2912
-
FGB #331 Bejelentkezni a "Login"-ra klikkel. -
FGB #330 Probáld meg a "Register"-re klikkelve (bal felső sarok). :)
vagy ITT -
FGB #329 Idézet a Metin hívatalos forumáról:
"A GM-ek soha nem kérik el a felhasználóneved, vagy jelszavad! Ezenkívül NEM TUDNAK tárgyat adni, tárgy szintet növelni, vagy karakter szintet növelni, vagyis aki ezt állítja az át akar verni. Ugyan ez vonatkozik a mindenféle ingyenes weboldalakon hirdetett 'Yang' szerző megoldások. Nem lehet yangot szerezni sehogy, így ezek is átverések. Hacket se használj, mert tele vannak vírusokkal és el fogják lopni az accodat vagy tárgyaidat!"
ha valaki MSN címet kér azzal, hogy van egy yang hacke, vagy elakarja árulni hogyan tudsz sok yangot szerezni az CSALÓ és csak át akar verni (ellopják a tárgyaidat, az accontodat és a jelszavad), ahogy az is aki kétkezes fegyvert akar neked adni!
Ha hajladó vagy játszani a játtékkal azt legalább tisztességesen tedd és ne csalj! Részben azért mert ez így tisztességes részben azért mert megjelől a szerver és figyel majd ha elérsz egy szép nagy színtet ki lesz bannolva az accontod!
A yang szerzésre csak egy tuti módszer van:
ütöd a nob-okat és felszeded utánuk a Yangot, valamint eladod a felesleges dolgaidat. -
bigbigle #328 azt én se tom meg még a keresőt se tom használni :) -
#327 A fórumon elég érdekes dolgok találhatóak, csak arra nem jöttem rá. hogyan kell regisztrálni =). -
bigbigle #326 EZ AZ -
bigbigle #325 ÉS EGY KIS FIGYELMEZTETÉS MINDENKINEK!!!
MOSTANÁBAN HA VALAKI KAP OLYAN LEVELET HOGY ADJA MEG AZ E-MAILFIÓKOD FELHASZNÁLÓNEVÉT ÉS JELSZAVÁT 7 NAPON BELÜL VAGY TILTÁSRA KERÜLSZ SZÖVEGGEL AKKOR KI SE NYISSÁTOK MERT ELSZEDIK A KARIDAT PÁR HAVEROMAT MÁR ÁT IS VERTÉK ÉS ITT EGY LINK AHOL EZZEL FOGLALKOZNAK A METINESEK -
bigbigle #324 thx és ez jihnoo? -
FGB #323 Várj 12-ig!
SZERVER KARBANTARTÁS 10-12IG MINDEN SZERDÁN!
Lehet be enged, de valoszínű ki is fog dobni, 15 percet még kibirsz! -
riwera #322 bakker én már be tudok lépni. de a karakterem nem találom sehol. :( kinek lehet írni ez ügyben? -
FGB #321 szerintem, majd ha beenged nézd meg Map2-n Északon (jobb oldalt haladj, a falú bejárata után lesz egy T elágazó ott menj balra) van egy kis falu annak a környékén elés sürűn szokott lenni esetleg váltogas CH-t. -
bigbigle #320 nem vaszíted el
mert reggelve vagy -
riwera #319 Mi van akkor, ha újra rakom a gépet, akkor elveszítem az összes eddigi szintem? Vagy a szerver tárolja azt és letöltöm újra, majd ugyan úgy megmarad minden? -
bigbigle #318 percre pontosan dobott ki engem is
és mért van az hogy amikor nem küldi a metinek rombolása addig naponta találtam 3-4-et és törtem is és amikor küldi akkor egyet sem ( most feketeség kéne és sehol nincs egész map1 és map2-őt végignéztem) -
riwera #317 Ahhan, ezt nem tudtam. Köszönöm az infót! -
FGB #316 Minden szerdán 10-12-ig szerver karbantartás! -
riwera #315 Sziasztok!
Most megállt az az oldal? -
bigbigle #314 köszönöm a válaszokat -
FGB #313 onnantól, hogy megjelenik a kép. -
Itt egy téma ezzel kapcsolatban takashi.
http://board.metin2.hu/index.php?page=Thread&threadID=861 -
takashi #311 Nos nekem olyan kérdéseim lennének,hogy ki tudja mikor és mire jók ezek a könyvek és melyik kaszt használhatja???
1...Wu-zi??
2...Weiliao Zi???
3...Sun-Zi???
Előre is kösz! -
takashi #310 fekete metin a map2 szokott lenni a majom kazamta környékén leginkább és azon a környéken de futottam bele a map1 is már.... -
bigbigle #309 ja és fekete metinje merre szokott lenni? -
bigbigle #308 hát csak egyet olvastam idáig és sikeresen
és a horgászatnál akkortól a 2-3mp amikor a kép megjelenik vagy mikor eltűnik? -
takashi #307 Kezdő haladót olvasd!!!!Nekem az átváltozásom 6szinten van és még nekem is azt írja,hogy ez túl nehéz megérteni tehát a haladót hanyagold még bár nem tudom hanyas szinten van ez a képességed!!!!! -
FGB #306 a könyvek elolvasához azt kel tudni, hogy kell egy kevés EXP pont az olvasáshoz, másrészt viszont lehet hogy előbb sima vagy kezdő átváltozás könyvet kellene olvasgatnod. Bár nem tudom van-e ilyen. -
FGB #305 a horgászat érdekes dolog, de jó dolgokat lehet vele kifogni főleg amiket pénzé lehet tenni, de kező horgászként többnyire csak kis halakat dob a viz. én ugy szoktam horgészni, hogy a bedobom a csalit majd várok mig a kis kép meg nem jelenik akkor várok 2-3 mp-et és "space", aztán vagy bejön vagy nem :D. Sokak szerint a 2-3 mp a tuti. valami lehet benne mert így többszört fogtam, mint előtte vagy utána. Ettől független szerintem ez is csak szerencse kérdése, bár lehet nagyobb szintű bottal jobb a kapás nekem még csak 2-es szinten van és elégrég halásztam már. -
FGB #304 Piros vagyok.
CSak nekem mindenki azt mondta hogy a bal alsó szigeten dobálják az arahanok. ettől független akárhol ütöttem őket sehol nem voltak hajlandóak adni, de persze ezotéria könyvet azt meg szorták mindha muszáj lenne. -
bigbigle #303 ja és vettem egy haladó átváltozást és amikor elolvasnám azt írja hogy ez túl nehéz -
bigbigle #302 én a jobboldali szgetek közül a középsőn voltam és nem dobtak de aki ott ölt annak igen.
Töltöttkáposzta :
a meg lehet-e élni-t úgy értem hogy pénz mennyi folyik be ?
és horgászathoz kérnék tippeket mert nem igen sikerül :( -
takashi #301 Sziasztok!
Így van Fgb-nek igaza van az fms szerintem is jobb fegyver mint a rib...és abban is hogy szerencsétlen surának nagyon elkeserítő a fegyver választéka taln 40 szitn felett van neki fegyver amit kizárólag csak sura használhat ezért írtam anno azt hogy a többi kasztot nagyon felületesen csinálták meg a harcoshoz képest...Pl ilyeneket nem értek hogy lehet egy kb "6tonnás fegyvernek"mint a jégycsákány vagy tizenkét szellem és sorolhatnám a támadási sebessége nagyobb egy tőrnél vagy egy kardnál elképesztő bakik sora van a játékban...azt tudom talán a legnagyobb sebessége az ezüstkardnak van annak 30%..de nem is akarom sorolni a hibákat ettől függetlenül még mindíg van ennek a játéknak valami varázsa ami miatt játszom és játszák ennyien....
-
#300 !Nem csak a bal alsó szigeten dobnak RIB-et,FGB te biztos sárga vagy. RIB et arahanok dobnak, ami nem csak a bal alsó szigeten található meg. És az áldás kk-t nem tom ti hogy vagytok vele, de én 3-5k ért szoktam árulni, ami egy kicsivel kevesebb mint a 20k.Big nem tom te hogy érted hogy meg lehe e élni a bányászatból, de annyit tudok hogy tapasztalatot nem kapsz belőle, így nem fejlődsz, és yangot sem kapsz, maximum ha eladod az érceket. Szóval egyértelműen nem lehet megélni a bányászatból. A kagylónak 100k körül mozog az ára, de felőlem eladhatod 1k ért is, az biztos hogy lesz majd rá vevő ^^. -
FGB #299 A #265-ös ben megtalálod a RIB-hez az infót.
Brutális íjászt hol találtál a Seungryong-völgyben, melyik szigeten? -
Wercomer #298 Szevasztok! Én azt vettem észre hogy a Brutális íjász csak a völgyben dob FMS-t... :( a temetőnél megöltám már vagy 5x de egyszer se dobott FMS-t, a Völgybe kinyirtam 3x 3bol 2 ször FMS jött... Csak a völgybe nemmindig találok nemtudná vki hol szokott leni? És még 1 kérdés: ribet mi dob? Mert én tanyáztam 2 napig az arahanoknál és nem kaptam ribet -
FGB #297 a kovács-ot szerintem érdemesebb inkább CH3-on vagy CH4-en dolgoztatni, nekem CH1-en a nullást is tördeli rendessen pedig annak 99% az esélye, hogy nem töri el (elvileg). CH1-en nem nagyon merem a kovácsra bízni a dolgaimat, inkább CH4-en ott is előbb veszek egy 0-ás olcso fegyvert a kereskedőtől és azt egyszer ráteszem ha nem töri, akkor mehet a többi. Eddig ez nekem bevált. -
FGB #296 Én anno 2 napig szorakoztam a szigeten (30-as harcossal) de egy darab RIB-et nem dobott. Így meguntam és inkább vettem egyet 300e-ért, aztán vettem nem rég egy FMS-is a Surámnak és összehasonlítottam a kettőt, mind kettő +4-en van, és amit tapasztaltam:
- RIB többet sebez kb. 20-40-el.
- FMS gyorsabb jóval, így a kevesebb sebbzés nem is kissebb, van mágia sebzése (RIB-nek nincs).
Érdemes lehet inkább az FMS-ben gondolkodni, és szétnézni a piacon én 320e vettem FMS-t párom 250e-ért. szerintem lehet jobban megéri válogatni a piacon azt a pár 100e meg hamar összelehet szedni hozzá.
Surának amugy is jobb az FMS-mert nekik elég szegényes a fegyverválasztéka 25 és 40 szín közt.
De ez csak az én véleményem. -
takashi #295 A villámcsapás kk az drágább láttam aki 200k adja de nekem van egy sura haverom aki talál azt olcsón adja nekem 80k körül de vettem olcsóbban is majd eldöntöd mennyiért árulod....bocs elírtam nem bal sarok igaz jobb alsó sziget a sarokban és csak azt tudom mondani türelem és dobni fog:DDDD
-
bigbigle #294 és valami villámcsapás kk mennyit ér?
és az ami dobja az hanyas?(én test harcos vok és 29-es)
és én azt hallottam hogy a jobboldalt lévő szigetek közül a középső az a RIB-sziget de nekem 1-órán át semmi nem dobot azért kérdeztem -
takashi #293 Sziasztok!
Na látom mindenki ráment a kovács témára....XDDDDDD Nos azt nem tudom,hogy a bányászatból meg lehet e élni de azt tudom,hogy ribet az orkoknál dobja lent a bal alsó szigeten a sarokban a magas arahan harcos...jó is volt az az idő amíg ott vertem a lényeket jól meg lehet szedni magát az ember yangból...legalább én jól megszedtem a nindzsa karakteremmel..sajnos későn mentem már oda 41 szinten voltam de még 48-49 szinten dobott nekem ribet igaz már csak elvétve...de 41-46 szintig őszinte leszek nekem szarta a ribet..XDDDDD A kagylót 100k-150k között látom a piacokon....az áldás kk meg 20K nem több -
bigbigle #292 lenne pár kérdésem
1.:a bányászattal meglehet élni?
2.:mi dob FMS-t illetve RIB-et és hol találom őket?
3.:és a kagyló mennyit érhet?
4.:az Áldás kk mennyit ér?
Töltöttkáposzta:itt az a kovácsos