11074
  • katarzis
    Tudod csak eggyetlen hiba van az érvelésedben.Egy játék vagy film,zene etc letöltése nem egyen értékü egy auto ellopásával, mivel ha megveszed eredetiben is csak jogot veszel rá ,hogy használd.Nem lehet egyenlöséget vonni.A másik és amit sokan elfelejtenek itthon nem törvény ellenes egy-egy zene,film,játék letöltése MAGÁN célra erröl volt is egy cikk itt az sg-n.Szoval falme off.
  • csgj
    Na, csak az ultra high textúrákat vettem le high-ra, és így szép is, és tűrhető mértékben akad néhány helyen :P Szóval megveszem, ez 100% :D Azért mégiscsak elgondolkodtatott ez az akadás, de így okés... Ja, most amúgy a tálcán van a game, mert olyan bugba futottam, hogy megy a játék, de közben nem tudok semmit se csinálni benne, csak a kurzort tom összevissza mozgatni :P Remélem eredetiben ilyen nem lesz... vagy jön vmi patch -.-

Ja, és másik kedvenc karim Shepard xD Mert egy jó kis csajt készítettem, aki mellesleg kedves paragon beállítottságú...
  • Istencsászár
    1.)Wrex (jó fej de nagyon)
  • ricsa008
    igen nálunk magyar felirattal jön ki
  • Magiszter
    Kedvenc karik:
    1.)Wrex (jó fej de nagyon)
    2.)Garrus (tetszik a sminkje :-D)
    3.)Tali
    4.)Shepard
  • bladex
    Bocs hogy nem olvasok vissza. Megjelenik ebből a progiból magyar nyelvü verzió?
  • MrAndree
    Nagyjából. Esetleg megpróbálhatsz saját magad készíteni neki egy működő cracket. :)
  • Devotus
    Minden felört verzióval játszót ilyen kegyben részesít, vagy csak engem szeret ennyire? :) Akkor ebből kiszűrve a javítási módszer, hogy megveszem eredetiben, vagy megvárom, hátha valaki kiküszöböli a crackből a hibát?
  • TPG
    1, Wrex
    2, Garrus
    Olvasgattam kedvenc idézeteket de ezeken nagyon borultam:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Garrus: "I really hope we get to see the Normandy in combat."
    Wrex: "Only an idiot wishes for combat in a stealth ship!"
    -----------------------------------------------------------
    Kaiden: "I'm surprised you'd fight other krogan, Wrex."
    Wrex: "Anyone who attacks us is either stupid, or on Saren's payroll. Killing the latter is business... killing the former is a favor to the universe."

3, Ashley
    4, Saren
    5, Sovereign
  • takysoft
    ez egy hiba, akkor fordul elő, ha a játék feltört verziójával játszol.
  • Istencsászár
    Passz, ahhoz hogy ezt megtudjam mondani, minimum 2szer ki kellett volna játszon más szisztéma és felfogás szerint, de bizonyos dolgokat nemlehet lekerülni melyek a csapatod embereivel fognak történni azt tudom.
  • MrAndree
    Crack-től, még sehogy.
  • SötétBarom
    Gondolom te má végigtoltad boxon..

Attól függően, hogy éppen kiket tartasz a partyban befolyásolják a cselekményt, esetleg változtat a főszálon valamit? Nekem így első blikkre Tali'Zorah nar Rayya meg Wrex a szimpi.. Esetleg a csirke az Eden-ről..
  • Istencsászár
    "Kíváncsi vagyok hogy néz ki a ruhája (minden ruhája:) nélkül..."

Kiváncsi is fogsz maradni:)
  • Devotus
    Sziasztok!

Idáig a beszélgetések alapján nekem is Tali a kedvencem :) Kíváncsi vagyok hogy néz ki a ruhája (minden ruhája:) nélkül...

Mellesleg volt másnak is problémája a galaxis térképpel a normandián? Végre enyém a hajó és repülhetnék...erre amikor belépek a térképbe, majdnem lefagy és csak a tiszta fekete képernyőt mutatja, meg felül a widow, aztán valami mást majd Milk way feliratot és visszadob. Gondolom ott kellene beállítanom, hogy hova utazok, de így nem igazán megy. Van amikor egy pillanatra bevillantja a képet de semmi használható :S Tudja valaki, hogy ez mitől lehet, és legfőképp, hogy hogyan lehet kijavítani? - Előre is köszi!
  • The Protector
    Neked is igazd van Riddick.De aki játszani akar az úgyis vhogy elére.WAREZ.És tényleg törölve lett a hszm.
  • Istencsászár
    1, Garrus Vakarian
    2, Shepörd
    3, Tali'Zorah nar Rayya
  • SötétBarom
    Én a "demot" egy infiltratorral nyomtam, de ha kijön itthon, sztem egy ilyen biotic arccal fogom nyomni..
  • SötétBarom
    :DDDD
  • csgj
    Ja, akkor már ki is találtam vmi nem flém témát. Kinek ki a kedvenc karaktere? Mindegy, hogy játszott/játszik vele, vagy csak infók, képek alapján... (Nekem Tali, tök jópofa, meg imádom a hangját)
  • csgj
    Akarod, hogy ezt is töröljem? :P Mert be lehetne fejezni a flémet, thx...
  • Riddick21
    Kár, hogy amire valójában válaszoltam, törölve lett, bár gondolom akkor is oda nyalnál, tök mindegy miről van szó. Amúgy itt mi a szándékod, hasonló mód szénnégyalázod magad, mint a filmes topikban?
  • lololol
    ha jobb helyre költöznék, akkor lenne törvénytelen
    itt minden legális =D
  • Sephi
    Latom máshol is ugyanígy beszelsz az emberekkel.
    Nem tanultál , stílusod ugyanaz maradt.
    Paraszt.

• ricsa008
    elgurult a gyógyszer?
  • Riddick21
    asszem talán vmi "protection" volt a neve, passz, tuti, hogy nem Te voltál. Warez létjogosultságáról pofázott, meg arról, hogy anyuci pici fiai pofátlanul arra büszkék, hogy megveszik.
  • Riddick21
    jóember, ez nem Neked ment, írt ide valami másik arc, nem láttad az üzenetét? szerintem moderátor törölhette, vagy ha van ilyen, akkor ő maga, nem tudom, de mire megfogalmaztam a sajátomat, már a Tiéd volt ott helyette... (bár erre rájöhettél volna az idézetekből is)
  • csgj
    Neked mi a jó fene bajod van?! Ha nem veszem meg, a nyamvadt warez verzióval se fogok játszani, mert akad! De ez a játék MEGÉRI, és, ha hajlandó vok kompromisszumokat kötni grafikai beállítások terén, MEGVESZEM. Ha nem megy így, akkor a tört verziót is LETÖRLÖM! És fogd vissza magad...
  • Mr. Perfect
    Akinek van gépe, van internet előfizetése annak nehogy már 7000 forintos játék luxuscikk legyen!
  • Mr. Perfect
    Azt azért nem írtam, mert az elég egyértelmű. Ja és arra még majdnem három hetet kell várni.
  • Riddick21
    Kezdődik...

Srác, egy valamit érts meg, próbáld meg felfogni a csökevény agyaddal: ha valaki -ahogy te írod, idézem-: "nem teheti meg h ennyi pénzt adjon egy játékért", akkor az NEM JÁTSZIK vele. Ennyi, ilyen kurva egyszerű. Mert nem teheti meg, te írtad, b+!
    Nem áll módjában, érted? Nem járok Ferrarival, mert nem tehetem meg, de ezért nem is lopok egyet. Ezen állás szerint ma, 2008-ban Magyarországon luxuscikknek számít az eredeti játék, ez van. Költözz el, én azt csináltam. De ne lopj! Amit csinálsz, az törvénytelen, csak épp fel sem fogod. Szánalmas vagy, ne mondd, hogy "van határ", mert pont te vagy az, akinél nincs.
  • csgj
    Ja, kösz, így tényleg sokkal gyorsabb, csak a game úgy hagyja a textúrákat, mintha minimumon lennének... És hát az vmi borzalmasan ronda. Egy mosottas pacni lesz az egész. De egy ilyen mosottas pacninak még jobban kéne mennie a gépemen :P Megnézem medium-on, hátha úgy annyira nem ronda már, és még normálisan megy... Vagy lejjebb veszem a felbontást, nemtom... Meg akarom venni, és játszani is akarok vele :P De diavetítéssel nem fogok játszani... Ehh..
  • gyuri12
    Vedd le a textúrákat minimumra,lépj be,aztán vedd vissza high-ra,és akkor(talán) nem fog szaggatni...
    Néhány UE3-as játéknál bejött nekem.
  • csgj
    Hát... Szomorú vok, mert nem szabadna megvennem a gamet, és a "másik" verzióval se kéne játszanom, mert borzalmasan akad. Eddig még elviselhető volt az akadás, de a Feros rendszerben csatázás közben vmi eszméletlenül akadni kezdett a game... Erre mondják, hogy olyan, mint a diavetítés. :S Pont nekem sz*r, aki november óta várja a játékot, és egyébként minden más szempontból nagyon bejön a game... :(
  • Drizzthsz
    Júni 19 a mostani megjelenési dátum, magyar felirattal.
  • ricsa008
    a magyar CD Galaxis-al mi a helyzet?
  • Mr. Perfect
    Ha bátor vagy akkor ebay, ha nem annyira akkor direct2drive (itt nem adnak dobozt hozzá, csak letölteni lehet), vagy amazon.com, az európai megjelenés után a legjobb pedig: http://www.game.co.uk/
  • SötétBarom
    Ez engem is érdekelne.. Olyan oldal kéne, ahol lehet előrendelni, és van postai utánvétel :)
  • SötétBarom
    A második rész egy imperium galactica klón lesz már
  • ricsa008
    nos meglett a játék és úgy döntöttem hogy ez lesz a 2. játék amit megrendelek. csak kérdés hogy hol érdemes?