1256
-
#896 hmm értem.De engem azért érdekelne...hátha találok benne újdonságot :D
Csak zavar engem ez a shader modeles hülyeség -
#895 A 2 sztem jobb volt. Ez a játék elég idegesítő lett. Főleg hogy ugyanazt kell csinálni. -
#894 én kiakartam próbálni de csak Shader 3.0-as kari kell neki :(
Kááááár :(
Pedig eddig az összes Flatout megvan eredetiben :( :'( -
#893 Elég gyerekes ez Batman féle masina. Ezzel repülni kéne,a többi autóhoz képest ez kilóg a sorból. -
#892 Mármint az sms-re gondoltál? Hiszen te akartad megvenni eredetiben. -
#891 szimplán annyit ír, hogy a VGA-d nem támogatja a gamet, szűk szavakban. -
#890 Szerintem is a videokártya nem tetszik neki.
De ha még el is indulna akkor sem hinném hogy élvezhetően futna, sokkal nagyobb a gépigénye mint a 2-nek. -
#889 felpakolhatnák igazán steamre már. -
once #888 hello
OFF:lenne egykis problémám Ripen leszedtem a játékot feltelepítem crackeltem minden oké elindítom kiirja a beállitási konfigurációkat majd ok gombra megyek majd fekete képernyő pármásodperc és ezt a hibaüzenetet addja:.
köszönöm előreis a segitséget de szerintem már a vgammal lesz a gond dx10, vista,nvidia g6200 as -
#887 Magától fog menteni a pályák végén! -
gettobuxa #886 skacok, most akkor mi van ezzel a live-val? hogy lehet menteni a játékban? én csak a sima offline részét szeretném végigjátszani.
leírná vki h egy is megértse?
-
#885 The Dark Knight
-
#884 a 2000 forintból azért jár 350 :D -
#883 A carnage mod a jó benne! -
#882 no kipróbáltam a játékot. Így kb másfél óra játék után nekem semmi érdemleges ujítás nem tűnt fel a 2-höz képest, csak az, hogy van egy pár plusz effekt, no meg jó nagy a gépigény. Ez a játék megér 2000ft-ot, mint az előző rész, többet nem.... -
#881 Akkor felejtő.. Majd ősszel visszatérek rá, akkor veszek valami combos VGA-t így több év után :) Addigis marad a FO2 :) -
#880 "Hát minden versenyt pontra kell csinálni megvan adva mennyi kell a bronz,ezüst,aranyhoz.
Van verseny ahol zúzni kell pontra a kör és a helyezés itt nem nagyon számít inkább a pont.
Van olyan hogy időre be kell érni a checkpointhoz mert felrobban a kocsid.
Vannak ezek a mini játékok ahol a kilőtt emberel kell szórakozni itt is a pont számít.
Derby is van itt is szintén a pont számít. "
sztem próbálkozhatsz de lehet maxon nem viszi! -
#879 1024/low/ 30fps -
#878 Visszaolvastam pár oldat, de uncsi lett.. Mi az a carnage mod?
Olvastam, hogy nagy a gépigény.. Egy 2.7es kétmagossal, 2GB rammal meg egy 7600Gt-vel érdemes próbálkoznom??? -
#877 Carnage mod!És új autók,grafika stb.
Olvass vissza! -
#876 Nézegettem a képeket, ez egy az egyben flatout 2-nek tűnik.. Valaki kifejtené nekem, hogy ez miben más? -
#875 És kosárban is elértem az aranyat eddig csak bronzot sikerült!
Aztán mára elég ennyi mert a koncentrálás miatt legyengültem -
#874 Field Goal: (ennél a rekordom 13:79!!! )
-
#873 Hehe egyre jobban belejövök az ezüstös dolgok is egyre jobban bearanyozodnak.
Basebball: (mind a 3 ütés hazafutás azaz kiment a pályáról a labda )
-
#872 Jaja szép ez már siugrás:D
De ez is :D
-
#871 FAQ-ba vele :D -
#870 ezt minek nevezzem síugratás
-
#869 Hát nekem sokkal kevesebb az arany...csomó bronz van :s de majd ütyködök! -
#868 Nekem így áll a Carnage mod 5 versenyt nem is csináltam meg ugyis megvan a 1,5 milla.
-
#867 megvan
-
#866 Újabb két ugrásom egyik az 163méteres lett ami aranyat ért :D
A másik az "csak" 158,96m lett.
Az ugrásom amiért aranyat kaptam
Megpróbálom elmondani mi a lényeg.
Kb 60-65 fokban kell kilőni a faszit majdnem hogy az út végén lévő deszkák nekicsapodása előtti pillanatban majd egyből utánna megint megnyomni az ugrás gombot és ezután nem kell nyomni semmit. (én mindig nyomtam de felesleges)
A videó felvétele után direkt ezek betartásával ugrottam 6-ot.Az ugrások eredménye (162,65-168,15-161,32-162,33-165,07) Szóval csak figyelni kell a leírtak betartására mert én is kicsi a szöveg feljebb tettem máris akadályokba ütköztem ami lelassított.
Remélem tudtam segíteni! -
#865 Na nekem megvan csinálva minden a Carnage Mod-ban csak a legeslegutolsót nem akarja feloldani mert nincs elég pontom így most szenvedek hogy ami bronz lett megpróbálom ezüstre megcsinálni...kb 50ezer kéne még -
#864 Nem sok kellene a 160m -hez
-
davidragon #863 Egy tipp ide is:
Miután kilőtted az embert, már jöhet is az ujabb ctrl, nem kell vele ilyen sokat várni. Próbáld ki! -
#862 Na ez jó!
Még egy kis gyaorlás és nekem is meglessz!
Kössz a videót!! -
#861 Nekem meg csak tornaórán :| -
Loufee #860 nekem a magasugrás csak az 1-ben ment :D -
#859 Itt megnézhetitek a videot -
#858 Magasugrás videom. Ezüstöt sikerült összeugranom.
Pedig csak dierk ide csináltam én hogy ugrok mert eddig csak bronzom lett :D
Jól is jött a videó mint a 3 ugrás aránylag jó lett főleg az utolsó.
-
davidragon #857 Á, van bannerünk!