FlatOut: Ultimate Carnage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez megjelent ps2-re(meg a 2,3)????

Jaka
Ha kikapcsoljuk azokat a brutális effekteket, akkor a játéknak nem lesz mire olyan nagy a gépigénye

Maxtreme
Mondjuk aki min/mediumon akar játszani, annak ez a progi full fölösleg. Ilyen beállítások mellett szinte semmivel nem szebb mint a fo2, viszont jóval lassabb.
Gyengébb vassal rendelkezõk szvsz maradjanak az elõdnél.

Lobsterman
Oké, csak gondoltam megkérdezem miután minden második post a gigantikus gépigényrõl szól. Kicsit elbizonytalanított 😄

bertino
persze, csak nem maxon.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Lobsterman
AMD x2 3800+ proci, Asus GeForce7900gs, 2 giga 800as ram mellett vajon el fog futkározni szaggatásmentesen?

Jaka
Aki multizni akar, az vegye meg a boltban akármennyibe is kerül. Amúgy én warezellenes vagyok

Peetboy
Házhoz szállítja a posta ,gondolom.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Jaka
A processzorja nem bírja

sparrow35
És ezt hol lehet átvenni?

I want to be a mighty pirate ever!

sparrow35
Ne beszélj már hülyeségeket... Norbi56: menni fog az.

I want to be a mighty pirate ever!

Peetboy
Olvass vissza. Nincs benne LAN, ezért nem lehet vele Hamachizni. A multizáshoz cd kulcs kell, ezért meg kell venni.

Peetboy
Én is Boxra venném meg ha lenne Boxom, mert a pc-m gyenge nagyon.

Hihi!

Online vagy hamachin hogyan lehet vele játszani?
Istencsászár
Nincs túl nagy nyüzsi😊, én majd boxra, mert pécém ehhez már kevés:/

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

skyli991
Flatout2 jobb volt. Nagyon jól ment maxon és szép is volt a grafika. Ez szerintem csak maxon szebb mint a régi, de nagy a gépigénye.

Jaka
Akkor most mikor fog megjelenni? Holnap?

skyli991
Megnéztem és szerintem minimumon nem a procitól nem fut olyan jól, mert nem megy 100%-on, csak olyan 60-70-en.

Bence94
igazad van még nem próbáltam ezt de a p4 semmi már tervezem egy core2 e6750-es beszerzését.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Maxtreme
Hát a p4-et húzhatod ahová akarod, manapság az már 0.

skyli991
3,2-es HT procim van. Ha felhúznám 3,6ghz-re vagy 3,8-ra jobban menne? Van rajta vízhûtés és most is 35°c a hõmérséklete.

Maxtreme
7800GS-en nem is lesz, plána ha 1 gyengébb cpu van mögötte. (márpedig mivel AGP-s rendszerrel rendelkezel, ez nagyon sanszos.

skyli991
Hello! Kipróbáltam és azthittem hogy jobban kéne mennie, mert vírosos a gépem, vagy már régi az xp, de látom hogy a 7800gs(AGP-s) kevés neki.
1280*1024-en minden lowon se volt teljesen folyamatos. 😞

norbi56
Dicsak akar a krízis oan gépigénye vanXD

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Prince23
Kikiálltási, elsõ megjelenési árként ez a játék 3990-et ér. Nagyon sokért fogják adni 8 k-ért :S Nem ér annyit szvsz.

bertino
kicsit zavaro tényezõ továbbá, hogy nagyobb a gravitácio, nem szállnak olyan sokáig és olyan magasra a verdák, mint pl. a 2.-ben.
Reméltem, hogy a burnout után ez a game nem követi ezt a trendet, e van pici sajnos, szerencsére nem látszik a hatása olyan nagyon.

de odapörkölök valakinek valamely hátsó kerekére teljes erõvel, olyat dob rajta, hogy én is alig bírom követni <#idiota>

bertino
fu mekkorát zuztam, sztem nem lett olyan borzalmas, tuti megveszem.
talán az élsimítás nem tetszik neki, de derby-ben mikor az elsõ csattanásnál a fél társaság kihal a mezõnybõl, ott azért néha megáll a kép 😄D

berczely
Ajj bazzeg mondom 30 alá nem megy szal a legroszabb esetben is amikor olyan hatalmas zúzás van dugó meg minden szír szar repked akkor olyan 32fps de am ha megy a verseny 40-60fps

De am tök8 nem vitatkozok jólfut és kész...

arty
4850essel durva is lenne ... 😊

na, senkinek nem kell eredeti? rendelném már 😄

25font a 2db FOUC + 3 font posta = 28font x 300ft (lehet kevesebb lesz, egyelõre ezzel számoltam = 8400ft / 2 = 4200ft / játék !

sztem ez már korrektebb ár ...

Forza.

Maxtreme
és a 30 olyan jó? lol... Fõleg 1 autóversenynél..

(na majd mindjárt az jön hogy 25 felett mind1)

berczely
30 alá nekem nem megy

Maxtreme
Mindenkinek megy maxon, az 1 más kérdés hogy hány fps-el..

arty
lóf*szt ilyen, csak megszépültek az emlékeid 😊

---

Valaki nem akar Flatout UC-t rendelni velem? Meglenne 4200-4300forintért az angoloktól, ha feleznénk a postát ... elvileg 1 hét alatt megjönne.

Valaki?

Forza.

berczely
Hát érdekes egy game!
Nekem még csak most jött le de kicsit csalódtam nekem megy maxon 8xAA 1440x900 high minden és majdnem ilyen a 2-nek a grafja is<#szomoru1>

berczely
Hát ezaz hogy nincs de magyarázol össze vissza<#banplz>

arty
Angliai árak ...

15font, azaz 4500ft. (Szállitanak magyarországra, egy ezres a posta.)

cdgalaxis, anyád.

Forza.

Jaka
ki mondta hogy megvan?????

berczely
Sztem Jaka-nak megsincs a játék<#idiota>

Maxtreme
"LAN lehetõség nincs beépitve, hamachi igy nem játszik."

Ó a f*szba...

Maxtreme
Jaja.. ahogy elindítod a gamet, írja is hogy bejelentkezett a rendszere.
(elõtte regelni keltet ofc)

Mielõtt valamit írsz Jaka, nem árt kicsit tájékozódni 😉

arty
sztem most fejezd be ezt a sok baromságot 😊 csak dezinformálsz itt mindenkit...

a live keretprogramot a játék felteszi, ha nincs fent. ehez még nem kell internet.

utána, amikor multizni szeretnél, kell létrehoznod egy live profilt, amihez két dolog kell:
- live elérés magyarországon (amit közöl a böngészõd, hogy magyarországról nem lehetséges!)
- flatout uc cd kulcs, tehát meg kell venni a játékot

LAN lehetõség nincs beépitve, hamachi igy nem játszik.

Forza.

Ram az kell neki, 1.4Gb-t zabál high-on 1024-ben fsaa nélkül.
Jaka
Dehogyis. Külön program, tehát le kell tölteni

Jaka
A powerupok szerintem csökkentik a realizmusát a játéknak

Jaka
Akkor biztosan a procid nagyon erõs és az kiegyenlíti a mérleget (vagy sok ramod van)

Maxtreme
Ahogy a játékot elindítot, fut vele a live is.

Jaka
nem lehet Magyarországról telepíteni?? CD kulcs nem kell hozzá.
De kell a Games for Windows Live program!!!!
Idézem:
"A Games for Windows Live telepítése elengedhetetlen, nemcsak azért hogy multiban nyomjuk, de azért is hogy maga a játék elinduljon"

Akkor, ha nem volt érthetõ, én 8600GT-vel tolom HIGH-on, hiába írkálják, hogy az a minimum config... és fersze no FSAA.
Maxtreme
Minden megszokás kérdése. Nekem a 2-é is nagyon fura volt elõször (mintha kb 1 dobozt irányítanál 😊 )

Az UC-ben meg egyes autók marha nehezen fordulnak ahogy észrevettem.

Jaka
Az 1-nek meg borzalmas irányítása volt