314
Ajánljatok játékokat, amiket a vakációban játszani lehet
-
tzsoltika #33 kösz! Kipróbálom! -
#32 liveforspeed -
tzsoltika #31 Far Cry az HL-hoz hasonló? Mert akkor jó. Szeretem a horror/brutál játékokat -
Indigo #30 FPS: XIII
The Best Game Ever! Na jó, talán nem, de nagyon király hangulata van, már vagy hatszor végigvittem...
-
#29 én most ezt próbáltam, G.H.O.S.T. Hunters: The Haunting of Majesty Manor (van demója)
lényege hogy a zsúfolt képen tárgyakat kell megtalálni, szerintem nagyon ötletes, szépek a képek és percekig leköt
érdemes kipróbálni, nyugtató
-
#28 a grafikától enm fogsz elvágódni, szar grafikája van (2000res játék) azirányítás megszokható, a játékélmény és a realizmusság viszont kifogástalan... igaz picit buták az emberek de azért szépen kitudnak lőni ha nagyon szaladgálsz :) -
tzsoltika #27 kösz nem -
#26 Autós: Flat Out 1-2.
Fps: Far Cry... (bár ez attól függ h. milyen fps-t akarsz valójában) -
tzsoltika #25 hasonló a stratégiához? mert akkor nem jön be -
tzsoltika #24 az operation flashpointot kipróbálom -
#23 foci -
Aspyrin #22 Ha szereted a fejlesztgetős, szintlépegetős csihi-puhit akkor a jó öreg diablo2 lod-t ajánlom eredetiben, battle.net-en játszva. Alap gépen is simán elmegy. -
#21 autós: gt legends
fps: operation flashpoint (régi de ütős, eddig a legjobb single fps game amivel találkoztam) -
tzsoltika #20 Taxi 3 Extreme Rush az milyen? -
tzsoltika #19 sokat kipróbáltam már, valami új kellene ami egy közepes gépen elmegy -
#18 Tess... Ha végigjátszod nyáriszünet végére pont elég lesz! -
#17 Ezekszerint az összes játékkal játszottál már. Csinálj egy újat. -
#16 -
#15 Mario forever! -
tzsoltika #14 ismerem, megvolt, végignyomtam
#8: szimulátor
#9: nem -
#13 Hallod! Menj le focizni a francba... -
#12 Super Mario -
#11 aknakereső -
tzsoltika #10 kösz, mindegyik megvan/megvolt és már unom ezeket. a Super Bikes Riding Challenge-t kipróbálom =) -
#9 Egyébként csak "szünetekben" játszasz? -
#8 autó szimulátor vagy arcade autós (aka NFS) kell? -
#7 Ja! -
#6 Akció: Mafia. -
stoner27 #5 nem leugatni akarlak,de most őszintén,ezt nem tudtad megkérdezni chaten?ott is ugyanezeket mondták volna -
tzsoltika #4 =) nem szeretem a nfs sorozatot, a MW jött be a legjobban és várom a Pro Streetet, csak az sajnos csak novemberben lesz és esetleg a karácsonyi vakációban játszatok vele -
#3 Race The Offical wtcc game , lenn homokozol az udvaron , F1challenge , Super Bikes Riding Challenge , Fifa 07 , Rfactor , Toca Race Driver 3,
GTR2 , Evoluton GT , GTA San andreas. -
#2 Összes NFS. Sorrendben. -
tzsoltika #1 Sziasztok, ajánlatokat várok valami jó autó szimulátor játékokra, FPS játékokra meg valami akció játékokra, amit a vakációban játszani lehet.