314
Ajánljatok játékokat, amiket a vakációban játszani lehet
-
#193 Nem, az lesz a karácsonyi játék. Remélem. -
tzsoltika #192 még meg sem jelent a Crysis (vagy igen?)! -
#191 Crysis. Egész nyáron 1 játékot toltam végig. -
tzsoltika #190 jah: Bus Simulator 2008, Call of Duty 4, NFS Pro Street! -
#189 no minjá vége a vakácionak , most jöhetnek a karácsonyi gamek:D -
#188 The Movies,X3-Reunion,Two Worlds,Overlord,Football manager,Rome:Total War,Lineage2. -
#187 Vhogy úgy. :) -
lacika123 #186 Audition Dance Battle
Bővebb ismertető Itt -
#185 Michael Schumacher World Tour Kart 2004
Best szórakozás :) -
Code92 #184 FEAR Combat a fear ingyenes multiplayer változata, lekapható innen
utána el kell látogatni a joinfear.com -ra és regelni kell, utána e-mailban kapsz egy cd-key-t és mehet az install.
nem kell hozzá az alap fear, kicsit ki van egészítva ez alap fear multy része.
ajánlott gépigény: 3 ghz proca
1 giga ram
256 mb-s videókari
min. gépigény: 1,7 ghz proca
512mb ram
64mb-s videókari(radeon 9000-esnél jobb!)
5 giga szabad hely.
kipróbáltam,l naggyon ottvan ez a kis cucc mindenkinek ajánlom. -
#183 Hy all!
Ha valaki szereti az MMORPG-ket akkoritt van egy ingyenes,kicsit és jó. Ha esetleg segítség kell akkor PM!
Bye all! -
cucmalajmc #182 libikóka, hinta, homokozólapát, úszógumi -
#181 Ezekszerint te már végignyálaztad az összeset? :) -
#180 A többit is meg lehet csinálni. Szóljatok ha nagyon nem megy vmelyik. -
#179 Swans roomot már megcsináltam egyszer, nagyon király, ajánlom mindenkinek! -
#178 Szóval a helyes linkelés. :D
Itt található pár gondolkodtató játék. -
#177 http://mofuya.com/
Vannak még ilyenek. -
#176 párezer -
tzsoltika #175 ezt most miért irtad? -
Larvin #174 Hát tény, hogy nagy a pangás a játékpiacon. De inkább várni kelljen a játékokra minthogy kidobják őket félkész állapotban! Télen a karácsonyi szezonra időzítik szerintem a nagy durranásokat.
Idén is volt jónak ígérkező game csak elszúrták őket -
#173 Mennyibe kerül egy ilyen? -
#172 És a szerszámasztal? -
#171 amint látod ez a game 2+ -os...
Lehet túl korai lenne neki még ez a komoly [3 elemből álló: ember -talicska-talicskában kocka] játék. -
tzsoltika #170 Nem, nekem nincs ilyen és nem is lesz. Nem szeretem a legót, de kösz hogy betetted mert a tesómnak most lesz a 2. szülinapja és ilyet veszek neki :) -
#169 ilyen már van tzsoltikának....lekéstél:) -
#168 -
stoner27 #167 kor: 18-25 között
nyugi nem piszkálni akarlak,csak furcsa -
#166 Jungo, egy nagyon gusztán kivitelezett logikai játék, golyókat kell egymás mellé rakodni
tailer is van, a dzsungel békéjét kell megtartanunk és kiszabadítani az állatokat
demo most jött ki
aki szereti az ilyen játékokat annak kötelező darab, én imádom! hivatalos oldal
-
Code92 #165 egyébként tanuló vok szal ÉRTEM és nem kötekedni jöttem ide cak benéztzem és egy jó nagyot nevettem a fenti kiíráson.
témához kapcs. nem tom h. nyomtátok-e már de én most a FEAR-ra vok ráállva utána meg a kiegét fogom tolni, idén nyáron (jún. 28 án) jön még egy ígéretes overlord nevű game. -
tzsoltika #164
Te most kötekedni jöttél ide? Jelenleg a tanulóknak vakáció van. És ilyenkor van idejük játszani és nem a tanulás. ÉRTED?! -
Code92 #163 Ajánljatok játékokat, amiket a vakációban játszani lehet van olyan játék isa amit a vakációban nem lehet játszani??? játék dobozára rtá van írva h. csak NEM vakációban játszható!!! -
#162 Deer Hunter 2005 Ja, és szeretettel várunk a fórumban is. :) -
#161 Dark Matter
egyszerű űrhajós gáma, de nagyon pöpec
-
#160 tsunami a balatononXD -
stoner27 #159 hát jó az más,de az utóbbi napokat nézve,nem nagyon lesz idén nyáron se tornádó,de még eső se nagyon:) -
#158 és ha zuhog az eső vagy tornádo van???? -
stoner27 #157 jah,én is unatkozok,de nyár van,minek ilyenkor játék?STRAND -
#156 Nekem pl pont jól jött ez a topic, legalább lesznek ötelteim, miket próbáljak ki.Lassan én is kezdek kifogyni a játékokból. -
#155 érdekes megfigyelni ki mikkel játszik -.- -
#154 Én most Battlefield 2141-t tolom. Amúgy FarCry, Hitman 3-4, ha olyanod van Doom 3, Quake 4 vagy FEAR, C&C Tiberium Wars, GTA SA, SW Jedi Academy (örök kedvenc), esetleg KOTOR 1-2, Spider-Man 3, LOTR Battle for Middle-Earth 2, Postal 2, PoP 1-2-3 sorrendben, Battlefield 2142 (többit még enm próbáltam), Halo 1-2.
Most ennyi jutott eszembe, de ez egy évig is kitart.