FlatOut: Ultimate Carnage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
El küldheted!!!!!!!!
LOL
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Kellene mentés valakitõl, akinek van már több autója, mert meg szseretném nézni õket..
Ha valaki lesz szíves elküldeni, akkor küldje el egy privátba, vagy töltse nekem fel valahová..THX
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Na. most az a két plusz csilivili effekt aztán nagyon fontos😊
[merlinw.org]
Forza.
haverod hostolt: flatout.exe -host
te kapcsolodtál: flatout.exe -join=haverod_ip_cime
marha bonyolult volt ... 😄
Forza.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Egyébként meg maxon van minden, nem lebutítottan tolom, mielõtt valaki azzal jön hogy azért csúnya nálam 😄
mi is nyomtuk 7en.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Az effektek nagy része el van rontva. Pl tükrözõdés sok helyen(üvegházakon vettem észre az egyik pályán) nem a valódi környezetet követi hanem oda van neki téve egy kép hogy nesze ezt tükrözd. Meg nem tudom olyan kaotikusnak tûnik az egész. Mintha nem lett volna koncepciójuk hogy hova milyen shader kell, inkább beraktak minden shadert egymás hegyére-hátára hogy így majd biztos szép lesz. Hát nem lett az. Technológiailag fejlettebb az tény de hogy nem szebb az is biztos.
Az 1. rész rohadt jó volt...Nem is értem hogy lehettek ilyen hülyék hogy nem tettek bele <#wilting>#wilting>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Köszi a figyelmet és a válaszokat!
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
ha kicsit tájékozódtál volna ismertetnéd a tényt miszerint ezt a rajongók "könyörögték" ki pc-re..
Az 1 más kérdés hogy ennyi idõ után tehettek volna bele némi újdonságot, de sebaj.
hajrá...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Mióta megjelent ( 1 éve ) mindenki tudta hogy ez nem új réjsz, ez egy javított, felújított FO nextgen konzolra... arról senki sem tehet hogy vak ember módjára vártad, vagyis fogalmad sem volt hogy mi ez a játék... és még te vagy felháborodva?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Senki sem kényszerít minket arra hogy játszunk.
Szerintem viszont velem együtt akad más is örül neki, hogy piacra került.
Azzal viszont én is egyetértek, hogy talán észszerûbb lett volna, ha kicsit dolgoznak még rajta és egy új részt kapunk kézbe.
De ettõl még örülök ennek a résznek is, mert flatout imádó vagyok.
Jobb lett volna ha kiadnak valami +módokat hozzá vagy egy carpack-ot mondjuk online vásárlással.Vagy ha már kiadták ezt akkor 4ezer forintért mert az még fer lett volna.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
www.gamedroid.hu
Szóval minden profil váltásnál az elõzõ profil reset-elõdik. Az még érdekelne, hogy ha eredeti volna a játék, akkor csinálná-e ezt, mert tulképp semmi garancia sincs ellene, úgy meg fõleg, hogy még csak fel se jelentkezhetünk Live-ra M.o-ról. Számomra az év csalódása, további jó szórakozást ezzel a "jó gépen, egy profillal kiváló, amúgy rakat szar" játékkal...
Pedig majdnem elgondolkoztam, hogy megveszem...nagy lóf@szt ezek után. 😄 Ha ezen múlna a Flatout3 akkor se érdekelne. Különben is, ott lesz majd PC-re a Burnout Paradise. 😛 (bár az is box átírat lesz, de remélem nem live-os lesz :|)