FlatOut: Ultimate Carnage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
Igen, meg lehet majd venni,de még nem írják, hogy mennyi lesz.

Attila889
értem azért köszi

berczely
Hát nem nagyon emlékszem a 2-ben milyenek voltak azok az emberkilövõsök de sztem hasonlók!
Van dártz,baseball,bowling,kacsázás,magasra lövés,tûzkarikán átlövés,focikapuba belövõs,sí ugrás,amerika focis stb. kb ennyi, ennyire emlékszem, ennyi volt a Carnage Mod-ban.

Attila889
tudom,tudom de milyenek azok a küldik ahol az emberket kell kilõni? 😄
Vannak újjak vagy régiek?

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

berczely
Azt a sí ugrást hogy tudtátok megcsinálni?

berczely
Hát minden versenyt pontra kell csinálni megvan adva mennyi kell a bronz,ezüst,aranyhoz.
Van verseny ahol zúzni kell pontra a kör és a helyezés itt nem nagyon számít inkább a pont.
Van olyan hogy idõre be kell érni a checkpointhoz mert felrobban a kocsid.
Vannak ezek a mini játékok ahol a kilõtt emberel kell szórakozni itt is a pont számít.
Derby is van itt is szintén a pont számít.

Kacsázásnál akkor nyomjátok a ctrl-t, amikor még nem ért hozzá a vízhez a csávó. Pont elõtte kell, nem amikor már hozzáért. Szerintem nem olyan vészes az, ki kell tapasztalni.

Attila889
és milyen új dolgok vannak benne? 😊

Mekkora zúzás volt... de azért elsõ lettem és
sikerült szerezme, ,indegyikbõl legalább egyet
😄 XD ::

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

berczely
Carnage Mod az új és nagyon jó!

Attila889
Hello.Vannak új pályák,autók? 😄
Jah meg új extrém dolgok(amikor az emberkét kikell lõni)

Ezek szeént tévedtél mert már bent is van 😄 XÐ <#pias><#hehe>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

bertino
nm, bár engem itt a modik nem szeretnek tulzottan, szal lehet nem egybõl fog megvalosulni a dolog 😄

Köszi! <#eljen><#worship><#taps>

bertino
itt jelenleg max a moderátorok a portások, írok nekik.

Jahh... Csak nincs portás 😞
Vagy legalábbis nem nagyon mutatkozik.
AntiHero a téma indítója a portás?

bertino
ez mehetne is bannernak.

grebber
Magasugrással is szenvedtem de ott összetudtam görcsölni a 128-at. 130 valamennyi lett.De ne kérdezd hogyan.

Next PC upgrade: 2022

Köszi! <#eljen><#worship>
Igen 😊 Fraps-al kiloptam aztán Paint 😊
A méretre zsugorításhoz pedig a Cover XP
progit használtam 😊 Szeréntem egész jó lett
csak a házigazda nem tudom miért nem reagááál 😞((

fery02
Ehhez Print Screen + Paint is elég volt ugye? 😄
De ennek ellenére talán ez a legjobb mind közül. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

berczely
A magasugrásos dolgot hogycsináltad meg?
Amikor 128m kell a bronzhoz?Elsõ sorban van én azzal szenvedek és a kacsázással is...

grebber
Na Carnage mod végére értem.
A vízen kacsázás az nem sikerült a minimum szint sem sehogysem.

Nem tudom ki itt a házigazda de igazán benyomhatná már bannernak valamelyiket ha nem nagy erõfeszítés.::

fery02
Ha ilyen gépem lenne, én se bírnék tõle elszakadni.

berczely
A Carnage mod nagyon jó!
Egész nap nyomtam tegnap is alig bírtam elszakadni tõle! XD

bulba
A Steam és a Games for windows live összeférnek egymással?

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

bertino
na, ez zsír, akkor steamen meg lehet majd venni ?
szinte tuti nem lesz 8k, mint szeretett hazánkban...

ollie
lol, a Steam ma ezzel fogadott:

"Because we love vehicular mayhem, we're happy to announce the Flat-Out 3: Ultimate Carnage will be coming to Steam in August. We just put up the new Coming Soon page, which has an HD trailer worth checking out."

Valakinek meg kéne mondani nekik, hogy ez nem Flat Out 3 😊))

Nekem a directx frissítés megoldotta ezt a problémát. Nem biztos, hogy a VGA kártyád kevés.

fery02
BANNERBA VELE!!

Egy kicsit lekicsinyítettem, hátha így jobban illeszkedik a fajléchez 😊::

#809 -re valaki?

Bannernek? 😊

grebber
Ehe faintos ez a Carnage mod.Fõleg a derbykben hogy lehet felvenni cuccokat.
Van pl a vízes fos na az egyátalán nem megy 600 a minimum azt 480 a maxom 😞

fery02

DarkSector
Valóban te is észrevetted?<#zavart2>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

fery02
Más gémnél lehet, hogy nincs, de mindig lehetnek kivételek.
Az meg feltûnt, hogy ennek nem így kéne mûködnie. <#idiota>

DarkSector
Ez érdekes más gémnél ilyen nincs.
Ennek nem így kéne mûködnie.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince of Máté
pedig igaz... Átváltasz egy másik profilba akkor kezdheted elölrõl a játékot. Nem tudom mitõl van, talán majd egy patch segít

fery02
Most szerinted direkt írok "hülyeségeket", fõleg smiley-k nélkül. -.-
Legjobb rendszer a Flatout 2-ben volt, mikor is nem jegyezte meg a játék, hogy legutóbb ki játszott a játékkal (még ilyen hülyeséget), hanem rögtön a fõmenüben kiválaszthattuk 2 kattintással a profilt. Nem úgy, mint ebbe a kurvalassú (számomra) gusztustalan live rendszerben. Régen voltak igazi jó játékok.

DarkSector
Az lehetetlen.

fery02
Ezt én mind tudtam. Én csak annak az okát szeretném megtudni, hogy miért van az, hogyha felhasználót váltok a játékon belül, akkor ez elõzõ lenullázódik.

igen..de csak akkor ha be vagy jelentkezve a live -ba

gandrus
Nem kell menteni, automentés van a játékban.

a live rendszer az ingyenes és akkor teszi fel mikor felrakod a játékot (ami nekem nem bolti). Menteni csak akkor lehet ha csinálsz egy accot a livon (ezt lehet játékon belül is).

fery02
Nekem azt mond meg, hogy te hogyan tudsz bejelentkezni. Bolti játékod van? Tényleg csak így lehet menteni? Mert akkor rohadt nagy kib@szás ez a live rendszer.

hy... meg tudná mondani valaki azt hogy miért dob ki a játék 1-5 perc után? ha nem jelentkezek be a live-ba akkor nem csinálja de persze akkor meg nem tudok menteni.köszi

arty
vedd meg?

Forza.

bertino
fail.