Védelmi Program Tesztek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alapvetõ tudnivalók a kémprogramokról 1
Alapvetõ tudnivalók a kémprogramokról 2
Chaos Anno Domini
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
AVIRA - \"More than security.\"
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Chaos Anno Domini
http://9gag.com/gag/5135249
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
WM/CAP.A
Pedig már nem mai darab, 96-ban fedezték föl elõször.
Chaos Anno Domini
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Nekem 26 pontos lett a teszt link , de nem mindegyik kérdésre adott válasszal ne mértek egyet:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A 9-es kérdés:
ha pl magyar a barátom és magyarul szoktunk e-mailben társalogni, de egy angol levél jön benne egy linkkel, stb... Akkor nem leszek hülye, hoyg letöltsem
A kérdésbe én beírtam volna valamilyen módon a kommunikáci nyelvét. Ez így hülyén hangzik lehet 😄
A másik a 2-es kérdés:
2. kérdés:
A "hacker" kifejezés azokra az emberekre vonatkozik, akik:
válaszok:
1. megpróbálnak jogosulatlanul hozzáférni a kiszemelt számítógéphez vagy adatokhoz, hogy aztán visszaéljenek
ezzel a hozzáféréssel.
A helyes válasz: 1.
Megjegyzés a helyes válaszhoz: Ez jelenleg a hacker legpontosabb meghatározása. A szó egyébként olyan
személyt is jelölhet, aki szakértõ a maga területén.
Ha egy oylan hacker látja ezt a kérdést, aki nem él vissza adatokkal és tör be másokhoz akkor rendesen ki kérni és ki is kéri magának, hogy õ más.
persze mindenki az 1. válaszra gondol, hackert hall, de én a megjegyzést se hagytam volna ki az 1. válaszból
Egyenesen a www.eset.com-ról
Coming Soon…
ESET Smart Security
Home Edition: Available November 5, 2007.
AVIRA - \"More than security.\"

Szal van külön antivirnya is.
Chaos Anno Domini
Ha crackelt, és 400 évig jó, akkor gyanítom a fixelt 2.7 van neked.
Chaos Anno Domini
http://9gag.com/gag/5135249
Barátkoznom kell még ezzel a nod32 3.0-val.
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
7z tömörítõt használok. Nod32 on-access védelmét kikapcsoltam, eicar tesztfájlt leszedtem. 7z-vel
*.7z *.bz2 *.gz *.tar *.zip kiterjesztésû archívumokat tudok létrehozni, ebbõl a zipet, és a 7z-t jelszóval tudom védeni. Elõször ebbõl a kettõbõl hoztam létre 3-3 tömörített fájl különbözõ tömörítési eljárásokkal. A 3 zippelt fájlt felismerte a nod, de a tartalmát nem, mert ugye jelszóval védtem. Ezzel szemben a 3db 7z fájlt fel sem ismerte, hogy ezek 7z archívumok, listába nem írt ki semmit. Persze nem is talált fertõzést értelemszerûen ennél sem.
Második rész abból állt, hogy a fentebb leírt 5 kiterjesztéssel csináltam mindbõl 1-1 archívumot, beállításokat alapon hagytam, és nem védtem le jelszóval egyiket sem.
Bz2, Gz, Zip fájlokat felismerte, és az eicart is bennük. 7z, és tar fájlokat viszont nem ismerte föl, így a tesztfájlt sem.
Chaos Anno Domini