FlatOut: Ultimate Carnage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Mentem pár kört néhány pályán, aztán töröltem. - És még mielött valaki nekiáll osztani: Itt van eredetiben az 1. és 2. rész is. Ez nem lesz, mert nem köll.
www.gamedroid.hu
Addig is megyek ezzel játszani a fostalicska 6600 GT-mmel, mert én még így is élvezem. 😛
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Az meg h csúnyább.. a szemeidet hova tetted? 😊
Egyébként hihetetlen számomra hogy megcsinálják ugyanazt a játékot más engine-el, lassabban fut(a Fo2 60 fps-nél kiakadt a régi gépemen is 😄), és még csúnyább is(ismét valószínûleg a Dx9 mód miatt de akkor is).
Annyira akad, mint ha Faterom õsrégi gépén indítottam volna. Még a menüt se láttam annyira beakad... Sõt egyre jobban. Egyszer eljutottam valami live menüig oszt annyi, fagyi, vagyis 0 fps.
Hihetetlen. Ezek után soha nem kell xbox átirat... Nem tudok vele játszani, pedig egyesek gépénél jóval erõsebb a konfigom, Nem értem...
Forza.
Szerintem senkinek.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Forza.
Te érveket nem tudsz produkálni, tehát huzhatsz elfele ...
üdv,
arty apukája
Forza.
ugyanazok a pályák... száni
Egyértelmûen azért ilyen mert konzol átírat.
Szóval itt tart a 4 éves gépem, mikor a Flatout 2-õt teljesen maxon, über felbontásba, élsimítással játszom? 😞 Nagyon érdekelne más olyan játékos is, aki hasonló sza..., izé konfigurációval (bár sokan örülnének ennek a gépnek is) tolja a játékot, mint amivel én. Valószínûleg ennek egy XP újrarakás se lenne orvosság, egyszerûen itt tart a gépem.
Az mindenesetre felháborító, hogy low-on is rohadt szép a játék 😛 (szvsz), speciel low-on még az a hiperszuper qrva árnyék sem akar eltûnni, ami gondolom rohadtul eheti a gépet, nem beszélve a még így is éles textúrák...pl az autón is még low-on is elég élesek.
#675: tipikus magyar gondolkodásmód, grat.
<#eljen>#eljen> Mondjuk így én se venném meg, de ha jobb gépem volna, nem gondolkodnék rajta.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
semmi közöd hozzá ki hova fizet...
nem a te pénzed fogy vele,akarom mondani apádé teeeee....
"ki az a hülye aki a fejlesztõk támogatásáért venne egy játékot"
---
Gears of War magyarul jelent meg, és a multi abban is live-os, asszem valahogy megoldották az ottopikolók, h lehessen multizni eredeti játékkal... de most olvasgattam és nem találom a leirást 😞
Forza.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Forza.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(korai terv volt az EVM, ami sajnos ugy néz ki meghiusult: vszeg a games for windows miatt 😞 )
Forza.
Ott járok a játékban mikor a medencébe kell kilõné magunkat na most az a gond hogy sehogy sem tudok 180méternél nagyobat repülni 😞
Van valami tipp hogy hogy tudnék nagyot repülni?
BattleTag: kabel15#2672
az amerikaiban lehetett. aztán tákoltak az europain, és lett cset. aztán kijött az 1.2 pecs és végre együtt játszhatott az egész világ és ugyan azt tudta minden verzio ... az EMPIRE (kiadó) egy hányinger cég.
---
Továbbra is kérdezném, van aki megvenné velem a FOUC-t, 4200forintért? (kintrõl rendelnénk, posta felezve, igy jönne ki 4200/fõ-re)
A hazai megjelenés csak szeptemberben várható.
Forza.
Az evm-es fo2-ben pl nem volt chat lehetõség (az 1 dolog hogy meg lehetett oldani házilag, de hivatalosan akkor sem volt bent)
Az EVM-es postal2-ben pl nem müxött a multiplayer lehetõség.
és ráírták a dobozra? Hát persze hogy nem 😊
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO