FlatOut: Ultimate Carnage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello
nem tudom elinditani a játékot be creckeltem és semmi .nem tudna valaki segiteni mit csináljak?
Prince of Máté
<#eljen>

Ha neki bevált akkor miért beszélsz ostobaságot hogy a kártyája rossz? 😊
nem a crack a hiba!!!!
SZAR A VIDEÓKÁRTYÁD, VEGYÉL ÚJAT!!!!!

berczely
Nagyon jó game!!!Végigtoltam már a FlatOut 2-t ezt is végigfogom mert nagyon zsír zúzni benne!

Esetleg bannernak...

Akinek ilyen gondja van probálja másik crackel,nekem bevált.
gabi89
Nekem is ez jött le,hogy könnyebb legalábbis semmivel nem nehezebb volt,hogy én is az utolsó körben nyertem meg.Persze hátulról.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Nem kell idõmérõ, de pl a 2-ben ugy volt a rajtrács, ahogy a bajnokságban az aktuális állás visszafelé. <#wow3>

szerintem is nehezebb, mert például van olyan új ellenfél, aki tökre kiszámíthatatlan. pl: az a Lei Bing, vagy kicsoda van hogy uccsó, de néha meg még én sem tudom megverni

My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.

fery02
Mert lusta vagy, és nem vagy hajlandó végigfutni az idõmérõket, ez a jutalom. 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Prince of Máté
Talán mert ha az elsõ helyrõl indulnál mindenkit leköröznél + nem lenne semmi roncsolás.

egyébként azt nem értem miért mindig 12. helyrõl kell indulni. ez alapból egy nagy sz*pás, semmi logika nincs benne.

jogos, igazad van

arty
felemás a nehézség. a véfe felé pokoli nehéz nyerni, a másodikban az elején volt ilyen, utána lecsollapodott az ellenfél 😊)

(mármint a karrier elején, nem egy-egy verseny elején)

Forza.

Így van, zúzás mindenek felett! <#idiota>

grebber
Hát pedig nekem sokkal könyebbnek tünik.
Ha utolsó helyre kerülök valami baki miatt akkor mitha bevárnának pik pak utolérem õket.
Viszont a ugrabugrálásoktól full elszoktam 😄 Azokba jócskán bele kell lendülnöm.

Next PC upgrade: 2022

bertino
szerintem se épp a legkönnyebb, agresszívabb az AI.

de lehet zuzni akkorát egy versenyen mint más gameba sehol se szerintem...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Könnyebb??? Hát lehet hogy csak én játszottam régen és kiestem a gyakorlatból, de ez sokkal nehezebb lett szerintem. Az új 4 ember elég szívós lett. Szerintem nehezebb.

Más mit mond? <#kerdes>

Jaka
Figyelem!
Akik most pénteken (aug. 8) részt akarnak venni a FlatOut 2 derby bajnokságban, azok 19:00 elött legkésõbb 5 perccel gyülekezzenek http://flatout-clan.netipar.hu weboldalon!

grebber
Szebb is lett de könnyebb is.Rágebben a Flatout 2nél irtam is hogy szinte csal a gép mert karambol után ezerrel visszaelöz pik pak.Ittmeg ha bénázok is 3 körösbe pl utolsó körben uccso helyrõl lazán meg lehet nyerni.

Mindegy itt a szépségre mentek 😄

ollie
NEM

fery02
Ec-pec-kimehetsz... 😄

arty
nem feltétel

Forza.

Prince23
Azt hiszem igen

fery02
Egy láma kérdés következik. A "Games for Windows"-os játékok mind live-osak? :S

Prince of Máté
Ezt csináltam... A profilt felismeri, az õ beállításai érvényesülnek, de a carrier save nincs meg :\

DarkSector
egyazegyben kell fájlokkal együtt....
jah és mindent abba a nevû mappába kell tenni, ami a havernál.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince of Máté
Xlive mappa meg is van, a profilját is megtalálja ->bejelentkezek is, de a carrier save-je nincs meg ... Faszom kivan ezzel a Livval! :@

DarkSector
Csõ
C-re jobb klick, search ... és üssétek be, hogy xlive
Erre több mappa is ki fog jönni.
Ezeket sajnos mind át kell küldenie.
Ha én is megkaphatom, akkor szólj.
Elõre is köszönöm...<#worship>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince of Máté
Havernál nyomtuk kicsit a gémet, a Derbyt 100%-ra kipörgettük, és kéne a mentés, mert én az elején tartok....
Át is küldte a SaveGamet (localsettings\app data) de ez sajnos nem elég, csak az én profilomat találja :S
Valaki tud segíteni?

Jaka
Akik FlatOut bajnokságban részt akarnak venni, azok jelentkezzenek a www.flatoutp8.extra.hu oldalon

arty
itthon majd magyar felirattal jön ki

Forza.

Máté94
Tuti nincs😊
van ehhez a verzióoz magyarosítás? ha igen, megmondjátok honnan lehet leszedni?

hát éppenséggel igaz is ha a 2höz viszonyítunk

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

grebber
Nem azért csak mert sokan írták milyen nagy lett a gépigénye.

Jaka
Kösz, hogy jelentkeztél. De a FlatOut nem olyan játék, ahol fontos megérteni a szöveget. A race meg derby szavaknak csak tudod a jelentését

ezen most csodálkozni kellene azzal a konfiggal? 😊

grebber
Na én is kipróbáltam 1280x1024 minden maxon az a sivatagos hegységes pálya 24 fps volt a legkisebb érték nagyon nnagy tumultusba a max fps meg 60 volt.Nagyátalgba 30-50 fps között mozgott még véletlenül sem akadozott.

Peetboy
Rájöttem. Ha Single Player-ben akarok játszani akkor magyaritom. Ha multizni akarok, akkor angolul. 😊)
(Másképpen nem lehet)

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Peetboy
Most feltettem az 1.2 Patchot újra és jó lett. Utána a magyarítást és megint nem talál servereket ráadásul nem is lett magyar.
A magyarítás az 1.1 verzióhoz való. Nem tudom van-e már 1.2-es magyarítás.

éppenséggel nem nehéz megdönteni
valamikor még a gép is több pontot szerez

mejikrészek jelentek meg ps2-re és kb mennyibe kerülnek?

Jaka
töröld le a játékot, majd telepíds fel. És hanyagold az 1.1-es patch-et. Elég az 1.2

Synit HUN
Nekem is fent van mindkettõ de ezt nem tapasztaltam.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Peetboy
Majd én jelentkezek. Csak nem talál 1 servert sem a játék. Lehet a Patch miatt van.

Jaka
Valaki akar FlatOut 2 bajnokságban részt venni?
Aki akar az jelentkezzen a www.flatoutp8.extra.hu oldalon

poppe
már nyomtam egy uninstallt, meg egy flatout 2 uninstallt is a biztonság kedvéért...

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Prince of Máté
Na most egy kicsit leültem vele játszani, a játék tetszik, semmi bajom nincs vele végül is. Carrierben toltam kicsit, felállítottam egy derby rekordot<#zavart1>
Ezt döntsétek meg :

DarkSector
LÉCCI...<#vigyor>