11074
-
#2305 pdfben letölthető a kézikönyv:) -
Drizzthsz #2304 Ok, de akkor nem lesz kézikönyvem, meg ilyesmi. Mondjuk ezzel a megfontolással akkor baszok rá, ha valami 20 oldalas izével kiszúrják majd a szemünk... -
PunkZoli #2303 grain off
amúgy a játék nagyon jó, csak verziótól független bugokat tartalmaz:\ ami miatt nem lehet tovább menni -
#2302 hmpf.. -
#2301 megy magyar kártyával is -
#2300 Nem, Sopronban lakom.. Bécs 30 perc kocsival =) Meg járok is eleget (mint korábban említettem, pl kaját venni.. Azt mondjuk nem Bécsbe :DDD ) -
zpeti #2299 kikapcsolható a film effekt? engen egy picit zavar, bár ez nem ront igazából a játékélményen. -
#2298 :D
majd junius idusán:) -
#2297 bécsben melózol vagy mi? -
#2296 Kötelező darab. Azonnal rendeld meg.PONT. -
#2295 Most kérded? Bár sztem válaszomra érthetetlen választ adtál:D -
#2294 Davidus, akinek van USA creditcardja.. yeah..
Én csak a június 6.ot várom, miután ha a labanczoknál lehet kapni olyat, ami nem német nyelvű, elszaladok és megveszem :] -
#2293 Kötelező. -
#2292 Valaki írhatna egy első benyomásos véleményt, h mien lett... van e olyan mint a Witcher vagy valami... terület bejárhatóság összehasonlítása x játékkal stb -
#2291 :)) -
#2290 Megvagyok, köszi.
Sötét Baromnak igaza van, Miről is van szó? Valamiről lemaradtam. -
Drawain #2289 Film effekt, bár nekem ez pont tetszik. -
zpeti #2288 hello.
grafikáról érdeklődnék... Nekem a játék egy kicsit szemcsésnek tűnik, nem teljesen éles a kép. Találkozott vki ilyen problémával? Full maxon minden effekt és 1680*1050 felbontás... ötlet vkinek, hogy miért szemcsés a kép? vmi effektet ki kellene kapcsolnom? -
#2287 nem,..lsd. Davidus :) -
#2286 Per pillanat nyilván csak huszárokat láthatsz, mivel még nem jelent meg -.-
bah. -
#2285 Rosszul tudod, nem készítettek hozzá magyarítást (nem is lenne értelem, meg ilyen rövid idő alatt nem is lehetne), várd meg a hivatalos megjelenést és akkor bezserezhető lesz. -
#2284 Üdv: Hát igen tudom, s várom, de úgy tudom a meglévőhöz is volt magyarítás készítve, mert úgy jobb lenne, amúgy jó a játék, de azért nem lenne rossz ha kicsit törve de magyar lenne, vagy várunk...
Köszi. -
Hoz_Hun #2283 Játék megjelenése Magyarországon Junius 19. Magyar felirattal lesz kiadva.
Remélem ez kielégítő válasz volt. -
#2282 hol vagy dante...már megint csukott szemmel közlekedsz,...vagy csak én látok mindhol huszárokat? :/ -
#2281 Sziasztok !
Jó a játék nagyon, csupán azt szeretném, hogy az Angol beszéd és Angol szöveg írásnál nem lhet Magyar szöveget olvasni:
Mondták: Lehet Magyarosítani - Honosítani a szöveget:::::s olvastam hogy van rá lehetőség, de nem volt letölthető :-(
Kérem valaki mondja meg honnan lehet letölteni, vagy egy linket adjon meg, vagy küldeje el emailban: Nagyon jó lenne!!!
Illetve ha kész lesz a Magyar beszédes is arra is kiváncsi vagyok! -
Hoz_Hun #2280 Szép az alsó részén a no warez felirat csak sajnos semmit sem ér, ahogy az elmult pár oldalt végigfutottam. Kéne egy link a bannerba a warezos topikhoz ha van ilyen. -
#2279 thx. Akkor jól sejtettem :) -
#2278 "Szerintem valahol a Lower markets környékén kellene lennie"
ott van valahol -
#2277 nem jó, vírusos
Amúgy egy gyors kérdés, valaki tud segíteni?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van a citadellál egy olyan quest, amikor egy játékgépet megvizsgálva felfedezzük, hogy a pénzt átirányítják valahova. Azt mondja, hogy le tudom nyomozni, hogy merre van. Addíg eljutottam, hogy valahol a Ward Access Corridorban kell kavarnom. Na, de merre van ez a hely? Néztem mindenhol, de ilyesmit nem találtam... Szerintem valahol a Lower markets környékén kellene lennie :S
Már csak ez a questem van a citadellán, jó lenne 100%-os teljesítéssel eljönni innen :D -
Gascan #2276 Fekete galaxymappal mit lehet csinalni?? -
#2275 ja, ja nincs olyan, hogy ide ne menj...vagy valami érdekesebb hely, mert mindenhol "hozzádigazítva" találod az ellent...abszurdum!
taky: nem a lot szinthez igazításával van baj -
MrAndree #2273 Na igen. Gothic-ban is az volt a szép amikor rögtön az elején rossz fele fordultam és belefutottam valamibe ami egy harapással elintézett. Aztán 10 szinttel később visszamentem és levertem a dögöt. :) Oblivion legnagyobb marhasága volt a hozzáigazításos dolog. Persze mondjuk kicsit behatároltabb játékoknál /mint Kotor/ nem zavaró, hiszen ott nem enged rögtön bárhova menni így annyira fel se tűnik, hogy hozzád hasonló szintű ellenfelekkel küzdesz. Gondolom Mass Effect is ilyen. -
#2272 a lootot a szinthez igazítja:D
kipróbáltam. cseateltem lvl20-as karit, és az elején Eden Prime-on lvl 4-5-ös cuccok potyogtak. -
#2271 ennél a hozzáigazításos szarságnál nincs nagyobb barmoság amit kitalálhattak,..egyszerűen nincs értelme tápolni, mert mindig "hozzádigazítja" az ellenfeleket...tulajdonképpen nincs értelme a játéknak....kb. mintha hiába tolod a diablot, folyton 1. szintű maradsz...annak a fejébe állítanám a baltát amelyik vadmarha kitalálta...legalább is játékfejlesztés közelébe nem engedném.-.! -
#2270 igen. viszont a monszterek szintjét is hozzád igazítja:P -
#2269 Lehet a bolygó felszíne felett repülni?És van multi? -
#2268 Ez itt egy nagy rakás lószart sem ér, azt tudod, ugye?!! :D
A többi kari fejlődését/hozzállását nagyban befolyásolja, miket teszel és mit beszélsz velük, ergó, hjiűba mentegetsz, más eredményt fogsz kapni jócskán, mintha tovább toltad volna, vállalva az aktuális döntésedet. :D
Ehelyett érdemesebb végigtolni a kariddal még1x legalább, monduk most merőben ellentétes jellemként (már könnyű, mert lev50 fölé érhetsz, ha jól toltad elsőre és onnan indulva megy, mint kés a vajban egész 60-ig minima). -
sikerb #2267 Csinálnék én ugyan olyat, de totál elfelejtettem hogy csináltam. Természetesen nem emlékszem a számokra. :)))) -
#2266 ehh dehogy lehet:D
milen lenne már lvl20-as karival kezdeni a játékot:D
de ha nagyon megszeretted a régit, akkor csinálj egy ugyanolyat új játékban. XP-t meg pénzt cheatelhetsz neki rengeteget:D akkor csak a felszerelést kell újra megszerezni(bár a citadelán már kapni egész OK cuccokat:D odáig meg nem nehéz) -
sikerb #2265 Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, nem tudja-e valaki, hogy a karaktert ki lehet menteni, hogy ne keljen másikat csinálni, ha új játékot szeretnék kezdeni?
Előre is köszönet!