314
Ajánljatok játékokat, amiket a vakációban játszani lehet
-
JonasSandor #273 A heroes online meg egy fos nincs befejezve meg időkorlátos is ráadásul ami benne volt 2-szer kiakasztottam. Nem tudom mért nem fejlesztik tovább jó kis játék lett volna belőle. -
JonasSandor #272 Az nem is megy windows 10-en. Meg milyen gépe van mert így elég nehéz hogy mi indul el rajta.
Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2017.10.05. 14:56:40 -
JonasSandor #271 Az elég béna kipróbáltam semmi taktika benne mint egy heroes játékban vagy kings bounty-ban. -
#270 The Crew: az első pár kötelező jellegű versenyt átviheted helyette, utána egész amerika területén szabadon autókázhat. Hátránya, hogy csak 1 kocsi lesz ha nem játszik rendesen, mivel játékbeli pénzből, lehet újakat venni. Csak online játszható, ha túl sokat karambolozik a többi autóval, akkor elkaphatják a rendőrök. :(
Test Drive unlimited 1-2: hasonló a Crewhoz de ezeket offline is lehet játszani. Talán lehet 100%-os mentést szerezni hozzájuk, ahol az összes autó unlockolva van, valamint trainerrel valószínűleg kikapcsolhatóak a rendőrök, mivel itt is vannak.
Lego City Undercover: kb egy lego GTA-nak felel meg, szerzel hozzá 100%-os mentést és akkor oda mehet ahova akar, bármelyik autóba beleülhet amit az utcán lát. Nem lehet meghalni. Mivel rendőr a a főhős a többi rendőr se fogja bántani, freeroamban ellenfelek sincsenek.
Ha sokkal régebbre megyünk vissza akkor a Midtown Madness 1-2-ben is volt lehetőség céltalan autókázásra csak már nem tudom melyik módban, talán ez állna a legközelebb az elképzelésedhez. -
savior666 #269 Atlantica online -
savior666 #268 link -
#267 Hali,
gyerkőcnek keresnék olyan autós játékot , amelyben lehet menni össze-vissza céltalanul, kötetlenül, nincs idő, ellenfél, stb. -
JonasSandor #266 Körökre osztott mmo nincsen? -
JonasSandor #265 Elakadtam a játékban 100 parasztot kér és csak 60-at enged bevenni ilyenkor mivan? -
Anonymusxx #264 Alpha Centaury.. -
JonasSandor #263 Ez elég aranyos kis játék eléggé szívatos kis mappokkal. -
#262 Helló
Valami olyan játékot keresek mint a spore űrkorszakos része, ahol egy bolygót lehet kolonizálni, civilizációt létrehozni rajta ilyesmi. Vagy csak simán valami űrbázis vagy holdbázis építgetőset. -
#261 Ajánlat
-
Szeszmester #260 Köfi :)
Közben megvettem ezresért a Beyond Good & Evilt a GoG-on. -
#259 Néhol más jelentést véltem felfedezni mint ami a játékban volt (a fordítói szabadságon kívül), viszont a fogalmazás - nekem általában azzal van gondom - nagyszerű! :) Amikor játszottam az volt furcsa, hogy ennél a játéknál a szóhasználata miatt több olyan szó jött szembe aminek a jelentését nem tudtam fejből :) -
Szeszmester #258 Ez tényleg jó. Készítettem hozzá fordítást :) -
#257 és hatalmas zenék:) én is imádtam -
#256 Ezt emiatt most megint végigjátszottam. Még mindig nagyon király és egyedi. -
#255 Tudok mondani egy időmanipulációst:
-
Szeszmester #254 Létezik jófajta platformer PC-re? -
#253 egy élvezetes Papírrepülő :)
Irányítás:    jobb és balnyíl (váltogatva=egyenes)    #    X,C - idő    #    Enter - új kör    #    Space - szikrázásnál turbó -
#252 Üdv!Tudna valaki ajánlani egy a Bionic Commando Rearmed -hez ahsonló max 1-2 éves játékot?Köszi -
marci555 #251 Heló!
Tudna valaki ajánlani egy olyan 2003-2004-2005-ös mászkálós játkot? Kb mint a Harry Potterek, vagy vmi hasonló. -
#250 van egy kurva is benne :D a tesóm játszott a játékkal nemrég és mondta hogy egy néni követi :D és tényleg xD a híd egyik kanyarja alatt van :D -
#249 de nem tudtam az épületekbe bemenni :p ellenben 6 emeletet kibír az emberke
ja meg nekifutsz egy embernek eldől :D -
#248 :D -
ldavid #247 jaja, meg van pár hely, ahol néha rengeteg az ember, én azt szeretem.. xD -
#246 a nagy hidnak a 2 kanyarjában olyan jol lehet driftelni :D -
#245 loál :D kösz! :D Rég láttam 10 megás játékot :D Remélem nem fog akadozni :D -
#244 hát lol, olyan mint egy kezdetleges gta xD -
ldavid #243 ezt próbáljátok :)
nem is olyan rossz, mint amilyennek kinéz -
#242 hát ez fail -
#241 elég jó ;| -
#240 az milyen játék? :P -
#239 fail -
Mostmár Jellycar a neve :)
Letöltés
-
#237 Van olyan bringás játék, amiben pl, hegyről kell lefele száguldani, trükközni meg hasonlók, lehetőleg ne legyen pár évnél régebbi. -
crossroad #236 Sziasztok!
Aki még nem ismeri esetleg:
Travan, egy remek online stratégiai játék, amely teljes egészében böngészőben játszható, nem kell telepíteni semmit, így ideális munkahelyre ;)
Ha regisztrálsz, akkor mindig célszerű a legújabb (legnagyobb számú)szerverre regisztrálni...
Ha ezen a linken keresztül regisztráltok és eléritek a 75-ös népességet, akkor azzal engem segítetek a játékban... :)
http://www.travian.hu/?uc=hu3_33629
Gyertek próbáljátok ki, én már fél éve játszom vele és szerintem baromi jó...
-
Hali
Itt sokféle játék van amit le lehet tölteni, 2d-s 3d-s, különböző játékok 2000-től 2007-ig, és rengeteg.
Pl ezek csak a 2005-ös játékok. Még nem próbáltam ki egyet sem, de nem néznek ki annyira rosszul, most töltök belőlük. Na köszöntem! :)
-
Indigo #234 Ilyesmi játék pl a XIII