Önbizalomhiány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zillo
nah,akkor már nincsenek gondjaid?:-)

Alah Alik Ya Sidi!

Doog
Kösz én megvagyok már sokat segített itt mindenki. 😊
Én késõbb találtam meg a topikot, így késõbb csatlakoztam.

...::::::...

Zillo
igen,már olvastam :-)

és veled mi van? nem emlékszem rád

Alah Alik Ya Sidi!

Doog
Õ még jár ide, bár nem sokat tudok róla. 😊
Pár oldallal ezelõtt írt is...

Zillo
én megvagyok köszönöm :-) bár most én sem vagyok toppon férfi ügyileg :-)

azért csak ne add fel,most mennyi idõs is vagy?

igen Tigerbácsira gondoltam!

Alah Alik Ya Sidi!

Tigerbára gondolsz? vagy másra?

húú Zillo😄 de rég hallottam felõled jó hogy újra hallunk felõled😊 mi újság? én is ezt kérdezem😊 velem semmi nyáron rendbe lettem rakva most sikereim vannak a suliba jegyügyileg de másban továbbra sem:S nem volt szerencsém csaj ügyben még...

Zillo
es campy veled mi a helyzet?

volt még itt egy úr régen,sajnos az õ nevére nem emlékszem,de nagyon el volt keseredve,róla nem tudtok semmit?

Alah Alik Ya Sidi!

Zillo
menjél csak partyzz sokat,amíg lehet :-) szerezz tapasztalatokat,meg uj kapcsolatokat!

Alah Alik Ya Sidi!

Doog
Tûrhetõen vagyok ezen a téren személy szerint.
Bár ma dolgoztam kicsit és hulla vagyok, pedig mentem volna partyzni de így nem.
Ha minden igaz jövõhéten is mennek azok akikkel mentem volna és akkor velük tartok minden bizonnyal. 😄
Holnap is hívtak Dunaújvárosba de inkább megmaradok Siófoknak, és Fehérvárnak. 😄

Zillo
na hogy vannak önbizalomhiányos barataink?:-)

nagyon reg nem jartam erre,sikerült vmire jutnotok az életben?😊

Alah Alik Ya Sidi!

sz4bolcs
Ha kacsint, az biztos jelent valamit! 😄😄D

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Na gondolom megoldódott mindenkinek az önbizalom gondjai😊

"mi lenne utána?"

egy kicsit életszagod lenne és kevésbé naívan állnál hozzá a dologokhoz.

utolsó?😄.talán meg halni készülsz?😄.mert az utolsóra annyi az esély😄

Pedig készülj fel, hogy egyáltalán nem biztos, hogy ez lesz az utolsó kacsolatod.
Persze úgy kell nekimenni, hogy reménykedik az ember, de azért nem nagy valószínûsége van.
Mindig tanulsz valamit, a csalódásokból is.
berlinboy6329
És ha olvastad az elõtte levõ hszt akkor tudnád h van mág egy baj ami engem zavar..És mielõtt megkérdeznéd h miért nem léptem 0ban azt modnom,h akkor nem tetszett annyira,meg nem hiszem h sokáig tartott volna...Lehetõleg olyan kapcsolat kellene ami az . és utolsó.Nem akarok olyat,h összejövünk aztán meg x idõ mulva szakitunk.Igy is nehezen ismerkedek,mi lenne utána?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Ámm a helyzet az,h..ááámmm.Egy ikskolába járunk,ismerem mer osztálytárasm volt elõkészytõben...Most harmadikos vagyok az elõkészytõ meg volt 3 éve és tom h akkor tetszettem neki...Azóta 2 év telt el...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Ezt nem lehet elmondani, érezni kell.
Talán annyi, hogy tartósan nézel a szemébe nem 3 mp-re és ha huncutul néz vissza egy kicsit közelebb lépsz mosolyogva. Ha továbbra is aranyosan néz téged, akkor mondod, hogy
-Szia XY vagyok (csak keresztnevet)
akkor õ is bemutatkozik, majd mondod, hogy nagyon szép a szeme, megkérded melyik iskolába jár mit szeret csinálni.
én igy tenném, az más kérdés hogy nem lenne hozzá merszem.

\"Túl sok ember foglalkozik a biztonsággal ahelyett, hogy a lehetőségekkel foglalkozna. Úgy tünik, ők nem is a haláltól félnek igazán, hanem az élettől\"

berlinboy6329
Ámmm azt meg meg akartam kérdezni,h vannak olyan jelek,mind mozdulatokban,beszédben,szemezésnél ami arra utalhat h az illetõ szeretne talán megismerni?Vagy illik/meg lehet kérdezni h van-e barátja?

berlinboy6329
Hét..erre...nem tudok mit mondani....Mondjuk nálam se jobb a helyzet..Tegnap sikerült szemezni,de én annyira..ámmm... "nem vagyok hozzászokva" a csajokhoz,hogy erõs késztetést éreztem,h ne nézzem..:S

nem tudom x idõnél(max 3mp tovább nézni).De dolgozok rajta,csak az a baj h ritkén találkozik a tekintetünk..Majd aleközelebbit nem hagyom ki..Atán már csak oda kell menni hozá.Ez is egy másik baj,mert ritkán van egyedül,mindig a b.nõivel megy vhova,ha megy..:S

Doog
Most azt nem tudom hogy írjak-e neki msn-en, vagy hagyjam...

Doog
Jó darabig dumáltak, utána engem hívtak telefonon megbeszéltem valamit, közbe láttam csávó lelép, aztán mondom miután leteszem a telefont odamegyek... Hát mikor indultam volna már el is tûnt.
Úgyhogy errõl ennyit.

berlinboy6329
Odamentél volna,megkérdezed ki vag te?mit akarsz(csávótól)?Ha nem rokon kophat lefele vagy leb*szod a csajt h micsinál a csávóval..Legalábbis én ezt csináltam volna(lehet nem a lekjopp megoldás)

Nem értetted félre? A legtöbb lánynak cvan bátyja / haverja / osztálytársa.
Sokáig dumál vele? Abban mi van ?

extra bunkóság a csaj részérõl egy randira másik fiúval elmenni..

\"Túl sok ember foglalkozik a biztonsággal ahelyett, hogy a lehetőségekkel foglalkozna. Úgy tünik, ők nem is a haláltól félnek igazán, hanem az élettől\"

Doog
Hát ez nem jött össze. 😞
Ott vártam kicsit messzebbrõl és láttam hogy tök sokáig dumált egy csávóval, és nagyon elment így a kedvem tõle oda se mentem.
Szerintem ennek is annyi.

chhaya
csajfüggõ. a jóképû ámde tajparaszt/síkhülye srácok nem minden csajnak (legalábbis a normálisabb, igényesebb fajtának) nem jön be. de szerintem itt ilyesmirõl nincsen szó. 😊

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Doog
Köszi 😊
És köszi a segítséget is! 😊

Tanulmányozd át az iwiw, myvipjén a hobbi, kedvencek stb. részeket! készülj fel belõlük <#eljen> akkor majd jön magától a téma.
szurkolok.

Kérem kapcsolja ki!

Doog
Holnap fogjuk látni egymást elõször.. eddig csak képek voltak meg ilyenek..
Azért kértem tanácsot mert azért amennyi idõt vele fogok lenni csak nem egymás nézésével kellene eltölteni. 😄DD

ha külsõre bejössz neki, a mai világban már majdnem mindegy, hogy mit mondassz.

Kérem kapcsolja ki!

Doog
köszi ezt is megpróbálom majd. 😊
meg mindenféle hülyeséget 😄

szvsz beszélgess a kedvenc idõtöltésérõl, vagy ha netán érdeklõdõ tipus, a te kedvenc idõtöltésedrõl is. (a 2 téma ne nagyon térjen el egymástól)

Doog
Hát 1-2-õt elsütök de egy idõ után unalmas lesz neki szerintem.

Nem gyõzõm hangsúlyozni, mondjál favicceket 😄
az oldja a feszültséget

Picar77
ismerõs :S

()() (^^)

Doog
Én holnap talizok egy csajjal, már msn-en elég sokat dumáltunk, elég jól megismerkedtünk...
Most azért írok mert talán nem is önbizalomhiányom van, mert oda oda megyek majd hozzá és az még menni fog, hogy "szia.. én vagyok.. hogy vagy?.. stb..." csak attól félek, hogy beszélgetés közbe hosszú szünetek lesznek mert semmi jó téma nem fog az eszembe jutni. 😞
Mert már most irogat msn-en és semmi jót nem tudok neki írni, már itt is hosszú szünetek szoktak lenni. 😞

Mit veszthettek? Semmit. Legfeljebb nem jön be. Na és?
Majd a következõ bejön, amikor már lazábban csináljátok.
van ilyen! lehet h én is erre a sorsra jutok😞 bár én most megpróbálok pozitív lenni

rooney8
Kicsit én is fosok, hogy úgyse fog sikerülni, akkor minek megpróbálni? :/ 😊 De hát istenem ha meg se próbáljuk akkor biztos nem fog sikerülni... Így meg legalább adtál egy esélyt magadnak

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

berlinboy6329
jóóó azt már rég nem tom kijavitani....Sose akartam h akármilyen info kikerüljön rólam(12évesen),most meg már bachatom...17 vok amugy.

rooneynál megértem a dolgot, nade harminc évesen?

berlinboy6329
Látom nem csak én vagyok igy 😊

Pont azt várom amit campy mond..Egyedül legyen....

Csak az a baj h én állandóan mindenben a negativat látom..ilyen ugyse sikerül,ugyse jó..De mindenhol..Rengeteg problémám van amnmit le kéne küzdeni.Delsorolni is sok.😊

De próbálkozni lehet😊

érthetõ!... ha egyedül lesz azonnal csapj le a lehetõségre! a szövegnek elvileg jönni kell... kezdj el valamirõl mesélni kérdezd meg h mi van vele? meg hasonlók nem tudok jobbat...

rooney8
Tehát se szó se beszéd oda állok elé és benyögök egy viccet? 😄 Inkább ezt kihagyom 😄

Amúgy ma is próbáltam odamenni hozzá, de vagy ment mindig valahova, vagy a barátnõivel lógott... Úgy meg nem akarok odamenni 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

szar vicc javaslatok:
Miért buta a fa?
mert esze ágában sincs.

Miért nincs Romániában kiscsikó?
Mert romániában nincs lófasz se! <#idiota>

Kérem kapcsolja ki!

off: borderline-nal kapcsolatban van valakinek tapasztalata vagy valami?

Mondj egy szar viccet amitõl még õ is zavarba jön, és könnyebben feloldódtok!

rooney8
Am én természetesen viselkedek, csak azt nem vágom, h mikor oda állok elé, akkor mit monnyak 😊 A többi utána már megy... 😊

campy: aha sztem is😄