1256
-
#1056 -
#1055 illetve mégis, a legkönnyebb beállítást a quit/exit menüpontban keresd -
#1054 nem lehet -
#1053 heló, vki megtudná mondani h lehet-e fokozatot állítani a játékban és ha igen akkor hol, milyen menüpontban keresssem? Thx előre is érte... -
#1052 egen, fix60 egy egész más élmény :) sajnos, mivel boxon játszom fix30 van csak és azt is kevésnek érzem néha - a blur sokat segit, de azért 15fps-el képtelen lennék játszani, pláne lowon -
#1051 Tudom, hogy volna Flatout 2, csak meguntam, és letöröltem, mert mostanában teljesen maxon (lehet, hogy kisebb grafikán is, nem néztem) pár perc múlva mindig kék halállal végződött a játék, újratelepíteni meg nincs kedvem. -
xxxpaulxxx #1050 HÁt akkor majd ha új gépem lesz akkor próbáljuk ezt is ki!:) Azért köszi:) -
#1049 szvsz autós játéknál ez nagyon kevés. Bár kinek mi :)
De akkor már akinek gyengébb vasa van nyomja a FO2-t. Azért az maxon AA-val és AF-el 1280-ba szebb mint ez lowon. ..és a 6600GT simán megbirkózik vele. -
#1048 Csutka lowon nyomom a játékot 800*600-ba, így végülis tűrhető a sebesség (15-25 fps megvan) -
#1047 De ezenkívül még lehet refreshlock probléma is.
Másrészről 6600GT-vel neki se állj, mert menni fog lowon vagy 6 fps-el. -
xxxpaulxxx #1046 Hát nem tudom... a konfigurációm a következő:
amd athlon 3000+ nvidia 6600 gt 128mb videókártya, 1 giga ram...
Egyik barátomnak hasonló konfiggal simán megy.:( -
#1045 videokártya driver, hangkártya driver, directx, tuzfal, virusirto. vagy lehet még hardverhiba, összeszemetelt windows vagy kevés virtuális memoria :)) (lévén az üzeneted egy teljesen általános, szokványos windowsos SEMMI) -
#1044 Milyen vga-d van? -
xxxpaulxxx #1043
Ez nem tudjátok miért van rögtön a céglogók után?:S -
#1042 én már game.co.uk-ról rendeltem meg, mostanság kell valamikor megérkeznie majd, ha a postás is jofej lesz és hozza, ahogy kell.
de azért hasznos info, mert itt még olcsóbb. -
#1041 ha valakit esetleg érdekel, sendit.com ról postával együtt 3400ft és pár nap alatt ittvan :)
(thx to DanielT) -
#1040 még meg se jelent itthon :) (és akkor is pofátlanul drágán adják majd...)
de hátha van, aki berendelte kintről :) (3-4 ezerért) -
#1039 Mert senki se vette meg a játékot. :D -
RYO21 #1038 ? -
davidragon #1037 Na erre már mindenki csöndben maradt... -
#1036 Na majd nekem is valami ilyesmi gép kell, de még utánanézek a dolognak azért bővebben. A lényeg, hogy ez fusson jól... mert jaj de kemény lesz ez... -
pécést vett már valaki? lájvot meg tudta oldani? -
#1034 Nem, most vagy hülye, de nagyon. -
#1033 nekem is multhónapig ilyen gépem volt 3000a64 512ram(mert a másik 512t nem fogadta el alaplap csak egy slot volt jó :S) 6600gt abit an8ultra
aztán egyik nap megpusztult a vidkari csikos lett, és a 250gigás rendszer vinyóm is meghalt minden particióját buktam
ekkor jött hogy nem kisérletezek uj vidkarival mert lehet az alaplap vágta tönkre mindkettőt, nagyon jól kiszolgált ez a gép is, még mostanság is egész sok játékkal képes volt elindulni
és akkor rászántam magam egy uj gépre ami már régi álmom volt intel 8400 ati 4850 +2*2giga ddr2 ram, na ezzel a géppel minden jól fut eddig amit próbáltam 1280*960maxon, azért csak ennyin mert a crt monitorom sajnos csak ennyit bir
és hogy ne legyek teljesen off: ez a játék is jól megy a géppel, és nagyon tetszenek benne a robbanások megoldása, a pályák is szépek, az autók jól irányithatók szerintem tökugyanugy mint a FO2nél, már amennyire emlékszem, ezaz uj játékmód a sok felvehető poweruppokkal nagyon bejön, csak kicsit nehéz arany szintre csinálni a küldetéseket, én meg sajnos etéren nagyon maximalista vagyok szal szenvedgetek vele :)
a soundtrack meg még talán jobb is lett mint a FO2 esetében, szóval ha megjelenik a játék valami 2000ftos magasságban pl egy klasszikus, vagy 100% sorozatban én megfogom venni az biztos :) -
#1032 6600GT-vel viszonylag sokáig el lehetett lenni anno :)
Elég időtálló cucc volt.
Asszem először pont a TDU volt az ami lebaxta a biztosítékot nála :D (már azok közül amit nézegettem rajt akkoriban) (mondjuk annak cpu és memória is kell dögivel) -
#1031 Ha jobb gépem volna, és úgy válaszoltam volna, akkor mit válaszoltál volna?
Amúgy nekem is jobb lenne, ha nem futna, de "sajnos" ezen a gépen 4 éves pályafutása alatt nem igen volt még játék, ami ne indult volna. -
#1030 Másrészről meg valakit azért leszólni mert gyengébb géppel rendelkezik...Te sem lehetsz több 12-nél... (legalábbis agyilag biztos) -
#1029 Megnyugtatlak a tied sem sokkal jobb -
RYO21 #1028 te pofázol bazze akinek szar a gépe?
égyébként warez játékom van (hülye volnék megvenni :D) -
#1027 " Nagyon meg van tuningolva a gépem."
Szarból nem lehet várat építeni már bocsánat. Celeron, 7300.. mamár mind2 használhatatlan az új játékoknál. -
RYO21 #1026 jah elírtam 200GB-m van. A pro street high graf-on ~20fps
a crysis medium-on 15-20fps. Nagyon meg van tuningolva a gépem.
UI.: 64 biten 32es xpn és 32es vistán is próbáltam.... -
#1025 Majd fogok én csodálkozni, ha meglesz az új gépem hidd el. :D Nekem is megváltozik majd a véleményem. Könnyű lesz a jóhoz hozzászokni. -
#1024 Nálam a min fps amivel el tudok lenni az a 25. Ez is csak stratégiánál illetve splinter celleknél igaz. (ezekhez nem kell 300000 fps)
A többinél kell az a ~40 frame körüli érték ahhoz, hogy ne krvaanyázzak :))) -
#1023 Embere vállogatja. :D Lövöldözős játék esetében már 20-30 az alap nálam is, de én autókat billentyűzeten remekül elterelgetek 15 fps-sel...feltétele azért, hogy csakis arcade játék legyen. -
#1022 Grat xD
Ha Te 15 FPS mellett tudsz játszani 1 autóversennyel, csak gratulálni tudok xD -
#1021 Minek nekem duplarétegű lemez meg bluray, tökéletesen elférek DVD-n (ami ugye mint írta gabi nem nagyon bírja, szóval jobban óvom őket, mint öcsémet), ugyanis filmek engem egyáltalán nem érdekelnek (mondjuk ezért is férhetek el, mert nem foglalkozok filmekkel), duplalemezes játékok meg nem érdekelnek, mert szarul futnak a gépen xD. Még sok sima lemezes játék is szarul fut (Flatout UC).
Az tényleg igaz, hogy nevetségesen lementek a hardverek árai, az új gépembe én is legalább 500 gigát veszek majd. -
#1020 Én nekem is egy terrám van és jelenleg elférek emellett van vagy 200DVD (lehet több is most nem számotlam meg csak azért) és rengeteg CD a régi időszakból.DVD-vel az a baj,hogy hamar tönkremegy nem olyan mint régen a CD ,hogy jó sokáig olvasható rajta az adat.Igaz szerencsére eddig minden DVD-t betudtam olvasni,de mindenkinek rossz a tapasztalata a DVD-kel.
Na csak gondoltam leírom off vége :D -
#1019 Szemetet én sem.
ha vannak duplarétegű lemezeid, vagy blúréj netán, akkor dobj 1-et. -
Bmx01 #1018 hm
2éve vettem 80GB-os vinyót 15ezerért
most 500GB-os vinyó van 15ezerért
lassan beruházom egyre -
#1017 4 éve 120 GB-on gazdálkodok. Most is még van 20 gigám. Megoldás: ha már nem férek, kiírogatok lemezre, szemetet meg egyáltalán nem hagyok gépen.