2912
-
#411 Nos tudjátok van map1-en, Jino birodalomban a Jin-Hee környékén egy Faszi akit Koe-Pungnak hívnak. Mögötte egy teleport található, amin nem azért nem lehet átmenni, mert bugos, hanem mert még nincs a magyar metin2 szerveren. Egyébként Lélekbarlang a neve, és nem tom hogy milyen szörnyek vannak benne :).
És mégvalami. Sokan tudják hogy a sivatag jobb alsó sarkában lévő két teleport közül az egyik a Kígyó rét(a másik a pók kazi). Nos aki volt már a kígyó rétem biztos észrevette hogy nincs nagy térkép, és csak átkozott map1 es szörnyek vannak rajta. Nos ez részben igaz, részben pedig nem. Nem csak átkozott lények vannak benne, hanem itt vannak azok a bizonyos Ogre szörnyek, amit a Shrek nevű animációs filmből ismerhettünk meg, csak ezek egy picit másképpen néznek ki. Ha lesz egy kis időm Megpróbálom beilleszteni a kígyó rét térképét. Egyébként a fele zöld terület (átkozottak) a fele pedig sivatag (ogre-k). Egy folyó is van keresztül kasul a térképen, és egy teleport is, ami egy "ogreföldre" visz át ahol nagyon sok ogre van, és gondolom itt van a 90-95 ös metin. -
#410 Jah eddig tudom én is. Egyébként sárkány isten lemezvért amit kihagytál, és a 66-os a fekete acél/fekete vas vért ami már a Pegasuson megtalálható.
Jah és rájöttem valamire ezt inkább külön a következő levélbe leírom :) -
#409 Szerzetes lemezvért
Vas lemezvért
Tigris lemezvért
Oroszlán lemezvért
Halálos lemezvért
Sárkány lemezvért
Pikkelyes lemezvért
Arany lemezvért
Isten? lemezvért
66-os vért nevét nem tudom:S és az utána lévőket sem
-
#408 Tudja valaki sorrendben vagy a nélkül a harcos vérteket? -
#407 Ilyen például a Lineage2 és a Jade Dynasty is. A metin1 az ugyan ilyen volt? vagy ha nem akkor miben volt másabb? -
takashi #406 Így van volt metin1 és nem került europába be....én arra lennék kíváncsi mondjuk,hogy a külföldi szerverekről mikor kerülnek át a magyar játékba cuccok mert nagyon sok ki van hagyva és teszem hozzá elég jó kis cuccok nincsenek benne a játékban?????Egyébként meg van nem egy kettő nagyon jó és szép ehhez hasonló ingyenes játék csak angolul ha le lenne fordítva mint a metin igen sok játékossal büszkélkedhetnének azok is.... -
FGB #405 volt metin 1, de csak koreában onnan nem került ki. -
#404 Igen, metin 1 nem is volt és a kedves barátunk aki alaposan lenézte a játékot, nem hiszem hogy gondolt arra, hogy egy ingyenes játékból mit lehet kihozni. A játéknak valóban sok hibája akad, de nem rossz, és mint említettem, ez egy INGYENES játék. -
#403 Nem teljesen... Hivatalosan a karbantartás 10:00-12:00 között lehet, de gyakran csak 20-30 perc a leállás és utána megint megy. Tehát érdemes már 10:30-tól próbálkozni, hátha már menni fog a játék. -
bulitka #402 :( -
#401 Addig -
FGB #400 Hamarossan karbantartás 10-12-ig! -
takashi #399 Nos gondolom az illetőnek ez túl összetett játék és sajnos a szürke állománya is igen kevés és ezért számára ez egy szar játék...én is sok hibát találtam a játékban és a kasztokban mint anno le is írtam mit hiányolok és mit tartok rossznak de ettől függetlenül nem rossz...talán ha lesz metin3 ott majd jobban oda figyelnek...NEKED MEG KEDVES BARÁTOM TUDOM AJÁNLANI A SUPER MARIÓT DE LEHET A TE TUDÁSODAT AZ IS MEGHALADJA... -
#398 Egyetértek! Ha tényleg annyira kátrány lenne ez a játék, akkor indokold is meg hogy mi nem tetszik benne. -
FGB #397 ez egy nagyon értelmes hozzá szólás volt, csak gratulálni tudok. Nem akarok lesülyedni a szintetre, mert rutinból ugy is te nyernél. Azért egy kulturált emberről elvárható lenne, hogy mielőtt leszól valamit fejtse ki kulturáltan mi nem tetszik neki és csak akkor fikázzon, ha ő már bizonyított és jobbat tudott létrehozni. Részemről csak őröm, hogy a magadfajták nem játszanak a játékkal, így tőbb kulturált és normális emberrel lesz tele a játéktér. -
#396 Akkor ne játsz vele :) -
#395 szentem otvar szar agame :S:S:S -
#394 Kezdő kaziban 30-ig 100%
Hallottam már hogy a kezdőben dobak 35-ig de ezt nem mondom 100%-ra -
bigbigle #393 és 32-33-on? -
FGB #392 27-es karakterrel hol van nagyobb esély lómedált gyüjteni MAP2-ön vagy a sivatagban? Sok medáll kellene rövid idő alatt :) -
#391 Jah így már értem a kérdést. Azt hittem hogy a war-lovat is lóképpel kell hívni. -
#390 Ha 11-es szintű lesz a lovad, akkortól kell azzal hívni. -
FGB #389 szerintem majd, ha lesz harci lovad -
#388 Ehhh! Mi?? nem értem a kérdést -
bulitka #387 a felfegyverzet lo tekercsat mikor lehet használni?? -
takashi #386 éN MOST 54 SZINTEN VAGYOK DE HAMAROSAN 55 SZINTEN LESZEK.... -
#385 hanyas vagy? -
#384 Hali!
5 napig nem voltam mert táborban voltam. Remélem a lovam még megmaradt! -
bigbigle #383 mázlisták...
én tegnap rávettem magam hogy a RIB +1-emet fejlesztem +2 OK +3 elkurta -
takashi #382 Nos akkor ebből a szempontból én szerencsésnek mondhatom magam én egy deka yangot nem adtam ki áldástekercsért...szerencsére dobtak nekem 3db idáig a játékban és mind a három sikeres volt kettőt a tőrömre használtam el +7.ből +9 lett...és az utólsót pedig a páncélomra az is sikerült...
-
#381 poszt után kb 5 perccel FMS+7-ből sikerült FMS+6-ot csinálni, 1,5 millás móka volt, de a kard legalább megmaradt :D -
#380 áldás tekerccsel rontott már el valaki valamit? -
Wercomer #379 oke -
#378 a joslásnak csak, és kizárolag a yang dobáshoz van köze..... -
#377 jo kis forum -
takashi #376 Hali!!!
Wercomer ez volt az egyik legviccesebb amit anno a játék letőltési oldalán olvastam a fórumon a kovácssal való taktikázsok közül semmi köze a jóslás és társainak a kovács sikeressége között de ha neked ez működik akkor semmi gond persze.... -
Wercomer #375 VIsszatérve erre a kovácsos témára nekem az a módszerem h felveszem a karma varázslatot, odamegyek az öregasszonyhoz megjósoltatom ha aszongya jó napom van ako mehet a tuning :D -
#374 Azt ugye ne felejtsük el, hogy minden egyszer használatos cucc, áldás tekercs 1-1.3 milla, a kövekért kemény magyar valutát kell fizetni és egy fejlesztés után minden hussss -
bigbigle #373 nem tudja valaki hogy a szapee-shop nevű boltnak ki a másik nagy karija ?(draco ,jhinoo) -
bigbigle #372 nekem se fogadott el idáig a 6-ból 1-et se :(