314
Ajánljatok játékokat, amiket a vakációban játszani lehet
-
#233 Ezt még én nem láttam, de meglesem. Ja amúgy még 1 jó horror: 1998-as, Blood 2. Kell hozzá egy peccs és megy XP alatt is, aki nem ismeri mindenképpen nézze meg. Ja és ha már itt tartunk akkor Aliens VS Predator 1-2-Primal Hunt!! -
#232 na ezt már valóban agyondícsérték :) -
bcrics #231 ---- F A H R E N H E I T-----
Kötelező !!!! -
#230 a Condemned sztem a legjobb horror amit valaha kiadtak, tulajdonképpen ilyesmiket szeretnék én is játszani :) -
#229 A You Are Empty-t már végigvittem nyáron, ez se valami horrorisztikus dolog de fasza gém, nekem tetszett.Amúgy én inkább azt láttam, hogy fikázzák ezt a játékot, akárcsak az összes többi orosz terméket. :D (pl. ÜberSoldier) -
#228 nem tudom ki dícséri, de elég vacak -
#227 utoljára a condemned-ben borzongtam meg úgy igazán...jók voltak a hanghatások. -
#226 aki egy egyszerű, de gyors és hangulatos zombihentre vágyik ebédidőben, annak ajánlom ezt -
#225 Érdekes módon én a Stalkerben egyszer sem féltem, viszont a doom3ban elég sokszor. -
Code92 #224 mennyire horor? őszintén semennyire, de a hangulat az üt, vannak föld alatti laboros részek ahol próbál ijesztegetni a game de nem sok ilyen van, inkább a vodkás hülyfejű stakereket kell lőni meg hát majd úgyis meglátod, kipróbálás ajánlott egy fps ezőnek :) -
#223 Jaa bocs télleg a STALKER nagyon horror (nem csak egy piti doom 3 ám) és megvan a feelingje! Illetve ott van még a You Are Empty nevű gamma, én még nem játszottam vele, de sokan dícsérték! -
#222 szted én nem ismerném a HL2-t mikor HL2 logom is van? xD Kedvenc játékom...
A STALKER is meg lesz valamikor az évben...az mennyire horror? -
#221 Vagy Half Life 1-2, bár az nem igazán horror, de látszik rajta az a poszt-apokaliptikus világromlottság (főleg a 2. részen), és a hangulat nagyon ott van! -
#220 STALKER -
#219 ott vannak a korábbi részek:pl. Pandora Tomorrow és az első rész is, azok tuti futnak a gépeden :) -
#218 Kössz! -
csgj #217 a chaos theory-val játszottam, tényleg frankó volt... de a double agent nem futna a gépemen -
#216 összes splinter cell, a legjobbak -
csgj #215 nincs vmi titkos ügynökös game, amit tudnátok ajánlani? (NOLF 1-2-őn, és James Bond Nightfire-n kívül :P) -
ljani18 #214 Hát már hogyne tudnánk! Rögtön hármat is ;-)
Varázskocka
Földnépesítés
Igaz ez kicsit más, de hasonló:
Pólyás utazó
Remélem jó lett minen link és kép. Jó szórakozást kívánok! -
#213 Hy all!
Tudnátok nekem mondani valami olyasmi játékot mint az a Varázs-Sziget? Most valahogy kedvet kaptam az ilyen "benépesítős" játékokhoz
Előre is köszönöm! -
csgj #212 én is, azaz olyan bullet time-osat (Max Payne 1/2-n kívül, mert azok megvannak) Ja, és olyan legyen, ami megy sm 2.0-ás karin :P -
fugafree #211 A max pain-ben be lehet lassítani az időt, de nem ez a játék lényege, hanem csak extraként van jelen. -
#210 max pain -
fugafree #209 Olyan játékot keresek, mint a Timeshift.
Időmegállítós, lassítgatós. -
#208 megvolt -
ljani18 #207 painkiller? -
tzsoltika #206 akkor a The Suffering. -
#205 ismerem, játszodtam rajta, majd abba hagytam, de nem kizárt, hogy újból előveszem :) -
tzsoltika #204 Call of Cthulhu -
#203 Legyen!
Hello!
Már rég ilyen játékokat keresek, de ritkán találok!
Szóval az elvárások:HORROR, hihetetlen nagy hangulattal, fps vagy tps, lehet survival horror is.Érződjön a levegőben a világ romlottsága, egy megbolondult világot próbáljon bemutatni a játék (ala Condemned), egy olyan világot ami már nem a régi, valami miatt rossz útra tért minden.Legyen benne minden ami kell egy horrorhoz, tragédia, kaland, hidegfutkosás a háton, megdöbbenés, nagy küzdelmek.Hangulatos zenék, zajok!Egyediség!Úgy kb. minimum 2004-es legyen, de lehet next-genes gamma is.De ha van olyan gyöngyszem mint pl. az Undying, akkor lehet korábbi is.
Várom az ajánlataitokat! -
ljani18 #202 Van itt még élet? :) -
Elveon #201 Eternal Sonata! -
ljani18 #200
Varázs-sziget
Ugrás a játékhoz >>>
PREMIER! A magyarországi flashjátékok gyújtőoldalain nálunk, először!
Aki rendszeres olvasója az oldalnak, annak biztos ismerős lesz a következő játék. Az Eyezmaze alkotói ismét maradandót alkottak. Itt a kis félszigetünket kell benépesíteni, mégpedig úgy, hogy lepakoljuk a képen látható ábárkat a megfelelő sorrendben. A játékot nehezíti, hogy a játéknak csak egy helyes megoldása van, viszont többféle kimenete is lehet. A játékot akkor teljesítettük, ha minden dolgot maximumra fejlesztettünk. Aki végülis pedig megoldja, annak ismételten egy benépesített, szépen animált szigete lesz munkája gyümölcse.
-
ljani18 #199
Ugrás a játékhoz >>>
Logitech nagyszerű játékáben egy zseléfigurával kell ugrálnunk a Logitech billentyűzeten. Különböző gombokra lépve külnböző dolgokat kapunk: Élet, lézernyaláb, pajzs. A játék célja természetesen, hogy a harcból mi kerüljünk ki győztesen. -
ljani18 #198
Ugárs a játékhoz >>>
Egy ruganyos kis gumifigrával kell átjutni a pályákon, nagyszerű fizika, élvezetes játékmenet, egyedi ötlet! -
#197 Battlefield 1942 +
Road to rome
és Secret weapons of WWII -
#196 LoL -
szipter #195 Lufiőrület -
#194 Rig'n'roll , CoD 4 :D