Önbizalomhiány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tényleg súlyos önbizalomhiányban szenvedsz, dehát errõl szól a topik 😛
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
(bár nem 1szer kaptam meg h inkább ne mert olyan jó barátok vagyunk, pedig szotrizgatások is voltak na mind1)
2 év után sztem már elévültek a dolgok, szal új kalappal :S
persze h lehet próbálkozni, véleményem szten simán, elkezdtek beszélgetni meg ilyesmi, aztán majd meglátjátok 😊
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
ON
Fel a fejjel - mondom ezt én 😄 - mit veszíthetsz? Ha "barátok" lennétek és úgy mennél oda, akkor utána már azok se lennétek... De így tényleg nincs sok vesztenivalód. JUST DO IT. 😊
Kiváncsi lennék még a többiek véleményére is..Irjatok!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
1. fiú-lány barátság nincs. 😊 De ha elég bátor vagy lett vna értelme...de akkor meg barátként tekintett vna rád, és mikor vallottál vna..nagyon meglepõdött vna. ---- magyarul nemtom
2. vagy igen vagy nem... én ezt mindig rosszul döntöm el...ha néz vki ... ha akar vmit nem megyek oda...ha nem akkor meg odamegyek :S
3. próba-szerencse 😉
Szal van vki aki tetszik.Ugy indult h elsõ éven a középsuliban...Minden elkezdõdött uj emberek,uj környezet senki nem ismert még.Teltek a hónapok aztán hallom h tetszek vkinek.14évesen még egyáltalán nem gondolrttam arra h nõ legyen,mert fiatalon meg amugyis,egyáltalán nem..Mindig nézett fényképezett is egyszer(ll),néha beszéltünk,egy két mondatot....Elment az év semmi nélkül...
Érdemes lett volna mint barát megismerkedni?
-----------------------------------------------------------------------
Most 2 év után a 3.at elkezdve megtetszett õ.Azóta nem is beszéltünk egymással azalatt az idõ alatt..Eldöntöttem h megpróbálom..Ugy vagyok vele h elõször szemezés és ha viszonozza akkor mehet a beszélgetés.Elsõ szemezés:Ülünk a gépteremben,õ ott van az õ osztálytársaival én meg beültem kicsit gépelni.Meguntam odaültem az asztalhoz ami ott volt a közelben,és voltam.EGyszer összetalálkozott a tekintetünk és hosszasan néztük egymást.Elkerekedett a szeme,meg kicsit kinyitotta a száját is.Olyan csodálkozó/meglepõ arcot vágot...
Jelenthet vmit ez az arckifejezés?
--------------------------------------------------------------
Azóta próbáltam vele szemezni,de nem nagyon nézett rám.Volt mikor egymásra néztünk,dde akkor mindig lesüti a szemét..Mondom igy nem lesz semmi,amig nem érzem h lehet vmi,nem néz egy pillanatnál tovább,nem lesz haladás.Volt mikor egy pillantra rám ézett többször,a szemem sarkábl láttam,de sokszor nem néz.Van mikor igen de van mikor nem....Most jönnek a gondok....EGyik reggel haver mondja aki halotta h osztálytársa megkérdezte h mi van a pasiddal,õ meg elmosolyodott.Ült meellette osztálytársa õ viszont hangosan nevetett ezen..Elõs probléma:poénból kérdezte meg(a nevetés),vagy tényleg lehet neki)Ez tegnap volt ez is sziven ütött..most jön a ma...Tesi óra elfelejtettem cuccot vinni na mit csináljak.Hát kiálltam és néztem a többieket.Ott volt õ is az osztálytársával beszélgetett(fiú).neki van már b.nõje.Szal beszélgettek.Azt vártam volna h néha-néha rám néz,mert ott áltam tõlük 3-4 méterre a szemem sarkából figyeltem de nem..Ott beszélgettek nevetgéltek...Elfáradt a lábam gondoltam lelüök.A pad végében amelyiken õk is ültek volt hely oda lapattantam.Reméltem h párszor majd azért ide-ide néz,de tudtam h nem fog.Szal beszélgettek tovább aztán idõvel hátatfordit nekem és óra végéig beszélgettek...
Ez cseszte el a kedvem ugy overall,hogy allig nézünk egymásra..A kezdeti sikerélménynek vélet elõ szemezés után vhogy többre számitottam...Mindig eszembejut h mi volt még mikor egy osztályba jártunk,h mindig nézett,ahhoz képest most milyen(semmilyn)...
Szerintetek ezek után érdemes megpróbálni,h mi lesz,lehet -e még belõle vmi,ha vhogy beszélgetésre kerülne a sor,vagy ennek vége ne is reménykedjek?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
és õszíntén szólva nekem jó így...másnak lehet h furának tûnik h megyek a saját fejem után, ha balra akatrok menni pedig mindenki jobbra megy, én akkor is balra fogok menni, ha úgyérzem h nekem az a jó, ha különcnek tartanak azt is leszarom, meguntam már h mindenkinek megfeleljek, és közben ne csinálhassan azt amit akarok, szal már egy jóideje csak azt teszem ami jólesik, persze bizonyos kereteken belül, de így most elvagyok, tervezgetni nem nagyon szoktam elõre, jön ami jön, spontál élek s így kevésbé félek 😛
Oke, de 19évesen ennyi sz@rt kapni?....Vki egyszer azt mondta, h majd engem is kárpótol az élet... na persze... Hiszem ha látom...
pontosan, úgy kell megalázni h a többiek is röhögjenek azon amit mondassz, még talán õ is, és akkor máris kevésbé fogsz balfasznak tûnni 😊
persze ha nincs szöveged, akkor bukó :S
ha meg beszólnak, akkor Te is azt tedd! ne csak nyeld a mérget! s ha okosan csinálod azaz egy kicsit humorosan, akkor még el is ismerik! :-)
pl.: soha ne hülye parasztozzál! mond inkább, hogy tanulatlan falusi ember! így nem vagy tahó, de mellbe döföd! :-)
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Pffff....
De az biztos, h nem sokáig fogom már bírni, ha ez így megy tovább... :S<#boxer>#boxer>
Mit tehetnék, többen vannak... Ofim is ma, kb: utalt arra h. ha már nem illeszkedtem be, akkor fogjam be a pofám, és ugorjak ki az ablakon. 😄 Nem ilyen durván mondta, de kb ez volt a lényeg. :S
Csak nem azért mert tudsz olvasni?
"az erõsebb kutya baszik" ez nagyon igaz, de hogyhogy ennyire basztat mindenki?
Nem... az egész suli talán nem utál...csak az osztályom + úgy kb. két másik osztály, ahogy észrevettem, v három... vagyis a teljes végzõs bagázs 😄 :S
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Én próbáltam úgy ismerkedni, h nem ismertem egyáltalán a csajt... totál bukta... de megpróbáltam... Sõt.. jobban belegondolva csak olyan csajjal próbálkoztam, akit nem ismertem. :S Tudjátok... tiszta lappal...
Szalagavatóval meg nemtom mi lesz.. Valszeg letudom a kötelezõ részt, utána meg hazabandukolok...
250perc/hét
250*32=8000
8000*5=40000!!!
40000perc
666 óra(😮)
Én mióta tavaly hoppon maradtam egy másik lánynál azóta ugy vagyok h több esélyt nem hagyok ki.
Az a baj h ha egyáltalán nem ismerem azt aki tetszik akkor próbálkozni se merek mer nem tom mire számitsak..:S
Én balfaszam voltam mint ami te valaha lehetsz.
Lentebb irtam arrol hogy nem mertem kezdeményezni a csajnál pedig 5 évem volt rá.
Te viszont probálkozol máris akkora elönyben vagy amirõl én a te korodban nem is álmodhattam.
Egyben azonban megegyezhetünk... én vok itt a legszerencsétlenebb 😞
Bár a Földön élõ 6 milliárd ember közül biztos vannak páran, akik még nálam is szarabb helyzetben vannak. Nem vigasztal, de mégis :S
FIGHT