Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Már egy jó ideje eltûnt a DriveSentry is, pedig az is jó antivírus volt, fõleg a dizájnja (rendõr-ikon).
Jó ez a Comodo csak nekem marhára visszafogja a gépet.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Ez ugyanaz mint a tömörített fájlok ellenõrzése. Nem felesleges ugyan, csak a hiánya nem okoz semmiféle kockázatot. A vírus nem fog kimászni a rarból. Majd ha kicsomagolják akkor kell megfogni. Persze van aki tömörítve sem akar vírust tárolni. De tudok olyanokról is akik direkt abban gyûjtik 😊
Tehát egyes antivírusoknál az ingyenes verziójuk majdnem ugyanaz mint a fizetéses verzió, de a kis különbséget meg lehet oldani más ingyenes szoftverekkel és közben nem fog lassulni a gép vagy a különbség nem fontos. Ilyen szokott leni egyesn antivírusoknál az Internet Security és a Total Security közötti különbség.
Mint gépigény nagyon is megfelelõ, csak épp a fent említett dolgok miatt nem említettem.
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Kicsit komolyabban: Nem sokat ér. A semminél persze több. Ha eddig nem kaptál mellette vírust, akkor nagy eséllyel feltelepített vírusirtó nélkül sem kaptál volna.
Persze a "DAZ"-os loadert azt megtalálja, ami egyáltalán nem vírus 😊
A "háttérben, csendben"-rõl meg annyit, hogy nyissál meg egy olyan mappát amiben 15-20 futtatható (exe) fájl van, és gyönyörködhetsz egy jódarabig a fehér ikonokban, amíg ellenõrizgeti õket. És ezt természetesen minden egyes újraindítás után újra.
Ha bevált ne cseréld le ! Esetleg telepíts fel melléje egy Malwarebytes free-t, és kb. hetente csinálj vele egy ellenõrzést.
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Pentium 2 x 3000 CPU, 1 giga ram, nem fogja le gépet!
Csak megkérdeztem egyszer itt, nem-e van kisebb gépigényû!
A Free ZoneAlarm Antivirus and Firewall esetében lehet látni mi a külömbség. még van ha nem tévedek 2 dolog, amit nem írtak ki, hogy az sem megy a free verzióban, de mint védelem egy átlag felhasználó esetében nincs nagy szükségessége.
A többi antivírus esetében valami mindig hiányzik (Tûzfal vagy más dolgok) a komplett csomagból, ezért ingyenesek és akkor ezek már nem adnak teljes védelmet.
Még van ingyenes a Comodo Internet Securitym csak ehhez kell érteni, másképpen nem tudsz boldogulni vele. Ezért ajánlják fel a Geek Buddy-t, amiért fizetni kell, hogy segítsenek Comodoék ha valahol elakadsz, viszont ha értesz hozzá, akkor nem telepíted a Geek Buddy-t. Ezenkívül még van az Avira.
Még itt lenne 2: Baidu és a Kingsoft, csak ezekrõl nem tudok véleményt mondani, mert nem teszteltem, viszont a gépigényük nagyon kicsi.
Az Avast-ot azért írtam elsõnek, mert a könnyû a kezelése, megbízható és jó a detektálása. A Panda szoftverek a gyenge gépeket nagyon fogják, most hogy a Panda Cloud Antivirus 2.3 mennyire fogja nem tudom, mert nem teszteltem.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Gyengébb gépre kis memória, 512 pl.
Milyen ingyenes kis gépigényû Vírusirtót javasolnátok Magyar nyelvût?
Talán ez?
Panda Cloud Antivirus 1.91B (magyar)
Nem tudom, ebbõl újabb verzió Magyar van-e, nem találtam!
Az av-comparatives.org azért egy reálisabb eredményt mutat, a Baidu nem szerepel itt, de pl. a Kingsoft a leggyengébben szerepelt a "Real world protection test"-nél. Azt lehet látni is, mert ha bemásolok egy vírust nem detektálja és lehet ezért ért el ilyen gyenge eredményt.
Itt van ez a Baidu szintén rohadt kicsi gépigénnyel. Éppenséggel ebben Avira motor van meg a sajátja. Ebben van olyan menüpont is amivel lefordítható lenne a program magyarra. El is kezdtem, de abbahagytam mert rájöttem hogy kevés vagyok hozzá.
Na ez is jó lenne magyarul...