bannerkesz.png
**********************************************************



*******************************************

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

  • kl24h
    #40906
    Én nem mondtam, hogy leáll a C végén!!!
    Én megnéztem a videót, de egy fájl titkosítása nem mehet gyorsabban mint a felülírása (vagy egyszerűen az írása), ez aranyszabály. Tehát ezért a sok GB nem lehet olyan hamar felülírni. Ha pedig törölne a fájlt, akkor az sokkal gyorsabban menne. Ezeket jó tudni.

    A másik dolog, hogy én nem szoftverekkel trükközök ki, hanem másképpen!!!!

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hagyjuk a diplomás szakembereket, a diploma nem jelent mindent!!! A tapasztalat a fontos, mert én találkoztam "szakemberekkel" és még annyit sem tudtam mint én, pedig ők többet kellett volna tudniuk mint én, mivel diplomájuk volt azon a szakterületen. Persze kivételek vannak, akik nagyon is értik a munkájukat, de azok nagyon kevesen vannak. Vannak aki megszereznek egy diplomát, de különböző okok miatt nem merül bele annyira a dolgokba és akkor nem lesz sok tapasztalata.

    Hogy te sokmindennnel nem vagy esetleg tisztájába, az nem azt jelenti, hogy én hülye vagyok!!!! A másik dolog, ne csak olyan könnyen hülyézzél le valaki, mert lehet, hogy az akit "hülyének" nevezel többet tud mint te arról amiről szó van! Mint általános műveltségként ajánlom, hogy senkit sem szabad lehülyézni, még akkor sem, ha tényleg kevesebbet tud mint te!!!!