11074
-
#2223 Az akció olyan, mint a Gears of Warban, de kisebb hangsúlyt kap a kézügyesség és a reflex, sok múlik a karakterek tulajdonságain. -
#2222 pontosabban kifejtve meg... az "rpg" az jelenti, hogy Role-Playing game vagyis szerepjáték. (ergó játszol egy szerepet.)
és nem... nem minden RPg-nek van diablo-s irányítása, és nem minden rpg sárkányok leöléséről szól.
a doom-ot nem szokták rpg-nek nevezni... szimplán azért, mert nem szól semmiről. Ha egy játékban a történet jó, és a történetek kívül is sokmindent tehetünk(sidequestek ezerrel), és maga a világ is úgy leköt, mitn egy jó könyv... na akkor szoták RPG-nek nevezni... lehet akár lövöldözős, akár beszélgetős is a játék... vagy akár kardozós.
Az "RPG" általában jó jelző. Ritkább esetben rádobják az agyatlan diablo-klón hackslashekre is, de az kicsit hibás besorolás.....
Van a szerepjátékoknak egy érdekes alfaja... a kalandjátékok.... azért érdekesek, mert azoknak egyáltalán nincs HP, ölés, meg fegyver. Tisztán a történetet kapod... némi gondolkodás persze kell hozzájuk... néha nem is némi:D -
katarzis #2221 Megjegyzem ez a harc rendszer sokkal jobban illik ide. -
#2220 30 éves? :O
Nem túl sikeres élet? :O
Őőő... fú, hát megfogtál, játékról esetleg valami? -
#2219 Angol hang lesz, és mellé választhatóan magyar vagy cseh felirat (sajnos angol felirat nem). -
csgj #2218 Hát azért ez túlzás... Sokkal jobban hasonlít a KOTOR-ra. Vannak benne rpg elemek, mint a fejlődés és a harc közben a kimerevítés, parancsosztogatás, stb. -
Neoncsoves #2217 mész, kapsz feladatokat, szintet lépsz, kapsz "talentpontokat", felnyomod őket, mész tovább :) de hangulatos mert nem point 'n' click technologia van harcban... csipa a kedvencem de szerintem nagyon mozog össze-vissza és néha elég idegesítő... -
#2216 Hi JethroHUN!
Nagyon érdekes történet, hatalmas univerzum,PC-re optimalizált írányítás és magyar felirat. Kell ennél több!
Az irányítás akciójátékra emlékeztető (nem egérrel kattingatás) -
Neoncsoves #2215 Te meg nyomorék vagy hogy 30 éves létedre, ennyi ész szorult beléd... Én 14 éves fejemmel senkit sem fogyatékosoztam le mert neki nem tetszett az ami nekem... Ha csak eddig látsz, kedves csőlátású akkor gondolom a való életben nem lehet(ett) túl sikeres életed... gondolom neten keresztül vagy csak ekkora arc... -
#2214 annyira RPG ez, mint a Deus Ex:D
Vannak skill pontok, meg küldetések, de alapjában véve shooter játék. abból is thrid person. -
#2213 Hello
Elég ratyi lesz a kérdésem, ez jó játék?
Láttam jópár videot, trailert youtueon és nem tünt rossznak, kicsit aggaszt az h RPG, ez oylan akkor mint pl a KOTOR? egérrel kiválasztod az ellen majd a támadás :S vagy lehet normálisan alap bal egér gombal lődözni? A csapat irányítás is elég jó, ötletes. Csak ez az rpg :S -
#2212 Szerintem hülyeség ezen vitatkozni,hiszen mindenkinek más az ízlése. A Fable is sok embernek tetszik, de ott már nagyon elmentek a linearitás irányába, de maga a történet nekem bejött.
Deálljon itt 2 adat a www.gamerankings.com-ról:
Fable PC 83.4%
Mass Effect PC 92%
-
Fbn Lx #2211 Fogyatékos... jaj.
Tanúbizonyságot adtál az intelligenciádról, és röhelyessé tedted magad. Egy 12 évesnek nagyobb érzéke van a kultúrált viselkedéshez, ha már a személyeskedésnél járunk.
Nem itt kell eljátszaniaz izmos józsit, aki a híres 'jólmegmondja' -.-
Abba meg szarok, hogy neked mi volt a kedvenc játékod, ha lehánysz miatta, akkor is azt mondom, hogy számomra élvezhetetlen.
Ha csak ennyid van az életben, egy rohadt arcanumod, akkor megértem. Hogy lefogyatékosozol valakit, mert nem tartja ezt tiszteledben. -
#2210 Én viszont mérges lennék, ha nem jönne a warez miatt jó játék PC-re. -
#2209 hányszor kell még leírni: angol hanggal és magyar felirattal jön ki. -
#2208 Nyelv is magyar lesz? Mert én csak magyar feliratos, angol hangú verziót szeretnék. -
#2207 Mit szeretnél tudni? Már mindenről írtunk korábban, ami ismeretes vele kapcsolatban. -
#2206 Hol lehet infót találni a magyar verzióról? Cd galaxison kívül. -
Edward2 #2205 fable-el mi a nagy büdös baj van? annyi talán hogy xp alatt állandoan crash to desktop? :D -
sorrow #2204 Sziasztok.
Elfut a game AMD Barton 2600-s processzorral vagy szükséges neki az SSE2 támogatás?? (Sajnos anno a Lost Planet és COD4 pont emiatt kimaradt...)
-
#2203 ehh. akkor vedd meg inkább az angolt. eleve olcsóbb is, meg hamarabb játszhatsz vele:D
ebay-en 5 ezer forintnál kezdődik... -
urbi #2202 vártam 5 percet mégse indul -
bgabor #2201 Na milyen lett a játék? Tapasztalatok? Hozza a KOTOR-1 színvonalát? -
#2200 Még írja be valaki, hátha igazzá válik. -
#2199 kicsit visszavehetnél a nagy arcodból, nem tetszik neki pont. ettöl még nem kell személyeskedni -
gyuri12 #2198 Azért mert nem tetszik neki,miért kell lefogyatékosozni? -
#2197 igen. én, de a megoldás is baromi egyszerű: várj! komolyan mondom, várni kell akár 1-2 percet is, néhány gépnél előjön ez, mint "probléma". -
#2196 Fogyatékos vagy. Triplán. Eddig a legjobb szerepjáték, amit PC-re kiadtak.
Menjél szépen Fable-özni, az a neked való. -
urbi #2195 hali.nállam nem megy .rákattintok az ikonra tölt aztán fekete az egész.járt már igy valaki? -
Fbn Lx #2194 na én utáltam az acranumot, pont ezért :)
meg mert alig volt türelmem órákon át karaktert generálni :D
harmadszorra meg azért, mert idétlen lett a hangulata a mágia meg a fogaskerekek összekeverésével... -
k4rL #2193 Elvileg működni fog úgy, én is ezt tervezem -
#2192 elvileg ha lesz egy jo CD kulcsom a magyar verziovol, akkor ezekkel a warezos cuccokkal is müködni fog a game, mert ugy megvenném, de csak magyar feliratra nem vagyok hajlando pénzt kidobni. -
#2191 pfff...
Anno mikor az Arcanummal először játszottam, volt egy kis füzetem a gép mellett, hogy észben tartsam, hogy miket kellene csinálnom, tehát már a játék által vezetett napló is kevés volt.
Gondolom, itt mi lehet:)
Amúgy kipróbáltam én is, az első benyomásaim nagyon pozitívak, hangulatos kis játék, inkább amolyan akció-kaland-rpg, kb. egyenlő arányban elosztva, vagy inkább az akcióra pakolva a hangsúlyt, de annak nagyon profi. A grafikája is tetszik, nem értem, miért kell fikázni egyeseknek, de mindegy, jó magyar szokás, ilyenek vagyunk.
Ami egyedül nem tetszett, az a karakteralkotás. Nem az arcvonásokban akarok elveszni, hanem a tulajdonságok beállításában, a képességek finomhangolásában, de így jártam... -
#2189 kiprobáltam a játékot, frankon el lehet vele szorakozni, csak kicsit tul szerteágazo :) -
MrAndree #2188 Persze, spoilerezz csak, ügyes vagy. -
#2187 *videót -
#2186 Kiadott egy ideót az EA amiben egymásra tartja a fegyvert Wrex és Shepard.Vagy az nem Wrex? -
csgj #2185 Öh, ez a bug már megint előkerült... ugyanott.. Az a legszebb az egészben, hogy megint kezdhetem újra az automentéstől... ikszdé :S Mondjuk lehet, hogy attól zavarodott össze, hogy minden olyan mellékküldit is megcsináltam a Feros-i emberkéknek, amiket még meg sem kaptam xD Ugyanis akkor jön ez a bug, miután beszéltem az egyik küldit adó csajjal, és kiléptem a szintlépés utáni talentpont beosztásból. -
katarzis #2184 nem -
Szurix #2183 Elfut még ez a remek játék shader 2.0 ás videókártyákkal?