41140
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• kjhun
    Avast-éknál megint gubanc van. Most, a változatosság kedvéért, nem a rendszertakarítóval amit megvettek, hanem a fő brand-el, magával az Avast vírusirtóval, annak is a vírusadatbázisokhoz tartozó VPS-update-k kiszolgálásával.

Sokaknak, akár V5-8, akár 10.4-18/19.x programverziót használnak belőle, nem frissül az adatbázis vagy csak nyögvenyelősen: Avast fórum A 9.-ik oldalon, mintha hackertámadást sugallna az egyik poszt, amely a frissítéseket szolgáltató szervereket is érintette. (?)

Idézem:
    INFO: Following the attack attempt on our network which we communicated on October 21, we thoroughly scrutinized all releases which led to the suspension of VPS updates for all Avast products versions 9.x - 19.x for four days, which was an important precautionary measure to analyze them for any modified code. This is the reason for the delay in the delivery of VPS updates last week. We have since confirmed that the VPS updates are secure. As a second additional step, we implemented a process whereby product updates, including VPS updates, are thoroughly checked and updated every few days, instead on a daily basis. We are working hard on returning to our regular process of issuing daily VPS updates.

For Avast users who are currently still using an Avast version 8.x, the VPS updates are on hold and undergoing rigorous inspection. We are working hard to resolve this as soon as possible.

Despite these delays, we are confident to say that all of our users are protected. Avast’s threat detection systems consist of multiple layers of security and the automatically streamed updates that are being released continuously between the aggregate VPS updates run every 3-5 minutes to deliver virus definition data, and ensure that our business and consumer users remains fully protected at all times.
  • gergely1991
    Egyre közelebb a Symantec felvásárlása
  • fonok67
    Sziasztok! Tudna nekem adni valaki Malwarebytes aktiváló kódot?
  • Tetsuo
    Köszi. Amúgy Opera böngésző.
  • gergely1991
    Vagy vírus,vagy a böngéző bizonyos beállításai a registryben vannak.
  • Tetsuo
    Az miért van, hogy a vírusírtó feldobja néhány naponta, hogy a böngészőm módosítani akarja a Registry Keyt?
    Az utóbbi egy évben tuti nem csinált ilyet, most meg csinálna, de blokkolom.
  • VKinga
    Független víruskereső teszt: Víruskeresők tesztje 2019
  • KaBuTo666
    Cső
  • gergely1991
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Igen,de te is tudsz.De már feloldottalak,annak idején félrenyomtam....
  • kl24h
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Akartam válaszolni az üzenetedre, erre fel ezt az üzenetet kapom: "A címzett letiltott, így nem küldhetsz neki privátüzenetet!". Neked van jógod letiltani felhasználókat?
  • Jim Morrison
    Firefox topik #19238
    Erre már válaszoltak (neked), igazából az a válasz a kérdésedre itt is.

• Wreck86
    Sziasztok!
    Most vettem észre, ha elindítom a mozilla firefoxot és nem nyitok még meg semmi oldalt, a feladatkezelőben/folyamatoknál 5 firefox.exe kezd el futni.
    Csak nem tudom miért?
    Ötlet valaki esetleg? Lehet baj? :S

Köszi,
    M.
  • Jim Morrison
    még van flash , flash player ?
  • gergely1991
    Ideje egy kis forgalmat adni a topiknak.
  • Tetsuo
    Én fizetnék mondjuk orosz hekkercsoportnak, ha ilyen szándékom lenne.
  • gergely1991
    Ügyesen,de azt vedd figyelembe hogy pl a telefonszám esetén a szolgáltató(k) szolgáltatásai akadályozásáért,korlátozni,de akár nyomozni fognak ellened,csupán jóindulatból...
    Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2018.06.11. 00:07:42
  • desigo
    Miképp tudok egy email címet és egy telefonszámot szét spamelni?
    Tisztán jóindulatból.
  • kl24h
    Kaspersky Virus Removal Tool
  • csrolli
    Üdv egy kis segítséget szeretnék kérni. Hacktool/kms!rfn jelez a defender. Kiírtani nem tudtam, a spyhunter-el sem. Kasperskyt nem engedi telepíteni mert vírust jelez. Megoldás? Köszi
  • Tetsuo
    Persze, de ilyen erővel minden ország csak a maga által fejlesztett vírusírtóban bízhatna. Már ha akarna bízni, mert mondjuk Nyugat-Európát egyáltalán nem érdekli, hogy ámerikánus hekkerek járkálnak az állami szervereken.
  • allock #41080
    a vírusírtód meg úgy általában semmi nem véd a gyárilag elhelyezett kiskapukon
  • wollnerd #41079
    Hűűű.... ez nagyon kínos ! (sztem) (mert hát ugye általában a vírusirtók a hackerek ellen is hivatottak védeni...)
    Sztem jobb lesz a Kaspersky-nek ha visszavonul, annyira estek már a média és politika áldozatául...
  • gergely1991
    A kaspersky megint "célkeresztbe" került...
  • gergely1991
    Mellé mehet a Furkó is.....
  • gergely1991
    Baj talán akkor lehet mikor szándékozol lecserélni.
  • KaBuTo666
  • hgabi84
    Én a Windows Defender-rel egyelőre várnék még az új fejlesztésekig.
  • kl24h
    Aki Windows 10 használ, nem kell semmi más védelmet telepítsen, mert ott van a Windows Defender.
  • KaBuTo666
    Comodot használtam freeben, azzal se volt problémám.
  • gergely1991
    Én már ott tartok hogy cserélgetni fogom a "trialokat". :)
  • gergely1991
    Ez a baidu és a 360 is eleve gyanús fejlesztés.....
  • KaBuTo666
    Én avast free antivirust használok windows tűzfallal + a szokásos józan ész.
    Eddig nem volt problémám. :)
  • kl24h
    Már az Avira is rávette magát, hogy az ingyenes verzióba beépítsék a Tűzfalat.
    A legelső a Comodo volt, utána követte a ZoneAlarm és még volt a Roboscan és az Outpost Security Suite Free, de ezek már megszűntek.
    Lássuk melyik lesz a következő?
    Még van 2 ingyenes, amelyeknek van valamilyen támadáselleni védelmük: Baidu Antivirus és a 360 Total Security.
    Utoljára szerkesztette: kl24h, 2017.10.05. 20:49:43
  • kl24h
    Csak a közigazgatás nem használja, más mindenki!
  • gergely1991
    "A BSI hangsúlyozta, hogy eddig semmilyen olyan gyanú nem merült fel, amely alátámasztaná az amerikai vádakat. A biztonsági konszern számos fontos orosz kiberkémkedési kampányról elsőként számolt be és részletesen leírta azokat. "
    És most a csavar:
    "Fontos viszont, hogy a német közigazgatás jelenleg nem használja a Kaspersky Lab szoftvereit, a biztonsági megoldásokat a Trend Micro szállítja."

És most a kérdés: Was is das?
    Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2017.09.22. 11:23:49
  • Tetsuo
    A nagy hirig ellenére Németország kiemelt üzleti partnere Oroszország.
  • kl24h
    Németországból kapott dicséretet a Kaspersky Lab
  • gergely1991
    Ahogy mondod.....
  • Tetsuo
    A politika áldozatai. A sikert elfelejthetik - örökre.
    Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2017.07.29. 23:36:41
  • gergely1991
    A kaspersky jó virusadatbázissal rendelkezik,bár az elmúlt hetek történései letöbbentettek....