Önbizalomhiány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én késõbb találtam meg a topikot, így késõbb csatlakoztam.
...::::::...
azért csak ne add fel,most mennyi idõs is vagy?
igen Tigerbácsira gondoltam!
Alah Alik Ya Sidi!
volt még itt egy úr régen,sajnos az õ nevére nem emlékszem,de nagyon el volt keseredve,róla nem tudtok semmit?
Alah Alik Ya Sidi!
Alah Alik Ya Sidi!
Bár ma dolgoztam kicsit és hulla vagyok, pedig mentem volna partyzni de így nem.
Ha minden igaz jövõhéten is mennek azok akikkel mentem volna és akkor velük tartok minden bizonnyal. 😄
Holnap is hívtak Dunaújvárosba de inkább megmaradok Siófoknak, és Fehérvárnak. 😄
nagyon reg nem jartam erre,sikerült vmire jutnotok az életben?😊
Alah Alik Ya Sidi!
egy kicsit életszagod lenne és kevésbé naívan állnál hozzá a dologokhoz.
Persze úgy kell nekimenni, hogy reménykedik az ember, de azért nem nagy valószínûsége van.
Mindig tanulsz valamit, a csalódásokból is.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Talán annyi, hogy tartósan nézel a szemébe nem 3 mp-re és ha huncutul néz vissza egy kicsit közelebb lépsz mosolyogva. Ha továbbra is aranyosan néz téged, akkor mondod, hogy
-Szia XY vagyok (csak keresztnevet)
akkor õ is bemutatkozik, majd mondod, hogy nagyon szép a szeme, megkérded melyik iskolába jár mit szeret csinálni.
én igy tenném, az más kérdés hogy nem lenne hozzá merszem.
\"Túl sok ember foglalkozik a biztonsággal ahelyett, hogy a lehetőségekkel foglalkozna. Úgy tünik, ők nem is a haláltól félnek igazán, hanem az élettől\"
nem tudom x idõnél(max 3mp tovább nézni).De dolgozok rajta,csak az a baj h ritkén találkozik a tekintetünk..Majd aleközelebbit nem hagyom ki..Atán már csak oda kell menni hozá.Ez is egy másik baj,mert ritkán van egyedül,mindig a b.nõivel megy vhova,ha megy..:S
Úgyhogy errõl ennyit.
Sokáig dumál vele? Abban mi van ?
\"Túl sok ember foglalkozik a biztonsággal ahelyett, hogy a lehetőségekkel foglalkozna. Úgy tünik, ők nem is a haláltól félnek igazán, hanem az élettől\"
Ott vártam kicsit messzebbrõl és láttam hogy tök sokáig dumált egy csávóval, és nagyon elment így a kedvem tõle oda se mentem.
Szerintem ennek is annyi.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
szurkolok.
Kérem kapcsolja ki!
Azért kértem tanácsot mert azért amennyi idõt vele fogok lenni csak nem egymás nézésével kellene eltölteni. 😄DD
Kérem kapcsolja ki!
az oldja a feszültséget
Most azért írok mert talán nem is önbizalomhiányom van, mert oda oda megyek majd hozzá és az még menni fog, hogy "szia.. én vagyok.. hogy vagy?.. stb..." csak attól félek, hogy beszélgetés közbe hosszú szünetek lesznek mert semmi jó téma nem fog az eszembe jutni. 😞
Mert már most irogat msn-en és semmi jót nem tudok neki írni, már itt is hosszú szünetek szoktak lenni. 😞
Majd a következõ bejön, amikor már lazábban csináljátok.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Pont azt várom amit campy mond..Egyedül legyen....
Csak az a baj h én állandóan mindenben a negativat látom..ilyen ugyse sikerül,ugyse jó..De mindenhol..Rengeteg problémám van amnmit le kéne küzdeni.Delsorolni is sok.😊
De próbálkozni lehet😊
Amúgy ma is próbáltam odamenni hozzá, de vagy ment mindig valahova, vagy a barátnõivel lógott... Úgy meg nem akarok odamenni 😊
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Miért buta a fa?
mert esze ágában sincs.
Miért nincs Romániában kiscsikó?
Mert romániában nincs lófasz se! <#idiota>#idiota>
Kérem kapcsolja ki!