41135
360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
#40731 Úgy szintén! -
#40730 bő egy hónapja használom, teljesen meg vagyok vele elégedve :) -
kl24h #40729 360 Total Security végleges verzió. Azt lehet mondani, hogy kezdi a fizetéses verziójú antivírusok szintjére emelkedni a Protection résznél, mert ha a Protection Mode-nál Security-ra állítod, akkor a következők lesznek a listában:
> Downloaded File Scan
> Malicious Website Blocking
> Online Shopping Protection
> Malicious Behavior Blocking
> Scan File When Saved
> Scan File When Opened
> Network Threat Blocking
> Use BitDefender Scan Motor
> Use Avira Scan Motor
Ezenkívül van a Sandbox, ahol virtuálisan lehet futtatni gyanús programocskákat.
A BitDefender és az Avira motort csak akkor lehet bekapcsolni ha telepítve vannak. A 360 TS nem telepíti automatikusan ezt a két motort, csak ha a felhasználó óhajtja (ez a két motor opcionális).
Nem terheli a gépet! -
kjhun #40728 Melyik biztonságosabb XP-n? Vírusirtó +
A: Klasszikus korlátozott fiók
B: A beépített Vendég fiók
+ ésszel netezni. (Nem mindenki tud. Akadhat az összes családban/ismerősi körben renitens egyén, aki minden x@rra rákattint, amire nem kéne. A WRZ-t, már ne is említsem, ha nem "megbízható" helyről szerzi be.)
Mennyire fogja(?) meg a vírusokat, egyéb böngészőszemetet, a Rendszergazdai jogosultságú felhasználói fiók használatához képest? (Ugyebár, neki minden felkúsz(ik/hat), akár akarja, akár nem.) Bár, a Vendég alatt, is feltelepül a Chrome az adott fiók alá. -
KaBuTo666 #40727 Hogy megy már a vita kommentben. A nagy kocka fajtájuknak mindenségit. :D -
Blum #40726 Windows biztonsági funkciót használ fel a BKDR_VAWTRAK malware a biztonsági programok ellen
Bankok meg hasznalnak ilyen elavult szar op.rendszert? Na neee... -
#40725 Sziasztok!
Minden alkalommal, amikor belépek a Thunderbirdbe, ez az üzenet ugrik fel a jobb alsó sarokból a tálcáról, az AVG ikonjától: "Az E-mail vizsgáló nem tudja megvizsgálni az üzeneteket, mivel a kapcsolat titkosított! A vizsgálatok titkosított kapcsolatokkal történő beállításának módját lásd az online GYIK témaköreiben!"
Kérlek segítsetek, hogyan lehet ezt beállítani,néztem az online gyik-ot is de nincs ilyen témakör...
Köszönöm szépen!
-
#40724 rendben, később megpróbálom...
hátha összejön:s
többieknek meg azért, mert nincs külső hddm és rengeteg adatot kellene lementem.. -
kl24h #40723 Az megtörténhet, hogy még mindig rajta van a vírus. Ezt úgy is le lehet ellenőrizni, hogy valamelyik antivírus mikor kap valamit/valamiket és kitörli, gépújraindítás után csak ott van és ugyanazok a fertőzések. Ilyenkor azt jelenti, hogy az igazi "gyökérvírust" nem sikerült megtalálnia. Valamikor egy hetet kellett várjak, amig sikerült egyik antivírusnak detektálni a "gyökérvírust". Sajnos annak idején már egy Windows újratelepítést is elvégeztem, de a fertőzés csak ott maradt, ezért egy hétbe került, amíg sikerült kitisztítani.
Ajánlom lefuttatni a VIPRE Rescue-t, ez Windows alatt történik, ez nem bootolható cucc. Kicsit lassú az ellenőrzése, de lehet sikerülni fog. -
Blum #40722 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mert akkor szokasahoz hiven nem kene non-stop faszsagokat kerdezgetnie es balfaszkodnia -
#40721 Lassan egy hete ezzel szopsz, mért nem darálod le végre azt a nyomorult winfost és rakod újra??? -
#40720 nem:SSSSSSSSS mindent lefuttattam, találtak-letörölték és ugyanúgy vírusos.. csökkentett módban is lezongoráztam ezt a történetet :( -
#40719 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem értem miért ígérkednek a "Mi kell..." topikban. -.- -
Zsolt01 #40718 MAlwarebytes
Amikor pl. több 100 dolgot talál, van valami lehetőség, hogy egyszerre kijelölni?
Gomb nincs hozzá, egyenként jelölgetni lehet csak! Így időigényes, macerás! -
kl24h #40717 Futtasd le a MAlwarebytes-t is mert az még biztos fog találni. -
#40716 ..hogy a rákba lehet leszedni ezt a ' kiszolgáló foglalt, átváltás, újra' vírust xpről ?! -
#40715 Talált 2db trójait, azt le is törölte automatába v csak megtalálta?:D -
Blum #40714 igen -
#40713 Rendben, akkor lefuttatom ezt a Rescue Discet... reméljük a legjobbakat.
Simán bootoljam be ha kiírtam az isot egy CD-re ? -
kl24h #40712 Tehát attól függetlenül, hogy a gép elindul vagy nem én ezt ajánlom, mert ezzel a rescue cuccal a vírusok nem aktívak és ki lehet irtani őket (persze amelyiket felismeri a Kaspersky), viszont ha elindult a Windows, akkor már lehetséges, hogy nehezebb lesz kiirtani.
Ha nem akarod használni a rescue-t, akkor itt van a Malwarebytes. -
#40711 Elindul a laptop és betölt a windows meg minden.. de csak asztalról lehet futtatni dolgokat és ott sem mindent.. szóval start menüből nem lehet mengyitni semmit, mert explorer.exe leáll stb...
Tehát a gép elindul így nem tudom kell-e ez a rescue disc. -
kl24h #40710 Látom nem működnek a linkek, ezért belinkelem: Kaspersky Rescue Disc 10. -
kl24h #40709 Itt a topikban fenneb a "Biztonsági segédprogramok"-nél találsz többféle helyreállító lemezt. Én a Kaspersky helyreállító CD/DVD ajánlom. Ezek a helyreállító cuccok Linuxban vannak írva, bootolni kell és kell követni az utasításokat. -
#40708 Már fertőzött gépet (explorer.exe leáll, ha megnyitsz valamit illetve 'A kiszolgáló nem található' és cask leállítás meg átváltás lehetőség van vagy mi a szösz..) hogy lehet újratelepítés nélkül megszabadítani a férgektől ?
Csökkentett mód v bármi spéci dolog ?
eredeti win XP 32bit, laptopról van szó, céges..[tanároknak nem osztogatnak high-end cuccokat...] -
Blum #40707 Akkor megvarom a veglegest. :) -
kl24h #40706 Igen, ingyenes és még adnak böngészőtis. Szuper a böngésző ikonja.
Blum: igen, le kell töröld az IS-t és fel kell telepítsd ezt a Total Protectiont és utána meg engedélyezni kell a BitDefender és az Avira motort. Egy probléma van, hogy ez a Total Protection csak béta verzió. -
Blum #40705 Nekem most a 360IS van fent. Ha ezt felakarom rakni akkor azt lekell torolnom?
Amugy egesz jol szuperal az IS. :) -
#40704 totál ingyééért? :O -
#40703 -
kl24h #40702 360 Total Security -
#40701 De,csak a drivernek fasza kell,hogy legyen. Nvidian 3-4driverrel ezzelott kijavitottak,hogy a driver leallas problemat,mikor hardweres gyorsitas bevolt kapcsolva a bongeszon. 400-500-as szerias vga-knal gond volt. AMD-vel meg komolyan nem akar az ember szenvedni. -
#40700 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem a mozilla.exe + flashplayerplugin.exe együttes futása nem mindig ideális. -
#40699 Köszönöm, nem a topikba tartozik, de elszaródott egy HP driverem is és nem tudok a nyomatóval szkennelni, remélem arra is jó lesz!
-
#40698 Ezt toltsd le.
Safe Bios-ba letorlod vele a drivert leszedsz,utolso stabil verzios Catalystot. Normal windowsba es felrakod. -
#40697 Köszönöm a tippet, át is néztem párat, hogy milyen frissítéseket kell letölteni/telepíteni.:) -
#40696 Szt. meg a videkartya driver szarul viseli a flash playert. -
#40695 Nincs konkrét bajom, de olyan mintha "lassabb" lenne a gépem. Két ablak, utorrent van megnyitva, ahol csak feltöltés fut. Az egyik ablakba egy FB játék fut, ami flash playert használ. AVG free-t használok, ccleaner most futott le, töredezettségmentesítést később csinálok. A hitman pro-t most próbáltam ki, 3 (szerintem) jelentéktelen tracking cookie-t talált. AVG-t mostanában nem futtattam:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Kell bármit aggódnom, vagy csak ennyit eszik meg ez a pár alkalmazás? -
kl24h #40694 Azért fogja a gépet és ha még detektál is valamit, akkor nagyon. Inkább az ingyenes Avast lenne a legmegfelelőbb. -
Arkonis #40693 Sziasztok.
Használ valaki AVG free-t? Mik a tapasztalatok. Mennyire hatékony? Gépet mennyire fogja? Gyengébb vasra kellene. -
kl24h #40692 ZoneAlarm 2015