624
-
#24 Még nem szereztem be. De egyik postafiókom csordultig van spam levelekkel, biztos akad köztük 1-2 olyan is, amiben féreg vagy trójai lapul. ;)
Aztán ott vannak a serial/crack/warez oldalak. -
Vardar #23 Akkor te, a sajátodhoz honnan szeded őket? -
#22 Nem tudom. De fel tudod használni mások ellen. Én nem állítom hogy erre használnád, de nekik mivel bizonyítod, hogy saját magad számára, tesztelés céljából használnád a mintákat? Meg mivel ez egy teszter cég, nem hiszem, hogy csak úgy kérésre szórnák a mintákat. Különben nem tudom, hogy konkrétan milyen egyéb dolgok védik a minták, és azok forráskódjainak közzétételét a cég részéről. -
Vardar #21 Miért nem? Tudok én kódot visszafejteni vagy mit? -
Vardar #20 Ja, az a kacsintós számjli..... -
#19 Erősen kétlem. -
Vardar #18 Szerinted adnak nekem vírusmintát saját teszthez? -
#17 Tudom hogy elavult eredmény, azért tettem oda azt a kacsintós szmájlit.
Akár így is kérdezheted, de akkor nem fogják tudni hogy mire gondolsz. :P
Meg ha tényleg küldesz nekik levelet, akkor valami hivatalosabb formában kellene megfogalmazni az egészet.
-
Vardar #16 2002???? 2007.09.03 van, elavult. Helyette azt a BullGuard-ot nyomják orrba-szájba. Mit kérdezzek? "Miért nem tesztelitek az egyik legnépszerűb Antivírus terméket?" -
#15 2002-ben tesztelték. ;)
Kérdezd meg őkez e-mailben. Biztos válaszolnak. -
Vardar #14 Orvul gyorsabban válaszoltál mint, hogy feltettem volna a kérdést. -
Vardar #13 Vélemény? Nem értem miért tesztelik minden hónapban ugyanazt? Az Avast!ot sose. -
#12 Ismerem, és az sem tűnik bundáottnak. :) -
#11 Ismerem. -
Vardar #10 CheckVir-t ismered? -
#9 Én sem a tesztek alapján fogom eldönteni hogy melyiket válasszam. Matousec oldalát még nem is ismertem amikor feltettem a Comodot.
Norman az AV Comparativesen elég rossz helyezést ért el, de egyáltalán nem zavar, nem fogom leváltani, amíg tart a próbaidő.
De minden esetre érdekesek lehetnek ezek a tesztek, főleg a metodikájuk, és az egyéb információk a tesztelés menetével kapcsolatban. Érdemes elolvasni ezeket.
VirusBulletin, AV Comparatives, Matousec cégek tesztjeinek hitelességében én teljes mértékben hiszek. Ahány teszt, annyi eredmény, Egy teszter cég sem tud konkrét képet adni a termékek aktuális állásáról a mezőnyben. -
Vardar #8 Én inkább a tapasztalatnak hiszek. Elméletben minden jónak tűnik, remek aztán a gyakorlatban bebukik. -
#7 Hát ha azt nézzük, hogy minden ábrán kiemelkedően jó eredményekett ért el a nod, én azt mondanám hogy egy csöppet túloznak. :)
VirusBulletin oldala nálam most nem jön be, nem tudom megnézni hogy Panda hogy áll a díjakkal.
Erősen kétlem, hogy ezek az ábrák a valóságot mutatnák, de hát ez egyértelmű. :) -
#6 Kedvcsinálónak itt van egy.
Csak éppenséggel Eset.com -ról :)
Szerintetek elfogult vagy nem ?
Azért az hogy a NOD a legjobb az itt talán természetes, de Symantec ennyire jó lenne ?
Meg, tudom hogy a panda sz@r, de ennyire ??
-
#5 Személyi verzió is lehet fizetős. De nem pont az #1 hsz-emben linkelt oldalt kell alapul venni, ott van a matousec tűzfal teszter cég, az ő tesztjükben számos ingyenes személyi tűzfal is szerepel. Comodo, Jetico, DSA,... -
Vardar #4 Na de az ilyenekkel nem sokat ér az ember mert a fizetős verziókat tesztelik nem a személyiket. -
#3 Nem fontos, ide elsősorban a "hivatalos" tesztek kerüljenek szerintem. -
Vardar #2 Na ide most a Comomdo-s munkámat kellene bemásolni? -
#1 Sok védelmi programról szóló topik van, de védelmi program tesztekről szóló topik még nincsen.
Elkészült a legújabb AV Comparatives augisztusi On-demand tesztje.
http://www.av-comparatives.org/