41135
360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
KaBuTo666 #41055 Legfrissebb Windows 10 64 bit, tiszta telepítéssel és minden frissítés fel van telepítve.
Chromet letöltöttem, az villám gyors. :)
Thx #41054. -
#41054 Én pedig a sz@r FF után Operát használok és majdnem 100%-ban meg vagyok vele elégedve. Az FF után megváltás. -
hgabi84 #41053 Milyen op. rendszer? Windows 10 esetén érdemes kipróbálni az Edge-et is. Én mióta megismertem kb. nem is használok már mást. -
KaBuTo666 #41052 Mozilla Firefox
De amúgy régebben nálam gyorsabban és jobban ment a Firefox...pedig újra is raktam, ki is pucoltam de már nem tündököl annyira jól a gépen mint régen. Sajnos a munkahelyi gépemen ugyan ez a probléma.
Szerintem kipróbálom a Chromet, arról sok jót hallottam. -
#41051 Milyen böngészővel?
-
KaBuTo666 #41050 Nálam sajnos nem jött be ez az AdGuard.
Fagy, szaggat az oldal ha be van kapcsolva.
Ha kikapcsolom, simán fut. -
#41049 Avast-tal milyen rossz "tapasztalataid" voltak? -
#41048 Koszi sracok a segitseget es javaslatokat.
Mivel a friss laptop alapbol win10-zel jott szoval az marad. McAfee is rajta volt ami lassan lejar. Avasttal vannak rossz tapasztalataim, azt inkabb nem raknam fel. Comodot meg nem hasznaltam, ahogy @hgabi triojat sem, de az igazat megvallva nem nagyon bizom az ingyenes irtokban, - megkovezhettek, de esettel, kissel es mcafeevel meg nem voltak rossz tapasztalataim - ezert gondolkodom bennuk. Viszont az utobbi egy evben semmilyen irtot nem hasznaltam, csak a win beepitettjet.
Firefoxon meg mindig is hasznaltam Adblockot es ublockot, de most kiprobaltam a javaslatotokra az adguardot es eleg meggyozo eddig...koszi!!
Ha a harombol kellene valasztanotok, akkor melyik lenne az?
Egyebkent egyelore az eset fele huz a szivem, mert a nod32-t evekig hasznaltam problema nelkul. A masik kettot csak cegben hasznaltam. -
#41047 Én AdGuardot és uBlock-ot használok Opera böngészőn. Megférnek egymás melett és mindkettő kiegészíthető úgy, hogy klikkelek a nem tetsző felületre és azt blokkolja. Enélkül már nem is szívesen böngésznék.
A mindig friss! (ez fontos) Comodo Firewall és Avast Antivirus (free) is teszi a dolgát rendesen. A Win7 biztonsági frissítései is jöhetnek, kivéve a néhány letiltott baromsága.
-
hgabi84 #41046 A Comodo is tényleg jó - sok éves tapasztalatom van ott is. Ingyenessége mellett rengeteg testreszabási lehetősége van. Viszont a tesztek alapján nem igazán a legjobb vírusadatbázisból dolgozik sajnos, ezért a "józan ész" tényleg sorsdöntő lehet. Én Adblock-ról nemrég viszont az Adguard-ra váltottam, ez is megér mindenkinek egy próbát. -
KaBuTo666 #41045 Comodo Internet Security Premium 10 + józan ész.
Böngészőben Adblock Plus reklám blokkoló kiegészítő.
Ingyenes mind1ik, évek óta használom, vírusom még nem volt. -
hgabi84 #41044 Üdv.!
Én a Bitdefender + Immunet + Ransomfree kombóra szavazok. Ezek így mondhatni minden téren és nem mellesleg díjmentesen védik majd a gépet. -
#41043 Én az elsőre szavaznék. Az ESET-re. Én magam is évek óta azt használom, a véleményem szerint annak kedvezően alacsony rátájú a false positiv-je. És nagyon sok jó, hasznos funkcióval is rendelkezik. ESET termékek funkciói.
Nyilván megvásárolni szeretnéd a licencet. de melyiket? A Premium rendelkezik a laptopod esetén hasznos Lopásvédelemmel is. :)
(Régen az Internet Security-ben is lehetett aktiválni a lopásvédelmet. De amióta kitalálták a Prémium verziót, onnan áttették... Nem tudom miért kellett így megtenniük... ) -
#41042 Sziasztok
Nem talaltam jobb topikot a kerdesemre.
Most vettem egy laptopot. egy teljeskoru vedelmet szeretnek ra de nem tudom melyik legyen.
E harom kozott vacilalok
ESET Internet Security
McAfee LifeSafe
Kaspersky Internet Security
Elore is koszonom a tanacsotokat
-
Apocalipto #41041 Megvan még a rendszer, nod topikban rakosgatják is mindig be a kódokat. Gépre fel is tettem már, meg most mobilra is. -
#41040 megnéztem CHIP-ben van e, van.
https://www.eset.hu/chip
https://www.eset.hu/pcworld -
#41039 Tudtommal már nincs.
Azért nem pörög már mert a tagok többsége akik gyakran ide írtak azok már a fórumon se nincsenek már egy jó ideje(az a kicsi aki még maradt az már elfelejtették). Mostanság a antivírus-tematikus topikok szoktak látogatottak lenni(már amelyik).
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2017.05.27. 10:02:54 -
Apocalipto #41038 Azta, szegény topik mennyire halott, emlékszem még fénykoromban mennyire pörögtünk itt :)
PC worldös eset kódok már nincsenek? -
#41037 Önreklámszagú a dolog(ennyi erővel akár az aláírásba is ki tehette volna)... -
#41036 Ezek vajon mikori cikkek? Lényeges lenne dátumot írni főleg ilyen tartalmakhoz, de sem a cikkíró, sem a magazin (vagy blog) egyéb szerkesztői (ha vannak) erre nem gondoltak, vajon miért? Így mennyire vehetők komolyan egyáltalán? -
hgabi84 #41035 Nem éri meg - pláne nem az avast-ot! Helyette inkább a Bitdefender javasolt. Itt és itt pedig számos infó le van írva a helyes döntéshez. -
#41034 A Kaspersky-t szokták dicsérgetni,de minek fizetős ha van ingyenes? :)
Ha elnyerte a tetszésed akkor felőlem előfizethetsz rá... -
SzocsA #41033 Megéri előfizetni az AVASt vírusirtóra vagy melyiket használjam? Avatsot használok amúgy. -
#41032 További mentőövek a zsaroló programok ellen. -
#41031 Boldog új évet minden topik olvasónak/írónak!
Közben újítás történt a fejlécen,ha már 2017-et írunk. :)
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2017.01.02. 14:01:54 -
#41030 nekem a fránya sg kiegészítőt nehezemre esik publikálni firefox storeba, annyiszor visszadobják :D -
KaBuTo666 #41029 Ezt a wotot én is használom. :D
De attól még nem törlöm le...mint ha csak a wot csinálná ezt... :D -
#41028 Folytatás -
#41027 Ejha... -
#41026 Sajnos ennek ellenére is jelzi.
Mellesleg mi lenne az a heurisztikus keresés? Az miben más?
Noha barátom a figyelmeztetés ellenére feltelepítette a saját gépére, és elmondása alapján telepítés közben nem szólt az AVG (neki is ugyanaz a verzió van, mint nekem) és a telepített programban sem jelez. Természetesen a DVD-n neki is jelzi a fertőzést.
Illetve csak miheztartás végett jegyzem meg, hogy....SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!letöltöttem kíváncsiságból a nem túl legális, kalóz verziót és az meg nem fertőzött... :-o
Mindenesetre azért kösz az eddigi segítséget! -
#41025 Kapcsold ki a heurisztikus keresést és próbáld meg újra. -
#41024 Helló mindenki!
Eredeti játék (újság melléklet, teljes játék) dvd-jén talált vírust az AVG. Létezhet?
Fenyegetés: Archívum bomba
Súlyosság: közepes
A további információkra kattintva ezt a tájékoztatást adja: Generic Virus
Vagy valami mást is értelmezhet vírusnak....? -
#41023 Skeeyah.A!bit <<-Ez a max amit találtam róla. -
#41022 Esetleg ha leírnád a malware nevét, nagyobb valószínűséggel tud valaki leírással szolgálni. -
#41021 Sziasztok!
A vírusirtó talált egy malwaret a gépemen és szeretnék utánanézni, hogy konkrétan mire is "szakosodott" a kártevő.
Ismertek olyan oldalakat, ahol vírusokról van leírás? Googleban akárhogy is keresek, gyakorlatilag csak az eltávolítással foglalkozó oldalakat dob fel. Köszi előre is! -
#41020 avast-avg-felvasarlas-antivirus-biztonsag-iot-cseh.html -
#41019 Ki gondolná, hogy efféléket kutatnak egy tömeggyilkos terroristáról elnevezett egyetemen? -
#41018 -
#41017 Amikor már a ventilátor is az adatainkat lopja. -
#41016 Nekem az a meggyőződésem hogy nemcsak az alap(csúnyán fogalmazva hülye) jelszavakkal van ellátva a lista(admin,0123456789,password stb.),hanem azt is figyeli hogy van megadva,ha a semmisemmi-re, riaszt akkor a dogdog(kutyakutya) vagy a househouse(ház-ház)-ra is befog riasztani.