6682
Önbizalomhiány
-
#2441 Na basszátok meg, rajtatok így aztán lehet segíteni -
raulreal #2440 Lehetetlen...egyszerűen ilyen vagyok. -
#2439 Váljatok szinte teljesen érzéketlenné, ahogy én. Ne vegyetek tudomást semmiről ami körülöttetek zajlik. Így könnyebb elviselni a világ fájdalmát. -
raulreal #2438 Talán ezért is talál meg mindenki :S
Mert látják, h ha "belémrúgnak", az sérülést okoz... utána persze én okozok nekik sérülést... -
#2437 jah énis érzékenyebb vagyok az átlagnál -
raulreal #2436 Talán így a legjobb...elvagyok a szánalmas kis életemmel...néha punch 'N' run + sok-sok szenvedés... -
raulreal #2435 Mondom, mindig nagyon magamra vettem mindent...Ámen. -
#2434 engemis próbáltak de nemhagytam magam a "üss és fuss" kicsit jobb mint a "tűrd" de a legjobb a totális agyonverés :D -
raulreal #2433 Soha nem láttam, azt amiért itt kéne lennem. Amiért hasznos volnék a világnak. Keresem, de nem találom...és erre még napról-napra emlékeztetnek is az engem körülvevők...mondhatjuk , h az életem a földi pokol. A zsebemben pedig talán ott lenne a kulcs, de nem tudom kivenni...talán azért, mert már nem is akarom... -
#2432 nyugodj le ennyire nemkell felvenni pár nyamvadt hozzászólást -
raulreal #2431 Röviden: nagyon elegem van, abból, amit életnek hívnak... -
raulreal #2430 Azon, hogy mindig engem tartottak hülyének,...meg hadd ne soroljam. Azt mondták, én egy másik világban élek. Röviden, egy hasznavehetetlen embernek tartottak és tartanak a mai napig.
Olyan voltam/vagyok mint egy árnyék. Ha valahol megszólaltam, lehurrogtak, belém rúgtak. Pont úgy mint most. Szuperérzékenység. Nem tehetek róla... -
#2429 igazából nem értem, hogy most miért vagy ennyire felháborodva. -
raulreal #2428 Sőt, jobb is lenne ha megtalálnának, legalább ráeszmélnének, h mit tettek velem. Hogy az ő hibájukból lettem ilyen, amilyen vagyok. -
raulreal #2427 Eddig is harcoltam a világgal, és elbírtam a terhet... -
raulreal #2426 Eddig nem jártam fórumokra. Most is kár volt. Ha meg megtalálnak, állok elébe. -
#2425 hogy megtaláltak fórumon ahogy róluk irkálsz. -
raulreal #2424 Mihez hasonló eset? -
#2423 nem gondolod hogy egy picit túlreagálod a dolgokat?
vagy már előfordult ehhez hasonló eset korábban is? -
raulreal #2422 Az, és éppen egy atombunkerban ülök és az ujjam egy piros gomb fölött van. Előttem pedig tucatnyi képernyő. Jéééé... ott van Mo. a térképen. Rajta meg egy rohadt nagy kereszt. Lássuk,vajon mi fog történni, ha megnyomom azt a gombocskát...Rico...Kábumm... -
#2421 osama uncsitesója az USA-ban lakik a CIA főhadiszállás mellett. Szóval büdös amcsi vagy? -
raulreal #2420 Nem, nem a szög bújt ki a zsákból...ezt úgy hívják h szuperérzékenység...na de k.u.s.s. ... megmondtam, én ide többet nem írok. Néha azért bejövök majd, elolvasgatni Neo nyavajgását. Elegem volt az emberekből... -
raulreal #2419 Hagyjuk a fenébe...lelépek...baromság volt ide jönnöm...menekülök hát tovább. Majd azért még néha belépek, mert azért kíváncsi vok NessieGraf véleményére, bár van egy olyan érzésem, h választ nem fogok kapni.
Úgyhogy VISZLÁT. Többet én ide nem vok hajlandó írni. (gondolom mennyire sajnáljátok)...
Ha esetleg kinyírtam magam, akkor majd előtte leírom a "végrendeletembe", h rakjanak ide egy R.I.P raúlreal-t. Abból majd tudni fogjátok, ha végleg elmenekültem.
Azért egy két jó arcot megismertem itt...na császtok... -
cybert #2418 Nem neveztelek hazugnak, ezt már te látod bele, csak leírtam, hogy fura, amiket leírtál, és a tévedés jogát is fenntartottam. -
raulreal #2417 Csodálkoztam is, h jééé itt nem kezdenek ki...hát tévedtem... -
raulreal #2416 Sok mindent fogtak már rám, de azt h hazug lennék, ég nem. Ez speciel új. De én az ilyenekre már immunis vok. Úgyhogy tessék, gyere Mo. vezessétek le rajtam a feszültséget. Mi vagyok én, boxzsák? -
Ronny #2415 nahát, kibújt a szög a zsákból:D -
#2414 az egész osztályod sg-zik és az önbizalomhiány nevű topik olvasásával tölti a hétvégéjét -
raulreal #2413 Ne haragudj, de flúgosabb vagy te nálam, úgyhogy légyszi ne oltogassál. Ismerem az oszt.társaim, és kitellik tőlük. Sajnos. :S Nem magamból indulok ki, hanem belőlük. :S -
#2412 #2405 -
raulreal #2411 Össznépi ellenemfordulás? Köszi szépen. Megérdemlem...Tényleg köszi. Vártam már h mikor jön meg az Antikrisztus, nyög be vmi ilyesmit, és üldöz el innen is. -
#2410 miért ne beszélhetnék? -
#2409 nyugi, délután fél 2 óta nem volt netközelbe (vagy legalábbis az sg-n) -
raulreal #2408 Ugyan már...röhög a vakbelem... -
raulreal #2407 Te beszélsz Neo?! -
raulreal #2406 NessieGraf meg szerintem halálra röhögte magát azon amit írtam... :S -
#2405 üldözési mánia -
raulreal #2404 Nem hallottad még azt a mondást, h az élet írja a legérdekesebb, de egyben legrohadtabb történeteket is... -
cybert #2403 Nem vagyok az osztálytársad, és semmi ilyen szándékom nincs... -
raulreal #2402 Nem véletlen egy kedves osztálytársam vagy, aki felismert, rájött h milyen szemetek volta(to)k és próbálja elérni, h itt is gyűlöljenek? És innen is kirugdossanak?!