Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Se sajátgépbe nem lehet belépni, semmilyen alkalmazást, mappát, fájlt nem enged megnyitni, se parancsikont, se parancssort, tulajdonképpen semmit.
Ír benne Avast!-ról, Avira-ról, AVG-ről, BitDefenderről...valamelyiok csak jó lesz már itt is.
RansomWare-rel lehet dolgunk...
Ha esetleg érdekel, itt van hozzá egy jó bootkészítő: Rufus
Utoljára szerkesztette: mester1987, 2014.11.03. 03:03:50
Megcsináltam mindent az utasítások alapján, BIOS-ban is látom és beállítottam, h erről bootoljon, de nem csinál semmit... 😞
GIGABYTE H97-D3H, i5-4590@3,3GHz, 2x4GB@1600MHz CL9, GIGABYTE GTX760 OC 2GB, Seagate SSHD 1TB with 8GB MLC, WIN 8.1 x64 DELL P2414H
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Semmire sem tudok rákattintani, "objektumfelület nem támogatott" hivatkozással, csakis a böngésző parancsikonját engedi érdekes módon használni. Ha a Kaspersky nem segít tudtok valamit ajánlani, ami a registry-t is átnézi. Rendszervisszaállítást sem tudok bootoláskor valami miatt, pedig mindig készített. Még az oldalsáv sem hajlandó betöltődni....
Malwarebytes-nak vagy valami erőssebbnek nincs véletlen bootolható vátozata, mert az oldalukon nem látok effélét...vagy ami jó és nincs a fenti listában?
Köszi szépen tényleg.
GIGABYTE H97-D3H, i5-4590@3,3GHz, 2x4GB@1600MHz CL9, GIGABYTE GTX760 OC 2GB, Seagate SSHD 1TB with 8GB MLC, WIN 8.1 x64 DELL P2414H
Megpróbálom őket, aztán jelentek, hogy mi a helyzet.
Emsisoft Emergency Kit
Ha ezek mégsem oldják meg a problémát, akkor nem marad más mint a Kaspersky Rescue Disc 10 (bootolható cucc, nemcsak CD-re hanem USB-re is, csak ha az USB-t választod, a géped kell támogatja az USB-s bootolást).
Sürgős segítséget szeretnék kérni! Valami csúnyán elkapta a gépemet, de egyelőre nem boldogulok vele és lassan nem fogok tudni böngészőt használni...
Először Chrome alatt bejött egy gyönyörű GoSave-es popup-os cucc, azt eltávolítottam, de egyből jött helyette egy AllCheapPrice, amit már nem tudok eltávolítani, ráadásul bármelyik oldalt nyitom meg, pár másodperc múlva előugrik egy ablak, hogy valami kamu oldal szerint elavult a Java-m és frissítsem, ekkor persze semmi más lehetőségem nincs, mit átkerülni az általa felajánlott oldalra és már semmi mást nem tudok csinálni, be kell zárnom a Chrome-ot... Most a Firefox-on keresztül írok, de itt is van CoupExtension és itt is már egyszer bedobta a Java-s sztorit.
Eddig megpróbáltam a CCleaner tisztítását meg az ESET online szolgáltatását (az talált is 32 fertőzött fájlt), de semmi sem változott...
Segítsetek kérlek! Köszönöm szépen!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: kl24h, 2014.10.12. 19:47:00
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Én Virtual PC- alól futtattam a vírnyókat.Öröm volt nézni a feladatkezelőben ahogy a random karakter.exe folyamatok futottak. 😄
Ha igazán betojsz attól hogy megbabrálnád a géped a vírus miatt akkor linux alól futtasd a virtualboxot akkor biztos nincs félnivalód. 😄
Ha oracle virtual boxban telepítek 1 windows7-et 1 virtuális gépre és elkezdek UGYANÚGY internetezni rajta, mint az 'igazi' gépemen, de mondjuk 1 vírusos oldalról akarok tölteni valamit, ami lehet hogy vírusos.. nah akkor letöltöm a virtuális gépre és futtatom stb de ha mondjuk vírusos, akkor az IGAZI gépemre át jöhet a virtuálisból ?(tehát az én gépem is megfertőződhet?)
Szeretném futtatni a dolgokat de nem merem az igazi gépemről😄
KÖSZI!
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Ha van egy fertőzött program és detektálja az antivírus, ki is törli (automatikusan vagy manuálisan, ezt be lehet állítani), akkor többet nem szabad, hogy megjelenjen. Ha viszont megint megjelenik, akkor van egy másik fertőzött program, amit még nem detektált az antivírus és az írja/tölti be az internetről megint azt amit már detektál. Tehát nálad kell legyen a gyökérprogram, amit még nem sikerült detektálnia az antivírusnak. Kell várni egy pár napot, amíg újabb frissítés lesz és akkor elkapja a gyökérprogramot is. A beállításoknál van olyan is, hogy hatékonyabb legyen a védelem és akkor lehet észreveszi a "tettest".
A beállításokról ne kérdezz, mert nem Kaspersky-t használok!
1, hol tudom kikapcsolni,m hogy a gép bekapcsolásakor ne kezdjen el automatikusan keresni?
2, amikor feldob egy rosszindulatú software ablakot, azt hogy tudom eltüntetni nem lehet bezárni csak vírusirtás és utána újraindítás opció van.
3, rámegyek hogy oké irtsa/javítsa stb, de a következő bekapcsolásnál ugyanúgy jelzi, hogy "x számú aktív fenyegetés.
A Baidu egyedül is megállja a helyét, mert a saját motorja mellett ott van az Avira is, amit be kell kapcsolni, hogy valós időben fusson (Settings-be meg lehet kapni), ellenben csak vizsgálat során használja.
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2014.10.04. 17:05:53
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep