314
Ajánljatok játékokat, amiket a vakációban játszani lehet
-
csoola #73 half-life 2, cs, lost planet, colin mcrae dirt, prey (én utobbi kettöt tolom most) -
#72 supermario -
#71 ez mind igaz, bár a pingbelassulás és a cheaterek ott a nagy játékélményromboló dolog... -
#70 A topik nem rossz ötlet! Olyan ötletem van hogy: a játékkereső személy beírja a konfigját és arra ajánlgathatnak mások. így pl. a gyengébb géppel rendelkezők (Pl. P1-esek) is találhatnak játékot. -
stoner27 #69 áhh fasza,mostmár jó -
#68 Fejsorban:
Nézet/szöveg mérete -
stoner27 #67 nem,csak amikor megváltoztattam a lokkómat,akkor lett ilyen szutyok -
#66 jancsirángatás -
#65 b+ ezt a funkciót nem is ismertem, ma is tanultam vmit :D -
praksi #64 olyan hogy kirándulni, strandolni, olvasni, dolgozni, sportolni, stb... senkinek nem jut az eszébe? -
#63 Nem feküdtél rá véletlenül a Ctrl-ra miközben lefelé görgőztél az egérrel? -
stoner27 #62 OFF
nektek is ilyen szar az SG??olyan nagyok a betük,tiszta csicska:( -
stoner27 #61 témánál maradva: én ajánlom az autós szimulátorokat,azok(legalábbis engem) iszonyatosan lebírnak kötni,fülessel,kormánnyal jó időtölés,de még a cod2 neten is nagyon fasza,vagy az FM2007,szal én ezeket ajánlom -
#60 Jah, Far Cry hangulata elég jó, dzsungeles fps.
Horror brutál kell? :D
Ha kalandos horror kell, akkor Sanitarium v. Daemonika.
FPS horrorban nálam a 3 legjobb game:
1. Clive Barker's Undying
2. Aliens vs Predator (az első része)
3. Call of Cthulhu: Dark corners of the Earth -
#59 és tölts le rendszeresen patcheket hozzá -
stoner27 #58 meg,ha még cheat.eket is szedsz le hozzá pl.: nem ellenkezik nevű csalás stb.. -
Code92 #57 jah nem tom, én jobban szeretem ha van mellette a csaj nevű kiegészítő, de úgy már télleg ütős. -
#56 ez a kép éppen hogy nem szép, és engem idegesít is :D szeretem a rendet, itt viszont össze van zsúfolva minden egy helyre:D -
stoner27 #55 de vigyázz,mer ha nem "hangtompított" pisztolyt használsz,akkor lehet egy kis gondod,ami csak nő,és nő,és nő -
#54 próbálj multizni, feledhetetlen, megunhatatlan, mindig változatos(ugyanazon a mapon is), nincs buta al csak lamak -
Ezt lehet vakációban játszni... jó szórakozást hozzá! -
#52 Szoftverbázis.hu -
#51 elküldtem -
tzsoltika #50 ezek milyenek? -
tzsoltika #49 privátba jöhet -
#48 :DDDDDDDDdddddddd -
#47 Deus Ex, System Shock 2 -
Dave John #46 duplo -
#45 Tudnék mondani játékokat a neten, de az reklám, nem? -
#44 nem ajánlok -
#43 lol -
#42 akkor nem hiszem hogy te szimulátort keresel -
Martinho #41 Freedom Fighters -
tzsoltika #40 =) -
baca01 #39 -
#38 aztán ha már egyedul elég királyul tolod, próbáld ki multiban, v coooperation modban. Ugy alegjobb. Sőt még lőni is lehet vele, meg birkozni, akcio, sport, amit karsz XD -
#37 télleg: Nézza a lábadközé ott a világ legjobb játéka. -
tzsoltika #36 nem jön be -
#35 Worms! ^__^ -
#34 zsebhoki