6682
Önbizalomhiány
-
#2681 önmagad barátom, önmgad -
#2680 Attól független jogos a kérdés.
Mi a válasz egyébként? -
#2679 ez van, majd megtanulod becsülni a többi 20-30 lányt egy buliban. -
hologram35 #2678 Mindegy a lényeg nem az izom számit meg a kocsi.
Meg nem is a külső akkor mi a faszom?
A fellépés?
Határozottság?
-
#2677 #2668:
Akkor soha sem fogod elérni.
Életed végéig magad előtt fogod gurgatni.
Ha azt mondanád: "Én ezt érem el", akkor már lenne esélyed bőven ;)
Nekem nem jön be, több megfontolásból sem - ám maradjunk ennyiben.
Nem kívánok meddő vitát indítani.
[tetkó = megbélyegzés]
Tökmindegy hol s milyen mértékben vagy itókás.
Igazából ez saját magad szempontjából saját magadra nézve gáz.
S nem azért mert mások mit gondolnak, mit várnak el: az érdekli a fenét.
Hihető
Jó hús nem egyenlő jó Nő.
Ezt találó. 15e-be került a csaj, és még orgazmusa se volt tőle (max a barátjának).
Máshol ennyi pénzért biztos többet kapott volna -
hologram35 #2676 Légyszives olvasd el hogy kezdődőtt.
Fogadtunk hogy nem tudja felszedni.
Tévedtem.
És a fogadás az fogadás most mit csináljak.
Ha esetleg nem szedte volna fel akkor ő fizetett volna.
De smároltak meg taperálták egymást szóval buktam a fogadást.
-
#2675 megfogalmaztad tömören az igazságot :) -
#2674 döntsd el hogy csajozol vagy kurvázol...
ha nemtudsz kivinni a vécébe egy lányt a buli alatt akkor menj az éjjeli pillangókhoz (hamár ennyi pénzt akarsz rászánni egy este egy nőre..) -
hologram35 #2673 Egyébként is ezután csajozásban nem fogadok vele mert az a köcsög bármelyiket felszedi.
Hogy a medve ölelné meg./csak vicc vót jó gyerek/ -
#2672 kit érdekel? hülye picsa és kész. -
hologram35 #2671 Figyelj haverom is ivott amugy meg a koktélok 2000-nél kezdődnek. -
#2670 Biztos bambit ivott 15e-ért - jajaja hihető
Még annyi tartása se volt, hogy mértéket tartson más pénzének szórásában. -
#2669 mi baj a tetkóval? :) szerintem nem rossz dolog az, bár nekem nincsen de gondolkoztam már rajta. na nem én akarok lenni a 900.000-dik ember akinek van egy nonfiguratív tektója, hanem valami egyedire, ami engem jellemez. mindegy. szerintem ha egy nőnek van egy kis szolíd visszafogott tetoválás valahol azzal még nincs gond. jobban utálom azt ha a nő részeg. láttam már nőt részegen és szerintem, hát kimondom, undorító. jó, szoktam én is néha itókás lenni, de az csak egy szűk társaságban, nem egy házibulin pl. na mindegy. csak gondoltam elmondom a véleményem :) -
#2668 Én meg maradok az "Ezt fogom elérni" mentalitásnál.. mert akarni valamit és tenni érte 2 külön dolog... -
hologram35 #2667 Alkoholmentest is ihatott amugy leszarom most már a lényeg akkor nem volt részeg tehát normál állapotban semmi esélyem nem volt nála. -
#2666 De azért 15 000 magyar egységet elinni... -
#2665 középső részt én sem írhattam volna le jobban :)
totál egyetértek -
#2664 azért írtam zárójelben -
hologram35 #2663 sajnos nem volt részeg legalább is amikor odamentem akkor nem.
Cigizni se láttam.
-
#2662 hát..., ha illuminált állapotban lennék, lehet
de józanon nem,
már átléptem azt a szintet, hogy ha jó csaj akkor dugnám...
sokkal fontosabb számomra, hogy tudjak vele beszélgetni bármiről, ill. hogy legyen sütnivalója, és hát a tapasztalataim nem azt sugallják, hogy ilyenekből sok szaladgál a világban(mármint szőke szolis stb nők) -
#2661 #2647:
Ez szopás - ráadásul szabad döntésből...
Biztos, hogy nem.
Nagy csöcs + szolárium + tetkó még jó ajánlólevélnek sem jön számításba nálam. Sőt a tetkó egyértelmű minusz. A szolárium a mértéktől függ. A szőke haj, attól függ, festett-e: ha igen szintén minusz.
(cigaretta, tetovált szemöldök, részegeskedési hajlam, túlzásba vitt szolárium, barbibaba imidzs, tetoválás: kizáró tényezők)
Hidd el, teljesen más dolgokat tartunk szépnek, és kívánatosnak ;)
Nekem kerek perec megmondták a tanáraim, hogy nem fognak fölvenni a kandóra 8meg sehová se) villamosmérnöknek. Meg még mindenki más is.
Nekem elég volt, hogy én tudtam, hogy felvesznek. Fel is vettek. ;) -
hologram35 #2660 Na bazz azt ne mond hogy nem huznád meg ha felajánlaná.
-
#2659 hát haver, ha neked ez nagyot dob az egódon...
mindegy, különbözünk, én az ilyen nőknek a közelébe sem megyek, megcsodálom, hogy milyen szépen elrontotta a sok szolizással meg hajfestéssel, sminkkel stb. a természet adta külsejét, és megyek tovább -
hologram35 #2658 Miért nem olyan napodat irod le amikor b.sztatnak.
Tudom hogy az szar de azon igen jókat szoktam röhögni. -
hologram35 #2657 Én se feleségnek akartam de egy ilyen nővel ha összejösz akkor az k.baszot nagyot dob az egodon. -
raulreal #2656 Akkor is felvettek vhova. -
#2655 220 pont kellett arra szakra ahova jelentkeztem:D oda aztán nehéz volt bekerülni-.- (380 pontom volt amúgy) -
raulreal #2654 Egyetértek. (bár nemtom mit pofázok itt... :D ) -
#2653 jó, én is csak poénból írtam mondjuk,
ámbár el tudom képzelni azt a csajt(leírásaid alapján), és ha így válaszolt, akkor jobban is jártál, hogy nem töltöttél vele sok időt. -
Ronny #2652 legalább a családod melletted áll, mit nem adtam volna ha a Te korodban velem is így lett volna... -
raulreal #2651 Uhh...az durva. Én kiakadtam vna. De volt már részem hasonlóban. :S Négyszer... -
hologram35 #2650 Hidd el k.rva jó nő volt te is ezt mondanád ha láttad volna. -
raulreal #2649 Egyetemre jársz? - na akkor máris elértél vmit az életben. Engem minden valószínűség szerint nem fognak felvenni sehová. Ezért írok. ;) Hogy kompenzáljam a hülyeségemet. :D
A fél karom odaadnám érte, h egyetemista legyek. Úgyhogy ezért irigyellek. ;) -
hologram35 #2648 Nem hiszem mert én ugy kizdtem hogy kérsz vmit inni?
Mondta nem és te se kellesz aztán elfordult.
-
#2647 Most így gondolkodok:
Ezt meg ezt szeretném.
Lássuk, mit kell hozzá/érte tennem...
Hmmm...
Nekem - nyominak' - sosem lesz... -
#2646 Akkor még semmit nem tapsztaltál. Szerinted én cetlit ragasztottam magamra, hogy kössetek belém? -
#2645 Egyetemen oylan gyerekekkel lógok együtt, akikkel tudok beszélgetni, szóval iylen téren ne félts engem. Az más kérdés, hogy így ők se nagyon tudnak felhúzni egy magasabb szintre. -
#2644 Ugyehogy jól csinálja!
Raulrear! Mondtad kész a 2. arra kérdeztem, merre van. -
#2643 Aztán látod-e akadályát, hogy okosabbat mondj, s röviden? A topic a tied is, hajrá! -
plump #2642 azért az se mindegy hogy küldött el. milyen stilusban...
máskor legyél gyertyatartó és elleshetsz ezt-azt :D