehet cseszegetni mert hagyja akkor azt cseszegetni is fogják...egyszerûen sztem ne hagyd magad!

Miért utálnak ennyire?

Csak nem azért mert tudsz olvasni?
tigeroo
de hogyhogy? hagyod magad, vagy mi?

"az erõsebb kutya baszik" ez nagyon igaz, de hogyhogy ennyire basztat mindenki?
Halleluja... a mai napnak is vége 😄 nem volt semmi különös, csak kihúzták alólam a széket, meg egész bios-on dobáltak... :S

Nem... az egész suli talán nem utál...csak az osztályom + úgy kb. két másik osztály, ahogy észrevettem, v három... vagyis a teljes végzõs bagázs 😄 :S
chhaya
ha megvan az ok, akkor tudsz ellenne tenni. 😊

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

berlinboy6329
Eljön még a te idõd is..Valamikor....Talán nekem is..Egyszer...Egy egész iskola ott van nem hiszem el h az egész iskola utál.Azt megértem h az osztály,de az iskola 😮

Kétféleképpen viselkednek velem általában az emberek : vagy ellenszenvesnek találnak v sajnálnak :S
Hát állatira visszahúzódó vok és nem viselik el h nem akarok szabadidõmben velük lógni. Kinézetre normálisnak mondható vok... De ezt tõlük kéne megkérdezni, h miért nem szeretnek... Nem vok gondolatolvasó... Minden esetre és soha nem akartam ártani egyikõjüknek sem... és sztem nem is ártottam...
berlinboy6329
Wtf,az emberre nem mondják csak úgy random h fura meg különc....Kinézet v viselkedés közrejátszik.Vmi konkrét példát nem tudsz?csak h ne higgyem h azért nem szeretnek mert ugy viselkedtél velük.

Azt mondták/mondják h furcsa vok... különc... és ennyi már elég, h fenntartással kezeljenek. Annyi az egész, hogy másképp gondolkozok. És itt, ha kilógsz a sorból: vége.

Én próbáltam úgy ismerkedni, h nem ismertem egyáltalán a csajt... totál bukta... de megpróbáltam... Sõt.. jobban belegondolva csak olyan csajjal próbálkoztam, akit nem ismertem. :S Tudjátok... tiszta lappal...

Szalagavatóval meg nemtom mi lesz.. Valszeg letudom a kötelezõ részt, utána meg hazabandukolok...

berlinboy6329
Mondjuk 5 év sok idõ...Sõõõt.Rengeteg.én számolgatok,h mikor láthatom Õt...5*10perc/nap=50*5=250

250perc/hét

250*32=8000

8000*5=40000!!!

40000perc

666 óra(😮)

Én mióta tavaly hoppon maradtam egy másik lánynál azóta ugy vagyok h több esélyt nem hagyok ki.

Az a baj h ha egyáltalán nem ismerem azt aki tetszik akkor próbálkozni se merek mer nem tom mire számitsak..:S

Nem te vagy a legszerencsétlenebb.
Én balfaszam voltam mint ami te valaha lehetsz.
Lentebb irtam arrol hogy nem mertem kezdeményezni a csajnál pedig 5 évem volt rá.
Te viszont probálkozol máris akkora elönyben vagy amirõl én a te korodban nem is álmodhattam.
berlinboy6329
De én tudod mit nem értek?az embert nem utálják emg azért mrt hát nekik ugy van kedvük.Arra emléxek h irtad h ált.isk-ban minden fasza volt és középben kezdõdtek a gondok.Az ember poénból nem utálja a másikat vmi oka csak van h ellenszenvesek....

Ha nagyon bepöccenek, még durvábban. 😄

Egyben azonban megegyezhetünk... én vok itt a legszerencsétlenebb 😞
Bár a Földön élõ 6 milliárd ember közül biztos vannak páran, akik még nálam is szarabb helyzetben vannak. Nem vigasztal, de mégis :S
berlinboy6329
Jááj de szeretem ezeket az ugrálós-rúgós mozdulatokat..Jó lenne megtanulni õket,csak nincs hol gyakorolni 😊

Raul te is igy nyomod?
FIGHT
tigeroo
tudod, a rokonszenv😊
Miért lenne érdekes amiket írok? Sztem szimplán szánalmas :S