FlatOut: Ultimate Carnage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyengébb vassal rendelkezõk szvsz maradjanak az elõdnél.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Online vagy hamachin hogyan lehet vele játszani?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
1280*1024-en minden lowon se volt teljesen folyamatos. 😞
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Reméltem, hogy a burnout után ez a game nem követi ezt a trendet, e van pici sajnos, szerencsére nem látszik a hatása olyan nagyon.
de odapörkölök valakinek valamely hátsó kerekére teljes erõvel, olyat dob rajta, hogy én is alig bírom követni <#idiota>#idiota>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
talán az élsimítás nem tetszik neki, de derby-ben mikor az elsõ csattanásnál a fél társaság kihal a mezõnybõl, ott azért néha megáll a kép 😄D
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
De am tök8 nem vitatkozok jólfut és kész...
na, senkinek nem kell eredeti? rendelném már 😄
25font a 2db FOUC + 3 font posta = 28font x 300ft (lehet kevesebb lesz, egyelõre ezzel számoltam = 8400ft / 2 = 4200ft / játék !
sztem ez már korrektebb ár ...
Forza.
(na majd mindjárt az jön hogy 25 felett mind1)
---
Valaki nem akar Flatout UC-t rendelni velem? Meglenne 4200-4300forintért az angoloktól, ha feleznénk a postát ... elvileg 1 hét alatt megjönne.
Valaki?
Forza.
Nekem még csak most jött le de kicsit csalódtam nekem megy maxon 8xAA 1440x900 high minden és majdnem ilyen a 2-nek a grafja is<#szomoru1>#szomoru1>

15font, azaz 4500ft. (Szállitanak magyarországra, egy ezres a posta.)
cdgalaxis, anyád.
Forza.
(elõtte regelni keltet ofc)
Mielõtt valamit írsz Jaka, nem árt kicsit tájékozódni 😉
a live keretprogramot a játék felteszi, ha nincs fent. ehez még nem kell internet.
utána, amikor multizni szeretnél, kell létrehoznod egy live profilt, amihez két dolog kell:
- live elérés magyarországon (amit közöl a böngészõd, hogy magyarországról nem lehetséges!)
- flatout uc cd kulcs, tehát meg kell venni a játékot
LAN lehetõség nincs beépitve, hamachi igy nem játszik.
Forza.
De kell a Games for Windows Live program!!!!
Idézem:
"A Games for Windows Live telepítése elengedhetetlen, nemcsak azért hogy multiban nyomjuk, de azért is hogy maga a játék elinduljon"
Az UC-ben meg egyes autók marha nehezen fordulnak ahogy észrevettem.