624
  • zserrbo
    Semennyire szerintem
  • Yoda001
    aha egyébként nem, van benne valami hogy te is írtad meg minden, de azért azt sem kellene sz@rozni ami neked nem tetszik
  • zserrbo
    Avastot még nem használtam, a töbi közül meg a nod viszi a pálmát (hú ezt a mondást ismeri még valaki? :D). Kaspesky 7-es nem tetszett, de ez csak szubjektív vélemény.
  • Yoda001
    és ez most olyan érdekes lenne? én legalábbis tudom, ha nekem szólt... nekem az a lényeg hogy megfogja a dolgokat,mégha olyan oldalakon is járok ahol nem kellene... egyébkét mennyire igaz az hogy a crackelt nod nem olyan hatékony?
  • Vardar
    Akkor én senki vagyok sehonnan?
  • zvaragabor
    Különben megjegyezném, olyan, hogy "legjobb" antivírus; antispyware; tűzfal NEM létezik!
  • Yoda001
    senki sem beszélt rá :) nem hagynám, csak megkérdeztem... egyébként ha meg a nod jobb (ugye mindenki ezt mondja, mindenhol) akkor bizony azt fogom használni
  • zserrbo
    LOL
  • Vardar
    Muszáj?? Meg vagy te húzatva? Vére rábeszéllek az Avast!ra erre ott hagynád?
  • Yoda001
    értem akkor, thx
  • Yoda001
    azért kérdezem mert jobban tudod/tudjátok, nem az a lényeg hogy mi tetszik nekem, hanem hogy beváljon és télleg védjen is :D (persze ettől függetlenül tetszhet)
  • zserrbo
    Jah ízlés kérdése, csak a jobakból kell választani.
  • zvaragabor
    Figyelj én nem akarom neked megmondani, hogy mit használj. Ha az avast beválik, tetszik, bízol benne, akkor nyugodtan maradhat. Az is jó. Én szvsz a nodot használnám, de ez az én véleményem. Azt használd, amelyik neked jobban tetszik.

Ami kaspy-t, és nodot illeti, szerintem közel azonos lehet a felhasználótábor. Mind a kettő nagyon népszerű, és nagyon jó. Adatbázisukat nem tudom, hogy mekkora.
  • zserrbo
    Counterspy már engedett be nálam 1-2 bacit. Bár lehet jó, nekem olyan csendes, hogy szinte észre se vettem, hogy fennt van :D
    Spyware dokit nem ajánlom rezidensnek, de on-demand scanre jó. Spyware védelemre én az a-squared Anti-malwaret használom így...
    Outpost 2008 tűzfal, hát olvastam a topicjába másnak is fejtörést okozott :D
    Hétvégén lesz időm felrakom tesztelésre a ZA pro-t és Suite-ot (utóbbiból antivírus modult kikapcsolva) aztán eldől Comodo vagy ZA.
  • Yoda001
    az antivirusok közül melyiknek legnagyobb az adatbázisa,és melyiket használják legtöbben? tűzfalnak meg akor comodo szerintem, avastot muszáj lecserélni nodra vagy maradhat?
  • Doomista
    vagy patch-ot
  • Vardar
    Én megmondtam a tutit.
  • zvaragabor
    Antivírus Kaspersky v7, vagy Nod32 v3,
    Antispyware Spyware Doctor, vagy CounterSpy, vagy AVG Antispyware, (ingyenesből spybot, vagy terminator, más realtime nincs)
    Tűzfal Comodo 2.4, vagy Outpost 2008.

• Yoda001
    tök mindegy szerintem, cracket vagy serialt mamár mindenki talál :D
  • Vardar
    Counter Spy, Comodoval.
  • zvaragabor
    Ingyenesek kellenek?
  • Yoda001
    te tudsz ajánlani tűzfalat? virusírtót,spyware írtót stb? szal teljes biztonság? tegnap előtt előtt tettem ujra a winfost és most csak az avast van fennt... comodo telepítőjét direkt meghagytam egy másik particíón,spybot sd-n gondolkodom
  • zvaragabor
    Igen, nagyon ott van a Jetico is biztonság terén...még az 1-es free verzió is, pedig azt már 2005 óta nem fejlesztik. Ha valamilyen különös oknál fogva bajom lenne a Comodoval, valószínű a Jetico-t tenném fel.
    Hát igen, kicsit bonyolult a kezelése, de meg lehe szokni(miért ne lehetne). És annyit fogyaszt, hogy az már gyorsít. :)
  • Vardar
    Minek reklám szűrés? FF-be adblock+ vagy mi és kész.
  • zserrbo
    Ingyenesek közt elsőrangú, a Jetico is ingyenes, bár azt úyg tudom sokkal nehezebb használni.
  • zvaragabor
    Jól tudod, Comodoban nincs webszűrés.
  • zserrbo
    Ma megnéztem a Virtuális OS-en az Online Armor trial verzióját. Nekem nem jött be. Nagyon manuálisan kell beállítani az eddig hasznlt tűzfalokhoz képest, de részletesen nem is lehet. Mutatok egy képet:
    http://www.4shared.com/file/28621245/2397f992/online_armor_2.html
    Ezeket igazán nem si lehet testreszabni max szabályokat hozhatok létre, de több beállítást hiányoltam.
    Amint felraktam a zF-secure 2008-as verzióját újraindítás után kék-halál. Mármint a virtulis OS-en. Letöröltem a tűzfalt máris nem lett kék-halál. Sajnos nem találtam jó F-secure törést ami meg volt azzal nem frissített. Előtte meg nem tudtam nem si értem miért kért serialt, ha trial. Na mind1, mindkettőt töröltem. Jelenleg Comodo tűzfal van fennt. Első látásra tetszik. Bár lehtne kicsit több funkciójú. Úgy rémlik nicsn benne reklámszűrés. Most nem nézem meg, lehet nem jól mondom. De ami van benne az kb korrektul jó.
  • Doomista
    Jó lett a banner
  • zserrbo
    Mit gondoltok ZA Seurity Suite vagy csak a Pro?
    link
    Tudom Suite, én se kedvelem, de vagy telepítésnél vagy használatkor a nem kívánaots modulokat ki lehet kapcsolni, pl az antivírust, az Anti-Spam-ot, az Anti-Phishing szűrőt, bár utóbb lehet meghagynám.
    csak a Suite-ben van Auto-learn funkció és IM védelem. Bár nemtom mennyire hatásosak.
    valaki használta mostanában valamelyik verziót?
  • zserrbo
    Fura ez az Online Armor letöltési oldala: link
    link 2
    Másnak is feltűnik az, ami nekem? A nevekre és tulajdonságaira értem.
    Security Suite, de csak Online Armor van a letöltés linkjénél, míg a vírusírtóval szerelt AV+ már nem Suite. Na most akkor ezek normálisak? :D
  • zvaragabor
    Tudom. Meg kémprogramirtók is. :) Azért mondom, hogy csak az antivírusokból sorolok még néhányat, mert ha mind a három kategóriát nézném, akkor igen hosszú lista lenne. :)
  • zserrbo
    No meg tűzfalak is vannak a banerban :)
    Sophos már volt nálam, de csak egy free keresőjük.
  • zvaragabor
    És akkor még nincs is a bannerban minden ismertebb védelmi program logója. :) Csak antivírusok:
    Bullguard
    CA eTrust
    Dr Web
    F-Prot
    GData
    McAfee
    Microsoft One Care
    Norman
    PcTools Antivirus
    Sophos
    VirusBuster
    Most csak az ismertebbeket írtam, amik kimaradtak.
    Ezekből M$ 1care, sophos, mcafee, gdata, bullguard, CA etrust nem volt még gépen.
  • lck
    Pandával nem sokat mulasztottál.
    F-secure 6-os széria egész jó, de az új 7-es már sokat eszik.
    Trend micro nekem sem volt fenn sokáig, pedig talán nem is olyan rossz.

( Látom vannak rajtam kívül is védelem-megszálottak )

Éppenséggel, mostanában egy kicsit beleuntam. Fenn van egy Symantec Endpoint Protection aztán kész. ( Komplett védelem, szinte semmit nem kérdez, elég kicsi gépigény, naponta frissül, ezer évig jó )
  • Vardar
    Trend/F-secure, Panda, Kaspersky, Outpost, Norton, Panda nem volt még a gépemen.
  • zvaragabor
    Az F-seurén a Pandán, és a trend securén kívül mindegyik volt már a gépemen, de néhány csak pár órát bírt ki. :)
  • zserrbo
    Most hogy végre már van net a Virtuális XP-men ki fog bűvülni a lista, mert már vannak áldozataim :D
  • zserrbo
    Ezeket már használtam kisebb-nagyobb ideig: nod32 2.5-3, kaspersky 6-7, Ad-aware SE 1.06 vagy 6-os verzió és a 7-est vagy minek hívják 2007-est, Bitdefender free 7,8,9, Outpost 3.5-4 8a 2007 most fennt van, de esélyes, hoyg cserélem vagy visszeflé, nem tetszik), ZA asszem a 6-os verzió, AVG free nemtom a verziót, a-squared Anti-Malware 3.5, Kerio valamelyik verzsön, Trend Micro: PC-Cillin 14-es verzió (kihagyták 12-es utá na 13-at babonából :D), F-secure trial vagy 5 éve és tavaly, Symantec Norton Antivirus 2002, 2003, 2005
    hoppá szinte mind volt már a gépen :D
  • lck
    Kipróbáltakimármindet? (rajtam kívül :)))
  • kollektor
    Gratulálok, jól néz ki,mind!