11074
-
#654 Úgy tudom semilyen multi része nincs.
"És nem a WoW miatt, előtte is elvoltak." Előtte is elvoltak, de most megalapozták a köv. pár évüket, amivel mindenki nagyon jól jár. -
csgj #653 Hát, nem olyan sok körökre osztott játékkal játszottam, de röviden a lényege:
- nem valós időben megy
- először a játékos kiosztja a parancsokat, megadja, hogy ki mit cselekedjen, ha befejezte, jön az ellenség, és megy a harc
- rpg-kben, és ha jól tom stratégiákban is van ilyen -
MrAndree #652 Engem WoW nem érdekelt soha /meg úgy általában az MMO-k/ de a stratégiáikat imádtam. Várom is a StarCraft 2-t nagyon. :)
Az mondjuk nem rossz, hogy míg itt fejlesztők ezrei mennek csődbe a szemét warez miatt addig a Blizzard milyen jól megél PC-n... És nem a WoW miatt, előtte is elvoltak. -
#651 online nincs? -
#650 A Blizzard-ban az nagyon becsülendő, amilyen alázattal közelítenek a játékosok igényei felé. Ami persze megtérül mindkét oldalon...
Mondjuk nekem a Warcraft-Starcraft stratégiai vonal nem jött be (eddig), de a három maradék játékuk (WoW, D1-2) olyan játékélményt nyújt, ami így is a legerősebb fejlesztők közé emeli a céget. -
#649 Értem, nem ezt mondom, de részemről lezártam, mert feleslegesnek érzem a vitát, ugyanis elbeszélünk egymás melett -
#648 Egyetértek! A Blizzard minden, csak nem hülye. Még ha hasonlítani is fog valamelyest a D2-höz, kétszer nem fogják ugyanazt megcsinálni. Én egy erős online-támogatással megspékelt Diablo-ra gondolok, ami tele lesz olyan újításokkal, amikkel a játékos közösség is egyetért. Nehéz elképzelni milyen lesz, csak úgy mint a "totally awesome" titkos készülő projekt-jüket is. -
#647 csgj; részemről rendben! Legyen Ön a házigazda!
Egy irtózatosan láma kérdés. (ugyanis az rpg-t mint olyat most fedeztem fel Witcher rlz) Mi az a körökre osztott harcrendszer?
Sorry a lámaságért, de ez van... -
#646 A védelem a te érdeked is szolgálja. Ha mindenki letölti és letolja, majd elfelejtjük akkor a Bioware garantáltan nem készít több cuccot PC-re.
Ez kell? Nekem nagyon nem... ME szebb lesz PC-n a high graf lehetőség miatt, mint konzolon ebben biztos vagyok. -
csgj #645 Ha te mondod :) De sztem az lesz... Nézd meg a Hellgate Londont! Azt is a Blizzard-ból kivált néhány tag új csapata készítette (Flagship Studios), és egy idő után dögunalmas lesz, mert majdnem, hogy csak hentelésről szól az egész. De legyen igazad, és akkor engem is jobban érdekel a Diablo3 :P -
#644 Na jó, még a StarCraft2-t is ide lehet sorolni hellyel-közzel.
csgj: részemről oké a dolog. -
#643 Ha tényleg kiszürné a warezt 90%-ban, egy szavam se lenne. Max késlelteti 1-2 héttel, (de mivel a warezcsapatoknak volt már ezzel a védelemmel dolguk, ebben sem hiszek igazán) és az eredetit vásárlóknak megnehezítheti az életét. (pl szerverleálás, nyaralás laptopal, instabil net, és sorolhatnám)
Ez a megoldás pont annyira hatásos, mint bármelyik másik, csak az eredeti vásárlóinak okoz(hat) kényelmetlenséget. Persze, mikor kijön, én is le fogom tojni a védelmet, és nagy valószinüséggel beruházok egybe, de a keserű szájiz azért megmarad.... (ti hogy engem szivatnak, tök feleslegesen) -
MrAndree #642 A Diablo 3 /ismerve a blizzard-ot/ tutira nem hackandslash lesz. Ők is tudják, hogy ma már ez kevés. -
#641 Nekem a Diablo3-nál jobban várt játékot KÉPTELENSÉG mutatni!!!
A Witcher-t és a Mass Effect-et, meg minden nagy nevet ami addig még jön, úgy fogom fel, mint rögös út, ami a Diablo3-hoz vezet. -
csgj #640 Ja, kérek mindenkit, hogy válaszoljon erre! : #628 Nem akarom, hogy csak egy ember döntésére legyek házigazda. Meg az amúgy sem elég :P -
#639 De aki végigrohan rajta az 20 óra alá letudja vinni simán a cuccot..., szóval csak ésszel:) lassan. -
csgj #638 Hát, sztem nem a Diablo 3 lesz nagyobb durranás. Csak pénzügyileg persze...(meg persze az is csak kis hackandclash cucc lesz, hamar uncsivá válik) A következő sikervárományos ugyancsak BioWare-es rpg lesz, a Dragon Age. -
#637 Ki, s szórul szóra igaz minden. ( bár nekem elsőre "csak" 26 óra volt:), 1-2 melléküldiről lemaradtam a végén sajna... ) -
#636 Tényleg, aki még nem tudja, leírhatnánk mi is ez a játék:
- 30-40 játékórát ígérő,
- bámulatos fordulatokkal teli történettel átszőtt,
- sőt, a döntéshozások függvényében többféle befejezést is tartogató,
- a Baldur's gate / Neverwinter Nights / Knights of the Old Republic alkotóinak kétkezi munkájával létrehozott,
- gyönyörű grafikával megáldott,
- SCI-FI környezetbe ültetett
akció-RPG (Role Playing Game - Szerepjáték), aminél legfeljebb a Diablo3 lesz nagyobb durranás a közeljövőben.
Kimerítettem a körülírás fogalmát? -
csgj #635 Ja, hát nincs olyan PC játékos, aki ne warezolt volna...legalább egyszer. Én speciel még 18 éves vok, nem dolgozom, szüleimnek sincs sok pénze, ezért nem is tudok gyakran játékokat venni. De a Mass Effect teljesen más tészta. Gyűjtöttem rá a pénzt hónapokig. És meglett, kértem értesítést a CD galaxistól, hogy mikor jön meg a game... És nem fogom lemondani a rendelést, úgy, mint néhány hülye (hivatalos fórumon), aki kegyetlenül berágott a BioWare-re a védelem miatt. Persze, nemrég még én is mérges voltam, de most már lenyugodtam, és biztos vok benne, hogy minden okés lesz. Ja, és az olcsó ár, a minőség, a magyar felirat mellé tegyük hozzá az alacsony gépigényt is! -
#634 Persze van benne sok akció, de a lényege a dumálás az infó gyüjtés, az univerzum megimserése, minden karakter, NPC felkutatása, kikérdezése a reakciók megfigyelése stb... -
#633 Az nem gond szvsz, hogy elakad valaki és segítséget kér..
De a mi a serial, hol van a crack meg egyéb dolgokat ebben az esetben én baromira nem viselem el. Olyan ritka az ilyesmi mostanában PC-n, a játékidő sem 5 óra, magyar felirat, röhej ár... nagyon tetszik a banner alatti szöveg, most én is nagyon támogatom.
Én sem vagyok szent, de ez most tényleg megéri, minde a CD projektet, mind a Bioware-t támogatni kell... sem a kiadó sem a fejlesztők nem gagyiznak, minőségi munkát tettek le eddi az asztalra -
csgj #632 Pontosan, erről van szó :) És sokan tényleg azt hiszik, hogy ez egy szimpla akciógame lesz :P Aztán lehet, hogy ők azt se tudják, hogy létezik RPG :D Na jó, hát ez sem a hagyományos értelemben vett rpg játék lesz, de sokkal inkább az, mint egy tps akciójáték. -
#631 Aki warezmadár és azt hiszi h ez egy szép eksön gém az hama megfogja unni a sok beszélgetést a sok dumát a sok infót ( persze most megyar lesz, igy az angol tudés hiánya nem számít, de igyis tuti tele lesz a topik h elakadtam:D ) stb... aki meg rpgzik s érdekli a világ a felépítése az feltehetőleg megveszi mert tudja milyen. -
#630 Semmi baj sincs a netes aktiválással... a warez igy szűrhető. Steamos gémeknél is működik, és pl az rfactornál is... 4szer használhatod fel a kulcsot, utána kunyizni kell a a terjesztőnél s küldenek ujat... semmi gond nincs ezzel, és a warez is kivan szűrve 90%ban. -
#629 Remélem mindenkinek leesik a pénisze, aki ezt warezban akarja tolni.
Konzolra idehaza angol nyelven 16k körül jelent meg. Mi a CD Projekt jóvoltából VICC 7990 Ft-ért ÉS MAGYAR felirattal kapjuk meg.
Annyit ígérek én is, hogyha erre járok azonnal modihoz szaladok ha a warezmisik elkezdik a nyökögést.
Ha érdekel VEDD MEG, baromira megéri!!!
Részemről támogatom CSGJ házigazdává választását. -
csgj #628 Srácok, még kicsit azért szeretnék várni, de nem bánnátok, ha házigazda lennék? Megnézhetitek a Neverwinter Nights 2 topicot is (ott is házigazda vok... máshol persze nem), és csak akkor küldök emailben kérvényt modiknak, ha ti beleegyeztek a dologba. Én indítottam a topicot, és már régóta a kezemben szeretném tartani a játék dobozát :D És mivel az ilyen játékokat mindenképpen végigjátszom, nem is egyszer, ezért egyfajta segítség is lehetek. Technikai kérdésekben nem vok profi, FAQ-ot sem tudok készíteni, szóval megértem, ha nem szeretnétek házigazdának látni. :P -
MrAndree #627 A warezolók ugyanúgy warezolni fognak, szóval tökmindegy. :) Én se azért nem letöltöm mert védelem meg minden, egyszerűen csak úgy érzem megéri. Már azelőtt eldöntöttem, hogy megveszem mielőtt tudtam volna milyen védelem lesz rajta. Sőt igazából akkor bizonytalanodtam el kicsit amikor megtudtam. -
#626 Esetleg a játékról valami info? (védelmet kivéve) -
#625 Internet-tel pedig a Mass Effect iránt érdeklődők 95%-a rendelkezik. A maradék 5%, aki emiatt nem veszi meg, az bizonyára az előzetes felmérések, becsülések szerint kisebb bevételkiesést okoz, mintha az érdeklődők 90%-a warezolna. -
MrAndree #624 Remélem is. Mondjuk mindegy mert már úgyis eldöntöttem, hogy megveszem. Legfeljebb majd anyázok. -
#623 Ha fizetsz a játékért, akkor az a kulcs nem warez kulcs ---> mindig játszhatsz, amikor csak kedved tartja -
MrAndree #622 És he benne van akkor mi? Lezár és nem enged majd játszani a játékkal amiért fizettem? -
#621 Egyébként az ilyen nagy kiadóknál eléggé képzett szakemberek dolgoznak, akik persze hibázhatnak. De akkorát biztos nem, mint aki nem ért a szakmához. Lehet vitatkozni, de úgysem lehet meggyőzni senkit semmiről, másodsorban pedig semmi értelme -
csgj #620 De nem kell neked újra beírnod a cd kulcsot, vagy felmenni az ea oldalára és beütni megint... Azt írta a BioWare-es arc, hogy egy másodperc alatt végbemegy minden 10. napi aktiválás (csak egyszer, telepítésnél kell beütni a kódsort), miközben belépsz a játékba. Magyarán észre sem veszed. -
#619 Ez egy rendszeres ellenőrzés. Lehet hogy 6 napja még nem volt az általad használt CD-kulcs a "warez" kulcsok adatbázisában, lehet most már benne van. Na ezt nézi meg a program.
Könyörgöm, aki itt problémázik a védelem miatt: ha pl. nem lenne semmiféle védelem a progin, akkor arról szólna a vita, hogy akkor minek megvenni, ha úgyis lemásolható. Meg ha én megveszem, akkor az aki lemásolja ugyanazt kapja. A fórumok véleményem szerint nagyon hasznosak, a legtöbb nekem fontos információt innen szelektálom, de ezek a véget nem érő problémázások csak a hsz-ok számának növelésére jók(?). Én egy esetre sem emlékszem, amikor mindenki elégedett lett volna. De olyanra sem, hogy használhatatlan terméket kaptam volna a pénzemért. (Esetleg amit a T**CO-ban vettem, de az nem szoftver volt) -
MrAndree #618 De minek minden indításnál aktiválni? Amúgy meg két hét alatt feltörik és akkor aki eredetit vett az is inkább feldobja a cracket. Én legalábbis biztosan. -
Szeszmester #617 És a tört exétől nem félsz? Szvsz az ténylegesen veszélyt jelent, akkor már inkább a kiadóban bízok meg. Szerinted a fordítottját érik el, gondolom globális felmérésekre alapozod a véleményed, erről szólj a kiadónak is, talán még nem késő!
Egyébként ha csak 1 hónapig is tart a játék feltörése (és volt már példa ilyenre), már azzal rengeteg új vásárlót nyernek.
Andree, szerintem nem 10 naponta aktívál, nekem ésszerűbbnek tűnik, hogy minden indítás alkalmával aktivál, ami onnantól kezdve 10 napig marad érvényes. Az ehhez szükséges erőforrást ők garantálják, talán nem véletlenül próbálkoznak meg az új módszerrel. -
#616 minek, valóban a fenti banner szöveg a játékra vonatkozik, teljesn mehet tovább a vita -
#615 szerintem elvárható, hogy 2008. második felében, akinek van gépe a játék futattására, valamint pénze annak megvételére, hogy internet szolgáltatása is legyen,...sőt megkockáztatom, a Mass Effect szempontjából az igazi vásárlói közösség 99.99% -a rendelkezik internet hozzáféréssel, az eszme futattásod pénzügyi és játékos szempontból teljesen hibás...a warez meg le van fosva :/