1256
  • fodorpetii
    sziasztok! nekem egy olyan gondom van hogy letöltöttem a jatékot és Rip-esen szedtem le, és a letöltött fájlban csak bizonyos "data.arc meg data1.arc fájl van....probaltam átirni iso. ra azt se olvassa ugy be se rar. mit lehet vele csinalni? valami progi esetleg:S köszikeh szépen....
  • SrAta
    sziasztok!
    A játék, hova menti a mentéseket?
    Hogy lehet Offline profilt csinálni?
    Mert egyfolytában nyaggat, hogy csináljak live profilt!
    De én offline profilt szeretnék
    Kösz
    SrAta
  • ollie
    uhh
  • Synit HUN
    LOLmán :D
  • davidragon
    ehh :D
  • fery02
    epic f...
  • arty
    az Fallout3 ...
  • zoliii
    Sziasztok! Itt van a magyarosítás hozzá: FlatOut 3 hun Még nem sikerült meg magyarosítanom, mert nem értem a leírását, hogy hol mit kell bepipálni, de hátha valaki rájön. Sok sikert hozzá.
  • fery02
    Nem igazán tudom, mert most lett új gépem és igyekszem bepótolni az elmúlt 2 év játék lemaradásokat (van köztük elég sok játék), és a Flatout multihoz úgyis fizetnem kéne ugye az eredetiért, eredeti játékot meg ritkán veszek. Szóval nem biztos, hogy most lesz ebből még valami, majd később. :)
  • arty
    mikor fogsz amugy multizni? mert a mostani akcioban szvsz 1:1 át tudnám cserélni a 360as változatom a pécésre ... kiváncsi lennék mennyien nyomják aktivan.

(miket is beszélek :D - dehát a multi vonz, lévén az elsővel iszonyat nagyokat játszottunk...)
  • fery02
    Erre nem gondoltam. :)
  • arty
    pécén ingyenes a multi, ergo ott tuti többen nyomják :)
  • fery02
    Majd írhatok, de most ahogy írtad ezeket, elgondolkodtam rajta, hogy egyáltalán megvegyem-e, mert gondolom PC-n sem másabb a játék.
  • arty
    ha majd multizol, irsz némi tapasztalatot?
    mennyien vannak, milyen a társaság, milyen a netkód, live belövése ...

xbox360-on 5-10 ember játsza lájvon :( (amikor én próbáltam)
  • fery02
    Jól van, igazad van. Sokat tudok értetlenkedni. :)
  • arty
    Miért ne engedé?

Ha nem warezolsz:
    - megveszed a játékot
    - végigjátszod a szinglit
    - fellépsz lájvra, beirod a szériaszámot és multizol

Miben más, ha az első két pontot másolattal teszed?
  • fery02
    Így van. Csak, hogy vajon a másolt játék elmentéseit engedné-e folytatni. :) Na mind1, majd meglátjuk. Köszi mindent!
  • arty
    és hol itt a gond? ha megvetted, beirod a dobozon levő szériaszámot és beregelsz lájvra és onnantól multizol is.
  • fery02
    De én az eredeti játék megvásárlásával egyúttal ki is akarnék majd menni a netre, hogy online is játszhassak. :D
  • arty
    nem változtatsz cd kulcsot! hiszen amig nem mész netre, be sem kéri a játék a szériaszámot tudtommal!
  • fery02
    Ezt csak egy módon tudhatjuk meg. :)
    Csak mert így, hogy nem biztos, így nagyon kedvem sincs vele játszani, mert annyira viszont nem izgalmas játék, hogy 2x is végigvigyem, csak gondolom hátha valaki már megtapasztalta már, hogy hogy reagál a LIVE a CD kulcs változtatásra.
  • arty
    szerintem menne, hiszen cd kulcsot CSAK a live-ra csatlakozáskor kell megadnod, azaz nem hamis kulcsal nyomod most sem.
  • fery02
    Azt kérdezném, hogy ha a másolt játék nem eredeti CD kulcsával végigjátszanám a játékot, akkor később, ha megvenném a játékot, folytathatnám-e az elmentéseimet, vagy új játékot kellene kezdenem? Azért kérdezem ezeket, mert nem tudom, hogy ez a LIVE pontosan hogyan reagál a "másolt vs eredeti" ügyre. :)
  • gematta
    valaki feltenné a magyar nyelvi fájlokat megköcce
  • fery02
    Miért?
  • DarkSector
    jó szar ez a féjlút karcag
  • arty
    (amugy gears of w topikban voltak 'okosságok' de elég összeszedetlenül)
  • arty
    Lehet h lehet.

szivesen vennék egy Magyar Live tutorialt és ahogy egyre több Games for Windows Live játék jön, sztem hasznos lenne mindenkinek ...
  • bulba
    Régebben valamelyik topicban írta valaki hogy, simán lehet a külső hivatalos honlapról is regelni, ahol mindenki kiválaszthatja a megfelelő (ahol van szolgáltatás) zónát.
  • arty
    lehet h valami módon aki ért hozzá be tudja hekkelni magát multiba, de az átlagot keményen megtévesztik :(
  • Maxtreme
    jaja :/
    Ráadásul a játék dobozán ez fel kéne tűntetni nemde? :/
    Valaki jóhiszeműen megveszi a mp miatt (magyarok közül) aztán jön a nagy pofáraesés..
  • arty
    mármint a live-ra gondolsz? jah, mi magyarok megszivtuk keményen :(
  • Maxtreme
    Csak a multi le lenne ennyire gázos, lehet beneveznék rá..
  • fery02
    nincs
  • Synit HUN
    Szinkron? Frankón? Van benne egyáltalán beszéd? :D
  • arty
    olcsobb, mint tervezték és végül szinkron is lett
  • bertino
    cdgalaxisnál 5390 most.
    már vásárolhato, csomagküldés 29.-e környékén csak.
  • fery02
    Remélhetőleg hamarosan én is írhatom ezt.
  • RYO21
    high on nyomom vazze és egyáltalán nem laggol
  • fery02
    Szerintem itt úgy van, hogy eleinte még könnyű dolgod van, aztán automatikusan nehezül a játék...