624
  • Yoda001
    téktékték
  • zserrbo
    :D
  • zvaragabor
    Nem a nick az új, hanem a logo. :)
    Köszi.
  • bmate0007
    WoW! Új nick? Nagyon vagány. :)
  • zserrbo
    Már rég - asszem tavaly agusztus óta - nem jön be ez a trükk, mert nem 30 napra dátumhoz kötötten adják ki a trial verziókat hanem, mint általában a telepítés utáni 30 napra.
  • zvaragabor
    ITT van egy,, amiben az avastot, avgt, avirát tesztelik, bár már nem mai, és inkább egy review, mint egy teszt.
  • zvaragabor
    Nem tudok ilyenről.
  • Vardar
    De nincs egy teszt ami az ingyenes személyi verziókat vizsgálná?
  • zvaragabor
    Checkvir.hu szeptemberi tesztjében a szokásos vírusfelismerési és eltávolítási rész mellett mérték az antivírus keresési sebességét is.
    Három fájltípus szerepelt a tesztben. Végrehajtható fájlok(.exe-k), tömörített fájlok, és egyéb fájlok.
  • Vardar
    Avast!+a-sqared Free+Comdo tűzfal+Comodo BOClean
  • Apocalipto
    Avira Antivirus + a squared free meg ha gondolod comodo firewall
  • Yoda001
    szedd le a nod 30 napos verzioját és használd,legjobb... minden honapba leszeded,megvan a teljes védelem :DDD
  • szekibácsi
    sziasztok
    lenne egy kérdésem...
    szerintek az ingyenes vírusírtó/tűzfal/antispyware-ek közül
    melyik lenne a legjobb összeállítás?
    köszi a választ(ha kapok
  • zvaragabor
    4 IS tesztje.
  • zvaragabor
    A sima vista kompatibilis tűzfalról nem tudok, az Internet Security már RC stádiumban van, szvsz pár hét, max 1-2 hónap, és kijön a végleges belőle. Ezzel párhuzamosan talán a sima tűzfal is megjelenhet.
  • Darth Sith
    nem tudjátok, hogy az Agnitum Outpost Firewall legújabb, Vista kompatibilis verziója mikor jön ki? és h érdemes e rá váltani, mert xp alatt a 4-es verzió nekem nagyon bevállt. ?
  • Yoda001
    aham, köszi
  • Vardar
    Vigyázz! A Spybot összeakad a Pest Patrollal.
  • zvaragabor
    Azt a ratinget felejtsd el, az csak az oldal tulajának/cikkórónak a szubjektív véleménye. Pest Patrol nevét szoktam hallani fórumokon, talán enm hiába.
  • Yoda001
    pestpatrol vgay digital patrol? mind2 10/10 :D
  • zvaragabor
    Eset, mind Nod32.

Itt ír 1-2 anti trójait, de mind shareware.
  • Yoda001
    eset, mint nod32? egyébként nem tud valaki olyan progit ami csak trojait szür/néz? esetleg állanod véedlme is van?
  • zvaragabor
    Átment:
    -CA eTrust
    -CAT QuickHeal
    -Eset
    -Kaspersky
    -McAfee
    -Norman
    -Symantec
    -VirusBuster

Nem ment át:
    -Doctor Web
    -Sophos

Az összes többi nem indult.

Elfelejtettem hozzátenni, hogy Netware 6.5 platformon tesztelték a termékeket.
  • Yoda001
    melyik az a 8?
  • zvaragabor
    Lezajlott a legutóbbi októberi VB teszt, az elég kevés résztvevőből (10) 8-an kapták meg a VB100% díjat.
  • andris7
    nem vagyok szakértő, hát memóriát nem eve többet mint ad-aware+virus buster amit egyébként használok, kereséseket megcsináltam semmi extrát nem talált amit a másik 2 sem. így mivel nem találtam "nemtrial" verziót ment is lefele.
  • zvaragabor
    Frissül a matousec tűzfalteszt. 6 termék újabb verzióját tesztelték. Online Armor Personal Firewall ugyan annyi pontot ért el, mint a Jetico 2-es verziója, így ő is belépett az Excellent kategóriába.
  • Doomista
    és mit tapasztaltál ?
  • andris7
    pont ma volt fent nálam is, de jól működött a trial verziója (csak mivel trial így nem is tartott sokáig a merevlemezen)
  • Yoda001
    virus! otpikot nézi még valaki?
  • Doomista
    nem.#191
  • Yoda001
    lehet hogy valami "ál" progi?
  • Doomista
    Bullguard softwaren belül megnéztem a SteelSecurity 1.0 programot.
    Érdekes,mivel az instalnál beakadt,aztán pár prec mulva már felrakta a gépre,és máris egy hirtelen restartot kaptam.Azután sehol sem mutatta,hogy a program bentlenne [feladatkezelö,tálca,etc.] Hát elinditom a programot...tik tak tik tak...a program nem indul,SEHONNAN ! A program egyszerűen nem akar leindulni...megnéztem sehol egy uninstall ikon,megnézem a vezélöpult-programok törlés-belül hogy onnan tudom e uninstalálni vagy repairozni...ottsincs semmi !

Szal töröltem a mappáját,fájlokat,és a registry fájlokat.Szép program,valaki innen feltehetnl,hogy nála is csinál e ilyet :_D
  • zvaragabor
    Végre közkinccsé tették a Checkvir.hu augusztusi tesztjét egy kis késéssel. XP SP2 alatt vizsgáltak 8 antivírust, hogy mennyire hatékonyak az MS Outlook-ból érkező kártevők ellen. A MAILSCANNER minősítést megkapta mind a 8 program, ADVANCED-et meg csak 3(nod, bullguard, mcafee).
  • zvaragabor
    Hát a hivatalos oldalukon 97-et írnak, de nem lehetetlen hogy a VirusBuster Kf. megalakulása előtt is léteztek valamilyen formában.
  • Vardar
    Nekem 94-es könyvben van egy lista a vírusírtókról és van köztük egy magyar VirusBuster néven.
  • zvaragabor
    VirusBuster kicsit fiatalabb, 97-ben alakult, Ikarus 86-ban McAfee 87-ben.
  • Vardar
    Akkor tudom kik a fejlesztők. Régi motorosok mint a VirusBuster vagy a MacAfee.
  • zvaragabor
    De. Osztrák termék.
  • Vardar
    Az nem osztrák?