2912
-
#211 ebben az esetben nem tudok segíteni bocsi
-
dani97 #210 csak ezt írja és nekem windows 7 van - Win 98, Win XP, Win 2000 -
dani97 #209 köszi megnézem
-
#208 Ezt nem értem miért nem indul, talán a honlapon(metin2.hu) nézd meg a rendszerkövetelményekben hogy milyen op. rendszer kell hozzá.
Ennyiben tudtam segíteni más ötletem nincsen. -
dani97 #207 Sziasztok
nekem Windows 7 em van és nem akar elindulni a metin2 mit tudok vele csinálni?
Van Windows 7-es metin2-es verzió?
Várom a lehetőségeket( ha van)
köszi -
FGB #206 esetleg próbáld meg kissebb felbontásba állítani és ablakban futtatni a játékot. -
FGB #205 szerintem a videokártya driverrel lesz a gond.
próbáld meg uninstalálni a videokártya drivert, majd indítsd újra a windowst ha bejön hagyd hadd ismerje fel a Windows a saját meghajtóját, utána futtass le egy reg.tisztitó programot (pl: Ccleaner, EasyClean).
Próbáld meg indítani a Metint, ha így nem csinálja, akkor töltsd le majd telepítsd a legfrissebb drivert a gyártó oldaláról szedd le a meghajtóprogramot, ha eddig is ezt használtad, akkor keress a neten egyel régebbit, lehat azzal jó lesz
Ha nem a driver a hibás, akkor sajnos nem sok ötletem van esetleg talán, hogy tegyél fel egy VirtualBox-ot arra meg egy alap XP-t utána a Metint és próbáld meg ott elíndítani, ha ott jó akkor valami az Op rendszerben van elállítva.
Ha Vista vagy Win7-et használsz próbáld meg a kompabilitást át állítani XP SP2 esetleg XP SP3-ra.
Majd írj mire jutottál! -
yoda9 #204 Szia FGB. Addig megy el hogy kiválasztom a szervert és az embert aztán mikor mennék a faluba nem indul halványan látom a várost, de nem indul el és az ember sincs ott.Aztán csak úgy lehet le állítani hogy Ctrl+Alt és Delete sokszor. mikor kikapcsolom, akkor ki írja hogy hiba üzenet elküldése vagy mégse. Légyszi segíts.
üdv yoda9 -
#203 !én olyat fogok venni hogy ha kitanulsz valamit Pl combo, vagy ló szelídítés és nem sikerül a tanulás, akkor kijavítja neked ha használod. -
#202 fegyver fejlesztést befolyásolja. nem tünik el és nem rontod el. DE csak 1-3 szintig garantálja. a felett tekercsek kellenek aminek megint csak a mágikus érc az alapja! -
#201 azt hittem a legújabb a lócukor
-
#200 Varázs érc??? az mire ó?
-
#199 ti is kaptatok körmailt, az ujabb nagyszerű lehetőségről? :D
miszerint lehet venni már varázs ércet is, sárkány érméért. :DDD
Micsoda ajánlat! ;) -
#198 Üdv mindenkinek! ma nagyon jó napom volt! Tigris lemezvértemet +9 re javíttattam és még egy életerő kő+2-t is raktam rá! 34-es vok nemsokára, és az altairon játszom! -
FGB #197 Szerintem a betű típus nem állítható. -
FGB #196 Az hogy nem indul egy hete az pontossan mit takar?
Nem jön be a bejelentkező ablak, vagy az indító ablakig sem jutsz el?
A Patch-eket letölti rendessen vagy ez az ablak sem jön elő?
Írd meg mi a pontos hiba, hol akad el, és van e hiba üzenet, akkor talán tudunk mondani valami okosságot. -
yoda9 #195 Sziasztok!
Egy kis gondom akadt a metinen. Körülbelül egy hete nem indul el. Próbálkoztam azzal, hogy letörlöm és újra letöltöm. Azóta van, hogy csináltam egy másik embert de azt is letöröltem és még se működik.
Aki tud segítsen előre is kösz. -
bigbigle #194 és a betű tipust holtudom beállítani és mienre hogy jó legyen a metinben is? -
bigbigle #193 köszönöm a választ! -
FGB #192 Ne ezzel most megfogtál, de ha jól rémlik a sorrend akkor:
1. kép: Jinno (Kék) Birodalom
2. kép: Chunjo (Sárga) Birodalom
3. kép: Shinsoo (Piros) Birodalom (ez az egy biztos én ebbe a birodalba tartozom).
Ha MAP1-en felhozod a térképet (M), akkor a vízállása alapjáb be tudod azonosítani magad :) -
bigbigle #191 thx dracon a jinhoo birodalomba vagyok az melyik ezek közöl mert nem ismerem meg -
FGB #190 Nem tudom melyik birodalomban játszol így mind a három birodalmat beteszem:
Amugy elég rítka, de nem egy lehetettlen küldetés ha sikerül elkapnod a szervert, akkor CH váltásokkal elég szépen lehet gyilkolászni őket egymás után (ha jól figyeltem olyan kb. 30-60 percenként adja be) -
bigbigle #189 thx
és megint volna egy - két kérdésem hogy a sima jin-hee hol van mert nem simával már találkoztam és (ez akár hírdetés is lehet) az áldás kk mennyit ér meg a póklándzsa+5 mennyit ér?(mert eladnám ezeket + pár dolgot) -
FGB #188 gyáva f. eskű parancsnok, ha azt a küldetést választottad, akkor keresd a Mi-Jungot (nem bátortalan!) az ő csoportjában találod. -
#187 ha jol emlékszem ugyan ott vannak ahol a F eskü katonák íjászok, stb.. -
bigbigle #186 és a gyáva f. eskű parancsnok merre vannak? -
#185 Így van, a kezdetekben jó és erős a harcos, majd szépen csökken az előnye és kezd gyengülni és végül azok verik majd laposra, akiket az elején ő gyepált el....
Szerintem jó így a játék, ahogy van, mert sokan a kezdeti hibába esve harcosnak mennek, majd nagy szinteken jönnek rá, mekkorát tévedtek, de akkor már mind1 lesz ugye, mert nem egyszerű egy 60-as 70-es karaktert "otthagyni" és kezdeni egy másik kasztban újra a játékot... -
FGB #184 Nem tudom pontosan mire gondolsz, de Eun-Jungból van bőven MAP1-en ugyan ott ahol a bátortalanok vannak csak vele ven még egy parancnok egy generális és egy ijász. Véletlen nem Jin-Hee-re kell vadásznod? -
FGB #183 Takashi!
A harcosok csak kb olyan 40-es színtig jók ott elvesztik az előnyüket, onnantól egy nyilas ninjának már nem ellenfél, vagy egyjól kidolgozott sámánnak, a Surák 70-től lesznek a legnagyobbak onnantól (feltéve ha jól vannak elosztva a pontjai) ő a legerősseb de addig...
Igaz mindig előkerülhet egy +9-es vadálat :D.
Sajnos a tizenévesekkel nem sok mindent lehet tenni, nekem pl minden kasztból van egy amivel szoktam játszani. Nagyon sok mulik azon hogyan osztod a pontokat és az első nap kezdtem a metint (magyar szerver indulásán) de az akkori surámat elrontottam, akkor még nem volt leírás a kasztokról, aztán töröltem és ujra létre hoztam 2 nap alatt feltoltam 25-ösre és sokkal erőssebb lett mint előtte (Kard sura).
Éppen szombaton kárt fel egy 46-os sura, hogy párbajozzunk elősször nem akartam aztán mondta, hogy csak arra kiváncsi milyen erős a surám, hát bele mentünk. Surám elhullót de a 46-osnak az életének picit több mint negyede lement. 21 szint különbség volt köztünk.
Szóval nagyon kiváncsileszek egy harcos-surám küzdelmére olyan 46-os színt környékén.
A harcosok csak közelharcban jók, de egy távharcossal nem tudnak mit kezdeni, egy ideig jók de később a harcos lesz a legrosszabb választás. -
FGB #182 gyáva fehéreskű ijász-ból nagyon sokat találhatsz MAP-en ahol a fehéreskük vannak, 3-asával járnak és sötétebbek (barnábbak a ruhájuk), mint a sima fehéreskű ijász. -
bigbigle #181 és az előző kérdésemhez hogy ami a fehér esküknél szokott lenni valami bátortalan eu-jung (vagy mi) és abból is van egy küldi de a küldibe nincs benne az hogy bátortalan és megöltem egy olyat és nem volt jó.tehát az olyanból hol van nem bátortalan? -
#180 Minek kellene új kardok?
Van elég most is inkább párat kellene kiszedni! -
bigbigle #179 hy all!
a kérdésem a következő: a nem tudom hányas vadász küldinél én a 20DB gyáva fehér eskű ilyászt választottam de vagy már 2 hete nemtalálok egyet se .ezeket holtalálom? -
czapi #178 Tényleg van sok idióta, akinek az a szórakozás, hogy megöli a másikat. Barátnőmmel fordult elő, hogy csak azért nyírták ki, mert "nem kért engedélyt arra, hogy ő is ott vadásszon". Aztán pesze megkerestem egy nagyobb karimmal -
takashi #177 Sziasztok!
Nos szeretnék siránkozni egy kicsit és biztos vagyok benne sok harcos kasztú játékost fogok ezekkel a mondatokkal amiket leírok megbántani...Kezdjük inkább azzal ami igen nagy probléma és az a játék tervezőket illeti,hogy elképesztő módon eltúlozták ezt a kasztot ami abból adódik lehet,hogy amikor elkezdték kidolgozni a kasztokat ez lehetett az első és igen sok időt fordítottak rá és ezért a többi kasztot csak felszínesen oldották meg,hogy azért színesebb legyen a játék...Nem ártott volna nekik egy pár szerepjáték o könyvet átlapozni és megnézni mivel is járnak a kasztok de ebbe ne is menjünk bele szerintem aki játszott vagy játszik valamilyen szerepjátékot az tudja úgy is miről akarok itt most beszélni...A másik viszont az hogy emiatt a harcos kasztú játékosoknak emiatt igen nagyra nőtt az arcuk és nem azért mert gyerekek bár igen sok kiskorú is játsza ezt a játékot ami elkerülhetetlen és néha idegesítő is tud lenni de azért meg lehet velük bírkozni...de az már igen vérlázító amikor szinte felnőtt srácok és emberek hihetetlen módon nem hagyják a másikat játszani fejlődni mondjuk éppen azért mert nem tetszik neki hogy éppen azon a helyen játszik mint pl ő tegnap...komolyan mondom vicc az egész!!!!Ja igen és az új szörnyek helyett inkább a kasztokat kellett volna vagy inkább új fegyvereket kellett volna csinálniuk és talán színesebb lett volna a játék!!Na ennyi biztosan jön majd egy csomó harcos kasztú játékostól nem tetsző válaszok ami igazán nem fog érdekelni csak szerettem volna leírni mit is gondolok az egészről!Elvégre a fórum erre is jó!!:DDD
Mindenkinek kívánok további jó játékot!
-
lacikaboy #176 Na mivan elértem 73 lvl-es vok -
#175 Karaktert a Felhasználási Feltételek értelmében TILOS eladni/átadni másnak. Ha nem kell tovább, a weboldalon jelöld be a törlést. -
bigbigle #174 ja meg most vettem egy sárgabetűs harcikasza +2-őt hát ...
és már 25-ös vok és voltam ott de szem hanyagolom még vagy 5 szintig...
a fekete lemezvér (vagy mi )+ az mire jó? -
#173 Aha!
Hát 25-6-ra told fel és mehetsz de vigyél magaddal egy azonoson szintűt!Azt hallottam csoportban hamarabb esik!? -
FGB #172 harcos 32-es
harci kasza +6 +6%erő ork ellen / RIB +2
Oroszlán lemezvért +5, +500TP + két kő (+150TP, +90TP)
+6 pajzs
+8 erő fülbevaló
A betűtípus miatt furcsák a betűk az "n" olyan mintha 2 "r" lenne.