624
  • zvaragabor
    AV Comparatives letesztelte az IKARUS antivírust. Az augusztusi on-demand teszt malware mintáival dolgoztak, így az augusztusi teszthez mérvén 97%-osan teljesített.
  • Vardar
    Már letöröltem de szerintem igen.
  • Yoda001
    Vardar, ennek a spyerasernek real-time védelme van? szoval pl ha bekar jönni egy spyware akkor megfogná/kiirná?
  • Vardar
    Kösz.
  • zvaragabor
    Szóismétlés powa!. :D
  • zvaragabor
    AV Comparatives oldalán a Comparatives menüben a keretben lentebb van egy másik lista egyéni tesztekről, azaz csak egy-egy programról, vagy más dolgokról készítettek tesztet. Most szepemberben három ilyen teszt volt, de ezek csak ilyen belső(internal) tesztek, tehát nem hozzák nyilvánosságra az egészet, csak egy rövid információt a tesztről. Főleg csak saját maguknak készítették az "internal only" teszteket, de a többit meg tudod nézni (Report (PDF), Press release (PDF) )
  • Vardar
    Egyéni teszt, az mi?
  • zvaragabor
    Jött egy kis info az AV Comparatives szeptemberi egyéni tesztjeiről. Egy "Informal One-month retrospective test", egy "PC Tools SpywareDoctor + AntiVirus 5.0 Single Product Test", és egy "Sunbelt Software CounterSpy v2 test"
    http://www.av-comparatives.org/weblog/?p=76
  • Yoda001
    hát igen... nemtudok mit csinálni, ezért nemfogom leszedni a gamespy-t (mondjuk nemtudom mit csinál de valami haszna biztos van) az msn plsut meg még annyira se
  • Vardar
    Engem alapból az utolsó keresés eredményével köszönt köztük azok amiket nem írtottam ki.
  • Yoda001
    nem hát, nem fogom a gamespyt meg az msn plust leszedni... always ignorerar tettem öket...
  • Vardar
    Akkor nem tudom. Frissítés hiánya? Nem töröltél mindent amit megtalált?(Nekem ez is probléma lehet)
  • Yoda001
    piedg ott minden kis zöld gombbe van, activeként jelölve
  • Vardar
    Hát a live guard fül.
  • Yoda001
    automatikusan tölti be magát a rendszer indulásakor... ez az aktiv védelem meg hol van? hol lehet bekapcsolni? :D
  • Vardar
    Ez valami máltai termék most látom a betöltés alatt. Neked high? Nekem low de az automatikus betöltődés és az aktív védelem kikapcsolása miatt van ez.
  • Yoda001
    secutity levelt mediumnak irja a spyeraser, miért? most csináltam egy full scant (mélyrehato)... vagy nem ez lehet a gondja? minden alap beállitás :D tegnap még highnak irta
  • zvaragabor
    "tudom, azt csináltam"
    Ja, ok. :)

"amugy nincs neked msned?"
    De van.

"végülis ez a spyertaser fake progi?ilyen vcatche szerü? "ál" irtó? :S"
    Nem hiszem. Legföljebb még csak annak tudható be a fals pozitív találatai, hogy még nem régi program, lesz még mit fejlődnie. De az adatbázisból nem hiszem hogy fognak kivenni, tehát amit most megtalált nálad, azt később is megfogja (gamespy, mess plus, limewire).
  • Yoda001
    végülis ez a spyertaser fake progi?ilyen vcatche szerü? "ál" irtó? :S
  • Yoda001
    amugy nincs neked msned?
  • Yoda001
    tudom, azt csináltam
  • zvaragabor
    Vírusos zene? :S El tudnád küldeni valahogy? :D

Amúgy ha tényleg meg akarsz válni a Limewire-től akkor ne azt az 1-2 fájlt töröld azzal az antispy-jal, hanem uninstalláld a progit a vezérélőpultból.
  • Yoda001
    ártalmatlan, csak már olyan zenék is vannak amik virusosak :D
  • zvaragabor
    Limewire-től miért jó hogy megszabadultál? Az ártalmatlan.
  • Yoda001
    hát... én köszönöm a progit akkoris :D megszabadultam 2 adwaretol és a limewire progitol:D
  • Vardar
    Nem telepítettem MSN plussal semmit, és nem jártam rossz oldalakra a teszt előtt 2 hét alatt DMR-es FF-el ennyi vacak települt a gépre.
  • Yoda001
    na mind1... amit ignorera teszek azt gondolom nem törli(?), limewiret inkább leszedtem :D msn plus meg jo ha van
  • Doomista
    a gamespyarcadet ne töröld és a limewiret sem.a többit töröld,googleben utánanézel,mi nem vonk adware adatbázis emberkék,google nekünk is a keresö barátunk :D
  • Yoda001
    hohó,van egy gamespyarcade (mondjuk ez nemtudom miért lenne spyware, online játékot segiti),limewire (ezt se tudom miért, zene/progi letöltö... eddig max 2 zenét szedtem le mást nem is fogok), Adware.Chiem.b na ez mi a csuda lehet?, Adware.180Solutions.ax és ez? :D meg egy msn plus.. hát érdekes.... na majd még még rákeres gugliban mik ezek, addig várom a válaszokta akik tudnának segiteni :) (thx vardar hogy irtad ezt a teszet, egy ujabb hasznos progi :P)
  • Yoda001
    thx... már talált 8 registry kulcsot és 2 filet, hát remélem télleg olyanokat amik veszélyesek lehetnek... na mind1 még keres kiváncsi leszek :D
  • Doomista
    kaspersky
  • Yoda001
    lol most látom hogy elirtam az egészet :DD amugy mind1 hogy ingyenes vagy fizetös, csak védjen valamennyit :D
  • zvaragabor
    Alapvetően bármi jó párosítás, ha nem akad össze.
  • Apocalipto
    Tartalmas válasz
  • Doomista
    nem lesz gubanc.
    nemrossz program.
    tűzfalak terén ingyenes vagy fizetös ?
    jo is meg nem is.
  • Yoda001
    még ma válaszolna valaki?
  • Yoda001
    na most van egy nod32-m egy windows defenderem meg egy spybot sd-m... ezek eddig megvannaknem látják egymást scan után), na most ah felteszem ezt a spyerasert akkor nem lesz gubanc? jo progi? meg milyen tüzfal kellene? jo párostás ez? :P
  • Doomista
    Az hogy legfrisseb virus/spyware ölö programokkal tesztelte,hogy melyik mit talál meg a gépén e napon.Előtte biztos bejárt pár rossz oldalra,stb.
  • PyRex
    itt most mi volt a teszt? vagy nem értem :)
  • Doomista
    akkor én a pandára ráállok,és majd adom a finomságot is.