624
  • zvaragabor
    Még nem szereztem be. De egyik postafiókom csordultig van spam levelekkel, biztos akad köztük 1-2 olyan is, amiben féreg vagy trójai lapul. ;)
    Aztán ott vannak a serial/crack/warez oldalak.
  • Vardar
    Akkor te, a sajátodhoz honnan szeded őket?
  • zvaragabor
    Nem tudom. De fel tudod használni mások ellen. Én nem állítom hogy erre használnád, de nekik mivel bizonyítod, hogy saját magad számára, tesztelés céljából használnád a mintákat? Meg mivel ez egy teszter cég, nem hiszem, hogy csak úgy kérésre szórnák a mintákat. Különben nem tudom, hogy konkrétan milyen egyéb dolgok védik a minták, és azok forráskódjainak közzétételét a cég részéről.
  • Vardar
    Miért nem? Tudok én kódot visszafejteni vagy mit?
  • Vardar
    Ja, az a kacsintós számjli.....
  • zvaragabor
    Erősen kétlem.
  • Vardar
    Szerinted adnak nekem vírusmintát saját teszthez?
  • zvaragabor
    Tudom hogy elavult eredmény, azért tettem oda azt a kacsintós szmájlit.

Akár így is kérdezheted, de akkor nem fogják tudni hogy mire gondolsz. :P
    Meg ha tényleg küldesz nekik levelet, akkor valami hivatalosabb formában kellene megfogalmazni az egészet.
  • Vardar
    2002???? 2007.09.03 van, elavult. Helyette azt a BullGuard-ot nyomják orrba-szájba. Mit kérdezzek? "Miért nem tesztelitek az egyik legnépszerűb Antivírus terméket?"
  • zvaragabor
    2002-ben tesztelték. ;)
    Kérdezd meg őkez e-mailben. Biztos válaszolnak.
  • Vardar
    Orvul gyorsabban válaszoltál mint, hogy feltettem volna a kérdést.
  • Vardar
    Vélemény? Nem értem miért tesztelik minden hónapban ugyanazt? Az Avast!ot sose.
  • zvaragabor
    Ismerem, és az sem tűnik bundáottnak. :)
  • zvaragabor
    Ismerem.
  • Vardar
    CheckVir-t ismered?
  • zvaragabor
    Én sem a tesztek alapján fogom eldönteni hogy melyiket válasszam. Matousec oldalát még nem is ismertem amikor feltettem a Comodot.

Norman az AV Comparativesen elég rossz helyezést ért el, de egyáltalán nem zavar, nem fogom leváltani, amíg tart a próbaidő.

De minden esetre érdekesek lehetnek ezek a tesztek, főleg a metodikájuk, és az egyéb információk a tesztelés menetével kapcsolatban. Érdemes elolvasni ezeket.
    VirusBulletin, AV Comparatives, Matousec cégek tesztjeinek hitelességében én teljes mértékben hiszek. Ahány teszt, annyi eredmény, Egy teszter cég sem tud konkrét képet adni a termékek aktuális állásáról a mezőnyben.
  • Vardar
    Én inkább a tapasztalatnak hiszek. Elméletben minden jónak tűnik, remek aztán a gyakorlatban bebukik.
  • zvaragabor
    Hát ha azt nézzük, hogy minden ábrán kiemelkedően jó eredményekett ért el a nod, én azt mondanám hogy egy csöppet túloznak. :)

VirusBulletin oldala nálam most nem jön be, nem tudom megnézni hogy Panda hogy áll a díjakkal.

Erősen kétlem, hogy ezek az ábrák a valóságot mutatnák, de hát ez egyértelmű. :)
  • lck
    Kedvcsinálónak itt van egy.
    Csak éppenséggel Eset.com -ról :)
    Szerintetek elfogult vagy nem ?
    Azért az hogy a NOD a legjobb az itt talán természetes, de Symantec ennyire jó lenne ?
    Meg, tudom hogy a panda sz@r, de ennyire ??
  • zvaragabor
    Személyi verzió is lehet fizetős. De nem pont az #1 hsz-emben linkelt oldalt kell alapul venni, ott van a matousec tűzfal teszter cég, az ő tesztjükben számos ingyenes személyi tűzfal is szerepel. Comodo, Jetico, DSA,...
  • Vardar
    Na de az ilyenekkel nem sokat ér az ember mert a fizetős verziókat tesztelik nem a személyiket.
  • zvaragabor
    Nem fontos, ide elsősorban a "hivatalos" tesztek kerüljenek szerintem.
  • Vardar
    Na ide most a Comomdo-s munkámat kellene bemásolni?
  • zvaragabor
    Sok védelmi programról szóló topik van, de védelmi program tesztekről szóló topik még nincsen.

Elkészült a legújabb AV Comparatives augisztusi On-demand tesztje.
    http://www.av-comparatives.org/