314
Ajánljatok játékokat, amiket a vakációban játszani lehet
-
theodor #153 Far Cry, World Racing 2, NFS MW, WTCC, CS Source, S.T.A.L.K.E.R, HL 2, Battlefield 2, GTA SA. Ezek az én kedvenceim. -
Code92 #152 nem azért de ha ettől jobban alszol akkor másold be minden fórumba h. mik a legkeresetteb témák......de nem sok érttelme van..... -
tzsoltika #151 nekem az egyik legjobban tetsző kalandjáték a 80 nap alatt a föld körül (80 day around the world) ez nagyon bejött -
csgj #150 hm... hát nekem eddig egyik kalandjáték se volt unalmas, amivel játszottam. Pedig már sok ilyen gamehez volt szerencsém :) Talán a legnagyobb kedvencem közöttük a The Longest Journey. Hihetetlenül jó története és fantasztikus hangulata van, egy lenyűgöző mese az egész :) A Dreamfall már nem volt ilyen szupi, de ott a modern grafika nagyon jól vissza tudta adni a világ hangulatát... Csak sokkal komorabb game volt.. -
Szeszmester #149 Sam & Maxet elkezdtem, de olyan rettentően unalmas és vontatott (és nem is vicces), hogy 10 perc után abbahagytam. Pedig szeretem a kalandjátékokat.
Reflexive oldalon tényleg akad pár jó cucc, új másolásvédelmük van, de van ehhez is törés.
A CS egész szórakoztató, meg DOTAzni szoktam, warcaraft3 mod. -
#148 Project Igi (1),XIII és FarCry az én ajánlatom :)
Ebben a sorrendben! -
#147 de kár! :( -
csgj #146 lol, ez tetszett :D -
#145 Re-volt :) -
stoner27 #144 azért hogy az FM topikot lealázza ez a tápig,uhh,ez ütött -
#143 -
Code92 #142 neeeeeeee mért kell minden topic-ban ezt kezdeni??? -
Emmegki #141 Bújócska (massively multiplayer game, single player nincs!)
--------
Minimum két ember kell hozzá. Az egyik becsukja a szemét és elszámol mondjuk harmincig, a másik ez idő alatt elbújik. Ezután meg kell találnia a hunyónak. Ha megvan, a másik számol. -
#140 1. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
2. M.A.G.U.S.
3. Ajánlj játékot
4. Jaccunk mi is szoláncot
5. Milyen gépet vegyek MOST?
6. Partyarcok
7. Football Manager
8. Real Madrid Fan Club
9. Humoros és aranyos képek, videók
10. Colin McRae: DIRT -
#139 *.dmg = Macintosh image fájl -
csgj #138 ja, csak nem végig ingyenesek... -
#137 Nézzetek el ide, több száz játék, némelyik igen szórakoztató!
Reflexive
-
csgj #136 Sam & Max, az új sorozat, nagyon poénos, jópofa, király unaloműző kalandgame. Ja, meg Neverwinter Nights 2 (naon sokáig tart), és most tolom a C&C 3: Tiberium Wars-t :) Atomállat, ahogy az a C&C-től elvárható :D -
#135 Half-Life 1-2-episode one (de sorban, plusz még az első rész mellé veheted az Opossing Force és a Blue Shift kiegészítőket)
Diablo II (lan-ban a legjobb), Syberia 1-2, Stronghold 1-Crusader (lan-ban), Sacred, Heroes III, Secret Files of Tunguska, Fahrenheit, kb. ennyi jut eszembe.
Ha értelmesebb játékokra vágysz: foci, kosár, paintball, pingpong, póker. -
#134 GTR 2,Test Drive Unlimited(ha elbrja a géped),F1 Challange 99-02(moddal),CoD 2,Medal Of Honor Pacific Assault,Far Cry, -
#133 :| bújjel
-
#132 ponr ma akartam ilyen topikot nyitnix)
azér én 2004 előtti játékot nem nagyon próbálok, de inkább 2005 x)
-
#131 Eszembe jutott még 1 jó játék: Safecracker. :)
Jah, és FPS-ek között én a Project IGI 1-2 c. játékokkal is sokat játszottam régen. -
#130 60. hozzászólásban felsoroltam azokat a horror játékokat, amiknek szerintem a legjobb a hangulata. :) -
#129 Ok, inkább kihagyom. -
#128 Super Mario -
#127 nekem nincs, de gondolom beszerezhető -
tzsoltika #126 tuningoláshoz, versenyzéshez ott van a Street Legal -
Martinho #125 én most töltöm a Civilization IV -et.
kiváncsi leszek, milyen lesz... -
#124 IGazad van, csak azt hittem, hogy az is ID game, mert a Doom3 motorját használja! -
#123 az csak azért van fennt , mert szeretek tuningolni :) -
#122 itt van egy 12 megás dmg file csak még nem jöttem rá,hogy hogy indul... -
#121 nincsen hozzá teljes verzió esetleg? :( -
#120 köszi!
nem nekem lesz, hanem anyukámnak, mert szeret játszani az ilyen apró kis szórakoztató, akár gondolkodást igénylő játékokkal is! -
#119 :DDDD
Attól még ID forever.
:) -
moralosan #118 "kénének" -
#117 Egy a lényeg multizni kell valamivel az összes többit hamar megunod. -
#116 A szentségi ezt honnan lehet lekapni? Én a csak az alapverzióval játszottam, de az is nagyon király volt! -
#115 esetleg Professor Fizzwizzle and the Molten Mystery
benyomsz valami jó zenét alá és mehet a játék
-
#114 Ja és még pár játékot ajánlok!
-Moto GP 3 (Motor verseny, ebből az 1 és a 2 is jó!)
-Moto Racer 3 (Szintén egy motor versenyes játék, kicsit régebbi de jó)
-Cossacks - The Art of War (Stratégia)
-Stronghold Crusader (Stratégi)
-Scarface (Ez nem is tudom... Olyan GTA klón)
Ennyi lenne...
Bye all!