FlatOut: Ultimate Carnage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Szebb mint a 2 az tény de csak elveszi a többi gametõl a drága értékes idõt hizs már anno végigtoltam.
Remélem lesz Flatout 3!
Next PC upgrade: 2022
arra próbáltam célozni, h a játék árából mennyit ér az új játékmód : keveset sztem 😊
és megvettem volna, ha lett volna egyetlen ember is, akit érdekelt volna 4200ért... 😞 de mind1, megveszem 360ra a héten, még olcsóbban...
Forza.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Flatout 2-be nem lehetne átírni õket? XD
Csak zavar engem ez a shader modeles hülyeség
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Kááááár 😞
Pedig eddig az összes Flatout megvan eredetiben 😞 :'(
De ha még el is indulna akkor sem hinném hogy élvezhetõen futna, sokkal nagyobb a gépigénye mint a 2-nek.
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
OFF:lenne egykis problémám Ripen leszedtem a játékot feltelepítem crackeltem minden oké elindítom kiirja a beállitási konfigurációkat majd ok gombra megyek majd fekete képernyõ pármásodperc és ezt a hibaüzenetet addja:.
köszönöm elõreis a segitséget de szerintem már a vgammal lesz a gond dx10, vista,nvidia g6200 as
leírná vki h egy <#lama>#lama> is megértse?
<#help>#help><#wave>#wave>
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Van verseny ahol zúzni kell pontra a kör és a helyezés itt nem nagyon számít inkább a pont.
Van olyan hogy idõre be kell érni a checkpointhoz mert felrobban a kocsid.
Vannak ezek a mini játékok ahol a kilõtt emberel kell szórakozni itt is a pont számít.
Derby is van itt is szintén a pont számít. "
sztem próbálkozhatsz de lehet maxon nem viszi!
Olvastam, hogy nagy a gépigény.. Egy 2.7es kétmagossal, 2GB rammal meg egy 7600Gt-vel érdemes próbálkoznom???
Aztán mára elég ennyi mert a koncentrálás miatt legyengültem<#idiota>#idiota>
Basebball: (mind a 3 ütés hazafutás azaz kiment a pályáról a labda <#eplus2>#eplus2>)

A másik az "csak" 158,96m lett.
Az ugrásom amiért aranyat kaptam
Megpróbálom elmondani mi a lényeg.
Kb 60-65 fokban kell kilõni a faszit majdnem hogy az út végén lévõ deszkák nekicsapodása elõtti pillanatban majd egybõl utánna megint megnyomni az ugrás gombot és ezután nem kell nyomni semmit. (én mindig nyomtam de felesleges)
A videó felvétele után direkt ezek betartásával ugrottam 6-ot.Az ugrások eredménye (162,65-168,15-161,32-162,33-165,07) Szóval csak figyelni kell a leírtak betartására mert én is kicsi a szöveg feljebb tettem máris akadályokba ütköztem ami lelassított.
Remélem tudtam segíteni!
Miután kilõtted az embert, már jöhet is az ujabb ctrl, nem kell vele ilyen sokat várni. Próbáld ki!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.
Pedig csak dierk ide csináltam én hogy ugrok mert eddig csak bronzom lett 😄
Jól is jött a videó mint a 3 ugrás aránylag jó lett fõleg az utolsó.