624
-
#264 tanulj meg programozni... -
#263 ez a téma is egész jól halad..kéne egy banner. :D -
Vardar #262 Bárcsak tudnék Batch vírust írni... -
#261 Nem is szántam világszenzációnak, csak számomra jópofa dolog. És gonoltam megmutatom. :) -
#260 jah, hát sok érdekesség nincs, bocs :D csak nemértettem mi a lényeg -
#259 Talán azért linkeltem be ezt a listát, mert szerepel benne az a bizonyos makro vírus. :) #255-ben erről beszéltem. :) -
#258 egy rakás virusfajta, és? :) -
#257 Hopp. Link. -
#256 Termék
Fejlesztő
Képviselet
Verzió
Hamarosan... -
#255 Csak érdekesség képpen, a Checkvir.hu tesztjeihez használt vírulistában szerepel az a makrovírus is, amiből én pár napja 18-at szedtem ki egy ősrégi vinyómból. :)
WM/CAP.A
Pedig már nem mai darab, 96-ban fedezték föl először. -
#254 hm.. nemhiszem hogy csak 2en használnánk ;) -
Vardar #253 Végre! Már 2-en vagyunk. Köszöntelek az antivírus Nirvanában! -
#252 hm,asszem avast fan leszek -
Vardar #251 Hát ja. De mondjuk érdekes, hogy van ilyen. -
#250 Igen, én is átfogalmaznék 1-2 válaszlehetőséget. -
zserrbo #249 Pár helyen vanank helyesírási hibá, kicsit fáradt vagyok most sorry. -
zserrbo #248 Legalábbis az antivírus. -
zserrbo #247 magyarul december elejére várható -
zserrbo #246 Comment a másik topichoz.
Nekem 26 pontos lett a teszt link , de nem mindegyik kérdésre adott válasszal ne mértek egyet:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!itt elérhető a teszt eredméyne. Amúgy a teszt végén lehetett e-mailben kérni. Nem ér csalni! :D
A 9-es kérdés:
ha pl magyar a barátom és magyarul szoktunk e-mailben társalogni, de egy angol levél jön benne egy linkkel, stb... Akkor nem leszek hülye, hoyg letöltsem
A kérdésbe én beírtam volna valamilyen módon a kommunikáci nyelvét. Ez így hülyén hangzik lehet :D
A másik a 2-es kérdés:
2. kérdés:
A "hacker" kifejezés azokra az emberekre vonatkozik, akik:
válaszok:
1. megpróbálnak jogosulatlanul hozzáférni a kiszemelt számítógéphez vagy adatokhoz, hogy aztán visszaéljenek
ezzel a hozzáféréssel.
A helyes válasz: 1.
Megjegyzés a helyes válaszhoz: Ez jelenleg a hacker legpontosabb meghatározása. A szó egyébként olyan
személyt is jelölhet, aki szakértő a maga területén.
Ha egy oylan hacker látja ezt a kérdést, aki nem él vissza adatokkal és tör be másokhoz akkor rendesen ki kérni és ki is kéri magának, hogy ő más.
persze mindenki az 1. válaszra gondol, hackert hall, de én a megjegyzést se hagytam volna ki az 1. válaszból -
Vardar #245 Olyan lesz mint a Halo 3 premiere. Lesz trailer meg beharangozó reklá a TV-ben. -
#244 "Ööö mit is akartam? ja hogy mikor jön ki a végleges nod32 3.0 nem tudja vki?"
Egyenesen a www.eset.com-ról
Coming Soon…
ESET Smart Security
Home Edition: Available November 5, 2007. -
Vardar #243 Nem 400 hanem 44000 évig használható ha fixelt. -
Apocalipto #242 Egy kép róla:
-
#241 Van ESET Smart Security 3.0 RC1, és van ESET NOD32 Antivirus 3.0 RC1.
Szal van külön antivirnya is. -
Apocalipto #240 Most nod32 3.0 = eset smart security beta?! -
#239 Meg egy teljesen új, átdolgozott, hatékonyabb motortól. -
#238 és az csak a kinézettől tér L? :D -
#237 Talán onnan, hogy a 3.0 totál más felhasználói felülettel rendelkezik, mint a 2.x verziók? :)
Ha crackelt, és 400 évig jó, akkor gyanítom a fixelt 2.7 van neked. -
#236 nekemis, és honna tudjam hogy 3.0-e vagy nem? nekem valami crackelt van ami 400 évig jo :s -
#235 2623(20071029) -
#234 hányason van az adatbázisa? -
#233 1-2 hónap max -
Apocalipto #232 Ööö mit is akartam? ja hogy mikor jön ki a végleges nod32 3.0 nem tudja vki? -
#231 Tévedtem, mindet tudta törölni, csak én véletlenül az ellenőrzésre mentem, ami csak jelzi, ha van fertőzés, és nem a vírusirtásos keresésre. :)
Barátkoznom kell még ezzel a nod32 3.0-val. -
Vardar #230 Ja. Oké. TÉK. Kaspersky online? -
#229 Ne haragudj, de nem. Az én részemről értelmét veszítené a teszt, ha más is végezné. Többek között az avastot is le akarom majd tesztelni. -
Vardar #228 Majd átküldöd őket MSN-en? Avast!-al letesztelem őket. -
#227 Elfelejtettem hozzátenni, hogy egyik archívumból sem tudta törölni az eicar tesztfájlt, amelyiknél felismerte. -
#226 Egy ilyen tesztet szeretnék majd csinálni, ami komplexebb, azaz több kiterjesztéssel, több beállítással, és legfőképpen több antivírussal. -
#225 Egy kis háziteszt.
7z tömörítőt használok. Nod32 on-access védelmét kikapcsoltam, eicar tesztfájlt leszedtem. 7z-vel
*.7z *.bz2 *.gz *.tar *.zip kiterjesztésű archívumokat tudok létrehozni, ebből a zipet, és a 7z-t jelszóval tudom védeni. Először ebből a kettőből hoztam létre 3-3 tömörített fájl különböző tömörítési eljárásokkal. A 3 zippelt fájlt felismerte a nod, de a tartalmát nem, mert ugye jelszóval védtem. Ezzel szemben a 3db 7z fájlt fel sem ismerte, hogy ezek 7z archívumok, listába nem írt ki semmit. Persze nem is talált fertőzést értelemszerűen ennél sem.
Második rész abból állt, hogy a fentebb leírt 5 kiterjesztéssel csináltam mindből 1-1 archívumot, beállításokat alapon hagytam, és nem védtem le jelszóval egyiket sem.
Bz2, Gz, Zip fájlokat felismerte, és az eicart is bennük. 7z, és tar fájlokat viszont nem ismerte föl, így a tesztfájlt sem.