624
  • Vardar
    Nekem a CS nem indul automatikusan. Azt szeretném ha a Windowssal indulna és aktív védelme lenne mialatt én használom a gépet. SOS?
  • Yoda001
    na mind1, éegközelebb inkább kiprobálom minthogy irok ide :D nem scannel
  • Yoda001
    boot*
  • Yoda001
    nézem itt a counterspy képeit és van valami olyan ahol bott közben scannel, na ha nekem ez nem fog kelleni, ki lehet kapcsolni? mint avastban?
  • zvaragabor
    Matousec.com-on Agnitum cég reagált a teszt eredményeire. Unalmamban lefordítottam. :)
    "Habár senki sem tud 100%-os védelmet garantálni egy bekapcsolt számítógépnek, Agnitum célja mindig is az volt, hogy olyan közel kerüljön ehhez a 100%-hoz, amennyire csak lehetséges. Majdnem két évnyi kemény munka után örülünk az új generációs proaktív védelmünk - a Vista-kompatibilis Outpost Firewall Pro 2008 és Outpost Security Suite Pro 2008 tökéletes teszt eredményeinek."
  • zvaragabor
    Újabb egyéni teszt az AV-Comparatives-nél. Tesztalany a PCLive Security.
    A teszthez at augusztusi malware set-et használták. A program 69%-osra teljesített, így gyakorlatilag a minimális, "STANDARD" minősítést sem kapta meg.
    Maga a progam ingyenesen elérhető. Az antivírus motor a jól ismert ClamAV nyílt forráskódú antivírus morotja. Csak angol nyelvű verzió van belőle, és ha más nyelvű Windowsra kerül föl, akkor hibákat okozhat. Nincs ICSALabs és WestCoastLabs tanusítványa, VB díjat sem nyert még.
    2008 őszében az Av-Comparatives egy újabb teszt alá veti, hogy lássák, mennyit fejlődőtt az eltelt 1 év alatt, és hogy kijavították-e a hibákat.
    Továbbá az Av-Comparatives nem ajánlja ezt a terméket a gyenge teljesítmény miatt. :)
  • zserrbo
    Aha, bár ha normálisan ne van állítva, manuálisra az adott program szolgáltatása és az msconfigban is le lett kapcsolva a betöltés akkor nem hiszem, hoyg kék-halál lenne.
  • Doomista
    tűzfalat értettem internet securityként,csak ugy irtam le,hogy tűzfalt tartalmaz ami nekem ke.
  • zserrbo
    F-secure? :D abból bemtom van tűzfal külön vagy az Internet Security?
    Amúyg csökkentett ódban be tudtam lépni előb az F-securem ent fel utána újból vissza megint halál Armor le és nem volt gond. De mivel nem frissített az F-secure az is lement.
  • Doomista
    lol

hát izé,ha ujrainditom,szrmt megbszhatom a wint,ugyhogy törlés xD

kaspersky,zonealarm,fsecure,kerio.
  • Vardar
    Akkor nem érdekel.
  • zserrbo
    Ohh akkor elég gyér hacker lenne, nem bír várni 1-2 napot rád :D
  • zserrbo
    Városon nagyobb az esélye a wi-fi támadásnak, ár ahol lakom faluban is meglopták az átjátszón keresztül a netet. Láma szolgátlató :D
  • Vardar
    Akkor lelépnek és hagynak a fenébe... Szerintem.
  • zserrbo
    Hát nem is akkor fognak, ha épp nem vagy a hálózaton :D Max ha lanba vagy kötve egy hackerrel esetleg wi-fi.
  • Vardar
    Azért mi közben netezek ne akarjon már valaki behatolni a gépembe.
  • zvaragabor
    Hogyne tudná. Ez a tűzfal feladata. :) De nem kell ahhoz lelépni a hálózatról, ha a fal blokkolja, akkor hiába próbálkozik.
  • Vardar
    Ha jön egy ilyen botnet izé/hacker akkor a Comodo tudja blokkolni addig ameddig lelépek a netről?
  • zvaragabor
    "mindenki azt írja hogy nem müxik, nem frissít..."
    Nem csoda. :D
  • Vardar
    Mik?
  • Vardar
    Használni akarod az Avast!-ot, az Avast! a legjobb, te is terjeszted az Avast!-ot, minden vágyad az, hogy Avast!-ot használj.
  • zserrbo
    hú nem vitted túlzásba....:D
    CSak megemlíteném a virtuális XP-men az F-sceure és az Online Armor összeakadását csak felraktam restart és kék-halál :D
  • Doomista
    Érdekes...4 tűzfal megy egyszerre a gépemen.
  • Yoda001
    NOD32.Antivirus.3.0.551.0.Final.(X86)-TexXx <- egy db felhasz.név és jelszó van, mindenki azt írja hogy nem müxik, nem frissít...lol, ígyse szedek le egy progit
  • zvaragabor
    Ezt a kérdést nem értem.
  • zserrbo
    Jah igaz, miket beszélek már, lassan agymosást kapok :D
  • Vardar
    Fordítva!
  • zvaragabor
    Nem igazán nézem a warez verziókat. De egyértelműen az a jobb, amelyiknek frisebb a verziója. 3.0.560 a legfrissebb.

x86 a 32 bitesre van, ha jól tudom.
  • zserrbo
    Jól van örüljél :D Te nod én Avast ennyi :) Én nem szólom, le hogy Avastot használsz. Nekem végül is 8.
  • Vardar
    Zombi gép az anyja *********. A Comodo megállítja addig ameddig lelépek a netről?
  • zserrbo
    Egyenlőre mikrós netem van, távoli asztalt se lehet összehozni szóval előb fel kell törni-e a netszolgáltató routerjét.
  • Vardar
    Tudom de azért is megtalálta, a Nod meg nem.
    #389:Éljen!
  • zserrbo
    Na jó azért botnetnek nem adom a gépem :D Bár próbálkozni lehet.
  • zserrbo
    hoppá! az adware-t nem az antivírus kötelessége megtalálni (uyge jól mondom?. Reklám program magyarul.
  • zvaragabor
    "Bár egy otthon iátlagos felhasználót nem veszélyeztetnek profi hackerek.
    Dehogynem. A botnetek nem kivételeznek. A hacker meg találhat nálad bankszámlaszámot. De ha nincs, ő azt nem tudhatja, legföljebb a te géped is zombigéppé változtatja, és ez már neki megéri. :)

"(hú ezt a mondást ismeri még valaki? :D)"
    Én pont pár napja írtam ezt szerintem pont az SG-re. :)
  • Yoda001
    meggyőzött ... de ki mondta hogy most át is váltok? és miért baj? :D egyébként válasz gomb, és továbbra is használom az avastot
  • Yoda001
    értem, 3.0-as crackeltből melyik jobb? 2 fajtát láttam eddig (egyik X86-os, az a 64 bites oprendszer nem?), megvenni nemnagyon akarom egyébként, van belőle olyan ami xp-n is megy?
  • Vardar
    Nekem mondod? Mikor állítottam én azt, hogy az Avast! kiváló? Az én véleményem szerint a Nod és az Avast! között fényévek vannak. És igen ez alapján leszarozom. Azt hittem a telepítésnél talált adware meggyőzött az Avast! hatékonyságáról de látom tévedtem...
  • zvaragabor
    A hármas verzióval nem tudom, hogy mi a helyzet, de a 2.7-nél úgy ment a dolog, hogy ugye volt a próbaverzió, és a megvásárolt. A próbaverzió csak az adatbázist frissítette, a programösszetevőket nem töltötte le. Ezzel ellentétben a megvásárolt értelemszerűen a program komponenseket is leszedte. Tehát ugyan olyan hatékony volt mind a kettő, a trial nem volt korlátozva bizonyos programfunkciók letiltásával.
  • zserrbo
    Ja, ha a Pentagonba bejutnak bárhova :D Szerintem. Bár egy otthon iátlagos felhasználót nem veszélyeztetnek profi hackerek.