Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ahha... értem már. Ezért megy olyan gyorsan a PC-s verzió elkészítése. Nem is csoda, hogy már májusban itt lesz 😄 De sztem halasztani se fogják. Amúgy néztem a Demiurge hivatalos oldalán, hogy pl a Bioshock-on is dolgoztak...
Igazság szerint valami olyan új bannerban gondolkodtam egy ideig ahol Shepardra ráhekkelek egy sisakot, mert úgy is mindenkinél máshogy néz majd ki.
u.i.: hülye vagyok nem ötödjére játszom, hanem már annál többször. Csak az elsõ karakteremmel végigvittam 4x és van 3 másik karakterem. Ha vége a játéknam nem lehet ugyan folytatni de ÚJRAKEZDENI vele igen. Azaz szintet felszerelést képeségeit pénzét, mindent megtart. ELsõre nem is enged 50 szint fölé (bár el lehet érni). Egyszer végigjátszva unlockolja a lvl60-at. Így új felsezreléseket szerezhetsz ami csak 50 fölött van. A szintedhez igazítja az ellenfeleket, úgy hogy 60 durván lehet nyomulni.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Amúgy igen. kb 20-40 óra között van a játékideje, függ attól ki mennyire rohan illetve ki mennyi idõt szán a mellék küldetésekre. Én most játszom ötödjére és még nem untam meg. PCs limitált kiadásról, még nincs fáma, anno Xboxon360-on nagyon furán ment. Azt írták csak elõrendelésben (én is így tettem szert rá), de késõbb írták páran és én is láttam neten, hogy még utánna is meg lehetett venni. Amúgy egy vicc, mert én a Limitált Editionomat Angliából rendeltem és postaköltséggel együtt ugyan annyi volt mint itt a sima.
A legjobb játék amivel valaha találkoztam. Fõleg azoknak ajánlom akik szertték a KotOR-t meg a Jade Empire-ét.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Köszönöm a válaszokat.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
esetleg meg kéne nézni milyen a sárgás betûkkel.ami a dvd borítóján is van.lehet rosszabb lenne...

az meg,hogy nem lehet választani,hát,elég gáz :S
Ezt most jól megaszondtam, de értitek, na.
Ja, és nem tudom szóba került-e már, többen aggódtak, hogy esetleg vista-only terméket csinálnak a dx9 alapú játékból, de a hivatalos fórumon megerõsítették, hogy nem, marad szép xp-kompatibilisnek. (Bár lehet, hogy lesz néhány választható dx10 feature)
Valahogy én is így vagyok vele (mondjuk a filmet még csak nem is láttam, de már régóta tervben van), illetve nekem a mûfaj még beleférne, ellenben én próbáltam a demót, az alapján lett volna még rajta finomítanivaló.
Az Overlordon én jelenleg is gondolkozom, remélem kitart egy darabig az akció.
Éppen most dicsértem egy másik topikban is õket, többek között egy másik kiadványuk kapcsán is megemlítve õket:
"A magyar forgalmazó korábbi terveivel ellentétben a játék angol nyelven látott napvilágot, a tervezettnél kicsit magasabb áron, viszont ezeket ellensúlyozandó, a forgalmazó ajándék DVD filmet ad hozzá:"
Forrás: CD Galaxis (Egyébként a Heat c. filmrõl van szó.)
A boxos változatban ezek szerint nem volt magyar felirat. Jó lenne, ha itt is választható lenne, mert nem nagyon szeretem, ha a beszélt és írott nyelv eltér egymástól.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Nagy felbontású textúrák
Szabadon átszabható kontrol-séma
A játékos a biotikus képeségeket billentyûkhoz kötheti, így akciódúsabb lesz a harc
Új kódtörõ minijáték
Új inventory rendszer és kezelõfelület, könnyebben lehet a fegyvereket és a páncélokat rakosgatni.
Ennyi mindenben fog különbözni asszem ez nem kevés.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Jah, itt sg-n volt egy EA-s cikk...
"És a végére jöjjön az igazi ász: a Bioware sikeres RPG-je, a Mass Effect hamarosan betámadja a PC-ket is, ám az EA mára folytatást tervezgeti. A kiadó megszerezte a Microsofttól a forgalmazási jogokat és máris kiadták a "parancsot" a második rész elkészítésére."
Folytatást is?? Klassz, eddig még nem hallottam errõl... De azért várható volt, ha már xbox360-on is folytatják. 😛 Talán a 2. rész már egyidõben jön ki a konzolverzióval 😄