FlatOut: Ultimate Carnage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
ÁÁÁÁÁÁááááááááááááááááááááááááááááááá
El küldheted!!!!!!!!
LOL

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bertino
nem, de hasznos info kösz 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

poppe
szevasztok! feltettem a játékot, és a flatout 2-ben használt profilom már benne volt, és elérhetõ az összes autó és összes pálya... ez így normális??

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

DarkSector
KB 100kb, úgyhogy azért mondtam, hogy privátba lazán be lehet csatolni...<#finom>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
THX ha küldesz..

DarkSector
C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Local Settings\Application Data\FlatOut Ultimate Carnage

DarkSector
Minnya megnézem...

fery02
Aha, na és hol tárolja?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

DarkSector
Hitok...
Kellene mentés valakitõl, akinek van már több autója, mert meg szseretném nézni õket..
Ha valaki lesz szíves elküldeni, akkor küldje el egy privátba, vagy töltse nekem fel valahová..THX

arty
melyik az a 2? 😄

Forza.

Peetboy
Crysis-ban sincs DX10 effekt, az egész DX9-re épül. Csak nagy Hype volt az egész.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

pff 😞

MerlinW
"Hmm azt hittem van Dx10 módja is. Így viszont pláne nem sok értelme volt újracsinálni 😄"

Na. most az a két plusz csilivili effekt aztán nagyon fontos😊

[merlinw.org]

arty
persze, jó lett volna. bugbear forumán megirták, h az EMPIRE (kiadojuk) nem akart már költeni a játékra ... 😞 az ostoba manágerek nem látták a potenciált ... 😞

Forza.

Lobsterman
Nem. De azt hittem azért olyan lassú sok embernél 😊

bertino
flame.

Csak szerintem manapság az a minimum hogy tesznek bele normális internetes multi támogatást egy ilyen játékba ,ahol lehet szervereket keresni stb...és nem mindenféle parancsokkal kell szervereket létrehozni,meg csatlakozni...De tudod te hogy mirõl beszélek,csak játszod a hülyét...<#szomoru2>

én is tudom... <#sniffles>

arty
dx10 mod minek kellett volna? h még lassabb legyen ??? 😄

Forza.

arty
beirtad a haverod IP cimét és kapcsolodtál hozzá, lanon vagy interneten, külsõ program se kellett hozzá!

haverod hostolt: flatout.exe -host
te kapcsolodtál: flatout.exe -join=haverod_ip_cime

marha bonyolult volt ... 😄

Forza.

Maxtreme
hamachi 😊

Jó biztos meglehetett oldani valami progival,de én arról beszélek hogy nem tettek bele semmi online multi-t,mint amilyen 2. részben is van!Ilyen külsõ progi meg engem nem érdekelt...

gabi89
Tényleg lehetett persze nem alapból hanme volt vmi online kieg. hozzá (persze nem hivatalos) mi is azzal toltuk az elsõ részt 😊

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

ÁÁÁÁ

Lobsterman
Na errõl beszélek.

Egyébként meg maxon van minden, nem lebutítottan tolom, mielõtt valaki azzal jön hogy azért csúnya nálam 😄

bertino
de lehetett 😛
mi is nyomtuk 7en.

Lobsterman
Hmm azt hittem van Dx10 módja is. Így viszont pláne nem sok értelme volt újracsinálni 😄

Az effektek nagy része el van rontva. Pl tükrözõdés sok helyen(üvegházakon vettem észre az egyik pályán) nem a valódi környezetet követi hanem oda van neki téve egy kép hogy nesze ezt tükrözd. Meg nem tudom olyan kaotikusnak tûnik az egész. Mintha nem lett volna koncepciójuk hogy hova milyen shader kell, inkább beraktak minden shadert egymás hegyére-hátára hogy így majd biztos szép lesz. Hát nem lett az. Technológiailag fejlettebb az tény de hogy nem szebb az is biztos.

ja,lanon oké,de interneten nem lehetett nyomni :/ arra gondoltam 😊

arty
természetesen volt multi az elsõ részben is ...

Forza.

fery02
Majd szólj már légyszi, hogy neked elbaszódik-e az elõzõ profil, ha átváltasz másikra! Köszi!

arty
volt benne, meloban ezer meccset lenyomtunk vele - nemtom honnan veszed h nem volt 😮

Forza.

Inkább adnák ki a flatout 1-et multival,na azt még meg is venném <#smile>
Az 1. rész rohadt jó volt...Nem is értem hogy lehettek ilyen hülyék hogy nem tettek bele <#wilting>

Nincs nehézségi fokozat llítás? ... lol dejó. Azt a home dolgot meg megnézem mindjárt! Köszi! 😉

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Maxtreme
Nehézségi fokozatot sehol.

Home-al elvileg (de írja is alul)

A játékban hol lehet a nehézségi szintet állítani? Ja,és még valami! Hogy a pékbe tudok még egy profilt csinálni a jelenlegin kívül?
Köszi a figyelmet és a válaszokat!

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Maxtreme
Beza.
ha kicsit tájékozódtál volna ismertetnéd a tényt miszerint ezt a rajongók "könyörögték" ki pc-re..

Az 1 más kérdés hogy ennyi idõ után tehettek volna bele némi újdonságot, de sebaj.

Istencsászár
"akkor 4ezer forintért mert az még fer lett volna."

hajrá...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Viselkedj...

Mióta megjelent ( 1 éve ) mindenki tudta hogy ez nem új réjsz, ez egy javított, felújított FO nextgen konzolra... arról senki sem tehet hogy vak ember módjára vártad, vagyis fogalmad sem volt hogy mi ez a játék... és még te vagy felháborodva?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Prince23
Ugyan már, még is kiveszi meg ezt a .... ? Ez egyszer jó végigvinni, azt kész van. ennyi volt a FOTC.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ha jót akartok magatoknak, ne vegyétek meg, ott vannaka wrz törések, arra jó pont eza játék 😊

én letöltöttem de még ki se próbáltam a játékot 😄DD
Lord RZA a PUNK
sõt, a kurva anyját azoknak a fasszopó készítõknek, erre a rakat szar fo2 másolatra vártam 1 hónapot + torrenteztem 2õt . baszódjanak meg, szerintem yót röhögnek hogy egy kis munkával elérték azt hogy az olyan majmok mint arty (apukája?) a jobb fo3 reményében majd megveszik látatlanba ezt az 3 gigás patchnek csúfolt szart. basszák meg, maradhat a wow........pedig már kezdtem örülni h vmi lefoglal ismét

Lord RZA a PUNK
iszonyat nagyot csalódtam...úgylátom más is

8800gt-m van, meg van mind a 2 flatout eredetiben és valahogy olyan összeszedetlen ez az új grafika...
Véleményem szerint inkább örüljünk hogy kaptunk egy ilyen játékot. Aki nem örül, az nem veszi meg. Ez így mûködik.
Senki sem kényszerít minket arra hogy játszunk.
Szerintem viszont velem együtt akad más is örül neki, hogy piacra került.

Azzal viszont én is egyetértek, hogy talán észszerûbb lett volna, ha kicsit dolgoznak még rajta és egy új részt kapunk kézbe.
De ettõl még örülök ennek a résznek is, mert flatout imádó vagyok.

gabi89
Nem fikázza senki csak csalódtunk,de ennek ellenére sokan játszanak vele ahogy én is csak nincs akkor élmény mint a második résznél.(Ez a bomba mod tetszik benne 😄)
Jobb lett volna ha kiadnak valami +módokat hozzá vagy egy carpack-ot mondjuk online vásárlással.Vagy ha már kiadták ezt akkor 4ezer forintért mert az még fer lett volna.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Lehet, számomra viszont e játékokat követõen valahogy nagyon szinten aluli ez a stílus. Nme tudom különösebben megindokolni, hogy miért, ez csupán amolyan érzés.

www.gamedroid.hu

Én nem értem ,hogy miért fikázzátok ennyire. Sztem csak a 7000Ft-os árral hibáztak nagyot. Ez nem flatout3, hanem egy feljavitott változat, ami valamivel tényleg jobb mint az elõzõ.

fery02
Nem, tudjátok mit, fölösleges szólnotok, ennyit errõl a játékról. Ugyanis érdekes dolgot tapasztaltam: mivel öcsém is létrehozott egy profilt, ezért ugye vissza kellett váltanom a live-ban az én profilomra. Örömmel fogadtam, hogy teljesen reset-elõdött. Mintha nem is játszottam volna a játékkal. Minden verseny elveszett, 5000 pénzrõl indulok, autó nélkül. Ezek után vissza váltottam öcsém profiljára és nocsak...az is reset-elõdött. -.-
Szóval minden profil váltásnál az elõzõ profil reset-elõdik. Az még érdekelne, hogy ha eredeti volna a játék, akkor csinálná-e ezt, mert tulképp semmi garancia sincs ellene, úgy meg fõleg, hogy még csak fel se jelentkezhetünk Live-ra M.o-ról. Számomra az év csalódása, további jó szórakozást ezzel a "jó gépen, egy profillal kiváló, amúgy rakat szar" játékkal...
Pedig majdnem elgondolkoztam, hogy megveszem...nagy lóf@szt ezek után. 😄 Ha ezen múlna a Flatout3 akkor se érdekelne. Különben is, ott lesz majd PC-re a Burnout Paradise. 😛 (bár az is box átírat lesz, de remélem nem live-os lesz :|)

Pedig elég neki a 8600GT, csak: szûrõk nélkül és 1024-ig. Egyébként kijött a vitality-s változat kisebb erõforrásigénnyel
Szerintem elég neki a 8600GT nekem pl 1024x768 ban 2xaa val max beálitássokkal 30 fps alá ritkán megy a 2 pedig eggyeltalán nem ment 60 alá a pocim egyébként C2D E4400 és 3GB ram