1256
-
#976 Ez meg olyan mintha rossz lenne a crack de ha eredeti akkor nemtom! -
#975 Ctrl vagyis amivel nitrózol! -
#974 szarügy. -
#973 Sorry h itt kérdem meg de a flatout 2-ben a kaszkadőrmutatványokban hogyan kell kilőni a sofőrt? (melyik gombbal) Mert már próbáltam a kéziféket és a sima féket is de nem történik semmi. Nos? Thx a választ... -
vizesgabi #972 pls nézzétek meg mer nemtoom iderakni a fórumra -
vizesgabi #971 http://www.verarjufrom.gportal.hu/picview.php?prt=398175&gid=2430848&index=1 -
vizesgabi #970 ittvan: -
vizesgabi #969 -
vizesgabi #968 itt egy nagyob -
#967 ehh, még kisebbe nem tudtad volna... ? -
vizesgabi #966 -
vizesgabi #965 bocs, fáradt voltam és hülyeségként írtam le az egészet:S szóval megvettem a játékot, felraktam megy rendesen, és ha versenyezni megyek a kép vibrál, éna átlátszó mellékelek egy képet. a Directx felvan rakva, a driverem is a legújabb, a videókártyám a Nvidia Gforce 8600 Gt 256os memóriával, elvileg simán mennie kéne vele, de nem ez az első game amiben ijeneket csinál, csak itt a legidegesítőbb. a Képen nézzétek ha abal felső sarokban vanak olyan fák ami az előttelévő tér előtt látszanak, és a kocsitextúrűiból is hiányzik egy csomó -
davidragon #964 Magyarul így nézne ki valahogy, az én fordításomban:
---
Megvettem a játékot, feltelepítem megy is rendesen, viszont ha versenyre próbálok menni, akkor a kép ?átlátszó? a kocsiknak pedig nincs teteje. Feltettem a directX-et is, de így sem működik.
---
Kedvencem a direct# volt. -
#963 vagy legalábbis magyarul. -
#962 Mi se tudjuk mi van, hacsak nem tanulsz meg helyesen írni. -
#961 Ez a hsz most így formailag így késő este, fáradtan eléggé ütött. :D 3x olvastam végig, mindvégig mosolyogtam. :)
Először is: mit vettél te meg? A másik meg, hogy milyen videokártyád van, és, hogy fent van-e hozzá a legfrissebb driver? -
vizesgabi #960 srácok, olyan ogndom van h megvettem zsír új ddvt, és felrakom megy simán, amikor meg rámeek bármien versenyre, a kép olyan h az ót átláccó a kocsiknak nincs teteje meg ijenek, a direct#et felraktam és nemtudom h mivan:S:S:S:S:S -
#959 Úgy ok. :)
De úgy, hogy csak tulajdonképpen egy HiRes patch, úgy semmiképp :) -
#958 Ha előtte nem lett volna egy olyan nevezetű játék, hogy Flatout 2, akkor viszont simán megérné. :)
Én meg lehet úgy vagyok, hogy majd egyszer ezt veszem meg, ha már akkora fasz voltam, hogy nem vettem meg 2000-é a Flatout 2-őt. -
#957 8k-t nem ér meg. -
#956 A megoldás annyi, hogy 1 darab felhasználót szabad csak használni!!!
Amúgy valaki akinek megvan a játék eredetiben tájékoztathatna, hogy ott van-e ilyen gond. -
#955 vszeg nincs offline live profilod ... -
#954 állítólag valami gáz van xlive-al. -
#953 miért nem menti el a játékot -
davidragon #952 És igen! Sikerült! Megvan az összes carnage pálya aranyra.
Kár, hogy semmilyen bónusz nem jár érte... -
#951 Na emberek kipróbáltam most a Flat Out UC-t és nekem nem tetszik annyira. A napsütéses pályák szépek, de a többi még sötétebb lett, mint volt. Mert sok benne az árnyák. Az utók szépen csillognak, de a 2-ben se volt rosszabb.
Az irányítás valóban jobb lett mint a 2-ben ami volt és hamarabb utolérni a többieket, ha lemaradok, mint a 2-ben ahol mindig a nyomomban voltak.
Az én gépemen akad mint a fene még Lowon is, 1024x768 alatti felbontáson meg nem szoktam játszani, mert az ronda a '17-es CRT-men.
Szó mi szó, marad a FL 2 játékra, az is nagyon szép és elfut maxon a gépemen.
-
#950 vicc -
#949 Ha amerikai székhelyű cégtől veszel valamit, akkor úgy hivatalos, hogy fizetsz vámot. A Valve meg nem fog ezzel trükközni. Próbáld ki, fel fogják számítani a vámot neked is (én már nem egyszer vásároltam Steam-en keresztül). -
#948 én ha fizettem valamit online, pontosan annyi volt, amekkora ár fel volt tüntetve adott programban vagy oldalon.
hajszálra annyit vont le a kártyáról. -
#947 Vám. Mi a meglepő benne? -
#946 vám ? :D -
#945 Ma jelent meg a Steam-en a hirdetés, a játék 50 dolcsi lesz, vagyis kb 8000Ft ott is. Sőt, erre még jön a vám is (asszem 20%), vagyis még drágább lesz, mint itthon boltban. :(( -
davidragon #944 Eleinte én is csak éremre mentem, de maximalista vagyok. -
#943 A chilli pepper-ös elég lehetetlennek tűnik, a flatmobilos sztem meglehet.. Én nem stresszeltem magam az aranyokkal, csak az éremre mentem mindegyiknél(kivéve a bonus car-osokat).. -
davidragon #942 Kettő kivételével mindegyik carnage pályát megcsináltam aranyra.
Az utolsó Flatmobile-os és a Chili Pepperes Figure8-as pálya csak ezüstre sikerül... Ezek megvannak valakinek aranyra? -
#941 minek ? a gáz-fék-jobbra-balra-nitróhoz ? -
Bmx01 #940 létezik a játékhoz már magyarosítás?? -
#939 köszi!!!! -
#938 mindkettő fakehomály-szemkiégető BLOOM-os szutyok ehez képest :) -
#937 LOL olvasd le jobban amit írtál :) "(én mindig nyomtam de felesleges)". Erre írtam hogy nem felesleges hanem nem szabad. A felesleges azt jelenti hogy nyomhatod de nem érsz vele semmit. Na mindegy, ezen nem veszünk össze. Még egyszer köszi a segítséget