2912
-
bigbigle #131 mért vab az hogy a betűk nekem furcsák?pl a d-betű olyan mint egy c-betű
ezzel mit lehet tenni? -
bigbigle #130 barackmagod nincs? -
#129 Valőban a metin2 nek nincs uninstalálója. Kinek kell barack, harang, és gangogyökér lé? eladom az összeset. -
#128 A pegasus server betelt azért nem lehet regizni. A medvetalp bőrrel kapcsolatban nézd meg nem e medvetalp bőr+ kel hozzá. Az a kcsi plusz jel néha nagyon sokat számít. Általában + os cuccok kellenek a kovácsnak. -
#127 az nem működik, mert nincs a listábana a gamma, chaosteam verziója füg menni asszem.. -
#126 Uninstallálni nem nagyon kell, simán töröld a mappáját és a parancsikonokat.
Pegasus szerver le van zárva, nem lehet új karaktert létrehozni.
Draco és Altair szerverekre tudsz menni jelenleg. -
#125 először regisztrálni kell a nicked és a jelszavadat! -
waible #124 Sziasztok!!
Letöltöttem a metin 2!
Mikor elindítom nem tudok választani servert csak a draco-ban és karaktert sem enged csinálni. Azt írja, hogy nem lehet karaktert létrehozni!!
Mi a baj?? -
#123 start menü/ beállítások/ vezérlőpult.... -
#122 hogy lehet ezt a gammat uninstaallaalni? se a aprogramok kozott nem talok ilyet se a staart menube nincs ilyen opcio..? -
FGB #121 Mennyi medvetalp bőröd van 1 vagy több?
Ha egy akkor passzolok, ha viszont több, akkor próbáld meg hogy csak egyet hagysz magadnál a többit addig vagy ledobod a födre vagy berakod a raktárba (Shift+klikkel tudod szétszedni).
Nekem Miriel szívatott meg a fekete egyenruhájával, nem akarta elfogadni addig mig több volt nálam mint egy, pedig nem is volt egybe rakva. Mikor eldobtam az egyiket, akkor elfogadta.
egy probát megér. -
FL Zoli #120 "nincs meg a szükséges plussszz" -
gabor940825 #119 Hello
Nem tudom felfejleszteni a nindzsával szerzett kardomat a +7-es szintre, kell hozzá 30000 Yang az megvan meg valami medvetalp bőr x01 de nekem medvetalp bőr van csak, de ez nem ugyanaz? és ráhúzom a kovácsra a fegyvert aztán remegyek a biztos fejlesztésre de azt írja hiányzik a medvetalp bőr -
#118 Attól hogy MagyarHarcos nagy szintű, az nem jelenti azt hogy ő a legerősebb. Ez csak tapasztalat kérdése. Szerintem Mazika legyőzné őt, szívesen megnézném az ő duel-jüket. Ismerősöm, vagyis osztálytársam, Unstopable karakterével megállíthatatlan de tényleg. 34 lvl-es, de 40-47 ig szinte mindenkit eltipor. Igaz +8 as harci kaszája, +7 es halálos lemezvértje, és sok egyéb jó cucca van. De a képességei se rosszak. M1 es a forgó kard ami már kard tánc, és 11 es a 3 irányú vágása. Ezeken kívül a többi képesség 1-3 ig terjeszkedik. Áttérve egy másik témára, szerintem az Altair és a Draco server nem az igazi. A Pegasus a legeslegjobb. Persze csak szerintem! -
FGB #117 Én is tudom mere vannak és bárki megtudhatja, hiszen a metin forumára belinkeltem mind a 3 országban hol találhatóak. Csak az a baj, hogy kb olyan 10 percenként ad be egyet. Persze CH váltásokkal lehet gyorsabb, de álltalában nincs kedvem velük annyit szorakozni, így csak alkalom adtán keresgélek egyet-egyet. -
nalyib #116 Akkor itt úgy látom, tehetségek ütközéséről van szó:DD mi esküvő előtt 2-3 órával kezdtük a Jin-Hee ügyet:) (igaz csak egyikünknek kellett már gyúrú, és tudtam merre vannak) -
#115 Elindult a 3. szerver is..... -
FGB #114 Általában ugyan arra a 3-4 helyre dobja be őket ebből 3 hely nagyon közel van egymáshoz, így CH váltásokkal hamar le lehet tudni a küldit, és időben sem sok. A Jin-Hee küldi sokkal nagyobb szívás. -
nalyib #113 Ha leállsz keresgélni a gópáékat, akkor a rászánt időhöz képest nem kapsz semmit, elhiheted.
Kivéve persze, ha az első 5-10 kidobja a gyűrűt:P -
FGB #112 nem teljesen igaz, hogy nem kapsz semmit a Go-Pae küldinél, kapsz egy csomó EXP pontot, egyrészt mikor megőlöd akkor (mert nem keveset ad), másrészt mikor ariounghoz vissza mész, de nemsokára pontossabb infóval is szolgálhatok, mert már régen csináltam meg a karijaimmal :) -
FGB #111 Magyarharcosnál jelenleg csak Kriszu erőssebb ők ketten vannak az élen.
Azért nem kis időbbe tellik 74-es szintre feltolni egy karaktert, de nekik biztos sok idejük van :).
Igaz ha valaki jól építí a karakterét akkor gyorsabban lehet fejlődni, én a 28-as surámat újra kezdtem és pár nap alatt fel is toltam 23-as szintre, most sokkal erősebb mint előtte magasabb színten, így nagyon nem mindegy hogy vannak elosztva a pontok. A harcosomat azt már nem kezdem újra mivel az 30 felett van és az annyira nincs elrontva pár színt és ki is lesz javítva. -
#110 Én nem kérkedek vele, de neked mindig van kifogásod? Én is láttam magyarharcinál erősebbeket. -.- egyáltalán nem nagy szám. -
nalyib #109 én meg találkoztam UK-n TheKatanával aki akkor lv86 és legnagyobbkarakter volt és meg is akartam verni, de aztán megmozdult, úgyhogy elszaladtam mert hirtelen ennyire tapasztalt lettem -
#108 Te most ez akkora nagy szám, hogy találkoztál MagyarHarcossal?
Jujj én meg képzeld a GA-val találkoztam, Ő már 99-es és neki is van +9-es Tünde kardja meg nagyon jó ruhája meg erős lova meg nagy hatalma....
Nabumm, mindjárt elalélok de tényleg....
A Metin fórumban sokminden le van írva, illetve a metin2 német nyelvű wiki oldalán is, hozzáteszem készül a magyarra fordított wiki is, nemsokára az is elérhető lesz. -
#107 Hej hej monnyatok má bugos dolgokat a játékban! -
#106 ezzel egyetértek, sok olyan dolog van amit nem tudok, de én sem vagyok már kezdő elhiheted! tALÁLKOZTAM MAGYARHARCOSSAL MEG KRISZU VAL +9 ES TÜNDEKARDJUK VAN. -
czapi #105 Így van, nem tudtam mit lehet velük csinálni, de fórumon utananéztem és már tudom. Szerintem számtalan dolog van amit meg te nem tudsz. Na mind1, inkább játszunk, nincs értelme vitázni. -
#104 ja és nem 25 ös volt egy 37 es is de feltörték, nyitottam új acountot és azzal meg 27 vok. -
#103 te nem tod hogy az ércel mit lehet csinálni. ja és vannak olyan 40 es karik akik nem tapasztaltabbak nálam. -
czapi #102 25-ös a legmagasabb karid? Azért azzal nem mondanám ennyire nyíltan hogy tapasztalt vagyok. Egy 10-eshez képest az, de nagyon sokan vannak 40 felett, azok inkább tapasztaltak. -
#101 Ja és Go-Pae ér semmit nem kapsz arioungtól. nézzétek meg ezt: metingame.mlap.hu én csináltam van még javítani vmit rajta -
#100 gO-pAE VÉLEMÉNYEM SZERINT ERŐS ÉS RITKA, DE MESÉLJETEK A KÜLDIRŐL, ÉN NEM VÁLLALTAM EL, SZERETNÉK TÖBET TUDNI RÓLA! -
#99 Varikova amit régebben írtál az ölőlistáról sok a hibás! a 13 as szintű karimmal hack nélkül map2 fehér eskü klánt irtom légycsapóval!
jA ÉS A PÓKOK CSIRÁK -
#98 Ja és találkoztam a szerver elsővel: MagyarHarcossal tündekard +8 ja van :D -
#97 25 ös szinten az orkoknál azon belül a magas és a sötét fanatikusoknál, valamint az Arahanoknál lehet gyorsan fejlődni. Nekem már dobtak is RIB-et(Red Iron Blade- Vörösvas penge)
-
#96 Csőttök!
27 es szinten kibszott nehéz fejlődni, a vacsorás küldi mindenkinek el van cseszve! A bányászott érceket csak eladásra hasznosíthatod, de ha céhbe vagy, akkor arany lehet belőle. Én már elég tapasztalt vagyok a játék terén, szóval lehet tőlem kérdezgetni! köszönöm -
czapi #95 Tényleg nem tudja senki mit lehet csinálni az ércekkel? -
bauer #94 Üdv,
Én is nem rég kezdtem a játékot, de még rá kell éreznem :d .
Metin online -
czapi #93 A bányászott ércekkel mit lehet csinálni? -
DarkS #92 Am tényleg nem rossz gém de az a Vacsorás küldetés buggos nem lehet megcsinálni !!