6682
Önbizalomhiány
  • raulreal
    Szerintetek mindenki hazudik, ti vagytok az érdekesek, az okosak, a szépek... süt rólatok az ego. Nem igazán értem, h te mit is keresel itt...
  • raulreal
    Ja... és mondjak vmit? Te vagy azoknak az embereknek a prototípusa, akik miatt gyűlölöm ezt a helyet. Te meg csöndben is maradhattál vna.
  • cybert
    Ezt máshogyan is lereagálhattad volna.
  • raulreal
    Nem tehetek róla, h mindez megtörtént velem. Mindenkinek a magánügye hogy elhiszi, avagy nem. Ez olyan mint a hit. Vagy hiszel Istenben, vagy nem. Ja, és még valami : B+.
  • raulreal
    Tudod mit cyber? B+. Komolyan. Minden, amit leírtam, igaz. De ha nem hiszitek el, hogy létezik ilyen, az már a ti bajotok. Én ilyennek látom, és ilyen is. Őrült lennék? Kitaláltam? Elárulok egy titkot. Most szabadultam a zárt osztályról. Igazából egy tömeggyilkos terrorista vagyok, ja és Oszama Bin Laden unokatestvére. Na ez hazugság volt. hoppá-hoppá. Ugye-ugye...
  • cybert
    Én is abba a "hírhedt" gimnáziumba jártam pár éve, ahova ő most, és rohadtul nem az a hely, ahogy ő ezt vázolta (kb mint egy Los Angeles-i középiskolát). Sok különc ember járt oda akkor is, és nem voltak ilyenek egyáltalán, egyszerűen nem az a hely. Ezért érzem úgy, h vmi nem stimmel, persze tévedhetek.
  • campy
    miért sántít? mi oka lenne raulrealnak hazudozni ide? szórakozna? miből vontad le a következtetést?
  • gercse
    erre mit lehet mondani, messziről jött ember azt mond, amit akar ez tény, vagy elhiszed vagy nem,
    mindenesetre én pozitívan állok hozzá a dolgokhoz
  • cybert
    Lehet, de nem igazán fair.
  • gercse
    ha az olyan könnnyen menne itt nálunk is :)
    de sebaj, lesz még mulatás idén, nem kevés :)
  • kulabácsi
    engem se, én hívtam őket -.-
  • gercse
    ha csak kitalálta az sem baj, attól még jó :)
  • gercse
    :D hát kéne, de ezen a hétvégén sem hívtak sehova, úgyhogy...most elmarad
  • cybert
    Bocs, h ezt írom, de nekem sántít ez a kapufába verős, leköpős story, meg úgy a többi is.
  • kulabácsi
    hja, inni kell :|
  • gercse
    Hétvége van, nem kell sokat töprengeni, ilyenkor sok ember elfoglaltabb mint hétköznap
  • raulreal
    Sztem annyira rossz, h meg se meri mondani :D
  • raulreal
    Jajaja...én is erre gondoltam :D

De nyugodtan meg lehet mondani, ha pocsék. No problem.
  • threat
    vagy: annyira röhög rajta hogy fetreng és nem bír felkelni
    vagy: vette a cókmókját kiment amcsiba és meggazdagodott a írásodból xD
  • raulreal
    Szóval????? Vélemény?????? :D
  • campy
    az hogy lehet? első helyről? 10-ig után? itt állandóan változik az összkép?
  • raulreal
    Mi magunk írjuk a sorsunkat... Fjúcsör iz nát rittön intu sztón...
  • threat
    egyszer fent, egyszer lent
  • raulreal
    Nessiegraf hosszú reakcióidejéből pedig csak arra következtethetek h naon szar
  • raulreal
    Megette a fene :D
  • berlinboy6329
    Beletörődtünk a sorsunkba...Vagy megölték magukat. :)
  • raulreal
    Kiestünk a top10-ből... Fene egye meg. Pedig ez volt a Club Number1 :S
  • NessieGraf
    Már megyek, nézem.
  • ForzaInter
    én általában le se írtam tételeket, most is 2 hetem van vizsgáig, de egy tétel sincs meg, majd vki odadja mint tavaly, akkor is ugy volt 1 hét alatt megtanultam, egy hármas összejött, bár simán lehetett volna négyes, csak a tanár nem csípett...
  • Fbn Lx
    én is mindent az utolsó utáni pillanatra hagyom, d leginkább akkor sem csinálom meg :D ez azért nem annyira ritka dolog

érettségire egy nappal előtte kezdtem el tanulni, pl.
    akkor is úgy, hogy elküldték a tételeket, mert magamtól egyet sem volt kedvem kidolgozni, szartam az egészre.
    Aztán egy 4-est kihoztam átlagban.
    Valaki meg széttanulja az agyát a négyesért :|
  • campy
    szuper:)
  • raulreal
    1. fejezet kész... jajjj..elküldöm nessigrafnak...kíváncsi leszek a véleményére. :)
  • ForzaInter
    legtöbbször én is megcsinálom, csak sokszor megszívom emiatt, hogy utolsó utáni pillanatra hagyom.
  • campy
    3 dologban vagy hasonló rám: az emberekben én sem bízom, én is el lettem kényesztetve, mert mindig jó gyerek voltam, és mindent az utsó pillanatra hagyok annyi különbséggel hogy legalább megcsinálom:) ha rám szólnak akkor már rögtön nem vagyok lusta:D
  • ForzaInter
    ugy érzem mi itt egy meg nem értett zsenik vagyunk, akik rossz korba születtek
  • ForzaInter
    szevasztok
    hát nem is tudom hol kezdjem… vhol gercse és neoreg között vagyok:SD nem vagyok az a kocka típus, nem a gép az életem, pl játszani nagyon keveset szoktam, általában net,film,sorozatok amik lekötnek, na meg van pár sport amit imádok főleg foci, na ezek azok a dolgok amikhez rohadtul ragaszkodok, diszkókba és kocsmákba én is rohadtul utálok járni, vhogy nem érzem ott jól magamat, nem az én világom, haverokal, ismerősökkel szoktunk néha összejönni főzni meg inni, meg eljárni focizni, bár már nem olyan sűrűn mint régen, én magamat nem tartom szerénynek, nem az a típus vagyok aki állandóan kussba van, akármit mondanak neki is, inkább azt mondom hangulatfüggő vagyok nagyon, mikor jó a kedvem, akkor tök normális vagyok, alapjába véven humoros is (ismerősök szerint) de mikor szar a kedvem (eddig kb életem 60%ban az volt:S) akkor rohadt utálatos tudok lenni, vagy egy szóval elküldöm az illetőt a halál faszára, vagy hozzá se szólok, legyen az bárki… na ez az amiatt nincs sok barátom ( nem is kell mondjuk, az a pár nekem elég), bár azért így is van pár, pont annyi amennyi nekem kell, szóval ez nem olyan nagy baj, alapjában véve amugy nyitott vagyok a kapcsolatokra, ismerkedik bár nem sokat, vhogy ugy vagyok ezzel meg vannak nekem a barátaim, nem kell több, meg vhogy az a típus vagyok aki el van egyedül is, akár hetekig … eltöltöm vmivel mindig az időt, viszont ami nem jó, rohadtul hamar fel lehet idegesíteni bár ez is olyan hogy néha leszarom… és hamar be is sértődök, bár hosszú távon nem tudok senkire sem haragudni… de mikor vki felidegesít akkor nagyon szar kedvem tud lenni na meg rohadtul tudok pikkelni arra a személyre aki felidegesít, nézzétek vmi pszcihopatának de sztem ha egy fegyver lenne a kezemben, lehet lelőném… én is szoktam gondolni olyanra hogy jobb lenne ha nem élnék tovább, ugy se hiányoznák senkinek, de ezek a periódusok kb 10 percig szoktam nálam tartani (ameddig szar a kedvem) aztán abbahagyom a siránkozást, és próbálok normális lenni, sajnos sokszor mikor ideges vagyok, sok olyan dolgot mondok amit utána nagyon megbánok, és nem komolyan gondolok, de visszacsinálni már nem tudom… amit Neoreg írt hogy néha zavarban nálam is előjön, mikor vki közelemben ül és pl nevet, mindig az jár az eszemben hogy ez most rajtam röhög? vagy mi, emberek szemébe én se szeretek nézni, az hogy mér nem tudom, nem azért mert nem merek, egyszerűen nem tudok:D csajokkal ismerkedtem már, de vhogy még nem volt olyan csaj aki megfogott volna… (meg persze nem nagyon merek oda menni csajokhoz), persze sok szép csaj van, de nálam sokat számít belső is… másik negatív tulajdonságom hogy nagyon lusta vagyok, ez ellen nem tudok mit tenni, mindig mondom hogy megváltozik, de szokásom szerint csak mondom, nem több mint egy ígéret, vhogy ilyen az egész stílusom, tervezgetek,gondolkozok de ez mind csak terv marad, nem nagyon van olyan dolog ami érdekelné, kétkezű munkához elég béna vagyok én is, nem sok olyan dolog van amiben jó vagyok… ami szakmákat meg eddig tanultam meg rohadtul nem érdekelnek, talán sportujságírói szakma érdekelne, de sztem ez is csak egy örök terv marad, mindig mindent az utolsó pillanatra hagyok, emiatt sokszor megszívom, sulikban emiatt mindig kirugás szélén voltam… gyakorlatilag én is ugy vagyok sokszor dolgokkal, hogy szarom le az egészet, nem érdekel, és nem értem miért veszik az emberek olyan komolyan dolgokat, vhogy sokkal lazábban veszem az életet, bár lehet emiatt tartok ott ahol, és ezekről a dolgokról tudom hogy én tehetek, de vhogy mindennnap eltervezem hogy na most megváltozok, de másnap már vhogy ugy kelek fel, hogy szarok az egészre, lesz ami lesz, az a baj hogy dolgokba is sokszor belekezdek, de ha vmit elbaszok elveszi rohadtul kedvemet, és felidegesít és hagyom a francba, nincs vmi nagy akaraterőm:( mondjuk nem tudom miért lettem ilyen, mert régen egy rendes általában vidám srác voltam, ez ma már nyomokban van meg csak bennem, anyám asszondja el lettem kényeztetve, nem tudom tény hogy mindent megkaptam amit kértem, jó persze olyanokat kértem ami tudtam hogy ki tudnak fizetni, mert nem vagyunk azért gazdagok, de tényleg nem nagyon van olyan dolog amit ne kaptam volna meg, de azért tudtam hol a határ, olyan dolgot sose kértem amit tudtam hogy nem tudnak megvenni, ez lehet nem jó, mert gyakorlatilag rohadtul nem tanultam meg semmiért sem küzdeni… másik meg hogy nem nagyon bízok emberekben (mondjuk meg van az okom rá…) bár azért ott nem tartok mint neoreg… ja és 20 leszek.
  • campy
    xD lool mint a szarás hatalmas hasonlat volt xD
  • raulreal
    Azt kell hogy mondjam, h engem nem nagyon érdekel sem a pénz sem a túl nagy siker. Mivel egyáltalán nem biztos, h tetszeni fog akárkinek is. De próba-cseresznye.
  • salsoul
    raulreal:
    ajánlott irodalom itt és főként itt.

Egy kicsit negatívan hangozhat, de egy könyv sikere manapság már kizárólagosan a marketingen múlik.
    Minél több a pénz annál nagyobb lesz a siker.
    Ha a megfelelő összeg rendelkezésre áll marketingre akkor a legszarabb fodrászból is sztárfodrászt lehet csinálni Kökörcsinfalván pl.

Figyeljétek meg: Müller Péter új könyvei mindig karácsony előtt 1-2 hónappal jelennek meg. Vajon miért?
    Aztán még meg sem jelent, de már best seller mindenhol...
  • raulreal
    Nem tom, milyen gyorsan fogok vele haladni, mert nálam ez az írásosdi, olyan mint másnak a sz.rás, ha rám jön akkor azonnal kell, de van amikor nem jön :D Na jó...este van már...ha normális tizenéves lennék ilyenkor buliznék :D