Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Na meg a "Többet ésszel...".
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
> Downloaded File Scan
> Malicious Website Blocking
> Online Shopping Protection
> Malicious Behavior Blocking
> Scan File When Saved
> Scan File When Opened
> Network Threat Blocking
> Use BitDefender Scan Motor
> Use Avira Scan Motor
Ezenkívül van a Sandbox, ahol virtuálisan lehet futtatni gyanús programocskákat.
A BitDefender és az Avira motort csak akkor lehet bekapcsolni ha telepítve vannak. A 360 TS nem telepíti automatikusan ezt a két motort, csak ha a felhasználó óhajtja (ez a két motor opcionális).
Nem terheli a gépet!<#pias>#pias>
A: Klasszikus korlátozott fiók
B: A beépített Vendég fiók
+ ésszel netezni. (Nem mindenki tud. Akadhat az összes családban/ismerõsi körben renitens egyén, aki minden x@rra rákattint, amire nem kéne. A WRZ-t, már ne is említsem, ha nem "megbízható" helyrõl szerzi be.)
Mennyire fogja(?) meg a vírusokat, egyéb böngészõszemetet, a Rendszergazdai jogosultságú felhasználói fiók használatához képest? (Ugyebár, neki minden felkúsz(ik/hat), akár akarja, akár nem.) Bár, a Vendég alatt, is feltelepül a Chrome az adott fiók alá.
Bankok meg hasznalnak ilyen elavult szar op.rendszert? Na neee...
Minden alkalommal, amikor belépek a Thunderbirdbe, ez az üzenet ugrik fel a jobb alsó sarokból a tálcáról, az AVG ikonjától: "Az E-mail vizsgáló nem tudja megvizsgálni az üzeneteket, mivel a kapcsolat titkosított! A vizsgálatok titkosított kapcsolatokkal történõ beállításának módját lásd az online GYIK témaköreiben!"
Kérlek segítsetek, hogyan lehet ezt beállítani,néztem az online gyik-ot is de nincs ilyen témakör...
Köszönöm szépen!
<#worship>#worship><#worship>#worship>
* Scomcomputers the future of computing!*
hátha összejön:s
többieknek meg azért, mert nincs külsõ hddm és rengeteg adatot kellene lementem..
Ajánlom lefuttatni a VIPRE Rescue-t, ez Windows alatt történik, ez nem bootolható cucc. Kicsit lassú az ellenõrzése, de lehet sikerülni fog.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Amikor pl. több 100 dolgot talál, van valami lehetõség, hogy egyszerre kijelölni?
Gomb nincs hozzá, egyenként jelölgetni lehet csak! Így idõigényes, macerás!
Simán bootoljam be ha kiírtam az isot egy CD-re ?
Ha nem akarod használni a rescue-t, akkor itt van a Malwarebytes.
Tehát a gép elindul így nem tudom kell-e ez a rescue disc.
Csökkentett mód v bármi spéci dolog ?
eredeti win XP 32bit, laptopról van szó, céges..
Blum: igen, le kell töröld az IS-t és fel kell telepítsd ezt a Total Protectiont és utána meg engedélyezni kell a BitDefender és az Avira motort. Egy probléma van, hogy ez a Total Protection csak béta verzió.
Amugy egesz jol szuperal az IS. 😊
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Safe Bios-ba letorlod vele a drivert leszedsz,utolso stabil verzios Catalystot. Normal windowsba es felrakod.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Kell bármit aggódnom, vagy csak ennyit eszik meg ez a pár alkalmazás?
Használ valaki AVG free-t? Mik a tapasztalatok. Mennyire hatékony? Gépet mennyire fogja? Gyengébb vasra kellene.