41135
360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
kl24h #40855 Az antivírus kellene detektálja, ha van valami kémprogram a gépen, ha viszont ezeket nem fogja detektálni, akkor kár megvásárolni az adott antivírus programot. Ha az ilyen kémprogramok be lesznek téve a "fehér listába", akkor az antivírus cégek fognak veszíteni. -
kjhun #40854 Felkutatja a gépünkön az állami kémprogramokat az Amnesty International programja.
Cikk -
kl24h #40853 Virus Bulletin: RAP averages quadrant Feb 2014 Aug 2014
AV-Comparatives: October 2014 -
#40852 Valahogy így gondoltam volna:
#last-read{
display:none;}
De azt rakom be amit írtál.
köszönöm :) -
#40851 #forum-posts-list a[name="last-read"] {
-webkit-animation: none !important;
} -
#40850 Mondjuk ezt az irritáló dolgot jelezd a fejlesztők felé ők gondolták így...keresek egy aktív topikot ahol mindig megjelenhet ez a ficsőr, ott kiszűröm ezt div-et aztán eltüntetem a "süllyesztőbe".
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2014.11.06. 15:01:56 -
#40849 Szeretnél bant? :) -
mester1987 #40848 Szerintem AVG Internet Security is tud mindent, de az Avira lehet a legerősebb. Egy vírusadatbázis frissítés szerintem ehhez kevés szerintem. -
KaBuTo666 #40847 Azt akarod, hogy bezarassam a topigot te felnotas? -
#40846 Tuntesd el azt,old meg ez annyira iritallo fasznak kell ilyent berakni? -
#40845 Megoldjam hogy az "LSD" színjeiben jelenjen meg? :) -
#40844 :D -
kjhun #40843 Avast-ék rekordot döntöttek, az 1 napon kiadott vírus-adatbázis frissítések számát illetően? (10db) A YYMMDD-0-ás, az első aznapi frissítés.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#40842 Nemjo a topik scripted gergely ez az utolso uzenet itt pislog mint rossz led. -
mester1987 #40841 Tárgytalan Bitdefender megoldotta. -
mester1987 #40840 Avirának milyen a Rescue Disk-je nem tudjátok, erősebb, mint az AVG-é vagy a Bitdefender-é véletlenül nem tudja valaki? -
mester1987 #40839 Na AVG-vel lefuttattam, de mivel rendszervisszaállítást nem lehet és a registry-ben sem talált semmit, mit lehet még tenni?
Se sajátgépbe nem lehet belépni, semmilyen alkalmazást, mappát, fájlt nem enged megnyitni, se parancsikont, se parancssort, tulajdonképpen semmit. -
mester1987 #40838 ...vagy felül a Biztonsági segédprogramokat a bannerban. Csak épp nem láttam tőle annyira a szemem előtt volt -
mester1987 #40836 Szia, ne azt használd, ugyanígy jártam most én is, nézd meg ezt a cikket!
Ír benne Avast!-ról, Avira-ról, AVG-ről, BitDefenderről...valamelyiok csak jó lesz már itt is.
RansomWare-rel lehet dolgunk...
Ha esetleg érdekel, itt van hozzá egy jó bootkészítő: Rufus
Utoljára szerkesztette: mester1987, 2014.11.03. 03:03:50 -
SalsaTeacher #40835 Sehogy sem sikerül bebootolni a Kaspersky-vel...
Megcsináltam mindent az utasítások alapján, BIOS-ban is látom és beállítottam, h erről bootoljon, de nem csinál semmit... :( -
#40834 Emlékeim szerint Kaspersky rescue disknek is van registry ellenőrzője sőt regisztrációs adatbázis-szerkesztővel is rendelkezik. -
mester1987 #40833 Bootolható pendrivera mik vannak még a Kaspersky Rescue Disk 10-en kívül...azt hiszem hasonlót kaptam be, mint SalsaTeacher.
Semmire sem tudok rákattintani, "objektumfelület nem támogatott" hivatkozással, csakis a böngésző parancsikonját engedi érdekes módon használni. Ha a Kaspersky nem segít tudtok valamit ajánlani, ami a registry-t is átnézi. Rendszervisszaállítást sem tudok bootoláskor valami miatt, pedig mindig készített. Még az oldalsáv sem hajlandó betöltődni....
Malwarebytes-nak vagy valami erőssebbnek nincs véletlen bootolható vátozata, mert az oldalukon nem látok effélét...vagy ami jó és nincs a fenti listában?
Köszi szépen tényleg. -
SalsaTeacher #40832 Az első két program tesóm gépén segített, az enyémen is találtak és töröltek le dolgokat, de semmi változás, úgyhogy ma délután jön a rescue disk... :( -
SalsaTeacher #40831 Köszönöm!
Megpróbálom őket, aztán jelentek, hogy mi a helyzet. -
kl24h #40830 Malwarebyte's Anti-Malware (free)
Emsisoft Emergency Kit
Ha ezek mégsem oldják meg a problémát, akkor nem marad más mint a Kaspersky Rescue Disc 10 (bootolható cucc, nemcsak CD-re hanem USB-re is, csak ha az USB-t választod, a géped kell támogatja az USB-s bootolást). -
SalsaTeacher #40829 Sziasztok!
Sürgős segítséget szeretnék kérni! Valami csúnyán elkapta a gépemet, de egyelőre nem boldogulok vele és lassan nem fogok tudni böngészőt használni...
Először Chrome alatt bejött egy gyönyörű GoSave-es popup-os cucc, azt eltávolítottam, de egyből jött helyette egy AllCheapPrice, amit már nem tudok eltávolítani, ráadásul bármelyik oldalt nyitom meg, pár másodperc múlva előugrik egy ablak, hogy valami kamu oldal szerint elavult a Java-m és frissítsem, ekkor persze semmi más lehetőségem nincs, mit átkerülni az általa felajánlott oldalra és már semmi mást nem tudok csinálni, be kell zárnom a Chrome-ot... Most a Firefox-on keresztül írok, de itt is van CoupExtension és itt is már egyszer bedobta a Java-s sztorit.
Eddig megpróbáltam a CCleaner tisztítását meg az ESET online szolgáltatását (az talált is 32 fertőzött fájlt), de semmi sem változott...
Segítsetek kérlek! Köszönöm szépen! -
#40828 De nem akarom használni, mert lagol tőle a net. -
kl24h #40827 Nem próbáltad visszakapcsolni? -
kl24h #40826 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én megengedem magamnak, hogy külön írjam kötőjel elválasztásával!!!!! -
#40825 Tegnap frissült a Malwarebyte-om és azóta folyton feljön a kis ablak ,hogy az egyik védelmi eszköz ki van kapcsolva (jelen esetben a webhely blokkoló), hogy tudnám ezt végérvényesen eltüntetni, mert eddig ez nem jött fel? -
KaBuTo666 #40824 Tűzfal-uk egybeírandó. -
kl24h #40823 Virus Bulletin: RAP averages quadrant Dec 2013 Jun 2014
AV-Comparatives: September 2014 -
kl24h #40822 Én inkább azokat figyelem, amelyek ingyenesek és van saját Tűzfal-uk is. -
KaBuTo666 #40821 Nekem mind1. -
kl24h #40820 És több meg több ingyenes jelenik meg. -
KaBuTo666 #40819 Ennyire van biznisz ebbe az antivírus szoftverekbe? Csak mert van bőven elég a piacon, ebből nem egy darab ami sikeresen jó, erre még még csinálnak... -
kl24h #40818 A virustotal.com vannak új termékek is betéve ellenőrzéskor: CYREN, Zillya! és a Zoner. A Felhasznált termékek listájába még nem írták be ezeket.
Utoljára szerkesztette: kl24h, 2014.10.12. 19:47:00 -
KaBuTo666 #40817 Ti ketten szerintem így vasárnap este ki vagytok pihenve. Kérlek titeket, csináljatok valamit mert ez így nem mehet tovább! -
#40816 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én meg kérem a 150%-os részesedésemet. -
kl24h #40815 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler]Így kellett volna fogalmazz a #40814 válaszodban:
[spoiler]"Van mit. Bankkártya adatokat pm-ben elküldtem, ahova utalnod kell a ... és ha szűkség használhatod is valamilyen termék vásárlására, mert van bőven pénz rajta!!!"