314
Ajánljatok játékokat, amiket a vakációban játszani lehet
-
#113 Hy!
Szerintem elég jó (ahoz képest, hogy 3 ember csinálta). Itt vannak képek: http://www.penumbra-overture.com/media.php
Bye! -
#112 Penumbra Overture (Horror): ennek mien a grafikája???
-
#111 Hy all!
Én is ajánlok egy pár játékot:
-Penumbra Overture (Horror)
-Syberia 1-2 (Kaland)
-Hitman Codename 47 (Fps de nem biztos)
-LA Street Racing (Autó verseny)
-Bus Driver (Bus szimulátor)
-UFO Afterlight és a UFO Extraterrestrials (Körökre osztott stratégia)
Ennyi jutot most az eszembe...
Bye all! -
martinho040150 #110 láttam hogy irták már előttem is de én is ajánok azért:
Call of Duty,Call of Duty:United Offensive,Call of Duty2,Half-Life2,
Test Drive Unlimited,Need for Speed:Carbon,You Are Empty,Condemned:Criminal Origins,Mafia,Quake3,Quake4,Doom3,Grand Theft Auto:San Andres(multi),Getting Up,Dark Messiah,Flat out,Flat out2,FIFA07,Medal of Honor össz.PC-s része,Ubersoldier,Rainbox Six:Vegas,Painkiller,még sok van de most nem jut eszembe több. -
Dexantreal #109 Lol, de van benne valami. Ki is kell mozdulni picit természetesen. -
csoola #108 a prey-t a human head studios készitette, de nekem is fennt van téleg zsir:D -
Zarache #107 hi all en is ajanlok egyet Cabal Online ittvan egy honlap is hozza :)
http://cabalonline.extra.hu/ -
#106 ms paint -
#105 pazdet!75 fok van a szobában, de te még a gépet is tolnád egész nap?ki kell huzni strandolni egész nyárra, nem benn rohadni a büdös meleg szobában...
csak hogy ne legyek off:
Football manager sorozat;) -
Dexantreal #104 Brothers, nah, írni se tudok, sry. -
Dexantreal #103 Borthers in Arms: Road to Hill és Earned in Blood. Ezek jelentek meg eddig, jó második világháborús taktikai fps. Szerintem sokat kell taktikázni. -
#102 nekem olyan mini játékok kénének amik nem igényelnek túl bonyolult dolgokat
egyszerűek, jók, szórakoztatóak!
ne kelljen sok gombot nyomogatni egyszerre!
ilyen játékokat tud valaki nekem mondani, hálás lennék?
(pl: Puzzle Bubble, hogy valami ötletetek legyen hogy mire gondolok, vagy Zuma)
köszi -
tzsoltika #101 mi az a BiA? -
tzsoltika #100 TÉK -
Dexantreal #99 signle=single -
Dexantreal #98 Fifa, NBA, NHL sorozatok, emellett CoD, CoD: UO, CoD2 (multi és signle egyaránt. Single jelige: mert jó nosztalgiázni), Scarface, GTA: San Andreas és elődjei - bár látam ,hogy ajánlották már előttem is, helyes - BiA első két sorozat és majd ősszel, vagy mikor a Hell's Highway.
-
tzsoltika #97 A Land of Dead játékot ismeri valaki? Nekem nagyon bejött szerintem király a grafika, barnul a gatya hátul, nem túl hosszú, de nem is rövid, nekem nagyon tetszett. Aki megteheti próbálja ki mert megéri. Ilyen játék még a The Suffering na az is egy csúcs játék, elég régi de a grafika meg a hangok szépek, azt is ki lehet próbálni. Más horror játékot nem ismerek. Ha valaki tud akkor az irja be legyenszíves. -
#96 Az NFS carbon kívételével jóknak mondhatók mind, jah :) -
#95 AMi most fennt van a gépemen:(ezeket ajánlom is)
Doom3
Quake4
Prey (id 4ever :D)
NFS: carbon
GTA San andreas
COlin Mcrea Dirt
Vagy rakd fel a VIce city-t és menny le a strandra( a játékban) és tiszta hawaii feeling lesz :D -
Code92 #94 tavaly nyáron toltam, 1 hetem ment rá bár nyugistempóban nyomtam és napi 1 órát max jah utolsónap 2-t de volt olyan nap h. nem is toltem, mindenesetre jó ez a gamma a hangulata meg egyszerűen leírhatalan ilyet nem fox látni, mindenkinek ajánlom, ha ezt végigtoljátok akkor a fear, doom3 quake4 már nem nagyon fog megilyeszteni.......ennél parásabb gammát még nem toltam, de ezt viszont végig mert nagyon ottvan. -
#93 nem lehet egy képpel visszaadni ahangulatát:P -
#92 kurva fosatós. mindenkinek ajánlom, multhéten játszottam végig, óriási volt. -
#91 De kosarazni is jó dolog :-) -
#90 Nos én ajánlom neked a cod:uo-t fasza kis 2.vh fps. Jó sok server, nincs nagy gépigénye -
#89 hát ilyen kis aranyoska:) én a 2.ra szavazok:) -
#88 Hmmm, milyen az? Ijesztgetős olcsó fos, vagy gyomorgörcsben játszós rettenethangulatú? -
tzsoltika #87 azért nem mindig fogok gépezni, csajok, bulik stb. csak azért kellenek a játékok mert csak augusztus végén fogunk nyaralni menni és addig nem tudom hogy mit csinálljak -
#86 vagy csajozz, mint már lejjebb irták. Ne bazd el a fiatal éveidet , nem éri meg kockulni nyáron:)
-
tzsoltika #85 már gondoltam rá -
#84 ezzel a konfiggal nem csoda hogy szaggat :S
ha ennyire játékmániás vagy ,szerintem menj el nyáron melózni kicsit,és dobj össze egy jobb gépet. -
#83 lego, bújócska? -
tzsoltika #82 Criminal Origins?
mert az nekem is megvan és szaggat, nem is játszottam rajta -
tzsoltika #81 Kösz a tippeket, utánanézek a játékoknak és ami tetszik azt letöltöm/megveszem. Azért még jöhetnek a játék ajánlások
itt a konfigom:
AMD Sempron 3000+ 512 MB Ram, 1808 MHz, nVidia GeForce FX5200 256 Mb -
#80 Ha horror kell: Condemned
nem mertem végigjátszani,felénél megálltam -
Nuki #79 Warblade. -
#78 Akaszd ki a Sims 2-t.
Pókerezz
Nőzz
Ha van egy kis időt csézzé multiban -
#77 A Nem ellenkezik pecs 1.2v je a ..Sőt felajánlj amagát sem roszz, ill próbáljátok ki a DOUBLE MOD-ot az is fantaszikus. -
#76 azthittem először, hogy a duke nukem forevert ajánlod :) -
#75 V. Gothic 1-2
Esetleg:
Duke Nukem: Manhattan Project.
Magyar szinkronnal vmi isteni. :D -
#74 esetleg próbálkozz RPG-kel, mint a Baldur's Gate 1-2, vagy a Fallout 1-2